Για να παιζεις σε ομιλους ρε μπαγασα?aquila έγραψε: Εγω προσωπικα θα γινω αρης αν αποκλειστουμε.

Νταξ, ειπαμε θα φαμε κανα 2μπαλο στο κεφαλι θα αλλάξει 3 φανελες ο παλαβος στο παγκο και θα το σωσουμε.

Για να παιζεις σε ομιλους ρε μπαγασα?aquila έγραψε: Εγω προσωπικα θα γινω αρης αν αποκλειστουμε.
Ναι, ΠΑΟΚ είμαστεobanebane έγραψε:Καλα ρε πλακα κανετε;
Τωρα διαβασα οτι υπαρχουν καποιοι που πιστευουν οτι η ομαδα μπορει να αποκλειστει.
Μουρλοι εισαστε ανθρωποι μου;
Κανεις δε το πιστευει αυτο .Απλα καποιοι φοβουνται οτι μπορει να λαχταρισουμε οπως το συνηθίζουμε.obanebane έγραψε:Καλα ρε πλακα κανετε;
Τωρα διαβασα οτι υπαρχουν καποιοι που πιστευουν οτι η ομαδα μπορει να αποκλειστει.
Ετσι, αυτο ειναι το σημαντικο..sourmenetes έγραψε:Εμενα προσωπικα ενα χαλαρο ματς με νοιαζει χωρις τραυματισμους και να παρουμε διπλο στα γιαννενα.
Βγαζουμε δυσκολη εδρα εχουμε χρονο λογω εθνικων και παμε για ενα εκτος στη βεροια.
Θα μας ξελαχταρήσει ο Μακ νωρις νωρις σε αντεπίθεση και μετά ελπίζω να δω και Κοροβέση, μη πω και Μελισσά..kataramenos5 έγραψε:Κανεις δε το πιστευει αυτο .Απλα καποιοι φοβουνται οτι μπορει να λαχταρισουμε οπως το συνηθίζουμε.obanebane έγραψε:Καλα ρε πλακα κανετε;
Ελα ρε ζητημα το κανατε κι αυτο.Ειπαμε να το ανακινησουμε λιγο το θεμα μη παμε χαλαροι και τελικα παλι πανηγύρι εγινε κι εδω.Δε περιγραφω αλλο.