Ο Ξερόλας της Κερκίδας 2015-2016

Ταινίες, Μουσική, Games και ότι αλλό σχετικό...
Άβαταρ μέλους
dim72

Re: Ο Ξερόλας της Κερκίδας 2015-2016

Δημοσίευση από dim72 »

Ekatnetworkltd έγραψε:Μιά και τώρα πιάνουμε κουβέντα,κοιτούσα και πίσω μου τον κορίνθιο,τον σούρμε τον dim τον μαυρο χιόνι και τον Γιώργοσαθήνα!Τον παιχνίδι ήταν στους τελευταίους μήνες μια ατελείωτη στρατηγική!
Το κορυφαίο για μένα πόστ το έχει κάνει ο κορίνθιος όπου πόσταρε 8:59!Έτσι δεν μου άφησε την δυνατότητα να τον διαβάσω για τον διπλό μπόνους βέβαια
Στους τελευταίους 10 αγώνες έβαζα άλλη ομάδα σε σχέση με αυτούς που είχα μπροστά μου.Το αποτέλεσμα δεν με δικαίωσε γιατί η διαφορά άνοιξε με τους πρώτους αλλά δεν είχα άλλη επιλογή.Πάμε τώρα για την Πέμπτη

Όλσεν
Μαλεζάς, Κόστα, Τζαβέλλας
Κίτσιου, Κοροβέσης
Κάτσε, Σαββίδης, Μυστακίδης
Ροντρίγκεζ, Κουλούρης
Αλλαγές
Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης, Μακ
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

stelyk έγραψε:Εγω προτεινω να καταργηθουν ολα τα μπονους οπως δινοντε τωρα!!!
Να δινετε 1 ποντος για καθε σωστη προβλεψη παιχτη που συνολικα θα αποφερει 11+3=14 ( :shock: )!!!
Να δινετε καποιο μικρο μπονους συμμετοχης στο παιχνιδι για καθε αγωνα της ομαδας, της ταξης απο 1 εως 5 ποντους το πολυ, αποφασηστε εσεις ποσο και να ειναι σταθερο για ολους!!!
και τελος να εχουμε σαν βαση ανακοινωσης της αποστολης το επισημο της παε και καποιο ακομα, οποιο θελετε, δημοσιογραφικο σαιτ που να εμφανιζει και ωρα αναρτησης του αρθρου. Οσοι παιζουν πριν την ανακοινωση της αποστολης να παιρνουν ενα μπονους της ταξεως των 6 ποντων!!!
Ετσι το συνολικο κερδος για καποιον που βρει 11αδα+αλλαγες πριν τν ανακοινωση της αποστολης θα ειναι:
11+3+6=20+το μπονους συμμετοχης στο παιχνιδι!!!
ενω αντιθετα μετα την ανακοινωση της αποστολης θα ειναι: 11+3=14 ( :shock: ) + το μπονους συμμετοχης στο παιχνιδι!!!
Πιστευω ετσι με μικρα μπονους θα υπαρχουν μεγαλυτερες ανατροπες στην βαθμολογια, αρα μεγαλυτερη φαση αλλα και πιο ευκολο υπολογισμο απο τον Τζελα!!!

Αν σας αρεσει εφαρμοστε το!

:pano:
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ολσεν, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Βίτορ, Κάτσε, Τζιόλης, Σαββίδης, Κιτσιου, Κωνσταντινίδης, Μακ, Ροντρίγκεζ.
Αλλαγές: Μυστακίδης, Κουλουρης, Πουγγουρας.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Δεν θελετε ε?
Καλα θα σας δειξω εγω
Θα δειτε τι θα παθετε. :twisted: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

stelyk έγραψε:
stelyk έγραψε:Εγω προτεινω να καταργηθουν ολα τα μπονους οπως δινοντε τωρα!!!
Να δινετε 1 ποντος για καθε σωστη προβλεψη παιχτη που συνολικα θα αποφερει 11+3=14 ( :shock: )!!!
Να δινετε καποιο μικρο μπονους συμμετοχης στο παιχνιδι για καθε αγωνα της ομαδας, της ταξης απο 1 εως 5 ποντους το πολυ, αποφασηστε εσεις ποσο και να ειναι σταθερο για ολους!!!
και τελος να εχουμε σαν βαση ανακοινωσης της αποστολης το επισημο της παε και καποιο ακομα, οποιο θελετε, δημοσιογραφικο σαιτ που να εμφανιζει και ωρα αναρτησης του αρθρου. Οσοι παιζουν πριν την ανακοινωση της αποστολης να παιρνουν ενα μπονους της ταξεως των 6 ποντων!!!
Ετσι το συνολικο κερδος για καποιον που βρει 11αδα+αλλαγες πριν τν ανακοινωση της αποστολης θα ειναι:
11+3+6=20+το μπονους συμμετοχης στο παιχνιδι!!!
ενω αντιθετα μετα την ανακοινωση της αποστολης θα ειναι: 11+3=14 ( :shock: ) + το μπονους συμμετοχης στο παιχνιδι!!!
Πιστευω ετσι με μικρα μπονους θα υπαρχουν μεγαλυτερες ανατροπες στην βαθμολογια, αρα μεγαλυτερη φαση αλλα και πιο ευκολο υπολογισμο απο τον Τζελα!!!

