Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από pilotos »

ace79grpaok έγραψε:
rainmaker έγραψε:Καλά οτι ναναι.

Προφανώς για να τύχει στοιχειώδους σεβασμού ένας αθλητής στον ΠΑΟΚ πρέπει να είναι ο ΠΕΛΕ.
Όχι αλλα να δείξει ότι προσπαθεί να βελτιώσει το παιχνίδι του όπως ο κάτσε και δεν παίζει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο εδώ και 5 χρονια τωτε θα τον σεβαστω εγώ γουστάρω αυτούς που εξελίσσονται και στα @@ μου αν φιλαν τον δικέφαλο η αν είναι ΠΑΟΚ απο μικρά παιδιά ,εσύ και εγώ και ολοθ εδώ μέσα ειναι περισοτερο ΠΑΟΚ απ όλους τους παίκτες μαζι
Ace απάντησε στο εξής απλό ερώτημα.
Πέρσυ σε πόσες θέσεις έπαιξε μέσα στο γήπεδο;
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

παιδια ο μηλιος δεν γραφει παπαριες ειναι σοβαρος και ειχε και αρκετες αποκλειστηκοτητες οπως και με τσιμιροτ για παραδειγμα...

απο εκει και περα υπομονη παιχτης θα παρθει στα φορ σιγουρα και προσωπικα εχω μια θετικη ανυπομονησια να μαθω ποιος θα ειναι αυτος...

χωρις να γνωριζω κατι εξιταρομαι στην ιδεα ο φρανκ να μας εκπληξει με ενα ονομα που δεν ακουστηκε καθολου...

παντως και ο ρουντβενς και ο σποραρ που ειχαν ακουστει παλιοτερα ειναι καλα κονσεπτ :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Προφανώς για να τύχει στοιχειώδους σεβασμού ένας αθλητής στον ΠΑΟΚ πρέπει να είναι ο ΠΕΛΕ.
Δεν θα ημουν και τοσο σιγουρος ...
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

Περιπτερος έγραψε:

Δεν θα ημουν και τοσο σιγουρος ...
ποιος πελε αυτος που περνα τον τερματα και την στελνει αουτ :opaokara:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

[youtube]xW2V7ETuYqE[/youtube]

για να δουμε και αυτον τον Σποράρ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ace79grpaok έγραψε:

Όχι αλλα να δείξει ότι προσπαθεί να βελτιώσει το παιχνίδι του όπως ο κάτσε και δεν παίζει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο εδώ και 5 χρονια τωτε θα τον σεβαστω εγώ γουστάρω αυτούς που εξελίσσονται και στα @@ μου αν φιλαν τον δικέφαλο η αν είναι ΠΑΟΚ απο μικρά παιδιά ,εσύ και εγώ και ολοθ εδώ μέσα ειναι περισοτερο ΠΑΟΚ απ όλους τους παίκτες μαζι
Αν βλεπεις οτι ο κλαους παιζει το ιδιο εδω και 5 χρονια τοτε σορρυ αλλα δεν βλεπεις καθολου μπαλα.
ο κλαους εχει εξεληξει παρα πολυ το παιχνιδι του αλλα για να το δει καποιος πρεπει οταν παιζεται ο αγωνας να μην βριζει και να γκρινιαζει μονο
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Trilofiotis έγραψε:Ο Δικέφαλος στο στήθος θα έπρεπε να ειναι αρκετός αλλα ορισμένοι ειστε ΤΟΟΟΟΣΟΟΟ ΠΑΟΚ που γινεστε αντιΠΑΟΚ σιγά σιγά και ουτε το βλέπετε.
τριλοφιωτη χωρις παρεξηγηση αλλα η φανελα ειναι ενα πανι που φτιαχνεται σε μια βιομηχανια...το θεμα δεν ειναι να φοραει καποιος τη φανελα...αν θυμηθουμε κατα καιρους τι μουτρα την εχουν φορεσει (πχ χουτος μου ερχεται προχειρα στο μυαλο φτου σκατα στο στομα μου) θα κλαψουμε...

το θεμα ειναι τα ιδανικα που πρεσβευει αυτη η φανελα και αυτος που τη φοραει να ειναι αξιος πρεσβευτης αυτων των ιδανικων...

στην προκειμενη περιπτωση ο κλαους ειναι αξιος πρεσεβευτης της φανελας και της νοοτροπιας του ΠΑΟΚ...ενας παναξιος αρχηγος και το εχει αποδειξει πολλακις...

