93.Terry Antonis
- GiorgosAtha
Re: 93.Terry Antonis
Μετά τον τραυματισμό του Τσιριμώκου δεν νομίζω ότι υπάρχει σκέψη για δανεισμό του σε άλλη ομάδα.
Γιατί ανακυκλώνεται αυτά των αρδ για δανεισμό;;; είπε τίποτα η ΠΑΕ για δανεισμό;
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
- Amon Tobin
Εσείς φταίτε που ακούτε και θέλοντας και μη έστω υποσυνείδητα σας επηρεάζουν
- GiorgosAtha
Χαλάρωσε πιλότε...
Δεν είπα κάτι κακό. Ίσα ίσα επεσήμανα ότι κάτι φήμες περί δανεισμού αυτόματα με τον τραυματισμό του Τσιριμώκου παύουν να έχουν οποιαδήποτε ισχύ.

Δεν είπα κάτι κακό. Ίσα ίσα επεσήμανα ότι κάτι φήμες περί δανεισμού αυτόματα με τον τραυματισμό του Τσιριμώκου παύουν να έχουν οποιαδήποτε ισχύ.
Amon Tobin έγραψε:Εδώ οι 24 τον βγάλαν ήδη ...Τζανδάρη...

Ο παικτης περισσοτερο για δεκαρι στυλ Πιρλο που παιζει μπροστα απ σεντερμπακ μου κανει.Μου θυμιζει περιπτωση Ταχτσιδη που ξεκινησε πισω απ το φορ και τωρα παιζει σ αυτην τη θεση.
Το δελτιο ειχε ερθει παρασκευη απογευμα αν θυμαμαι καλα και επρεπε να δηλωθει ως την τεραρτη το βραδυ, πως να δηλωθει? δεν προλαβανε!
αν δεν κάνω λάθος δελτίο έβγαλε μετά το παιχνίδι με τους δανούς και η προθεσμία για να δηλώσουμε μία αλλάγή ήταν μέχρι 24 ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι.Τώρα πάει για ομίλους,αν πάνε όλα φυσιολογικά την Πέμπτη γιατί ας μην ξεχνάμε πως ΠΑΟΚ είσαι...
Ο οποιος ακομα δεν ηρθε τραυματιας ειναι,δεν ξερω δυσκολο το κοβω να κανει κατι ο συγκεκριμενος.
Δεν ειναι σίγουρο οτι τραυματίστηκε , προληπτικά διαβασα εξω... Θα δουμε αν θα ναι αποστολή στο επόμενο
- Black&White
Εντάξει από Αυστραλία ήρθε ο άνθρωπος. Λίγο πιάστηκε στο αεροπλάνο, λίγο το jet lag ,λίγο η αλλαγή κλίματος, λίγο που είναι γυάλινος, συστολή -διαστολή ξέρεις...
Μέχρι να προσαρμοστεί θα τον έχουμε δανείσει στη Βέροια.
Μέχρι να προσαρμοστεί θα τον έχουμε δανείσει στη Βέροια.