Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Ισχυει οτι μονο το sdna το γραφει. Παντως οι Αγγλοι κραζουν αβερτα, δεν τον θελουν καθολου.
ε ρε και θα εχει γελιο να ειναι καμια διαρροη φρανκ για να κατεβασει την τιμη.gergeo4 έγραψε:ρε παιδια για τοιβονεν δν υπαρχει καμμια ειδηση σε ξενα σαιτ.ουτε σε αγγλικα!μονο το spdna το λεει!
Αναρωτιούνται οι σουηδοι που το ξέρει το Sdna , μύλος....
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
δεν λεω παιχταρα ο τοιβονεν αλλα με 3.000.000 που ζηταει η ρεν δεν παιρνεις καλυτερο?
Την αποκάλυψη περί προχωρημένων επαφών μάλιστα, την έκανε σε ένα φόρουμ μία ιστοσελίδα οπαδών της Σάντερλαντ.
Τηεσσσπορτ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΡΔ!

Τηεσσσπορτ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΡΔ!

Στο Twitter λέει ο ένας ότι είναι κοντά στην Σάντερλαντ. Στην Πρεμιερ πρέπει να έχεις ταχύτητα για να παίξεις . Θα δούμε τελικά αν ισχύει!
to sdna παντος δεν νομιζω να εγραψε κατι και να μην βγηκε το θεωρω κορυφαιο αθλητικο σαιτ στην ελλαδα
-
Ανακαλω αν προσβαλα καποιο απο εσας γενικα ειμαι καινουριος εδω κ δε διαβασα καλα τους κανονες.Γενικοτερα εγραψα για τον κοσμο του Παοκ να μη τρωει κουτοχορτο οτι μονο με τα ταλεντα θα κανουμε ομαδα,πρεπει να υπαρχουν και καποιοι ηγετες μεσα λιγο πιο εμπειροι σαν τον τοιβονεν πχ που να κουμανταρουν και να παρασερνκυν κ τους νεοτερους
Ρε μπας και το DNA κάνει λάθος και διάβασαν κάνα παλιό; http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... er-6161610
Γιατί ούτε στο newsnow , βρήκα κάτι...
Τεσπα ότι είναι να γίνει, ας ελπίσουμε να γίνει για καλό μας.
Γιατί ούτε στο newsnow , βρήκα κάτι...
Τεσπα ότι είναι να γίνει, ας ελπίσουμε να γίνει για καλό μας.
-
Ανακαλω ρε παιδια αλλα οχι και αλλοθρησκο να με λετε?ελεος...
Το παιρνω οισω ειπαμε αλλα ΠΑΟΚΑΡΑ ειμαι κ δε δεχομαι τη προσβολη.Αμοιβαια λοιπον να ανακαλεσουμε τους χαρακτηρισμους
Το παιρνω οισω ειπαμε αλλα ΠΑΟΚΑΡΑ ειμαι κ δε δεχομαι τη προσβολη.Αμοιβαια λοιπον να ανακαλεσουμε τους χαρακτηρισμους
για να τον κραζουν οι ξεδοντιασμενοι κοκκινωκώληδες για μενα ειναι μεγαλος παιχτηςche4 έγραψε:Ολοι κραζουν εμεις γιατι τον θελουμε ρε ρον αληθεια να καταλαβω