Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
alp920

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από alp920 »

CCCP έγραψε: Γουσταρω οταν αρδ ρισκαρει να εκτεθει ετσι, εχει πλακα η φαση.
τον συγκεκριμένο και εγώ δεν τον θεωρώ ΑΡΔ, τα γραπτά του είναι μακράν τα καλύτερα που διαβάζω σε σχέση με τους λοιπούς.
Κατά τα άλλα.όντως ρισκάρει πολύ.Αυτούς που έκανε μπάχαλο πάντως ο Μήλιος είναι οι άγγλοι.
Στην γκρίνια και στον σαρκασμό είναι έτη φωτός μπροστά από εμάς πάντως
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

alp920 έγραψε:
CCCP έγραψε: Γουσταρω οταν αρδ ρισκαρει να εκτεθει ετσι, εχει πλακα η φαση.
τον συγκεκριμένο και εγώ δεν τον θεωρώ ΑΡΔ, τα γραπτά του είναι μακράν τα καλύτερα που διαβάζω σε σχέση με τους λοιπούς.
Κατά τα άλλα.όντως ρισκάρει πολύ.Αυτούς που έκανε μπάχαλο πάντως ο Μήλιος είναι οι άγγλοι.
Στην γκρίνια και στον σαρκασμό είναι έτη φωτός μπροστά από εμάς πάντως
Χα, δεν ηταν μπηχτη για τον Μηλιο, ολοι ΑΡΔ ειναι. Journalism is dead.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

ace79grpaok έγραψε:
desperando έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Κάντε κανα χαζό να μείνουμε με μόνο φορ τον αμπαλιαδη και τον πιτσιρικά να γίνει χαμός ,αν και ο κολκας θα πανηγυρίζει αν γιννει αυτό για να παίζει αυτός που με την πίεση του απο το κονσόρτσιουμ του,εδώ γελάνε ,έφτασε να παίρνει 700000 τον χρόνο
μπορεις να μου πεις ρε αδερφε γιατι ξευτηλιζεις ετσι εναν παικτη του ΠΑΟΚ που ειναι απο μωρο στην ομαδα?

πολυ ζηλια ρε πουστη μου παρα πολυ σε αυτη τη γαμημενη την πολη
Όταν βελτιώσει κάτι στο παιχνίδι του σε κάποιο τομεα όπως σουτ έξω από την περιοχή η ντρίμπλα του δεν θα τον λέω αμπαλιδη
Αποτελείς ντροπή για το χαρακτήρα που βγάζεις και με αυτά που γράφεις.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Αυτή η ιστορία με την Σάντερλαντ μου φαίνεται περίεργη. Υπήρξε μεγάλη σιγουριά στα μέσα του καλοκαιριού ότι ο Ολα θα πήγαινε Σαντερλαντ λογω Αβοκαατ κλπ. Για τα δεδομένα της Πρεμιερ, η τιμή του είναι χαμηλή, άρα το ότι δεν έγινε τότε είναι λόγω του ότι δεν τους έκανε ο παίκτης. Επίσης το θεωρώ αδύνατον να προσπάθησε ο Αρνεσεν να κοντράρει την Σάντερλαντ ή να ήξερε οτι τον θέλουν τελος πάντων, και να προσπαθησε να τον πείσει να έρθει στον ΠΑΟΚ. Κάτι άλλο συμβαίνει και τείνω προς το ότι δεν θα πάει Αγγλία...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ρε παιδιά...

ας μην το συνεχίζουμε παρακαλώ!

