Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Εσένα θα σε στείλω στη γαλικια να πουλάς μπλούζες Λούκας.το νου σου.

- sourmenetes
- Moderator
Βρε κανε κανα ριπορτ για το λουκας και ασε μας ησυχους...
Εμαθα δεν τα πηγε καλα προχθες..στειλε του κανα ραβανι να το γλυκανεις το παιδι...
Εμαθα δεν τα πηγε καλα προχθες..στειλε του κανα ραβανι να το γλυκανεις το παιδι...
πωπωπωπω μονο με την απειλη δυο μοντς απαντηση αν το κανω θα φαω μπαν χαχχαχααχαχ
χαλαλι σας ρε γιορταστε το δε θα κανουμε τιποτα κακο και οσο για το λουκα ετσι οπως παει βλεπω το ονειρο μου να γινεται πραγματικοτητα να τον δω με ερυθρολευκα στην τουμπα με τον γκευ στο στηθος

χαλαλι σας ρε γιορταστε το δε θα κανουμε τιποτα κακο και οσο για το λουκα ετσι οπως παει βλεπω το ονειρο μου να γινεται πραγματικοτητα να τον δω με ερυθρολευκα στην τουμπα με τον γκευ στο στηθος
ξεκινήσατε τις απειλές ρε μπλεφουσκούοι ναουμε ναούμε?
για να μην ανοίξουμε το τόπικ?
που είναι η ελευθερία λόγου ρεεεεεε?

για να μην ανοίξουμε το τόπικ?
που είναι η ελευθερία λόγου ρεεεεεε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Πέμ 27 Αύγ 2015, 00:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
http://www.transfermarkt.co.uk/yoann-go ... eler/18912
ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ!ΑΙΝΤΕΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΕΜΑΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΣΙ!
ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ!ΑΙΝΤΕΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΕΜΑΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΣΙ!
- GiorgosAtha
Οκ σουρμ... ανακαλώ
Εντιτ... τώρα είδα την απάντηση... από αυτούς που λες όμως ή Κων/δης - Κίτσιου θα έπαιζε ή Κίτσιου-Κοροβέσης. Και μάλιστα σε θέσεις που μόνο ο ένας μπορέι να θεωρηθεί νέος (Leovac) αφού ο Gary έπαιζε την Πέμπτη... και ο αντικαταστάτης του ως φορ (Jairo) ήταν ο καλύτερος του γηπέδου. Οπότε άκυρο αυτό που λες σαν παράδειγμα.
Εντιτ... τώρα είδα την απάντηση... από αυτούς που λες όμως ή Κων/δης - Κίτσιου θα έπαιζε ή Κίτσιου-Κοροβέσης. Και μάλιστα σε θέσεις που μόνο ο ένας μπορέι να θεωρηθεί νέος (Leovac) αφού ο Gary έπαιζε την Πέμπτη... και ο αντικαταστάτης του ως φορ (Jairo) ήταν ο καλύτερος του γηπέδου. Οπότε άκυρο αυτό που λες σαν παράδειγμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Πέμ 27 Αύγ 2015, 00:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Δεν ειναι εδω το μερος...ο προπονητης ειναι καινουριος και πολλα "κολπα" στο ελλαντα δεν τα ξερει..επομενως και για μενα θα μπορουσε να κανει κατι διαφορετικο..
-
john4serres
καλος παικτης , θα τον ηθελαxlebouras έγραψε:http://www.transfermarkt.co.uk/yoann-gourcuff/profil/spieler/18912
αλλα παιζει να πεταχτει ο Τζοσουα και να πει οτι δεν ειναι δεκαρι επειδη παιζει 3μετρα και 20εκατοστα πιο αριστερα και θεωρειται μεσοεπιθετικος :ugeek:
- aisiodoksos
καλα αν παρει gourcuff && toivonen + stopper ποιοτητας τοτε νομιζω οτι θα εχουμε κανει το καλυτερο finish...
παραμενω επιφυλακτικος παρολαυτα γιατι καθε χρονο περιμεναμε μεταγραφαρες στο τελος και μας ερχοταν ο....μυταρας!
παραμενω επιφυλακτικος παρολαυτα γιατι καθε χρονο περιμεναμε μεταγραφαρες στο τελος και μας ερχοταν ο....μυταρας!
- GiorgosAtha
Σουρμ... ξέρουμε πολύ καλά ότι ρεαλιστικά δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα με τους παίχτες που είχε στη διάθεσή του εκείνη την στιγμή (λόγω τραυματισμών, καρτών, λιστών ευρωπαϊκών παιχνιδιών, καθυστερήσεων κάποιων μεταγραφών, τιμωριών κτλ.).
Από εκεί και πέρα μπορεί να έκανε κάπου λάθος αλλά επουδενί δεν κρέμασε την ομάδα όπως ειπώθηκε/γράφτηκε. Μη λέμε και ότι να 'ναι.
Τέλος τα offtopic από εμένα.
Από εκεί και πέρα μπορεί να έκανε κάπου λάθος αλλά επουδενί δεν κρέμασε την ομάδα όπως ειπώθηκε/γράφτηκε. Μη λέμε και ότι να 'ναι.
Τέλος τα offtopic από εμένα.
Ο Σουηδος τελικα εκλεισε στους αγιους?
Αγιε τι φαση ρε, στους φιλους σου τον στελνεις?
Μου μοιαζει πολυ φαση Τσιμιροτ, οτι δηλαδη ακουγετε εντονα για αλλη ομαδα και παυουμε το ενδιαφερον μας και καλα! Ετσι και με Βοσνιο εκει που τον ειχαν σιγουρο για Τουρκια αυτος ηταν Θεσσαλονικη!
Για να δουμε...
Για Γκολασα νομιζω ειναι καλη εξελιξη γιατι ενω φαινεται να κολλαει σε χαρακτηριστικα και ηλικια μ το προτζεκτ, βρεθηκε εκτος ομαδας χωρις να εχει κανει κατι!
Αναμενω και εγω τον Φρανκ να παρει μερος στο παρτυ την Δευτερα!
Αγιε τι φαση ρε, στους φιλους σου τον στελνεις?
Μου μοιαζει πολυ φαση Τσιμιροτ, οτι δηλαδη ακουγετε εντονα για αλλη ομαδα και παυουμε το ενδιαφερον μας και καλα! Ετσι και με Βοσνιο εκει που τον ειχαν σιγουρο για Τουρκια αυτος ηταν Θεσσαλονικη!
Για να δουμε...
Για Γκολασα νομιζω ειναι καλη εξελιξη γιατι ενω φαινεται να κολλαει σε χαρακτηριστικα και ηλικια μ το προτζεκτ, βρεθηκε εκτος ομαδας χωρις να εχει κανει κατι!
Αναμενω και εγω τον Φρανκ να παρει μερος στο παρτυ την Δευτερα!
Λαγογιαννης στο φεις πριν 5' με τον τιτλο ολα για ολα
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... 4618_o.jpg
http://www.transfermarkt.com/adrian-ram ... eler/73782

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... 4618_o.jpg
http://www.transfermarkt.com/adrian-ram ... eler/73782
-
john4serres
και η Χερτα τον θελει , δηλαδη να επιστρεψει στην ομαδα που τα πηγε καλυτερα
6-8 εκ. λενε περιπου το κοστος
6-8 εκ. λενε περιπου το κοστος