Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
KOSTAS54

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Δικά του λεφτά δεν πετάει κανείς, μόνο των άλλων.
xpan

Δημοσίευση από xpan »

spyretto έγραψε:
xpan έγραψε:
spyretto έγραψε:Γιατί δανεικός ο Γκανέζος; Tόσο δύσκολο είναι να γίνει κανονική αγορά;
Αν τα χρήματα είναι αλλουνού και όχι δικά σου είναι εύκολο να τα δώσεις.Αν όμως είναι δικά σου δύσκολα...2,7 τον πήρε πέρσι η Αταλάντα
Είχαμε πει θα γίνει υπέρβαση στον επιθετικό. Δεν τίθεται οικονομικό θέμα λοιπόν. Επρεπενα μας ξεκαθαρίσουν από την αρχή ότι ο επιθετικός θα είναι δανεικός γιατί ο ΠΑΟΚ δεν αντέχει σε κανονική αγορά.

Τέλως πάντων, αν είναι να παίξει στον ΠΑΟΚ καλώς να έρθει και σαν δανεικός.
Φίλε μου συγνώμη αλλά κάτι δεν έχουμε καταλάβει καλά εμείς οι ΠΑΟΚτσήσες.Δώσαμε ποτέ για μεταγραφή τόσα χρήματα όσα φέτος;Τι είναι το ταμείο του ΠΑΟΚ (ή και του ΣΑββίδη αν θέλεις),βαρέλι χωρίς πάτο;Δυστηχώς ή ευτυχώς ο ΠΑΟΚ είναι μία εταιρία και τόσα χρόνια που δεν το είχαμε καταλάβει είδαμε που φτάσαμε,μας είχαν πνίξει τα χρέη.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

paoktzis έγραψε:επειδη δε θελω να γινω τσε οπως εκανε αυτος στο θεμα λουκςα
εγω θα κανω οτι απλα εχουμε κανει 10 μεταγραφες και ποτε ενδεκατη

τσε δε θα γινεις ποτε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Απολα τα ονοματα που ακουστηκαν νομιζω οτι πιο πολυ απο ολους με ειχε ψησει ο ρουντνεβς. Ωστοσο κ η περιπτωση του γκανεζου δεν ειναι κ τοσο κακη γιατι δεν ακυρωνει τον κλαους. Ασε που λογω ηλικιας αν αγοραστει μπορει να εχει πολυ μεγαλυτερη εξελιξη.
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

che4 έγραψε:

τσε δε θα γινεις ποτε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
kotsidas9

Δημοσίευση από kotsidas9 »

Να υπενθυμισω οτι υπαρχει κι ενα FFP για τις ομαδες..
Ενταξει,ισως οχι για ολες μιας και καποιες εξυπηρετουν τρελα συμφεροντα και φραγκα,αλλα σιγουρα ο ΠΑΟΚ δεν βρισκεται μεσα σε αυτες και πρεπει να λογοδοτει..
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Περιπτερος έγραψε:Κατι ρωτησε ο Βυρωνιωτης ...
Αγορακι μου που προσβαλεις, οταν βαζεις στην 11αδα 5 νεους παικτες που ηλθαν προχθεςκαι δεν γνωριζει ο ενας το ονοματου άλλου, τι περιμενεις? Και πως λεγεται αυτο ?
Οταν σε φιλικο βγαζεις με τις φωνες παικτη εξω, γιατι δεν εκανε αυτο που ηθελες πως λεγεται?
Αν τα εκανε αυτα αλλος, θα ειχες βγει στα καγκελα και θα εκραζες. Το εκανες και περυσι.
Το προβλημα Αρνεσεν Τουντορ ειναι η υποτιμηση του ελληνικου πρωταθληματος και των ομαδων που παιζουν σε αυτο.
Αλλο προβλημα, ειναι οι καθυστερημενες μεταγραφες, η πληρης αλλαγη του ροστερ κ.ο.κ. .
Προχθες ο πιο παλιος ηταν ο Βιτορ !!!
Επειδη λοιπον λειπει μεσοεπιθετικα ο κουμανταδορος και το χρημα τελειωσε γιατι πληρωνουνε αυτους που διωχνουν, ας καλςσουν πισω τον Περειρα, ας του τραβηξουνλιγο το αυτι και νατον βαλουν να καλυψει το κενο.
Μερικοι απο τους αμυντικους μας δεν κανουν ....
Για πισω, ουτε αποχωρησεις ειχαμε,ουτε μαγκιες ....