και εσύ ρε ace δηλαδη δεν μπορείς να το εκφράσεις πιο συνετά; αφού μπορείς. δηλαδή γιατί να κάνουμε μανούρες άνευ λόγου και αιτίας;
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

το επιβαιωσες το αποκλειστικο ή ακομα;
Τι να επιβεβαιώσω; Τον εαυτό μου;
Μου αρέσει! · Απάντηση · 9 λεπτά
να μιλησεις με δημοσιογραφο της ρεν ή της σαντερλαντ.
Μου αρέσει! · Απάντηση · 7 λεπτά
Μα γιατί να μιλήσω με αυτούς; Αφού εγώ είμαι η πηγή τους!!!
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 7 λεπτά
δηλαδή ο μονος που ξερει τι γινεται εισαι εσυ.οκ
Μου αρέσει! · Απάντηση · 5 λεπτά
Σωτήρης Μήλιος Για να με βλέπεις τόσο σίγουρο, δεν καταλαβαίνεις ότι η πηγή μου είτε είναι ο ίδιος ο παίκτης είτε το περιβάλλον του;
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

λοιπον τα πολλα λογια ειναι φτωχια ιβαν παρτο πανω σου και φερε τον μεγαλο ντιμιταρ και στα 34 για πλακα εχει 20 γκολ εδω
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Τα έχει με τη γυναίκα του ο πούστης! Αυτές οι σκρόφες αποφασίζουν. :D
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Εάν ο Κλαους είχε δυνατό σουτ ,ταχύτητα και ντρίπλα θα ήταν ένας από τους καλήτερους φορ στον κόσμο γιατί έχει φοβερά υψηλό ποδοσφαιρικό iq βλέπει εστία σε τρελό ποσοστό έχει καλό ύψος και επιτόπιο άλμα δεν είναι τανκ αλλά είναι πολύ δυνατός δεν τζαρτζαρετε εύκολα και κατα την γνώμη μου το κυριότερο που έχει (εκτός του ότι είναι δικό μας παιδι) παίζει 120% σε κάθε δευτερόλεπτο που είναι μέσα στον αγώνα.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

paoktzis έγραψε:λοιπον τα πολλα λογια ειναι φτωχια ιβαν παρτο πανω σου και φερε τον μεγαλο ντιμιταρ και στα 34 για πλακα εχει 20 γκολ εδω

γιναμε 2 παοκτζη
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Guapas σιγά δάκρυσα :evil: Ειμαι και παλιοχαρακτηρας ε ?και κακομαθημενος?
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

ρε παιδια αληθεια ο μπερμπατοφ ειναι ελευθερος με 1,5 τον παιρνεις στανταρ γιατι να δωσεις 3 σε ομαδα και αλλο 1 σε παιχτη?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ace79grpaok έγραψε:
rainmaker έγραψε:Καλά οτι ναναι.

Προφανώς για να τύχει στοιχειώδους σεβασμού ένας αθλητής στον ΠΑΟΚ πρέπει να είναι ο ΠΕΛΕ.
Όχι αλλα να δείξει ότι προσπαθεί να βελτιώσει το παιχνίδι του όπως ο κάτσε και δεν παίζει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο εδώ και 5 χρονια τωτε θα τον σεβαστω εγώ γουστάρω αυτούς που εξελίσσονται και στα @@ μου αν φιλαν τον δικέφαλο η αν είναι ΠΑΟΚ απο μικρά παιδιά ,εσύ και εγώ και ολοθ εδώ μέσα ειναι περισοτερο ΠΑΟΚ απ όλους τους παίκτες μαζι
Κσι εγώ αν σε πω παπαριδη γιατί θεωρώ ότι γράφεις παπαριες σε προσβαλλω η σε κάνω κριτική πάνω σε αυτά που γράφεις; και όταν γράψεις σωστά θα πω ότι είσαι οκ; όπως όταν μάθει μπάλα ο αμπαλος θα πεις ότι είναι καλός παίκτης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Τρί 25 Αύγ 2015, 18:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

che4 έγραψε:
paoktzis έγραψε:λοιπον τα πολλα λογια ειναι φτωχια ιβαν παρτο πανω σου και φερε τον μεγαλο ντιμιταρ και στα 34 για πλακα εχει 20 γκολ εδω

γιναμε 2 παοκτζη
3 ειμαστε 8-)
Φερε τον Μπερμπατοφ να τελειωνουμε. Ειδικα με τοσους τραχαλατζηδες γυρω του αυτος θα περπαταει και θα μαγευει.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Καλά ρε όχι αμπαλιδης σαλπιγγιδης v 2.0 μακάρι να μην χτυπούσε και να τον πουλουσαμε πουθενά .
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”