Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Στο tm τον έχει συμβολαιο μέχρι το 17, με οψιόν αλλά 3 χρόνια απο την ομάδα.
Ρε Ντεσπε τωρα δουλευόμαστε?desperando έγραψε:αφου ειναι τοσο παικταρας ο μπεργκ πες μου ενα ευρωπαικο παιχνιδι που ηταν καλος εκτος απο το παιχνιδι με την μιντιλαντ
O Berg εβαλε τέσσερα με τη Μιντιλαντ και μετα απουσιαζε στα υπόλοιπα ευρωπαικά κανα 4μηνο αφου εσπασε την κλείδα.
Μετά επανήλθε και έπαιζε αλλαγή στα 2 τελευταία όπου με Δυναμό νομίζω σκόραρε. Και επίσης ήταν καλός και σκόραρε και φέτος με Μπριζ.
Και βάζει και με Σουηδία που και που κανα τεμάχιο.
Τέλος πάντων σόρρυ στα παιδιά για το οφ τόπικ και δεν με ενδιαφέρει ο Μπεργκ.
Το αρχικό point ήταν πως ο καλός επιθετικός δίνει νίκες ακόμη και εάν η ομάδα είναι σε μέτρια μέρα.
Θεωρω οτι δεν υπαρχει περιπτωση αποκτησης Τοιβονεν πια καθως ουδεποτε σηριαλ κατεληξε πραγματικο και για να ειμαι ειλικρινης δεν πολυχαλιεμαι καθως απο το να δωσω σχεδον 2,5 μυρια για να παρω εναν παικτη 2 σε 1 που δεν ειμαι και σιγουρος οτι ταιριαζει στο αγωνιστικο στυλ Τουντορ που θελει ταχυτητα και δυναμη,προτιμω να παρω 2 παικτες,εναν επιθετικο στυλ Ρουντνεβς ταχυδυναμικο και εναν επιτελικο στυλ Τσακτας.
- desperando
- Επικοινωνία:
δεν υπαρχει περιπτωση να παρουμε μεσοεπιθετικο
και δυστυχως θα το πληρωσουμε... εκτος και αν ο πελκακος προσφερει πολλα περισσοτερα απ αυτα που περιμενουμε
και δυστυχως θα το πληρωσουμε... εκτος και αν ο πελκακος προσφερει πολλα περισσοτερα απ αυτα που περιμενουμε
- Trilofiotis
Θυμάστε που πέρσι λεγαμε για κανα μήνα ε νταξ 1 εξτρεμ θα πάρουμε ΤΟΥΛΑΙΣΤΟ σίγουρα και και και και τελικά μείναμε με το τουί στο χέρι;
Pepperidge farm remembers.
(κρυος ιδρώτας)
Pepperidge farm remembers.

(κρυος ιδρώτας)
- paokmaniak
Jairo, Mak, Rodriguez, Klaus, Κουλορης, Μυστακιδης....
6 παικτες για 2 8εσεις κ θελετε κ 2 επιθετικους?? αντε πες κουλουρακος δν υπολογιζεται κ Μυστακιδης παει κ πιο πισω... οποτε θελουμε ενα καθαρο φορ για να χουμε 2 με Κλαους αλλα 2 παικτες στην επιθεση ειναι υπερβολη
6 παικτες για 2 8εσεις κ θελετε κ 2 επιθετικους?? αντε πες κουλουρακος δν υπολογιζεται κ Μυστακιδης παει κ πιο πισω... οποτε θελουμε ενα καθαρο φορ για να χουμε 2 με Κλαους αλλα 2 παικτες στην επιθεση ειναι υπερβολη
- Black&White
pagotatzis έγραψε:Μεταγραφή πήρε ο σταφ
2,5 εκατ έδωσε η αουγκσμπουργκ
Προδότης!
Εγω επιμενω οτι θα παρουμε επιτελικο,ειναι η μονη θεση για την οποια εχει μιλησει ο Τουντορ πλην του επιθετικου λεγοντας οτι δεν μπορει να στηριξει ολη τη χρονια πανω στον Πελκα και εχω ενα προαισθημα οτι θα ειναι ο Τσακτας,το πιθανοτερο βεβαια ειναι οτι ολα αυτα πηγαζουν απο την επιθυμια μου.
κι εγω αυτο....GiorgosAtha έγραψε:Προτιμώ... Toivonen και 2 σέντερ μπακ...
παντως.. λετε αρκετοι για Rudnevs οτι πιστευετε πως τον εχουμε stand by...