Οσο για τις θλασεις ...δυστυχως παμε για ρεκορ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

με βασικό φορ τον κλάους, οι προσδοκίες μένουν σε μέτρια επίπεδα θεωρώ

για το κάτι παραπάνω, χρειάζεσαι ΦΟΡ ΟΛΚΗΣ

τώρα για τον κόστα.... εγώ τον βλέπω σαν τον καλύτερο αμυντικό μας....
ο άλλος πορτογάλος θα πρεπε να αποχαιρετήσει
Άβαταρ μέλους
paoktzis

kotsidas9 έγραψε:Να υπενθυμισω οτι υπαρχει κι ενα FFP για τις ομαδες..
Ενταξει,ισως οχι για ολες μιας και καποιες εξυπηρετουν τρελα συμφεροντα και φραγκα,αλλα σιγουρα ο ΠΑΟΚ δεν βρισκεται μεσα σε αυτες και πρεπει να λογοδοτει..
ποιο fair play ρε αδερφε μονο 2.000.000 δωσαμε ουσιαστηκα τα αλλα 3 ειναι καλυμενα απο τις πωλησεις
δεν τιθετε καν θεμα ffp
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Τώρα σοβαρά; Ουτε μια ενδεκαδατη;
Άβαταρ μέλους
paoktzis

nothu έγραψε:
Τώρα σοβαρά; Ουτε μια ενδεκαδατη;
ενδεκατη λεω οχι ενδεκαδατη
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

λοιπον επειδη ειμαι και εγω απ αυτους που ηθελαν ονοματα και εμπειρια κτλ κτλ θα πω το εξης αποδεχομαι το πλανο φα και στηριζω και 3 χρονια και βαλε

ε με το πλανο αυτο κατι σαν το μποακι ταιριαζει και οχι κατι σαν τον τοιβονεν .... μαλλον το πανε τελειως στιλ νεοι ταχθτητα εξελιξιμοι και πεινασμενοι

η αποχωρηση κοστα θα το επιβεβαιωσει αν και αυτη τη στιγμη κραταει ολη την αμυνα ο τυπος μακαρι να φερουν κατι αναλογο σε πιο νεο να κολλαει στο προτζεκτ....ρειν δες τα ματς μας που δεν φαγαμε γκολ εδω και 5 επισημα παιχνιδια και θα καταλαβεις οτι αδικεις τον κοστα μαυτα που γραφεις

αλλα τελος παντων μενουμε με πιο εμπειρο παιχτη το τζιολη που και αυτος αν ειναι υγιεις ο τσιμι η ο χαρισης μαλλον δε θα παιζει για να ολοκληρωθει το προτζεκτ σωστα

μαρεσει η φαση δε θα το εκανα εγω ο ασχετος βεβαια δεν ξερω που θα βγαλει αλλα στηριζω με τα χιλια
Άβαταρ μέλους
James Moriarty

Δημοσίευση από James Moriarty »

