Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016

Δημοσίευση από palok »

μια ωραία λίγκα από την οποία μπορείς να αρπάξεις λαβράκι είναι η Β' Ισραήλ. Για τους μυημένους ;)

o 23χρονος Rhamel Βrown λοιπόν απόφοιτος από το παγκοσμίως άγνωστο manhattan με 10.1 πόντους-5.9 rebounds-3.6 blocks (στην πρό senior σέζον τα νούμερά του ήταν καλύτερα 11.4, 7.2). per 40 pace adjusted τα stats του είναι 17 πόντοι-10 rebounds-5 blocks.

http://www.draftexpress.com/profile/Rha ... 959/stats/

έπαιξε φέτος πρώτη φορά επαγγελματικά στο ισραήλ στη Hasharon έχοντας σε 34.5 λεπτά, 11.2 πόντους, 7.4 rebounds και 2.6 blocks. Βολές 29% :mrgreen: . όπως έλεγα καναν τέτοιον αν μπορούσαμε να φέρουμε με 2 χιλιάρικα το μήνα ως backup ψηλό θα ήταν θαύμα.

[youtube]nHOWfl7c3_0[/youtube]
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

έλα βρήκα και λαβράκι Drew Nicholas like.

24 χρόνων, Roberto Nelson, απόφοιτος του Oregon State με 20.7 πόντους (39.9% τρίποντα).

http://www.draftexpress.com/profile/Rob ... 994/stats/

Φέτος έπαιξε στην Casale μαζί με τον point guard Juan Fermnandez και είχε σε 25.2 λεπτά: 11 πόντους (35.7% τρίποντα), 3.3 ασσιστ και 4.1 rebounds.

[youtube]Yy4wixBF9HM[/youtube]

θα επανέλθω αν βρω βασικό PG και C (είχα κάτι πολύ καλούς που δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους αλλά έχουνε υπογράψει ήδη αλλού πλέον...)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αυτούς στη Κ.Α.Ε. τους στέλνετε; Ξέρουν από αυτά τα πρωταθλήματα;
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ρε σεις διαβαζω σωστα???ο γκαλογουει ειχε τον ΠΑΟΚ στο περιμενε???ρε θα τρελαθουμε τελειως με τους βλαμενους που μπλεξαμε (δεν εννοω τη διοικηση τους παιχτες εννοω)...
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

zoomgr έγραψε:ο Μπάνε ήθελε να επιστρέψει και πρόταση δεν του έγινε ποτέ... μην πετάς ειρωνεία...
είπα την άποψη μου, πες την δικιά σου και τις εξυπνάδες κράτα τες για πάρτι σου

Ο Μπάνε επέστρεψε ως παίκτης στον ΠΑΟΚ ΤΟ 1999-2000.

Ο τρόπος που έφυγε βέβαια θύμιζε αυτόν του Πάμπλο Γκαρσία καθώς έστρεψε τον κόσμο εναντίον της διοίκησης Αλεξόπουλου, που από τότε δεν μπόρεσε να κερδίσει ποτέ τον κόσμο παρά τις επιτυχίες που είχε. Οι μεγαλύτεροι πιστεύω πως τα θυμούνται.
Ο Πρέλιεβιτς όσο περνούσαν τα χρόνια ουσιαστικά περπατούσε και δε μάρκαρε καθόλου πλέον καθώς δεν ήταν ποτέ και ο πιο αθλητικός παίκτης. Το μπάσκετ άλλαζε , γινόταν πιο physical, και δεν μπορούσε πλέον να ανταπεξέλθει. Ο ίδιος ο Πρέλιεβιτς έλεγε πως θέλει να φύγει και να αλλάξει περιβάλλον, πως έχει κορεστεί στον ΠΑΟΚ. Παρόλα αυτά , κάτω απ'την πίεση του κόσμου, ήθελε να ρίξει το μεγαλύτερο φταίξιμο για την αποχώρησή του στον Αλεξό. Αυτό δε θα του το συγχωρήσω ποτέ καθώς λόγω αυτής του της στάσης πολεμήθηκε ο τελευταίος σοβαρός άνθρωπος που ασχολήθηκε με το μπάσκετ και καταντήσαμε σ' αυτά τα χάλια.

Κάποιοι θα πουν πως μετά έπαιξε final4 με την ΑΕΚ. Καμία σχέση η χρησιμοποίησή του απ' τον Ιωαννίδη και ο τρόπος που έπαιζε σ'εμάς όπου έκανε ό,τι γούσταρε.

