Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
τσιριγώτης

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

εάν είναι να κάνουμε μεταγραφές από το κάτω ράφι για να μην καπελωνουμε το ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ αρχηγό μας και τον έναν και τον άλλο, τότε κάτι δε πάει καλά. Εγώ φέτος δε περιμένω τίποτα, οπότε ότι καλό κάνουμε κέρδος θα είναι.
Απλά με πειράζει πολύ που η κουλα που ανέβηκε φέτος μιλάει ανοιχτά για πρωτάθλημα και όλοι την έχουν στο μυαλό τους πολύ καλύτερη από εμάς. Όσο για τις μεταγραφές η γνώμη η δικιά μου είναι ότι σε κάθε γραμμή θα έπρεπε να έχει έναν παίχτη με παραστάσεις που θα σου ενέπνεε σιγουριά και σεβασμό. γιατί συγνώμη αλλά ο τζαβελλας,ο τζιολης και ο Κλάους στα δικά μου μάτια δεν κάνουν για το κάτι παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Δηλαδή αδελφέ η ΑΕΚ ειναι καλύτερη με κολοβετσιο Γιοχανσον και Τσιμπουρ και πάει για πρωκταθλημα? :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Να βγούμε κι εμείς ορθάνοιχτα να το κραυγάσουμε!! Να μας ... υπολογίσουν κι εμάς! Το πόσο μας υπολογίζουν θα φανεί ήδη από τις 3-4 πρώτες αγωνιστικές με την απώλεια βαθμών που θα επιχειρήσουν να μας επιβάλλουν.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

τσιριγώτης έγραψε:εάν είναι να κάνουμε μεταγραφές από το κάτω ράφι για να μην καπελωνουμε το ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ αρχηγό μας και τον έναν και τον άλλο, τότε κάτι δε πάει καλά. Εγώ φέτος δε περιμένω τίποτα, οπότε ότι καλό κάνουμε κέρδος θα είναι.
Απλά με πειράζει πολύ που η κουλα που ανέβηκε φέτος μιλάει ανοιχτά για πρωτάθλημα και όλοι την έχουν στο μυαλό τους πολύ καλύτερη από εμάς. Όσο για τις μεταγραφές η γνώμη η δικιά μου είναι ότι σε κάθε γραμμή θα έπρεπε να έχει έναν παίχτη με παραστάσεις που θα σου ενέπνεε σιγουριά και σεβασμό. γιατί συγνώμη αλλά ο τζαβελλας,ο τζιολης και ο Κλάους στα δικά μου μάτια δεν κάνουν για το κάτι παραπάνω.
Και για τον Ηρακλή λένε σούπερ ομάδα κλπ. Ε και; και εμείς τέτοια εποχή λέγαμε πάντα για πρωτάθλημα όπως κάνει τώρα η αεκ..... Αυτό γιατί να σε ενοχλεί, η αγωνιστική εικόνα μας ενδιαφέρει
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ποια ΑΕΚ μωρέ τώρα με τον Δέλλα προπονητή,τον Πλατέλλα,τον Γιόχανσον και τον Αραβίδη;

Έλεος..
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

τσιριγώτης έγραψε:εάν είναι να κάνουμε μεταγραφές από το κάτω ράφι για να μην καπελωνουμε το ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ αρχηγό μας και τον έναν και τον άλλο, τότε κάτι δε πάει καλά. Εγώ φέτος δε περιμένω τίποτα, οπότε ότι καλό κάνουμε κέρδος θα είναι.
Τσιριγώτη ρε αδερφε, σκέφτεσαι πριν τα γράψεις ή ότι έρθει στο μυαλό το πληκτρολογείς..;

Απο τη μια δε περιμένεις τίποτα και λογικό, εφόσον ΟΛΟΙ στον ΠΑΟΚ λένε ότι πάμε με πλάνο 3ετίας και φέτος δεν υπάρχει στόχος εκτός των πλέι οφ και τους ομίλους. Έχουμε διώξει τη μισή ομάδα και τη γεμίσαμε με νέους φέρελπεις παίχτες.
Απο την άλλη γράφεις "συγνώμη αλλά ο τζαβελλας,ο τζιολης και ο Κλάους στα δικά μου μάτια δεν κάνουν για το κάτι παραπάνω". Τι παραπάνω θέλεις δηλαδή ΕΝΩ ΔΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ; Τι δε καταλαβαίνεις απο το πλάνο; Ήθελες δηλαδή να αλλάζαμε και αυτους και τους υπόλοιπους που δε κάνουν για το "κάτι παραπάνω" και να φέρναμε 20 παίχτες; Η 3ετία μολις άρχισε, έχουμε ακομα δρόμο.

Ειρωνια για τον Κλάους
Ζηλεια (;) για το ότι ολοι (;) την έχουν για καλύτερη απο εμας, μια ομάδα β εθνικής + 1-2 προσθήκες της προκοπής
Και φυσικά τα κλασικά για Τζαβέλα, Τζιόλη που πήραν σειρά μετά το Σάλπι ενώ μάλιστα ειναι μια χαρά και οι 2, ειδικά ο 2ος
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ρε ανθρωπε τα θελεις και τα λες η σου ξεφευγουν;;;
Δηλαδη πρεπει η να μη χαμπαριαζεις η να εισαι βαλτος για να λες αυτο που λες για τον κλαους.

