Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
simba

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από simba »

K_geo έγραψε:
simba έγραψε:
K_geo έγραψε:εγω θελω να ρωτήσω απο που πηγάζει η σιγουριά ότι θα παίζουμε με 10αρι... 8-)
Ε καλα, 10αρι εννοουν ολοι οσον αφορα στα χαρακτηριστικα, οχι τοσο στη θεση αυτη καθαυτη.. ;)
χαίρομαι για την απάντηση, γιατί αυτήν περίμενα για να ρωτήσω:

-έχουμε παίχτες με χαρακτηριστικά 8/10 ή 9/10; και αν ναι, πόσοι είναι πέρα του πέλκα; 8-)
Οπως απαντησα και στον Josh,
θεωρω πως ο Αντονις και στην αναγκη ο Jairo εχουν αυτα τα χαρακτηριστικα...

Ως 3η επιλογη θα μπορουσε να θεωρηθει ο Σαμπο, αλλα δεν ειναι τοσο υδραυλικος και μαλλον ειναι καλυτερο να ερχεται με φορα απ'το 8...

Και ο Μυστακιδης εχει καποια ακατεργαστα στοιχεια για τη θεση, αλλα μαλλον LFW τον βλεπω να καταληγει..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

στον παιχτη χρωστουσε 4 μηνιατικα και για αυτο εμεινε ελευθερος. αν δεν κανω λαθος... :roll:

τζος, οντως παιχτης με τα χαρακτηριστικα πελκα δεν υπαρχει. παιχτης που να μπορει να παιξει εκει, υπαρχει. αλλα θα ειναι και περιπου 1,5 μηνα εκτος. και ο σάμπο πιστεύω αλλα το πρώτο δείγμα του μου έδειξε ότι καλύτερα να παει μια θέση πίσω.

θα μπορούσε να πει κανείς και το σαββίδη, αλλά είναι σαν να λεμε οτι υπολογιζεται (για φέτος τουλάχιστον) ο κουλούρης που δεν φαίνεται να ισχύει κατι τέτοιο...

τεσπα. αν ειναι για το 10, ειναι η μονη θεση που θα ηθελα εμπειρο, το ξαναλεω. στα μπακ και το φορ θελω νιάτα.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Joe Nagbe έγραψε:Ρε ξεκωλήστε λίγο... παρακολουθείτε Seria A? πολύ εύκολα αφορίζετε παίκτες... Σας είπα την παρακολουθώ την Αταλάντα... έβαλε 3 γκολ ναι αλλά ΔΕΝ ήταν βασικός, τέσπα κάνω λες και είμαι ο μάνατζερ του και τον προωθώ :P

ΜΑΚΑΡΙ να πάρουμε Boakye... αυτό μόνο!!
Ετσι που το γραφεις ειναι σαν να ειναι στα Υπερ του οτι δεν ηταν Βασικος.
Για να ξεκαθαρισω λιγο τη θεση μου.Οπως εχω γραψει και παλαιοτερα,οποιον μα οποιον και αν φερουν ο Τουντορ με τον Αρνεσεν θα τους καλωσορισω.
Αλλο αυτο και αλλο το οτι δεν πιστευω οτι θα ειναι ο Μποακιε η επιλογη μας για σεντερ φορ.Πιστευω οτι οντως θα ειναι καποιος με πλουσιο βιογραφικο και καλο ονομα στην πιατσα.
Άβαταρ μέλους
Joe Nagbe

Δημοσίευση από Joe Nagbe »

paokovios1974 έγραψε:
Joe Nagbe έγραψε:Ρε ξεκωλήστε λίγο... παρακολουθείτε Seria A? πολύ εύκολα αφορίζετε παίκτες... Σας είπα την παρακολουθώ την Αταλάντα... έβαλε 3 γκολ ναι αλλά ΔΕΝ ήταν βασικός, τέσπα κάνω λες και είμαι ο μάνατζερ του και τον προωθώ :P

