Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από Magpies4 »

Οταν ο Μποάκι θα φεύγει για να παίξει Κοπα Αφρικα εν μέσω αγωνιστικής περιόδου να μας δω. Γι αυτό και επιμένω ότι χρειαζόμαστε κι άλλο φορ.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Καλησπέρα από ότι είδα είναι ακόμα ελεύθερος ο Ronald Vlaar ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός που έπαιζε πέρσι Αστον Βιλα
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

νομιζω εχει προβλημα στους χιαστους
γι αυτο δεν τον πηρε καμια ομαδα
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Μποακιε το μαύρο πιστόλι των 3 γκολ γελάω μόνο εγώ και οχι ο κοσμος.
Άβαταρ μέλους
Grouchopoulos

Δημοσίευση από Grouchopoulos »

thanos-xanthi έγραψε:
Black_White_Heart έγραψε:Εγώ γουστάρω φέτος την ταχύτητα και τις κάθετες πάσες που βλέπω σχεδόν σε κάθε ματς( όσες είδαμε φέτος, δεν είδαμε τα τρία τελευταία χρόνια μαζί..)
συγγνωμη αλλα οι καθετες δεν αρκουνε αδερφε
οταν δεν εχεις καποιον μπροστα να στις κανει γκολ
Καταρχάς υπάρχει ο Κλάους που θα βάλει τα +-20 γκολ του και φέτος. Από κει και πέρα, φέτος δεν θα είναι ολομόναχος μπροστά. Μακ, Ζαίρο, Πέλκας όλοι μπορούν να συνεισφέρουν στο σκοράρισμα. Γκολ θα βρούμε, αρκεί να υπάρχει κάποιος μέσα στην περιοχή να απασχολεί αμυντικούς κι ας μην είναι πολυβόλο.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τον αρνητισμό για τον Μποάκιε - προσόντα έχει, διψασμένος είναι, έχει μάθει μπάλα σε πολύ υψηλό επίπεδο και στην τελική δεν φταίει αυτός που δεν ήρθε ο Τοιβόνεν ή ο Ρούντνιεφς.
Magpies4 έγραψε:Οταν ο Μποάκι θα φεύγει για να παίξει Κοπα Αφρικα εν μέσω αγωνιστικής περιόδου να μας δω. Γι αυτό και επιμένω ότι χρειαζόμαστε κι άλλο φορ.
Πολύ πολύ σωστή παρατήρηση και μεγάλος λάθος του Άρνεσεν αν δεν το έχει σκεφτεί. Βέβαια η Γκάνα έχει παίκτες μπροστά οπότε δεν ξέρω κατά πόσο ο δικός μας έχει καπαρωμένη θέση στην αποστολή.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Grouchopoulos έγραψε:Επίσης θα τους ταράξουν και αυτούς οι διαιτητές, ίσως όχι τόσο πολύ όσο εμάς καθώς ο Μελισσανίδης είναι ντόπιος μαφιόζος, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση τα κοράκια του Μαρινάκη να μην τους "καλοσωρίσουν".
Εμενα η αισθηση μου ειναι οτι η ΑΕΚ δεν θα εχει μεγαλο προβλημα με τα κορακια.
Θεωρω πως ο χοντρος μαλιστα θα την αβανταρει ισως, μια και δεν την θεωρει απειλη και σιγουρα θα θελει να αποφυγει πολεμο με τον λαθρεμπορα.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Respect στον Thanix για την αποψη του!!!
Πολυ σωστος.

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

Ίσως σας έχω κουράσει αλλά θα το πω ακόμα μία φορά..

Δεκάρι πρέπει να πάρουμε..

Ο Τούντορ πιστεύει κ έχει δίκιο πως χρειαζόμαστε έναν φορ ο οποίος στο 4-3-2-1 να τραβά πάνω του όλη την άμυνα κ να ανοίγει διαδρόμους για τους επερχόμενους AMC.Πολύ σωστά όμως...

Θεωρώ ότι:

Χρειαζόμαστε ένα δεκαροειδές (ένα από τα 2 AMC) να μοιράζεται παιχνίδια με τον Πέλκα..Να έχει τρίπλα, να έχει οξυδέρκεια κ εξυπνάδα ώστε να ξεκλειδώνει άμυνες κ να βγάζει κάθετες. Ένας παίκτης που είτε θα είναι πιο πολύ μέσος(10ρι), είτε θα είναι ψευτοεννιάρι (false 9).

Ο Ζαίρο δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει τα παραπάνω. Το πιθανότερο είναι πως όχι.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

K_geo έγραψε: για το 10 δεν ξερω, αλλα τα χαρακτηριστικά του ειναι καλύτερα απο πχ του πελκα για να ανοιγει άμυνες και να βγαζει την τελική πάσα. άλλωστε πέρυσι είχε 12 ασσίστ αν δεν κανω λάθος στη Σλοβακία.

