Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
ron ειναι πολλα φιλε,μπορει ο ποδοσφαιριστης οντως να ειχε συμφωνησει με εμας αλλα να περιμενε μεχρι τελευταια στιγμη να ερθει προταση απο μεγαλο πρωταθλημα,αυτη ηρθε οποτε αντιο ΠΑΟΚ.
Δε μπορουμε να ξερουμε,αυτο που σιγουρα ξερουμε ειναι οτι δεν μπορουμε να ανταγωνιστουμε μεταγραφικα καμια ομαδα πρεμιερ.
Δε μπορουμε να ξερουμε,αυτο που σιγουρα ξερουμε ειναι οτι δεν μπορουμε να ανταγωνιστουμε μεταγραφικα καμια ομαδα πρεμιερ.
Μακαρι τσε,αλλα τωρα στο τελος καλυτερος απο τον σουηδο πολυ δυσκολα.che4 έγραψε:Δεν πειραζει θα ερθει καλυτερος
- Kostas_Peraia4
Σε ενα site που το ειδα πρωτη φορα(aetos26) λενε πως προταθηκε στον ΠΑΟΚ ο Ibisevic
-
Οbanebane οντως δικιο εχεις.
Σε μια βδομαδα παντως τελειωνει το πανηγυρι οποτε συντομα θα ξερουμε.
Ολο καλυτερος ερχεται.che4 έγραψε:Δεν πειραζει θα ερθει καλυτερος

Σε μια βδομαδα παντως τελειωνει το πανηγυρι οποτε συντομα θα ξερουμε.
Αφου -όπως φαίνεται- τελείωσε αρνητικά του σουηδού πιστέυω θα έρθει ο ρουντνεβς.
- Grouchopoulos
Μας έχουν τσακίσει τα λιμά της Πρεμιερ Λιγκ. Τόσα λεφτά έχουν, ο Κρέσπο και ο Τοιβόνεν τους γυάλισαν?
Δεν πειράζει, πάμε για άλλον. Και ένα κεντρικό αμυντικό παρακαλώ.
Σήμερα έφυγαν βαριά συμβόλαια, δεν ξέρουμε τις αποζημιώσεις, οπότε... Αφού τελείωσε το παιδομάζωμα των βαλκανιων , λογικά έρχονται μπαμ μπουμ και μεγαλύτερες ηλικίες, γιατί αλλιώς θα είμαστε ΠΑΟΚ Κ-25. 
Υγ στην Αγγλία ξέρετε πότε γίνονται οι μεγάλες μεταγραφές έ;
Στάλθηκε από το SM-G920F μου

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τρί 25 Αύγ 2015, 16:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pagotatzis
Και αφού ειχε συμφωνήσει ο ΟΛΑ με τον Φρανκ
Να υποθέσω ειναιν γεμάτο στεναχώρια ο παίχτης τωρα
Αφού ήθελε ΠΑΟΚ ο άνθρωπος ,για το τον στείλατε Αγγλία βρε καθάρματα ;;;
Α βρε ξύλο που θέλετε ΑΡΔ
Να υποθέσω ειναιν γεμάτο στεναχώρια ο παίχτης τωρα
Αφού ήθελε ΠΑΟΚ ο άνθρωπος ,για το τον στείλατε Αγγλία βρε καθάρματα ;;;
Α βρε ξύλο που θέλετε ΑΡΔ
Καλό είναι αυτό. Σημαίνει οτι κοιτάμε παίχτες επιπέδου.Grouchopoulos έγραψε:Μας έχουν τσακίσει τα λιμά της Πρεμιερ Λιγκ. Τόσα λεφτά έχουν, ο Κρέσπο και ο Τοιβόνεν τους γυάλισαν?
Ρε σεις αν βρίζουμε τους αρδ συνέχεια χάνει και το νόημά του!
Αυτό που κυκλοφορούσε είναι πως ο παίκτης με τον ΠΑΟΚ τα είχε βρει. Τώρα αν τα βρήκε η Ρεν με ομάδα απ το νησί, λογικό είναι να μπει σε διαδικασία κι ο παίχτης! Συμφώνησε, δεν έδωσε όρκο αίματος στο Φρανκ!
Αυτό που κυκλοφορούσε είναι πως ο παίκτης με τον ΠΑΟΚ τα είχε βρει. Τώρα αν τα βρήκε η Ρεν με ομάδα απ το νησί, λογικό είναι να μπει σε διαδικασία κι ο παίχτης! Συμφώνησε, δεν έδωσε όρκο αίματος στο Φρανκ!
- Kostas_Peraia4
Και εγω αυτο σκεφτηκα το αγγλικο project.Λετε να παμε για τελευταια μερα των μεταγραφων?pilotos έγραψε:Έφυγαν βαριά συμβόλαια, δεν ξέρουμε τις αποζημιώσεις, οπότε... Αφού τελείωσε το παιδομάζωμα των βαλκανιων , λογικά έρχονται μπαμ μπουμ και μεγαλύτερες ηλικίες, γιατί αλλιώς θα είμαστε ΠΑΟΚ Κ-25.
Μερικοί κάνετε λες κι έχετε τον κοριό της ευπ και ξέρετε τι λέει ο Αρνεσεν στο κινητό του.
Αυτό μου λέει, πως εαν ισχύει η συμφωνία Ολα με τους Άγγλους, έχει συμφωνίσει προηγουμένως και ο Φράνκ γιατι εχει βρει η προσπαθεί να κλεισει καποια αλλη περίπτωση.Ένα άλλο ενδιαφέρον κομμάτι της υπόθεσης είναι πως ο τεχνικός διευθυντής της Σάντερλαντ, Λι Κόνγκερτον θεωρείται πνευματικό παιδί του Φρανκ Άρνεσεν, αφού ήταν το δεξί του χέρι στην Τσέλσι, αλλά συνεργάστηκαν μαζί και στο Αμβούργο!
Δεν μπορώ να φανταστώ να του εκλεψε μέσα απ´τα χέρια, ο επι χρόνια συνεργάτης και "πνευματικό του τέκνο", τον βασικό και πρώτο του στόχο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- thanos-xanthi
κριμα παντως, χαθηκε μια καλη ευκαιρια σεντερ φορ
ας κοιταξει να βρει κατι παρομοιο στο στυλ με τον σουηδο
με λεφτα απο Μαντουρο και Σαλπι, μας παιρνει πιστευω για σεντερ μπακ και επιτελικο
ας κοιταξει να βρει κατι παρομοιο στο στυλ με τον σουηδο
με λεφτα απο Μαντουρο και Σαλπι, μας παιρνει πιστευω για σεντερ μπακ και επιτελικο