ΜΑΚΑΡΙ να πάρουμε Boakye... αυτό μόνο!!
Ετσι που το γραφεις ειναι σαν να ειναι στα Υπερ του οτι δεν ηταν Βασικος.
Για να ξεκαθαρισω λιγο τη θεση μου.Οπως εχω γραψει και παλαιοτερα,οποιον μα οποιον και αν φερουν ο Τουντορ με τον Αρνεσεν θα τους καλωσορισω.
Αλλο αυτο και αλλο το οτι δεν πιστευω οτι θα ειναι ο Μποακιε η επιλογη μας για σεντερ φορ.Πιστευω οτι οντως θα ειναι καποιος με πλουσιο βιογραφικο και καλο ονομα στην πιατσα.
Το έγραψα και πιο πάνω... βασικός έπαιζε ο German Denis ο αργεντίνος, το βαρύ τους χαρτί... Αν έρθει κάποιος με πιο πλουσιο βιογραφικό καλώς να ορίσει!!! απλά μην ξινίζεστε με Boakye... είναι όντως καλός
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

xavakhs έγραψε: Σωματοδομή καλή φαίνεται να έχει. Νταμάρι είναι. Κανείς που να έχει παρακολουθήσει τον παίχτη στο Ιταλικό πρωτάθλημα; Εμφανησιακά κάτι σε Εντίνιο μου φέρνει.
νταμαρι 1.80 δε το λες παντως
ο κλαους 1.84 ειναι
βασικος και αναντικαταστατος θα ειναι ξανα ο αρχηγος
ιδιο στυλ ο μαυρουκος, το θεμα ειναι να προσθεσεις αλλα χαρακτηριστικα στην ομαδα
black death

Δημοσίευση από black death »

Joe, φουνταριστός-περιοχάτος παίζει ή είναι φρου φρου κι αρώματα;

Θάνο, αλλού τον δίνουν 1.86-1.87.
Άβαταρ μέλους
Joe Nagbe

Δημοσίευση από Joe Nagbe »

Καθαρό center for
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο μαυρουκος δεν με ψηνει ιδιαιτερα γιατι γενικα δεν με πειθουν οι μαυρουκοι επιθετικοι,θεωρηθηκε προφανως μεγαλο ταλεντο,τα νουμερα του δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο αλλα μην ξεχναμε οτι ειναι μολις 22 χρονων,ο Σποραρ πχ με ψηνει περισσοτερο.Παντως αν αποκτηθει τετοιου ειδους επιθετικος δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν θα αποκτηθει και καποιο βαρυ ονομα αλλα σε ποια θεση αληθεια,λες σε αυτη του επιτελικου να κλαψω;

Υ.Γ Της τρελης γινεται στο ΤσουΛου με βροχη απο γκολ.Παικταρα αυτος ο Ζαχαβι.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Joe Nagbe έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:
Joe Nagbe έγραψε: :P
Το έγραψα και πιο πάνω... βασικός έπαιζε ο German Denis ο αργεντίνος, το βαρύ τους χαρτί... Αν έρθει κάποιος με πιο πλουσιο βιογραφικό καλώς να ορίσει!!! απλά μην ξινίζεστε με Boakye... είναι όντως καλός
Μακαρι ρε Τζο Μακαρι. ;)
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

black death έγραψε:Joe, φουνταριστός-περιοχάτος παίζει ή είναι φρου φρου κι αρώματα;

Θάνο, αλλού τον δίνουν 1.86-1.87.
Άρα θα είναι και 27-28 χρονων ως αφρικανός.

Πάντως για αλλαγή του Κουλούρη καλός φαίνεται
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω μεταξύ τοιβονεν και μποακιγιε ή παρόμοιο στυλ είμαι με τον δεύτερο.

άλλη μια εβδομάδα. αν κλείσουμε φορ, 8.10αρι και αμυντικό τελειώνουμε αρκετά παραπάνω απο το ιδανικά και μέσα σε ένα καλοκαίρι έχουμε κάνει κάτι παραπάνω απο ότι ο καθένας μας φανταζόταν!