Αν σας αρεσει εφαρμοστε το!

:pano:
Stelyk ο υπολογισμός δεν είναι δύσκολος για μένα. Μετά τόσους έχω αυτοματοποιήσει την διαδικασία :lol:
Σε ευχαριστώ πάντως για την σκέψη. Αν το ζητούμενο είναι να υπάρχουν μεγαλύτερες ανατροπές, ο τρόπος που πρότεινε ο Ekat και οι υπόλοιποι δίνουν περισσότερες δυνατότητες για μεγαλύτερες ανατροπές καθώς επιτρέπουν περισσότερους βαθμούς με αντίστοιχα μεγαλύτερα ρίσκα.
giannistoumpa4

Δημοσίευση από giannistoumpa4 »

ΟΛΣΕΝ-ΒΙΤΟΡ-ΚΟΣΤΑ-ΜΑΛΕΖΑΣ-ΚΑΤΣΕ-ΤΖΙΟΛΗΣ-ΚΙΤΣΙΟΥ-ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ-ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ-ΜΑΚ-ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ
ΑΛΛΑΓΕΣ:ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ,ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ,ΣΑΒΒΙΔΗΣ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ekatnetworkltd έγραψε:Μιά και τώρα πιάνουμε κουβέντα,κοιτούσα και πίσω μου τον κορίνθιο,τον σούρμε τον dim τον μαυρο χιόνι και τον Γιώργοσαθήνα!Τον παιχνίδι ήταν στους τελευταίους μήνες μια ατελείωτη στρατηγική!
Το κορυφαίο για μένα πόστ το έχει κάνει ο κορίνθιος όπου πόσταρε 8:59!Έτσι δεν μου άφησε την δυνατότητα να τον διαβάσω για τον διπλό μπόνους βέβαια
Αν μιλας για τον περσινο ξερολα υπολογισε οτι στα 3 πρωτα ματς δεν ειχα λαβει μερος... :? :?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ολσεν βιτορ μαλεζας κοστα κιτσιου κωνδης κατσε τζιολης κουλουρης μακ ροντριγκεζ

Μυστακιδης σαββιδης κοροβεσης
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

sourmenetes έγραψε:
Αν μιλας για τον περσινο ξερολα υπολογισε οτι στα 3 πρωτα ματς δεν ειχα λαβει μερος... :? :?
Τό ξέρω,δεύτερος θα ήσουν
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Παντως κατεμε, λογω του οτι το προηγουμενο μεσημερι-απογεμα απο καθε ματς και ειδικα μετα απτην τελευταία προπόνηση πολλα σαιτ βγαζουν τουλαχιστον 10/11 της ενδεκαδας,
τα μπονους των 10 κ των 6 ποντων δε νοουνται και
πρεπει να καταργουνται απο let's say τις 12.00 ή 14.00 της προηγούμενης ενος αγωνα...

Δλδ πως εχει γινει με την ανακοινωση της αποστολης..
Που μπροστα στην ενημερωση για ενδεκαδα απτους αρδ,
ειναι πλεον επουσιωδης..

Υ.Γ. Κουβεντα να γινεται, αλλα πως ειναι δυνατον να βλεπετε (ή ν θεωρειτε λογικο) Τζιολη βασικο με δανους, οταν ερχεται δυσκολο ματς με γιαννενο..εκτος κ αν πιστευετε οτι λογω χωραφιου δε θα τον ξεκινήσει.. Αλλα δε βγαινουν τα κουκια, πως δε θα παιξει?(αντονις χαρισης δυσκολα να ντεμπουταρουν στο χωραφι, αρα μοναδικοι διαθεσιμοι κατσε-τζιολης-σαββιδης-σαμπο)
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

sourmenetes έγραψε:Ολσεν βιτορ μαλεζας κοστα κιτσιου κωνδης κατσε τζιολης κουλουρης μακ ροντριγκεζ

Μυστακιδης σαββιδης κοροβεσης

Τα ιδια
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ολσεν

βιτορ μαλεζας τζαβελας

κιτσιου τζιολης κατσε κωννιδης

μακ κουλουρης ροντριγκες

αλλαγες μυστα κοροβεσης σαββιδης
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Εικόνα

Savvidis
Korovesis
Koulouris
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Εικόνα

Αλλαγές: Κουλούρης, Δεληγιαννίδης, Σαββίδης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostomanolis την Τρί 25 Αύγ 2015, 22:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Ας το φτιάξει κάποιος και ας μου πει πως στο καλό εμφανίζω από σελίδα του ιντερνετ στο φόρουμ

Άκυρο... Μετά από τηλεφωνική παρέμβαση το έφτιαξα!Ευχαριστώ τον σύντροφο και συναγωνιστή εκατ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostomanolis την Τρί 25 Αύγ 2015, 22:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ψυχαγωγία”