Eιναι στην ρουμπιν αλλά δεν έχει ούτε συμμετοχή στο πρωτάθλημα,κουτί θα μας καθοτανDimitris_L4 έγραψε:Προταθηκε λεει στην κουλα..Φοίνικας έγραψε:Εκείνο το παλουκάρι ο Μάρκος ο Ντέβιτς, τι κάνει;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
- ace79grpaok
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
- Black&White
Εμείς "τον πήραμε" τον Ιανουάριο. Ας τον πάρει και κανένας άλλος.Φοίνικας έγραψε:Και γιατί δεν τον παίρνουμε εμείς;
- Black&White
Αν πάρουμε Μποάκιε θα τον αποκαλούν ΜΠΑΟΚιε ,λένε οι Αθηναίοι φίλοι μας. 

- john4serres
πριν απο καποιες μερες γραφτηκε πως η Τριπολη θα εδινε 1,5εκ για Κανάλες.
εχει συμβολαιο με την Σοσιεδαδ μεχρι το 2018
εγω πιστευω πως πρεπει να κινηθουμε για τον ισπανο , δανεικο με οψιον
- desperando
- Επικοινωνία:
στο 8-10 εχουμε μονο τον πελκαK_geo έγραψε: -έχουμε παίχτες με χαρακτηριστικά 8/10 ή 9/10; και αν ναι, πόσοι είναι πέρα του πέλκα;![]()
οσο για το 9/10 δεν καταλαβαινω τι εννοεις
το προβλημα του ΠΑΟΚ στο παιχνιδι με την ξανθη ηταν οι μεγαλες αποστασεις των δυο χαφ με την επιθεση
δεν υπηρχε ο παικτης που θα επερνε την μπαλα απο τους αμυντικους χαφ με μετωπο προς την εστια,να την κουβαλησει καθετα ή νατην προωθησει καθετα.
αν προσθεσουμε και το γεγονος οτι οι ακραιοι λεοβατς και γκαρυ δεν μπορουσαν να βρεθουν με τους συμπαικτες τους μας εκανε σχεδον ακινδυνους επιθετικα.
γι αυτο ναι χρειαζεται για μενα ενας πελκας εβολουσιον
Και Φορ και 8-10 και σέντερ μπακ αλλιώς το ροστερ θα έχει ελλείψεις
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- ace79grpaok
Η Τρίπολη και τον μεσσι να φέρει χωριό ήταν και θα παραμεινειjohn4serres έγραψε:πριν απο καποιες μερες γραφτηκε πως η Τριπολη θα εδινε 1,5εκ για Κανάλες.
-
To paoknextgeneration εγραψε πιο πριν οτι προταθηκε και σε μας.john4serres έγραψε:πριν απο καποιες μερες γραφτηκε πως η Τριπολη θα εδινε 1,5εκ για Κανάλες.
Το πιστευω γιατι αν προταθηκε στην Τριπολη σιγουρα θα τον εχουν προτεινει και σε μας.
Ηταν τεραστιο ταλεντο αυτος, αλλα τα τελευταια χρονια τον εχω χασει. Σε τι φαση ειναι; Παιζει καλα;
Παντως αυτη η κουφαλα ο Πιατι, οποτε τον βλεπω παντα καλα παιζει. Πως δεν τον φεραμε τοτε ρε γαμωτο;
Μετα τα γκολ που θα τους βαζει πως θα τον λένε μπλακ κ γουαιτ;
Καταλαβαινω τι λετε για Πέλκα και αντί Πέλκα γι αυτο και ήθελα το φουστερ αλλα αν δεν το δα με Ξάνθη μην ξεχνάμε οτι ήταν το πρώτο ματς με τοςο τόσους νέους ίσως δλδ ειναι νωρις αλλα δυστυχως αυτο μονο με αγώνες φαινεται και χρόνος για φιλικα δεν υπαρχει ...