Ξέρω πως οι μεγαλύτεροι θα το αμφισβητήσουν και οι μικρότεροι θα τους πιστέψουν. Αυτές οι αλήθειες δε λέγονται και ούτε θα τα διαβάσετε πουθενά.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Έτσι περίπου είναι απλά απάντησα στο παλικάρι που θεωρεί ατιμία το ότι ο Βασιλειάδης έπαιξε γαύρο το ότι και ο Μπάνε και ο Κόρφας παίξανε σε σιχαμερές ομάδες.
Ο Βασιλειάδης είναι άρρωστο ΠΑΟΚτσάκι με διαρκείας ακόμα κι όταν έπαιζε στο γαύρο.
Άβαταρ μέλους
McCarthy

Δημοσίευση από McCarthy »

palok έγραψε:όπως έλεγα καναν τέτοιον αν μπορούσαμε να φέρουμε με 2 χιλιάρικα το μήνα ως backup ψηλό θα ήταν θαύμα.

[youtube]nHOWfl7c3_0[/youtube]
2 χιλιάρικα το μήνα..??? :o :shock: :shock: :o Τι απίστευτα ποσά είναι αυτά?

Δηλαδή αν τον πάρουμε μέσα στον Σεπτέμβριο και πάμε μέχρι Ιούνιο θα μας κοστίσει το αστρονομικό ποσό των....18 χιλιάδων ευρώ..? :o :shock: Ο Καλλές πρέπει να έπαιρνε πιο πολλά!

Τελοσπάντων, εμένα δε με χαλάει καθόλου ένα τέτοιο μαυράκι για μπακ-απ σέντερ. Θα μου πείς για ποιο λόγο δε βάζεις τον Κώττα ένα 10λεπτάκι, αλλά τα κολλήματα του Σούλη είναι γνωστά. Ούτε τον Κώττα πρόκειται να βάλει, ούτε τέτοιο μαυράκι για 2ο σέντερ θα πάρει, γιατί γουστάρει τα σίγουρα και συντηρητικά...Η χρονιά όμως το ξαναλέω..Δε βγαίνει με τίποτα με ένα σέντερ σε 3 διοργανώσεις...
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

προτιμώ πάντως έναν και καλό ψηλό , παρά δύο και μέτριους...
Άβαταρ μέλους
McCarthy

Τελικά θα γίνει αυτό που φοβόμουν..Όπως είπε χτες ο Ζουρνατζίδης θα πάμε μόνο για έναν ψηλό στο 5..Και προσπαθώ να καταλάβω τη λογική του μεταγραφικού σχεδιασμού της ρακέτας, ανεξαρτήτως χρημάτων και μπάτζετ. Απο εκεί δηλαδή που θα πηγαίναμε για τον Λάνγφορντ και ένα ακόμα 5άρι, τελικά μετά την άρνηση του αμερικανού καταλήξαμε στον Κακαρούδη των 4,2 πόντων, που έχει να παίξει μπάσκετ 6 μήνες και δεν έχει καμιά σχέση αγωνιστικά με τον Λάνγφορντ, μιας και δε μπορεί να βοηθήσει μέσα στη ρακέτα και κυρίως στην άμυνα όπως έκανε ο Λάνγκφορντ που έπαιζε και 5άρι..

Θα μου πείτε βέβαια πως τον Κακαρούδη δε τον κρατήσαμε για αντικαταστάτη του Λάνγκφορντ, αλλά ποιος θα παίξει τελικά αυτόν τον ρόλο? Θα αναβαθμιστεί ο Μάρκοβιτς?

Το σκεπτικό τελικά ποιο είναι? Το σέντερ που θα αποκτηθεί να χτυπάει 35λεπτα..? Γιατί όταν βγαίνει ποιος θα παίζει 5άρι..??? Ο Μάρκοβιτς ή ο Μαργαρίτης? Δε ξέρω, δε μου κολλάνε οι ρόλοι. Ο Λάνγφορντ μπορούσε και έπαιζε και στο 5. Από αυτούς που έχουμε τώρα κανένας δε μπορεί..

Από την άλλη μήπως τα λεφτά που θα δίναμε στον Λάνγκφορντ (καμιά 70 χιλιάρικα όπως ακουγόταν), τώρα θέλουν να τα δώσουν στον σέντερ για να πάρουν κάτι καλύτερο, για αυτό και καταλήξανε στον Κακαρούδη που στοίχισε μόνο 25? Δηλαδή τα 25 θα τα έδιναν στο σέντερ και τώρα τα έδωσαν στον Κακαρούδη..? Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό τους που θα έλεγε κι ο Καψής... :?
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

γνωρίζει κανείς αν ο Markovic όπως διαβάζω μπορεί να καλύψει και το 5? εντάξει θεωρητικά και ο Κακαρούδης και ο Μαργαρίτης ακόμα μπορούν να παίξουν κάποια λεπτά στο 5 αλλά...

