14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Black&White

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Black&White »

avenger_4 έγραψε:
CCCP έγραψε:
avenger_4 έγραψε:
Ον τόπικ τώρα, κοντέ έφτασε επιτέλους η πολυπόθητη στιγμή. Είσαι ένας από τους 3 (ΘΖ και ΖΒ οι άλλοι δύο) που δίχασε όσο κανείς άλλος τον λαό του ΠΑΟΚ. Κάνε μας τη χάρη και μην εμφανιστείς ξανά ούτε καν σαν θεατής σε αγώνα του ΠΑΟΚ.
Tι εγινε τον ξεχασαμε κι ολας τον νουμερο 1 διχαστη?
Έχεις απόλυτο δίκιο. Και ΑΑ λοιπόν.
Αν και ο μεγαλύτερος θα έπρεπε να είναι ο Π.Γ.
Άβαταρ μέλους
avenger_4

Δημοσίευση από avenger_4 »

Χαβαλέ κάνουμε, ποιοί καυγάδες;
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

@rainmaker
Οταν μερικοί χαρακτηρίζαμε τον ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ μας τραβούσατε τα αυτια, έπεφταν τα μπαν βροχή και λέγατε "μόνο αγωνιστική κριτική". Σήμερα που βγηκαν κανα δυο αχαρακτήριστοι και χαρακτηρίζουν ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ την σκαπουλάρουν με μια παρατήρηση. Το αστείο είναι οτι και την παρατήρηση δεν δέχονται και επιμένουν.

Δεν θα το συνεχίσω.

ΒΡΕ ΟΥΣΤ!
ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!
ΚΟΠΡΙΑ!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ε ΟΧΙ δε γινόταν έτσι.

Τα χουμε πει εφτακόσες χιλιάδες φορές.

Κάντε κάτι να τα ξαναδιαβάσετε ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ συνειδητοποιήσετε τι λέγαμε. Δε θα τα ξαναλέμε κάθε μέρα.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Εγω λυπαμαι το παιδι τον τζιολη που βγήκε και τον χαρακτήρισε..φιλο και αρχηγό!! Και οτι ηταν λέει..τιμή του που ηταν συμπαίχτης του!!

Από ρε κακομοιρε τζιολη τι σε περιμένει.....
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

Λιπών το ξαναλέω για χιλιοστή φορά δεν ξεχνάω και δεν συγχωρώ αυτό που έγινε τότε
ΑΛΛΆ
δεν μπορώ νa παραβλέψω τα εξής
357 συμμετοχές
134 γκολ
1 τραυματισμός Βάρης
1 κόκκινη
εάν τα παραβλέπω όλα αυτά τότε αν μη τη άλλο είμαι λιγόψυχος και ο Π.Α.Ο.Κ σης δεν είναι τέτοιος.

και μην ακούσω κανέναν για τα λεφτά που πήρε και αλλά τέτοια...ΈΛΕΟΣ....
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Alekakius έγραψε:Λιπών το ξαναλέω για χιλιοστή φορά δεν ξεχνάω και δεν συγχωρώ αυτό που έγινε τότε
ΑΛΛΆ
δεν μπορώ νa παραβλέψω τα εξής
357 συμμετοχές
134 γκολ
1 τραυματισμός Βάρης
1 κόκκινη
εάν τα παραβλέπω όλα αυτά τότε αν μη τη άλλο είμαι λιγόψυχος και ο Π.Α.Ο.Κ σης δεν είναι τέτοιος.

και μην ακούσω κανέναν για τα λεφτά που πήρε και αλλά τέτοια...ΈΛΕΟΣ....
Σωστός...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

gpaok έγραψε:Εγω λυπαμαι το παιδι τον τζιολη που βγήκε και τον χαρακτήρισε..φιλο και αρχηγό!! Και οτι ηταν λέει..τιμή του που ηταν συμπαίχτης του!!

ρε φιλε μπαινεις γραφεις για πρεζες και ρετσινες τωρα αυτο τι θελεις δηλαδη???θες να γινουμε μπαχαλο εδω μεσα??

κοψε τις βλακειες σε παρακαλω πολυ και μην παιζεις με τα νευρα μας...και η ανοχη εχει τα ορια της...
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Sera4 έγραψε:
gpaok έγραψε:Εγω λυπαμαι το παιδι τον τζιολη που βγήκε και τον χαρακτήρισε..φιλο και αρχηγό!! Και οτι ηταν λέει..τιμή του που ηταν συμπαίχτης του!!

ρε φιλε μπαινεις γραφεις για πρεζες και ρετσινες τωρα αυτο τι θελεις δηλαδη???θες να γινουμε μπαχαλο εδω μεσα??

κοψε τις βλακειες σε παρακαλω πολυ και μην παιζεις με τα νευρα μας...και η ανοχη εχει τα ορια της...
Χαλάρωσε και πρόσεχε σε παρακαλώ πολύ αλλη φορά περισσότερο. Για ρετσινες έγραψε ο...gpap...OXI εγω.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

χιλια συγνωμη τοτε μοιαζουν πολυ τα ονοματα...