ρε παιδια.. ειναι δυνατον παικτη που ηρθε, ειδε και απηλθε και προτιμησε να διεκδικει με το ζορι 18αδα απ' το να ερθει εδω (οπως μας παρουσιαστηκε η υποθεση), να τον εχουμε τωρα stand by? Η λογικη θα ελεγε οτι θα θελει και να τον γλυψουμε απο πανω για να ερθει, οχι να τον εχουμε στο περιμενε.
- GiorgosAtha
Αδερφέ north... με την Brugges που ήταν? Με την Qabala?
Ο Berg είναι ο κλασσικός απλά καλός φορ -χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο- που όμως για να "φανεί" χρειάζεται μια μέσαίου επιπέδου ομάδα που όλο της το παιχνίδι θα είναι προσαρμοσμένο και θα γίνεται για πάρτι του. Γι αυτό με που λείπει όλος ο οργανισμός ΠΑΟ παραπαίει.
Ακριβώς το ίδιο και ο Cisse... στη ζέλα -που όλοι παίζανε για πάρτι του- ήταν κορυφή... με που έφυγε -στα 28 με 29 του παρακαλώ- απογοήτευσε όπου και να πήγε... και πλέον σχεδόν εξαφανίστηκε αφού παίζει στο πρωτάθλημα του Ρεουνιόν αφού πήρε μεταγραφή εκεί λίγο πριν πριν κλείσει τα 33!
Ο Σουηδός είναι ο αντι-Cisse λοιπόν.
Τέτοιον φορ δεν θέλω... θέλω έναν φορ στον ΠΑΟΚ που "χτίζεται" που θα φανεί όταν θα παίζει για το σύνολο και όχι να φαίνεται επειδή παίζει το σύνολο για αυτόν.
Φέρτε τον Ola ή τον "μαυρούκο" να τελειώνουμε!
Ο Berg είναι ο κλασσικός απλά καλός φορ -χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο- που όμως για να "φανεί" χρειάζεται μια μέσαίου επιπέδου ομάδα που όλο της το παιχνίδι θα είναι προσαρμοσμένο και θα γίνεται για πάρτι του. Γι αυτό με που λείπει όλος ο οργανισμός ΠΑΟ παραπαίει.
Ακριβώς το ίδιο και ο Cisse... στη ζέλα -που όλοι παίζανε για πάρτι του- ήταν κορυφή... με που έφυγε -στα 28 με 29 του παρακαλώ- απογοήτευσε όπου και να πήγε... και πλέον σχεδόν εξαφανίστηκε αφού παίζει στο πρωτάθλημα του Ρεουνιόν αφού πήρε μεταγραφή εκεί λίγο πριν πριν κλείσει τα 33!
Ο Σουηδός είναι ο αντι-Cisse λοιπόν.
Τέτοιον φορ δεν θέλω... θέλω έναν φορ στον ΠΑΟΚ που "χτίζεται" που θα φανεί όταν θα παίζει για το σύνολο και όχι να φαίνεται επειδή παίζει το σύνολο για αυτόν.
Φέρτε τον Ola ή τον "μαυρούκο" να τελειώνουμε!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Τρί 25 Αύγ 2015, 14:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Black&White
paokmaniak έγραψε:Jairo, Mak, Rodriguez, Klaus, Κουλορης, Μυστακιδης....
Δεν πάει έτσι. Όπως και στο μπάσκετ, που εκεί είναι πιο ξεκάθαρο, και στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να έχεις παίκτες που να συμπληρώνει ο ένας τον άλλο. Δηλαδή εγώ δεν κατάλαβα ποτέ γιατί άφησαν ελεύθερο τον Παπάζογλου ή ακόμα και το Γιάννου. Ειδικά τον Παπάζογλου δεν τον αφήνεις γιατί είναι ο καλύτερος κεφαλοσφαιριστής που έχει περάσει από Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Ό,τι καλύτερο για τις κλειστές άμυνες. Μας πείραζε δηλαδή για τρίτο φορ;
Πως είχε ο Ιβκοβιτς τον Τσέκο. Κάπως έτσι.
Ο Κουλούρης είναι σε όλα μέτριος. Τι να τον κάνεις;
toivonen-catkas-stopper Και αναλογα τι θελει ο τουντ ή 2ο επιθετικο ή 2ο στοπερ.4 κινησεισ για να ειμαστε ησυχοι γιατι με κουλουρη-σαββιδη-πουγγουρα δεν γινεται δουλεια.