Κάθισα είδα χθες τα μεσάνυχτα (ε ρε τρέλα) :lol: ματς του Μπόακι (μερικοί σπικερ τον λεγανε Μποακι και αλλοι Μποατσι). Αφου ξεκικησα με το Γιουβε - Αταλαντα 2-1, που ειχε μπει αλλαγη στο 70 φευγα και δεν μ'αρεσε η Αταλαντα την ψιλιαστηκα οτι δεν θα βγαλω σωστα συμπερασματα για τον παικτη και ειπα να ψαχτω με την Ελτσε που ητανε δανεικος την σαιζον 13/14.
Σε οσα ματς ειδα ειχε μπει αλλαγη . Τα ματς που βρηκα ητανε το Ελτσε - Ρεαλ που σκοραρε, Ελτσε - Οσασουνα (10 λεπτα επαιξε), Ελτσε - Γραναδα ειχε μπει αλλαγη στο 55, Ελτσε - Ραγιο κανα 20 λεπτο και μετα κανα τεταρτο ενα Ρομα - Αταλαντα που ειχε παιξει ως αριστερος χαφ- εξτρεμ και καποια αλλα με Ελτσε 15-20 λεπτα .

Καταρχην ο παικτης ειναι κοντρολαρισμενος, μην περιμενετε να κανει κοντρολ με το καλαμι και να εχει αρτσουμπαλο στυλ οπως ο Ολισε και πολλοι εγχρωμοι. Μου θυμισε πραγματικα πολυ τον Γουελμπεκ της Αρσεναλ στο στυλ.

Εικόνα

Ειναι παρα πολυ ΟΜΑΔΙΚΟΣ παικτης, θα παιξει με πασες δηλαδη, αν βρεθει εξω απο την περιοχη θα προτιμησει να «σπασει» μπαλα σε παικτη επερχομενο, παρα να σουταρει .
Εχει πολυ δυνατο σουτ, ειναι γρηγορος σε σπριντ αλλα νωχελικος στις κινησεις του. Τωρα η ΔΕΝ εχει καλα πλεμονια η ειναι τεμπελαρος :lol: . Δεν κανει pressing με υψηλο τεμπο.
Την μπαλα δεν την χανει με τιποτα οταν την εχει και παντα θα πασαρει σωστα, ξερει να καλυπτει σωστα την μπαλα με το σωμα του, αλλα σε 2-3 περιπτωσεις που εκανε λαθος πασα η του την κλεψανε , «σκυλιασε» για να παρει την μπαλα πισω και στις 2 περιπτωσεις την ξανακερδισε. Εξου και το μπερδεμα μου, στα λιγα ματς που τον ειδα, αν εχει θεμα αντοχης η ειναι τεμπελης.
Επισης μπαινει γερα στις εναεριες μονομαχιες και εχει καλη αλτικοτητα και ακριβεια κεφαλιας. Τωρα το γεγονος οτι επαιζε ομως στα περισσοτερα ματς ως αλλαγη προβληματιζει. Σε πολυ καλυτερα πρωταθληματα φυσικα οπως το Ισπανικο κια το Ιταλικο απο το αστειο πρωταθλημα της Ελλαδος.
Παρολα αυτα, απο αυτα που ειδα ειμαι υπερθετικος για τον παικτη και βλεπω και αρκετα περιθωρια βελτιωσης, καλο potential δηλαδη. Επισης τετοιον παικτη στην θεση φορ με τα χαρακτηριστικα του, ΔΕΝ εχουμε.

Ο παικτης ειναι 1.85 με 1.87, καμια σχεση με το 1,80 που λεει στο transfermarkt.

Και οποιος θελει ας κατσει να δει το ματς με Ρεαλ. Στο 2ο ημιχρονο μπηκε στο 62ο λεπτο
http://livefootballvideo.com/fullmatch/ ... eal-madrid
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

στο στύλ "δεν υπάρχει/δεν το μετράω σαν μεταγραφή" Nothu. :mrgreen:
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Μαυρο ψηλο επιθετικο ηθελα απο την εποχη του Μαικ Σμολ. Εμενα μου κανει παντως.
Και κανα τρελο θα θελα, αλα Μικι Κουιν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”