Δεν ξερω αλλα θελω να αγιασω και δεν μπορω

Τι να σου πω δεν ξερω...δε μου αρεσει η τοση χαλαροτητα..pilotos έγραψε:Κόψε τα στημένα κι αν είσαι ποδοσφαιρικά καχύποπτος, άλλαξε ομάδα.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Την χαλαρότητα πως την διεκρινες;xlebouras έγραψε:Τι να σου πω δεν ξερω...δε μου αρεσει η τοση χαλαροτητα..pilotos έγραψε:Κόψε τα στημένα κι αν είσαι ποδοσφαιρικά καχύποπτος, άλλαξε ομάδα.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Γιαυτο πρεπει να καταλαβουν οι παιχτες πως τιποτα δεν τελειωσε!οπως βαλαμε 5 μπορουμε να φαμε 5!ειδικα εκτος εδρας δεν εχουμε νικη ακομα..
Αν παιζεις με 10 απ το 2' (παλι) και σε δωσουν κανα πέναλτι επειδη φταρνίστηκε ο Ολσεν( παλι) να δεις τι ωραια που γυρναει το κλιμα.Ειναι και η μαφια στη μεση(παλι) αλλα στο ποδοσφαιρο γενικα αν εισαι γκαντεμης(εχουμε σπασει τα ρεκορ) δε θελει πολυ.Θυμηθείται την Τρναβα (5-3) κοιμηθήκαμε μιση ωρα και φαγαμε 3.Με αγιαξ τα ιδια αλλα σε 8 λεπταPAOK_Antarctica έγραψε:Δεν είναι μόνο το ότι είναι δύσκολο να φάμε 5, κυρίως είναι που οι άλλοι δεν θα προσπαθήσουν καν.
Είμαι σίγουρος ότι ΔΕΝ είδες το πρώτο ματς.xlebouras έγραψε: Τι να σου πω δεν ξερω...δε μου αρεσει η τοση χαλαροτητα..
Γιαυτο πρεπει να καταλαβουν οι παιχτες πως τιποτα δεν τελειωσε!οπως βαλαμε 5 μπορουμε να φαμε 5!ειδικα εκτος εδρας δεν εχουμε νικη ακομα..