Καταλαβαινω τι λετε για Πέλκα και αντί Πέλκα γι αυτο και ήθελα το φουστερ αλλα αν δεν το δα με Ξάνθη μην ξεχνάμε οτι ήταν το πρώτο ματς με τοςο τόσους νέους ίσως δλδ ειναι νωρις αλλα δυστυχως αυτο μονο με αγώνες φαινεται και χρόνος για φιλικα δεν υπαρχει ...
Σωστό.lamosas έγραψε:Και Φορ και 8-10 και σέντερ μπακ αλλιώς το ροστερ θα έχει ελλείψεις
Μισές δουλειές δηλαδή.
Εγω προσωπηκα παντως αν δεν κλεισουν οι μεταγραφες με τουλαχιστον 2 παικτες απο μεσαιο και πανω ραφι θα προσγειωθω καπως ανωμαλα.Ο ιδιος ο Τουντορ μιλησε για την αναγκη υπαρξης παικτων ποιοτητας και επιπεδου που θα πλαισιωθουν απο νεους αλλα πλεον μετα και την απομακρυνση μιας σειρας παικτων η ομαδα στερειται σταθερων και αξιων πλην 2-3 περιπτωσεων.Οι νεοαποκτηθεντες στο συνολο τους αποτελουν στοιχηματα,αλλα με μικροτερες πιθανοτητες για κατι καλο και αλλα με περισσοτερες και παλυ ομως στοιχηματα που με ενα λογικο ποσοστο επιτυχιας αφηνουν πισω μια ομαδα οχι και τοσο υψηλων βλεψεων οσο ισως θα θελαμε να πιστευουμε.
Πες μου λιγο τι απο την λεξη ελλειψεις δεν καταλαβες να στο εξηγησω...
http://www.transfermarkt.de/beratung-du ... rater/1207
Δέστε ποιούς παικτες εχει το γραφείο μανατζερ του Γκανέζου να πάθετε ίλιγγο
Μεταξύ των οποίων και ο Βαλντιβια
Δέστε ποιούς παικτες εχει το γραφείο μανατζερ του Γκανέζου να πάθετε ίλιγγο
Μεταξύ των οποίων και ο Βαλντιβια

Και δεν συμφωνώ με Joshua ότι αυτοί οι παίχτες πρέπει να είναι από μεσαίο ράφι με παραστάσεις. Ας είναι στοιχήματα και αυτοί. Το πλάνο του Αρνεσεν θα το πιστέψω. Απλά δεν βγαίνουν οι θέσεις για αυτό χρειαζόμαστε τρεις παίκτες.
- john4serres
ασε φιλε , οσο σκεφτομαι το ματς με την Σάλκε με πιανει τρελαron-swanson έγραψε:To paoknextgeneration εγραψε πιο πριν οτι προταθηκε και σε μας.john4serres έγραψε:πριν απο καποιες μερες γραφτηκε πως η Τριπολη θα εδινε 1,5εκ για Κανάλες.
Το πιστευω γιατι αν προταθηκε στην Τριπολη σιγουρα θα τον εχουν προτεινει και σε μας.
Ηταν τεραστιο ταλεντο αυτος, αλλα τα τελευταια χρονια τον εχω χασει. Σε τι φαση ειναι; Παιζει καλα;
Παντως αυτη η κουφαλα ο Πιατι, οποτε τον βλεπω παντα καλα παιζει. Πως δεν τον φεραμε τοτε ρε γαμωτο;
Ενα ματς που θα ηταν εντελως διαφορετικο αν παιζαμε με κοσμο , υποθετω θα ειχαμε πανω απο 30.000 μεσα στην Τουμπα , αναμένοντας προκριση , εβραζε το αιμα μας εκεινες τις μερες μετα το γκολ του Στοχ στο Γκεζελκίρχεν
Και κατα το 80+σουτ του Στοχ , λιγο αουτ , ηταν 2-2 εκεινη την ωρα αν θυμαμαι καλα
επρεπε να μπει εκεινο το γαμωσουτ , το κανεις 3-2 γυρνας λιγο πισω την ομαδα , ταμπουρώνεσαι μεχρι να φυγεις σε αντεπιθεση για να καθαρισεις το ματσακι ( με 10 παικτες οι γερμανοι απο το 50κατι καπου εκει τελος παντων )
Με νικη περνουσαμε στους ομιλους CL , κατι που το θελαμε τοσο πολυ , εμεναν 1-2-3 μερες για να κανουμε καποιες καλες μεταγραφες , και με την εισοδο στους ομιλους πιστευω θα φερναμε τον Πιάττι αλλα και 3-4 παικτες αξιας Πιάττι για καθε γραμμη.
Οσο για τον κοντό ( τον Πιάττι ) τον θεωρω παικταρα και δυσκολα να ερθει τωρα στην Ελλάδα.
Εχει κανει πολλες εμφανισεις και καλες με την Βαλένθια, εχει φανελα βασικου μπορουμε να πουμε.