επίσης η τρίπλα, η ταχύτητα αλλά και το γεγονός ότι ψάχνει την τελική πάσα περισσότερο απο το σούτ (δες πχ ΚΑΙ τα χαϊλαιτς του απο προχθές) είναι ένα γεγονός που με οδηγεί στο να πω οτι αν υπάρχει αυτή τη στιγμή ένας "κλειδαράς" είναι ο Ζάιρο και μετά ο Πέλκας. ;)
παλι θα διαφωνησω με αυτα που γραφεις
κατ αρχας ειναι δυο τελειως διαφορετικη παικτες με τον πελκα να ειναι περισσοτερο χαφ ενω ο ζαιρο περισσοτερο επιθετικογενης.
απο κει και περα και οπως φανηκε και απο το ματς με την ξανθουλα ο ζαιρο δεν ειναι ο παικτης ο οποιος θα παρει την μπαλα απο χαμηλα και θα οργανωσει το παιχνιδι και θα παιξει καθετα οπως ο πελκας.
ναι εχει τριπλα κοιταει πολυ την πασα ναι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θακανει νταμπλ νταμπλ (γι αυτο και το επαιξα) αλλα γισ να μπορεσεις σαν ομαδα να τον εκμεταλευτεςι χρειαζεσαι παικτη ο οποιος θα τον ΄΄ταισει ΄΄ οπως πρεπει.

εγω μετα και την αποφαση για επιστροφη στην πρωτη ομαδα του γκολασα καταλαβαινω οτι παρθηκε μια στρατηγικη αποφαση απο τουντορ και φρανκ ο βασικος μεσοεπιθετικος της ομαδας να ειναι ο πελκας σε αντιθεση με την αρχη της σεζον οπου στα σχεδια ηταν να ειναι δευτερος.

το προβλημα οπως το ειδα εγω στο ματς με την ξανθη ηταν οτι τα δυο χαφ ηταν πολυ απομονωμενα και δεν υπηρχε ο παικτης που να ενωσει το κεντρο με την επιθεση,με τον ζαιρο να ειναι αρκετα ψηλα και τον σαμπο να ειναι στα χαμενα.

πιστευω οτι αν ο γκολασα στρωσει τον ποπο του και δουλεψει την δημιουργηκοτητα του και το καθετο παιξιμο μπορει να βοηθησει πολυ στην θεση που παιζει ο πελκας (εκει στα αριστερα λιγο πιο μπροστα αποτα αμυντικα χαφ)

οσο για τις φετινες μεταγραφες εχω μονο δυο ενστασεις
πρωτη οτι υπαρχουν πολλοι παικτες για τις θεσεις των χαφ,ειδικα για τις δυο των αμυντικων μεσων οπου υπαρχουν 6-7 παικτες
και δευτερη η μεταγραφη ροντριγκες
Άβαταρ μέλους
Grouchopoulos

Δημοσίευση από Grouchopoulos »

ace79grpaok έγραψε:Μποακιε το μαύρο πιστόλι των 3 γκολ γελάω μόνο εγώ και οχι ο κοσμος.
Το ξανθό κανόνι της Λετονίας ήταν των 4 γκολ πέρυσι πάντως.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

obanebane79 έγραψε:παντως και χρηματιστηρικα συμφωνα με το τρανσφερμαρκτ ειμαστε στα ιδια με βαζελο και 10 μυρια πανω απο αεκ.
βεβαια και 50 μυρια κατω απο γκευ αλλα ας μη το σχολιασουμε

ναι αλλα οπως ειχε σχολιασει ενας φιλος προσφατα, χρηματιστηριακα ειδε οτι ο Σαλπι ειναι πανω απο Μπερμπατοφ... :mrgreen:
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

παντως για το παλικαρι εχουν πεσει 4 μυρια απο γιουβε το 12 για το 50%, σχεδον 3 μυρια απο αταλαντα το 14 για το 50% ,και φετος τον ιουνιο η αταλαντα αγορασε και το υπολοιπο 50% . επισης ειχε ακουστει εκει γυρω στο 12-13 οτι τον κοιτουσε η man utd.
ε δεν τον λες και παγκοσμιως αγνωστο.κατι θα ειδαν ολοι αυτοι και ο ΦΑ μαζι....
black death

Δημοσίευση από black death »

Grouchopoulos έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Μποακιε το μαύρο πιστόλι των 3 γκολ γελάω μόνο εγώ και οχι ο κοσμος.
Το ξανθό κανόνι της Λετονίας ήταν των 4 γκολ πέρυσι πάντως.
Λάθος, 1 γκολ είχε ο Λετονός.
Ο Μποάκιε μαζί με το κύπελλο είχε 5 γκολ σε 954 λεπτά, δηλαδή 1 γκολ ανά 191 λεπτά, δηλαδή περίπου 1 γκολ ανά δύο αγώνες στην Ιταλία. Μια χαρά. :mrgreen:
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Για τον Ροντριγκες κι εγω εχω καποιους προβληματισμους, αλλα εχει 2 καλα. Το ενα οτι ηταν ελευθερος και το δευτερο οτι μεχρι τωρα και με την Μπροντμπι και με την Ξανθη εκανε συνολικα 2-3 μπουκες οπου περασε τον αντιπαλο του και γυρισε την μπαλα στην μικρη περιοχη. Αυτα περσι τα βλεπαμε με το σταγονομετρο και μονο απο τον Μακ.

Δεν ειναι ο αμαν αμαν παιχτης, αλλα αν καποια στιγμη το γυρισουμε σε 4-3-3 πιστευω θα ειναι ο 3ος εξτρεμ μετα του Ζαιρο και Μακ.
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

Despe πιστεύεις ότι ο Γκολάσα μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο του 10ριου?

Εμένα προσωπικά δεν με εχει πείσει ούτε στο 8 ούτε στο 10 ούτε στο 7.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”