και παλι ομως δεν χρειαζομαστε τετοια μερες που ειναι...τι προσπαθεις να αποδειξεις δηλαδη??ποιος ο λογος να γραψεις κατι τετοιο??πραγματικα το πιστευεις ή απλα θελεις να τσιγκλας??

ουτε ο πρωτος ειναι ουτε ο τελευταιος ο τζιολης που θα παει κατι τετοιο...με γεια του με χαρα του επαγγελματιας παιχτης ειναι και ετσι κρινεται οχι απο την αγαπη του για τον κοντο...αν ειναι δυνατον δηλαδη...

αφηστε το να κλεισει ηρεμα το τοπικ...
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Μία κουβέντα του μέντορά σου, Γ. Κούδα:
"Φυσικό είναι να θες να ανταμείβεσαι για αυτό που προσφέρεις, αλλά πρέπει να προσφέρεις και για αυτό που ανταμείβεσαι."

Σε περιγράφει ακριβώς από την επιστροφή σου και μετά...
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Δεν τον ξέρω προσωπικά! Δεν είμαι απ'τις δυτικές συνοικίες, σπάνια πηγαίνω στο γήπεδο λόγω απόστασης και υποχρεώσεων, είμαι ΠΑΟΚ απο μικρό παιδί. Θα ήθελα ο γιός μου να τον έχει πρότυπο. Σαν αθλητή και σαν άνθρωπο. Τεράστια μορφή της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα. Σ'ευχαριστώ πολύ Δημήτρη Σαλπιγγίδη για όσα προσέφερες στην ομάδα μου, στην εθνική ομάδα και στον αθλητισμό. Εύχομαι καλή συνέχεια στην καριέρα και τη ζωή σου γενικότερα
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

rain σιγα μη σφαχτουμε και για τον Σαλπιγγιδη..
ομως ατακες περι καθαρισματος των κερκιδων(που αλλιως γραφτηκε αρχικα ) δεν νομιζω να εχουν θεση εδω μεσα,σ ενα οπαδικο φορουμ δλδ..
Στο προηγουμενο μνμ απλα αναφερω απο ποιο κολλημα πιστευω οτι ξεκινα ολη αυτη η ανευ προηγουμενου υπερασπιση.Το ιδιο πραγμα γινεται και σ ενα σωρο αλλα θεματα.Κοινη συνισταμενη του αντιλογου οι "κακοι" οπαδοι.
Ο Σαλπιγγιδης ειχε την πορεια του ως ποδοσφαιριστης η οποια αξιολογειται απ τον καθενα με βαση τα κριτηρια του.Ας γραψει λοιπον ο καθενας την αποψη του χωρις να βγαζει τις εμμονες του και να προσβαλλει κοσμο που ανηκει στην οικογενεια της ομαδας.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Sera4 έγραψε:χιλια συγνωμη τοτε μοιαζουν πολυ τα ονοματα...

και παλι ομως δεν χρειαζομαστε τετοια μερες που ειναι...τι προσπαθεις να αποδειξεις δηλαδη??ποιος ο λογος να γραψεις κατι τετοιο??πραγματικα το πιστευεις ή απλα θελεις να τσιγκλας??

ουτε ο πρωτος ειναι ουτε ο τελευταιος ο τζιολης που θα παει κατι τετοιο...με γεια του με χαρα του επαγγελματιας παιχτης ειναι και ετσι κρινεται οχι απο την αγαπη του για τον κοντο...αν ειναι δυνατον δηλαδη...

αφηστε το να κλεισει ηρεμα το τοπικ...
Φίλε σέρα δεν τρέχει τίποτα, κατάλαβα οτι έκανες λάθος.
Θα σου πω γιατί το έγραψα, απλα κ ξεκαθαρα: 2 ποστ πιο πανω ενας χαρακτηριζει το σαλπι...ΚΟΠΡΙΑ. πες μοτ λοιπον εσυ πιυ ξερω οτι εισαι πραγματικα σκεπτομενος αφου σε δισβαζω εδω χρονια: πως θα αντιδρασει αυτος και αλλοι τετοιοι απεναντι στο τζιολη στην πρωτη στραβη του; λες δεν θα..." θυμηθει" τα καλα λογια που ειπε για την ..." κοπρια";; καταλαβαινεις πολυ καλα τι εννοω ειμαι σιγουρος. Τοτε θα φταιει ποιος παλι; ο σαλπι που θα συνεχιζει να διχαζει το...ΛΑΟ ακομα και μετα που εφυγε;; ο βαζελος τζιολης;; το παρεακι;; ποιος;
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

gpaok ο κλαους για να σε κανω να καταλαβεις για παραδειγμα εχει μιλησει πανω απο 10 φορες για το μεγαλειο του κοντου...τον ειπε κανεις τιποτα?οχι...γιατι δεν τον νοιαζει κανεναν...συμπαιχτες ειναι χρονια μαζι ειναι λογικο ειναι...

δεν επηρεαζει κανεναν και τιποτα ο,τι γνωμη εχει ο καθενας την εχει...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”