οποτε σεβασμος στον αρχηγο του ΠΑΟΚ :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Οπως φανηκε καθαρα προχθες, η ομαδα χρειαζεται εναν παικτη ηγετη στα χαφ. Μην φορτωνουμε την ομαδα στον Πελκα.
Σεντερ φορ θα βρουμε μονο απο χωρες εκτος δυτικης ευρωπης.
Χρειζομαστε και ενα τουλαχιστον κεντρικο αμυντικο.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Καλα δεσπε έχεις δίκιο μόνο εσύ και ο ραπτοπουλος ξέρετε απο μπάλα σε αυτήν την πόλη ,εγώ μόνο γκρινιάζω άσχετο ένας φίλος ειπε πριν οτι ο προεδρας της ρεν διέψευσε ότι πάει στην Αγγλία ο τοιβονεν που το διάβασε ?
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

off topic
Τον αδικείς , έμαθε να κινείται και έξω από το κουτί, έμαθε να σουτάρει καθώς και κίνηση χωρίς μπάλα.
Και μην τον συγκρίνεις με τον Κάτσε, θέλει πολλά περισσότερα χαρακτηριστικά για να διακριθείς στον χώρο του κέντρου.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

paoktzis έγραψε: αλλα σιγουρα ειναι ενα σαιτ που δεν γραφει αρδιες οποτε δυσκολα να το διακινδυνευε
Ισχύει ΑΠΌΛΥΤΑ. Ίσως το μόνο σοβαρό που υπάρχει

Πάντα υπάρχει η πιθανότητα να μη βγει το αποκλειστικό για χίλιους λόγους, αλλά δε φοβάται να βγει να το πει καθαρά, όχι σαν άλλες κότες "προχθές στο πάρκο που ταιζα περιστέρια ακουσα θα πάει Αγγλία, το έχω σαν φόβο"

Και αν κάτσει, σας τα έλεγα εγώ
GoMaRoS έγραψε:Ο Μήλιος απαντάει και στα σχόλια κάτω από το άρθρο, τόσο σίγουρος είναι

PFC_BGD • 35 λεπτά πριν

ΑΝ λεω ΑΝ δεν παει Σαντερλαντ , προσωπικα σας βαζω στην μαυρη λιστα.
Δηλαδη θα ειστε μια κατηγορια μαζι με το Sport Dog.

Sotiris Milios PFC_BGD • 20 λεπτά πριν

AN, λέω ΑΝ, πάει στην Σάντερλαντ, προσωπικά που θα μας βάλεις;
Μήπως περιμένεις να γράψουμε την πληροφορία που έχουμε ως αποκλειστική, αφού ανακοινωθεί από την αγγλική ομάδα; Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία, μπερδεύεσαι...
Έτσι πρέπει, και ας κάνει λάθος. Έχει πληροφορία, την γράφει
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Παντως θα εχει γελιο αν δεν παει Σαντερλαντ ο Τοιβονεν. Γουσταρω οταν αρδ ρισκαρει να εκτεθει ετσι, εχει πλακα η φαση.
Άβαταρ μέλους
35ΧΡΟΝΟΣ

Δημοσίευση από 35ΧΡΟΝΟΣ »

Πολύ ΑΜΠΑΛΙΑΔΗΣ ο ΑΜΠΑΛΙΑΔΗΣ με τους αριθμούς να δείχνουν πως από την σεζόν 2010/2011 έως και αυτή του 2014/2015 (δηλαδή 5 έτη) να έχει 236 συμμετοχές με 15722 αγωνιστικά λεπτά (δηλαδή σύνολο 175 90λέπτων) και 89 γκολ (δηλαδή κατ ουσίαν 1 γκολ ανά 2 περίπου αγώνες). Τόόόόόοόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόοόσο ΑΜΠΑΛΟ φορ περιοχής σαν τον ΑΜΠΑΛΙΑΔΗ δεν έχουμε ξανά δει!

Α! Και να μη ξεχάσω την περσινή χρονιά που σε παραπάνω από τα μισά ματς έπαιζε ως αριστερό χαφ ή ως δεξιό χαφ ή ως δεύτερος επιθετικός ή αν έχουμε τον Θεό μας ως ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΧΑΦ!!!!

Αυτά τα ολίγα...
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

ace79grpaok έγραψε:

Τι να βελτιώσει ,ρε φίλε. Ακουμπάει την μπάλα και γράφει. Αυτός είναι. Το άγγιγμα του Μίδα έχει! Δε σου κάνει εσένα; Θες κάνα Μουσλίμοβιτς μήπως που δεν έβαζε γκολ ούτε σε άδειο τέρμα(sorry αλάνι);

Για δείτε τι χασογκόληδες κυκλοφορούν εις τας ευρώπας που αμείβονται εκατομύρια...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μακαρι να παίρναμε τον ούλα αλλα φαινεται δύσκολο πια

Το ιδανικό θανο κλείσουμε με τρεις παικτες δυο έμπειρους και έναν νεο πισω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”