Ηρθε ο αρνεσεν πεταξε εκτος νομποες σαλπιγγιδηδες σαρα μαρα και πιστευεις οτι φοβαται να φερει παιχταρα για να προστατεψει τον κλαους;;

Πραγματικα πολυ μιζερη αποψη...
Άβαταρ μέλους
Bagheera

Δημοσίευση από Bagheera »

nekti έγραψε:Καλημέρα σε όλη την παρέα του παοκμάνια....
και καλή επιτυχία για το σημερινό αγώνα.
Λιγη εμπιστοσύνη όλοι μας σε Αρνεσεν και Τουντορ,πολύ υπομόνη και η ομάδα θα γίνει!!!
Καλώς ήρθες αδερφέ.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Trilofiotis Kai soyrme σιγά ρε παιδιά σας έθιξε ο Τσιριγώτηε το ιερό τοτέμ του ΠΑΟΚ και πέσατε να τον φάτε .
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Περιμένω το κάτι παραπάνω από Κλάους με προπονητή τον Ιγκορ και με το γεμάτο ροστερ, ανυπομονώ θα έλεγα. Και για ον τοπικ, γουστάρω τις εναλλαγές στην ειδησεογραφία τα τελευταία 24ωρα των μεταγραφών και καραγουσταρω που στο τέλος θα είμαστε ΟΚ!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Odi έγραψε:Ποια ΑΕΚ μωρέ τώρα με τον Δέλλα προπονητή,τον Πλατέλλα,τον Γιόχανσον και τον Αραβίδη;

Έλεος..
Δε χρειαζεται να τους υποτιμαμε..
Ειδικα οι παιχτες που ανεφερες ειναι αρκετα καλοι.ο δελλας λογικα θα ζοριστει.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

ace79grpaok έγραψε:Trilofiotis Kai soyrme σιγά ρε παιδιά σας έθιξε ο Τσιριγώτηε το ιερό τοτέμ του ΠΑΟΚ και πέσατε να τον φάτε .
Εσυ δυστυχως δεν καταλαβαινεις..
Τιποτα δε μου εθιξε αλλα δεν μπορεις να αναγνωσεις αυτα που γραφω..

Ειπα οτι μου εθιξε τον κλαους;;
Ξερεις να διαβαζεις;;;
Ειπα οτι χεστηκε ο αρνεσεν και ο τουντορ αν θα καπελωσουν τον κλαους.αυτοι δεν κολωσαν να πεταξουν πολυ πιο βαρια ονοματα απο την ομαδα για να φερουν παιχτες θεωρητικα καλυτερους.

Αυτοι θελουν να φτιαξουν ομαδα και οτι καλυτερο μπορει να ερθει προσπαθουν να το φερουν.δε τους νοιαζει αν λεγεται κλαους η κιτσιου αυτος που θα μεινει στον παγκο.

Αλλα αδελφε στο λεμε ολο το καλοκαιρι,εχεις χτυπησει κοκκινα στη μιζερια και ψαχνεις να πιαστεις συνεχεια απο καπου για να μας πεις τι;;
Άβαταρ μέλους
xavakhs

Δημοσίευση από xavakhs »

Μπερμπατης και Ιμπισεβιτς βρισκονται στα ρεπορτάζ της κουλας.

Βρε πασακες μου ανηφοριστε προς τα πάνω, αυτοί δεν έχουν ανάγκη, βρίσκονται πολύ κοντά σε ελληνικό κανόνι-θερμοσίφωνα, που παίζει με ευχέρεια και σαν δεύτερος φορ, εξτρέμ και δεξί μπακ, με πολλές παραστάσεις στα ελληνικά γήπεδα, μετρώντας 341 συμμετοχές και σκοράροντας 108 γκολ! Φήμες λένε πως ήδη έχει κάνει αίτηση στα γραφεία της αθηναϊκής παε ζητώντας το 14.

Ο μαυρούκος καλώς να ορίσει αλλά πιστεύω πως είναι από τα λαχεία-στοιχήματα του ΦΑ, ενώ παράλληλα μέχρι τη τελευταία μέρα θα προσπαθήσει να φέρει έναν ακόμα παίκτη μπροστά, με πιο πιθανή την περίπτωση Ρούντνεβς.

Όσο για Κόστα, μάλλον έχει έτοιμη την εναλλακτική και θα είναι δικό του παιδί, Ραϊκοβιτς.

Υ.Γ Αλλά ρε γαμώτο αυτός ο Μπερμπάντης από την αρχή του καλοκαιριού πόσο ωραία μου κάθεται εκεί στο κουτί να παστελώνει ότι περνάει από τα πόδια του.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

sourmenetes έγραψε:
Odi έγραψε:Ποια ΑΕΚ μωρέ τώρα με τον Δέλλα προπονητή,τον Πλατέλλα,τον Γιόχανσον και τον Αραβίδη;

Έλεος..
Δε χρειαζεται να τους υποτιμαμε..
Ειδικα οι παιχτες που ανεφερες ειναι αρκετα καλοι.ο δελλας λογικα θα ζοριστει.

Υποτίμηση όχι εννοείται,αλλά όχι και να τους θεωρώ καλύτερη ομάδα..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μου αρεσει που καποιοι ειρωνευονται τον Γιοχανσον,τον Σιμοες,τον Μπαρμποσα,τον Τζιμπουρ,τον Μπουανανοτε,τον Μπακακη ενω φανταζομαι αν μαθαιναν πως η αεκ παιρνει τον Σαμπο,τον Τσιμιροτ,τον Μποακιε,τον Ζαιρο και τον Μαλεζα θα ειχαν χεστει πανω τους και μιλαω παντα για την θεωρια,γιατι στην πραξη ολα στο γηπεδο θα κριθουν, δεν νομιζω ομως οτι δικαιουμαστε να λεμε οτι υπερεχουμε σε σχεση με τους αντιπαλους μας βαση ονοματων στο ροστερ,ισα ισα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”