Ο Μαυροειδής είναι μια ΣΙΓΟΥΡΗ λύση στην επίθεση αλλά επιμένω: Ποιός θα παίρνει rebounds και ποιός θα παίζει άμυνα χαμηλά και ψηλά?

Για Καββαδά βασικό post-up ψηλό στον ΠΑΟΚ, γελάνε κι οι πέτρες (τα ίδια έλεγα και για Μπόγρη :mrgreen: ).
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

πιστευω οτι ο μαυροειδης ειναι η καλυτερη και πιο σιγουρη λυση για την θεση των ψηλων.
επισης δεν τον λες κακο ριμπαουντερ,περσι ειχε περιπου 8 μ.ο
αλλα αν παρουμε μαυροειδη θα πρεπει ο ασσος να ειναι πολυ καλος στο πικ εν ρολ αφου το δυνατο του χαρακτηριστικο στην επιθεση ειναι αυτο.

το κακο στην ομαδα μπασκετ του ΠΑΟΚ ειναι οτι παιρνει πολλες αποφασεις βαση συναισθηματος και οχι λογικης, σε διαφορετικη περιπτωση δεν θα γινοτα η ανανεωση στον κακαρουδη με αποτελεσμα η ομαδα να βγαλει ολοκλρη σεζον με μονο ενα 5αρι.
δυσκολα τα πραγματα,
αυτος ο μαρκοβιτς μπορει να παιξει αμυνα στο 5?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αν παρουμε Μαυροειδη θα μας βαλει μεσα στα καλαθια ο καθε πικραμενος.
Η ομαδα θελει ψηλο φοβητρο οσο αυτο ειναι δυνατο,φλωρους τυπου μαυροειδη ας τους παρει η πατρα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ναι αλλα ειναι πολυ δυσκολο στα λεφτα που δινουμε να βρουμε αμερικανο που να ειναι καλος αμυντικα αλλα να εχει και 12-14 ποντους,γιατι πρεπει να βρουμε ψηλο που θα μας δωσει αυτους τους ποντους απο την ρακετα αλλιως κλαφτα
Άβαταρ μέλους
McCarthy

Κι εγώ έκραζα για Μπόγρη τότε που τον έκαναν βασικό ψηλό! :D Τότε όμως είχες κι έναν Κούπερ να τον ταϊζει και να τον κάνει μάγκα, τώρα χλωμό να ξαναβρείς Κούπερ..Και τότε περίμενα όπως και τώρα να πάρουν κι άλλον αμερικανό για βασικό ψηλό αλλά τίποτα...Εδώ λένε δε μπορούν να ανέβουν ούτε καν στα 75 χιλιάρικα για να φέρουν τον Μαυροειδή, δηλαδή πόσα δίνουν 50? Και δε μπορούν να βρούν 25 χιλιάρικα? Στον Λάνγφορντ πως θα τα έδιναν δηλαδή..? Δε μου κολλάνε μερικά πράγματα...

Μαργαρίτης και Κακαρούδης 5άρια ίσως σε καμιά ΕΚΑΣΘ..Εδώ ούτε για 5 λεπτά δε μπορούν. Ο Μάρκοβιτς ίσως λόγω ύψους (2.08). Νομίζω κάπου διάβασα και τον Ζουρνατζίδη να το λέει αυτό, οπότε ιδού ο αντι-Λάνγκφορντ! Μου λύθηκε η μία απορία... :P
Άβαταρ μέλους
McCarthy

Η παραμονή του Κακαρούδη καθαρά για συναισθηματικούς λόγους όπως είχα πεί κι εγώ πιο παλιά και λέει και τώρα κι ο desperado (επειδή είναι καλό παιδί και προέρχεται κι από τραυματισμό-που ακούστηκε για επαγγελματική ομάδα) είναι και απόρροια της αφραγκίας μας (φαντάζομαι δηλαδή πως αν είχαμε φράγκα δε θα τον κρατούσαμε επειδή είναι καλό παιδί!).

Τελοσπάντων, η απόφαση για παραμονή του νομίζω πως γάμησε τελείως τον σχεδιασμό για τη ρακέτα. Θα πέρναμε 2 αμερικανάκια, ένα καθαρό 5άρι και ένα 4-5άρι και θα τελείωνε η υπόθεση..

Υ.Γ. Τελικά σήμερα μου λύθηκαν και οι 2 οι απορίες..Για δεύτερο 5άρι προορίζουν τον Μάρκοβιτς και τα χρήματα του Λάνγκφορντ ΔΕΝ θα δοθούν σε σέντερ, οπότε η παραμονή του Κακαρούδη αντί του Λάνγφορντ δεν έγινε για να εξοικονομηθούν χρήματα, αλλά μάλλον γιατί δεν υπάρχουν καθόλου!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”