αν κλείσουμε μόνο φορ και αμυντικό τελειώνουμε εξαιρετικά και μένουν οι λεπτομέρειες ανάλογα με το πως εν τέλει θα στηθούν οι παίχτες στο κέντρο και με τι αρμοδιότητες.

αν κλείσουμε μονο φορ, έχουμε κανει ένα σχεδόν υπερπλήρες ρόστερ που μέσα σε ένα χρόνο και με τις απαραίτητες προσθαφαιρέσεις μπορεί να γίνει ένα αξιομνημόνευτο σύνολο.

αυτά. :mrgreen:

υσ: μαυροθάνατε σεντερ φορ φορ.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

K_geo έγραψε: παιχτης που να μπορει να παιξει εκει, υπαρχει. αλλα θα ειναι και περιπου 1,5 μηνα εκτος.
Τον Τσιριμωκο λες ε? Ναι, εχει καποια στοιχεια, αλλα εχει μαθει να παιζει πιο πισω, xavi φαση..
K_geo έγραψε: τεσπα. αν ειναι για το 10, ειναι η μονη θεση που θα ηθελα εμπειρο, το ξαναλεω. στα μπακ και το φορ θελω νιάτα.
Οκ, ρε παιδια, και γω καθε φορα που βλεπω τον Τσορι ριχνω και ενα δακρυ,
αλλα δεν ειναι και το πιο ευκολο και affordable να βρεις τετοια ποιοτητα αλλα μονο για 20 ματς ωστε να εναλλασσεται με τον δικο τους Πελκα (Φορτουνη)..
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Τί μου λέει ο Ιταλός μου.......Μποατσι τον προφερουν στην Ιταλια, γραφε­ται Boakye.

Τεως τεραστιο ταλεντο που θα γαμουσε και­ θα εδερνε, τα δικαιωματα του τα ειχαν Γ­ιουβε και Τζενοα, μπηκε στη μεση η Σασου­ολο, σιγα σιγα η Γιουβε τον εδωσε για να­ παρει δικαιωματα σε αλλους παικτες της ­Σασουολο που την ενδιεφεραν. Δεν εξελιχθ­ηκε οπως διαφημιζοταν. Τις καλυτερες του­ σεζον τις εκανε στη Β. Κορμι κεντρικου,­ παιζει και στα ακρα της επιθεσης. Ακομα­ προλαβαινει να γινει χρησιμος παικτης π­ου δεν θα κοιτανε να τον πασαρουν τις τε­λευταιες μερες του mercato.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δεν τον ξερω τον παιχτη οπως δεν ηξερα και ολους οσους αποκτησαμε φετος.Απλα πιστευα οτι για φορ θα κινηθουμε σε μια διαφορετικη λογικη(Ακομα το πιστευω)anyway, 14 ψαλμος αληλουια :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

simba έγραψε:
K_geo έγραψε: παιχτης που να μπορει να παιξει εκει, υπαρχει. αλλα θα ειναι και περιπου 1,5 μηνα εκτος.
Τον Τσιριμωκο λες ε? Ναι, εχει καποια στοιχεια, αλλα εχει μαθει να παιζει πιο πισω, xavi φαση..
K_geo έγραψε: τεσπα. αν ειναι για το 10, ειναι η μονη θεση που θα ηθελα εμπειρο, το ξαναλεω. στα μπακ και το φορ θελω νιάτα.
Οκ, ρε παιδια, και γω καθε φορα που βλεπω τον Τσορι ριχνω και ενα δακρυ,
αλλα δεν ειναι και το πιο ευκολο και affordable να βρεις τετοια ποιοτητα αλλα μονο για 20 ματς ωστε να εναλλασσεται με τον δικο τους Πελκα (Φορτουνη)..
ε και ο σάμπο έμαθε πιο μπροστά, ας ανταλλάξουν εμπειρίες! :lol:

όσον αφορά το γιατί έμπειρο , το είπα και πρίν. αποκλειστικά και μόνο λόγω των ηλικιών των υπολοίπων παιχτών σε καθε γραμμή.

υσ:πιλότε, πες του τι..μποαΤΣι ρε...σύντεκνε... :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”