Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
- sourmenetes
- Moderator
- ace79grpaok
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Όταν βελτιώσει κάτι στο παιχνίδι του σε κάποιο τομεα όπως σουτ έξω από την περιοχή η ντρίμπλα του δεν θα τον λέω αμπαλιδηdesperando έγραψε:μπορεις να μου πεις ρε αδερφε γιατι ξευτηλιζεις ετσι εναν παικτη του ΠΑΟΚ που ειναι απο μωρο στην ομαδα?ace79grpaok έγραψε:Κάντε κανα χαζό να μείνουμε με μόνο φορ τον αμπαλιαδη και τον πιτσιρικά να γίνει χαμός ,αν και ο κολκας θα πανηγυρίζει αν γιννει αυτό για να παίζει αυτός που με την πίεση του απο το κονσόρτσιουμ του,εδώ γελάνε ,έφτασε να παίρνει 700000 τον χρόνο
πολυ ζηλια ρε πουστη μου παρα πολυ σε αυτη τη γαμημενη την πολη
- Trilofiotis
Ο Δικέφαλος στο στήθος θα έπρεπε να ειναι αρκετός αλλα ορισμένοι ειστε ΤΟΟΟΟΣΟΟΟ ΠΑΟΚ που γινεστε αντιΠΑΟΚ σιγά σιγά και ουτε το βλέπετε.
το αποκλειστικο ειναι καθαρα του σωτηρη μηλιου.
τωρα πως μπορει ο συγκεκριμενος να ξερει κατι που δεν το ξερει κανενας αλλος δεν μπορω να το καταλαβω
αλλα σιγουρα ειναι ενα σαιτ που δεν γραφει αρδιες οποτε δυσκολα να το διακινδυνευε
τωρα πως μπορει ο συγκεκριμενος να ξερει κατι που δεν το ξερει κανενας αλλος δεν μπορω να το καταλαβω
αλλα σιγουρα ειναι ενα σαιτ που δεν γραφει αρδιες οποτε δυσκολα να το διακινδυνευε
Καλά οτι ναναι.
Προφανώς για να τύχει στοιχειώδους σεβασμού ένας αθλητής στον ΠΑΟΚ πρέπει να είναι ο ΠΕΛΕ.
Προφανώς για να τύχει στοιχειώδους σεβασμού ένας αθλητής στον ΠΑΟΚ πρέπει να είναι ο ΠΕΛΕ.
Ο οποίος Μήλιος είναι απ τους λίγους σωστους δημοσιογράφους που έχουν μείνει.
- pisakaipoupoula
"looks like were shopping in aldi again"
"have to admit i thought he was a rally driver"
"Love a striker who doesn't score or an attacking midfielder who doesn't create chances"
http://www.readytogo.net/smb/threads/ol ... 075/page-8
"Love a striker who doesn't score or an attacking midfielder who doesn't create chances"
http://www.readytogo.net/smb/threads/ol ... 075/page-8
Δεν έπιασα ακριβώς τη φάση, αλλά πρώτα το είδα στην ουεμπέδικη καναπεδάτη ανακατώστρα με 0/150 αποκλειστικά.
Παπαδαριό είναι, μη μασάτε.
Παπαδαριό είναι, μη μασάτε.
- desperando
- Επικοινωνία:
Σωτήρης Μήλιος ΄΄ Γι' αυτό και λέγεται αποκλειστικό. Αν ήταν κάπου στα σάιτ της Ρεν ή της Σάντερλαντ, τότε θα είχε ως πηγή το σάιτ της Ρεν ή της Σάντερλαντ. Τόσο απλό είναι΄΄
pisakaipoupoula έγραψε:
ΧΑΧΑΧΑΧΑ κορυφαίος
ΥΓ. Μπράβο ρε Μήλιο, φοβερή απάντηση.
Και συ απαιτεις να μας κανει ομαδα ο αρνεσεν..βρυζα και παλι βρυζα χρειαζοσαστε μερικοι.σοβαρεψουace79grpaok έγραψε:Όταν βελτιώσει κάτι στο παιχνίδι του σε κάποιο τομεα όπως σουτ έξω από την περιοχή η ντρίμπλα του δεν θα τον λέω αμπαλιδηdesperando έγραψε:μπορεις να μου πεις ρε αδερφε γιατι ξευτηλιζεις ετσι εναν παικτη του ΠΑΟΚ που ειναι απο μωρο στην ομαδα?ace79grpaok έγραψε:Κάντε κανα χαζό να μείνουμε με μόνο φορ τον αμπαλιαδη και τον πιτσιρικά να γίνει χαμός ,αν και ο κολκας θα πανηγυρίζει αν γιννει αυτό για να παίζει αυτός που με την πίεση του απο το κονσόρτσιουμ του,εδώ γελάνε ,έφτασε να παίρνει 700000 τον χρόνο
πολυ ζηλια ρε πουστη μου παρα πολυ σε αυτη τη γαμημενη την πολη
Ο Μήλιος απαντάει και στα σχόλια κάτω από το άρθρο, τόσο σίγουρος είναι
PFC_BGD • 35 λεπτά πριν
ΑΝ λεω ΑΝ δεν παει Σαντερλαντ , προσωπικα σας βαζω στην μαυρη λιστα.
Δηλαδη θα ειστε μια κατηγορια μαζι με το Sport Dog.
Sotiris Milios PFC_BGD • 20 λεπτά πριν
AN, λέω ΑΝ, πάει στην Σάντερλαντ, προσωπικά που θα μας βάλεις;
Μήπως περιμένεις να γράψουμε την πληροφορία που έχουμε ως αποκλειστική, αφού ανακοινωθεί από την αγγλική ομάδα; Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία, μπερδεύεσαι...
PFC_BGD • 35 λεπτά πριν
ΑΝ λεω ΑΝ δεν παει Σαντερλαντ , προσωπικα σας βαζω στην μαυρη λιστα.
Δηλαδη θα ειστε μια κατηγορια μαζι με το Sport Dog.
Sotiris Milios PFC_BGD • 20 λεπτά πριν
AN, λέω ΑΝ, πάει στην Σάντερλαντ, προσωπικά που θα μας βάλεις;
Μήπως περιμένεις να γράψουμε την πληροφορία που έχουμε ως αποκλειστική, αφού ανακοινωθεί από την αγγλική ομάδα; Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία, μπερδεύεσαι...
- ace79grpaok
Όχι αλλα να δείξει ότι προσπαθεί να βελτιώσει το παιχνίδι του όπως ο κάτσε και δεν παίζει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο εδώ και 5 χρονια τωτε θα τον σεβαστω εγώ γουστάρω αυτούς που εξελίσσονται και στα @@ μου αν φιλαν τον δικέφαλο η αν είναι ΠΑΟΚ απο μικρά παιδιά ,εσύ και εγώ και ολοθ εδώ μέσα ειναι περισοτερο ΠΑΟΚ απ όλους τους παίκτες μαζιrainmaker έγραψε:Καλά οτι ναναι.