- GiorgosAtha
Γνώμη μου...
Ο Toivonen -ή κάποιος του στυλ του- φτάνει... μπορεί να δέσει εξίσου καλά και σαν κεντρικός επιθετικός (λόγω σωματοδομής) και σαν περιφερειακός (λόγο τεχνικής) με όλους τους επιθετικούς που έχουμε.
Ο Mak με τον Gary λογικά θα πάνε στα άκρα όταν γυρίσει ο Κλάους (βασικός) και γίνει η μεταγραφή φορ (βασικός) -ενώ σαν πρώτη αλλαγή επιθετικού θα λογίζεται ο Jairo-. Τώρα παίζουν "αναγκαστικά" μπροστά.
Θα έχεις ουσιαστικά -αν δεν φύγει κανείς- Κλάους (περιοχάτος), Ola (περιοχάτος/περιφερειακός), Jairo (περιφερειακός), Μυστακίδης (περιφερειακός), Κουλούρης (περιοχάτος), Gary/Mak (κατ' ανάγκη περιφερειακοι)...
2 κινήσεις είναι υπεραρκετές -εκτός αν κάτσει κάτι το ιδιαίτερο- για τώρα... Toivonοειδες και κεντρικός αμυντικός (αν δεν υπολογίζεται κάποιος από τους υπάρχοντες). Ήδη έχουν γίνει πάρα πολλές... πρέπει να δέσουν και κάποια στιγμή.
Οι υπόλοιπες μπορούν να γίνουν στην 2η φάση του project. Που θα μπορούν να ενσωματωθούν πιο εύκολα. Ειδικά η άμυνα που έρχεται και σε άμεση σχέση με το τέρμα (δεν μπορείς να αλλάξεις ξαφνικά και τελευταία στιγμή πχ. 2 βασικά σέντερμπακ αν δεν είναι σούπερ αναγκαίο την ώρα που ο τέρμας προσπαθεί να μάθει τους ήδη υπάρχοντες). Χώρια ότι θα υπάρχει και εκ νέου εκκαθαρίσεις και αποχωρίσεις πχ. Vitor που λήγει το συμβόλαιο του του χρόνου.
Όχι βιαστικές κινήσεις...
Ο Toivonen -ή κάποιος του στυλ του- φτάνει... μπορεί να δέσει εξίσου καλά και σαν κεντρικός επιθετικός (λόγω σωματοδομής) και σαν περιφερειακός (λόγο τεχνικής) με όλους τους επιθετικούς που έχουμε.
Ο Mak με τον Gary λογικά θα πάνε στα άκρα όταν γυρίσει ο Κλάους (βασικός) και γίνει η μεταγραφή φορ (βασικός) -ενώ σαν πρώτη αλλαγή επιθετικού θα λογίζεται ο Jairo-. Τώρα παίζουν "αναγκαστικά" μπροστά.
Θα έχεις ουσιαστικά -αν δεν φύγει κανείς- Κλάους (περιοχάτος), Ola (περιοχάτος/περιφερειακός), Jairo (περιφερειακός), Μυστακίδης (περιφερειακός), Κουλούρης (περιοχάτος), Gary/Mak (κατ' ανάγκη περιφερειακοι)...
2 κινήσεις είναι υπεραρκετές -εκτός αν κάτσει κάτι το ιδιαίτερο- για τώρα... Toivonοειδες και κεντρικός αμυντικός (αν δεν υπολογίζεται κάποιος από τους υπάρχοντες). Ήδη έχουν γίνει πάρα πολλές... πρέπει να δέσουν και κάποια στιγμή.
Οι υπόλοιπες μπορούν να γίνουν στην 2η φάση του project. Που θα μπορούν να ενσωματωθούν πιο εύκολα. Ειδικά η άμυνα που έρχεται και σε άμεση σχέση με το τέρμα (δεν μπορείς να αλλάξεις ξαφνικά και τελευταία στιγμή πχ. 2 βασικά σέντερμπακ αν δεν είναι σούπερ αναγκαίο την ώρα που ο τέρμας προσπαθεί να μάθει τους ήδη υπάρχοντες). Χώρια ότι θα υπάρχει και εκ νέου εκκαθαρίσεις και αποχωρίσεις πχ. Vitor που λήγει το συμβόλαιο του του χρόνου.
Όχι βιαστικές κινήσεις...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Τρί 25 Αύγ 2015, 15:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Επειδη δεν τον πολυξερω τον ολα καο δεν εχει και πολλα βιντεο μπορειτε να τον περιγράψετε;