Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V

Δημοσίευση από Equalizer »

pilotos έγραψε:Σωστός!!!
Έχουμε την τάση να ψηλωνουμε τους ποδοσφαιρικά κοντούς. ;)
Μη λες "κοντός". Ο εχθρός έχει αυτιά παντού! :)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

klainmein έγραψε:Εγώ μίλησα για το ρόστερ και τους παίκτες που έχουμε αποκτήσει. Δηλαδή, δεν έχουμε καλύτερο ρόστερ τώρα από τον βάζελο;
Ακομα και θεωρητικα ισως να μην εχουμε καλυτερο,στη πραξη θα φανει.
Εμενα αυτο που μου ξενισε περισσοτερο στα γραφομενα σου και πηρα την αφορμη για να γραψω ειναι αυτο που ειπες για την ανωτεροτητα του τεχνικου τιμ.
Ποτε προλαβες και το ειδες ρε φιλε το τεχνικο τιμ και το εβγαλες και ανωτερο;
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

obanebane έγραψε:Ας αφησουμε λιγο αυτο το εχουμε τους καλυτερους και τους ανωτερους και λοιπες πιπες και στο τελος μας σκιζει ο καθε πικραμενος.
Ας φτιαξουμε ομαδα πρωτα και μετα να συγκριθουμε με τους υπολοιπους σε ολα.
Απο θεωρια χορτασαμε κυριοι.
Πάρα πολύ σωστός.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

rainmaker έγραψε:
pilotos έγραψε:Σωστός!!!
Έχουμε την τάση να ψηλωνουμε τους ποδοσφαιρικά κοντούς. ;)
Μη λες "κοντός". Ο εχθρός έχει αυτιά παντού! :)
Λες να μας πάρουν τον Κάτσε; ;)

Αυτός μόνο "κοντός" δεν είναι

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

βεβαια... σημερα μετα απο μια ανατροπη του βαζελου την οποια την χαρισε αποκλειστικα ο παναιτωλικος εκθειαζουν ολοι τον μεγαλο μπεργκ.
και ρωτω... γιατι στα ευρωπαικα παιχνιδια και φετος και περσι ειναι απο τους χειροτερους παικτες του βαζελου?
αν ο μπεργκ επαιζε στον ΠΑΟΚ σε καθε ματς θα επαιρνε κοκκινη γιατι ειναι ο πιο βρομικος επιθετικος
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Ειδικά για τον βάζελο, κάθε χρόνο τα ίδια λέμε
κάθε χρόνο λέμε με αυτό το ρόστερ που πάνε αυτοί
και κάθε χρόνο αυτόν κυνηγάμε και δεν τον φτάνουμε

Αν είχαμε εμείς τον Berg (μαζί με τον Κλάους) θα χύναμε αλύπητα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Θα διαφοροποιηθω απο το κλιμα των τελευταιων σχολιων και θα αναφερθω στο αγαπημενο μας παιδοβουβαλο...
Μετα τις τελευταιες εξελιξεις εχει καταστει πλεον ξεκαθαρο σε ολους μας πως τον γαυρο και τον μαρινακη τον προστατευει η ουεφα με καθε τροπο.
Δεν ξερω πως τα καταφεραν και τι συμφεροντα εχουν οι ξενοι απο την ολη υποθεση, αλλα ειναι μια πραγματικοτητα.
Αν δεν καταφερει να τον στριμωξει η ελληνικη δικαιοσυνη ειτε με την υποθεση με το Noor 1 ειτε με το πορισμα κορεα (αυτο ακουγεται ακομη πιο απιθανο...) τοτε πολυ φοβαμαι οτι θα ζουμε τα ιδια και χειροτερα για πολυ καιρο ακομη...
Η μονη παρηγορια ειναι πως του χρονου ακομη κι ο πρωταθλητης θα παιξει προκριματικα οποτε τους βλεπω να μενουν με την ορεξη των εκατομμυριων...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ντεσπε καλα τα λες εμας ομως οπου μας βρισκει μας σκιζει τα βαρδουλα.
Ελπιζω αυτο να αλλαξει φετος.
Θα συμφωνησω με τον μπασκετικο μου φιλο οτι αν δεν φερουμε ενα φορ που να γαζωνει που θα τον βλεπουν και θα τρεμουν τα στοπερ της λιγδας δεν θα αλλαξουν πολλα πραγματα.
Καλος χρυσος ο Κλαους αλλα μονος του δε μπορει.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

μπανε αν ψαξουμε και βρουμε ποιοι μας εχουν ταραξει τα βαρδουλα τα τελευταια δυο χρονια θα κλαιμε με μαυρο δακρυ δεν ειναι μονο ο μπεργκ εχουμε αναστησει τον καθε πικραμενο, γι αυτο ας το αφησουμε αυτο το θεμα.

οσο για τον βαζελο θελω να τον δω φετος που οι οπαδοι τους απαιτουν πρωταθλημα και οχι τα γλυκαναλατα που καναν τα δυο τελευταια χρονια.
εγω θελω απο την ομαδα μου φετος να κανει οτι εκανε ο βαζελος, να φορτσαρω την ομαδα αποκλειστικα στα πλει οφ και ας ξεκινησω και απο -3
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

@Gospi
εγω επαψα να ελπιζω για τα του ποδοσφαιρου. ο χοντρος θα κυβερναει πολλα πολλα χρονια ακομα και οσο τα χρονια θα περνουν τοσο πιο απροκαλυπτα θα γινονταιο ολα.

η μαφια του πλατινη εχει σαν αγαπημενο της παιδι την εγκληματικη οργανωση.
καπου διαβασα σημερα οτι η ουεφα δεν θελει τους τακτικους δικαστες και βαζει πλατες στην επο για να μπορει να συνεχιζει το εργο της.

στο μονο που ελπιζω ειναι σε κανα ντου της ιντερπολ αλλα φιφα
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

pilotos έγραψε: Λες να μας πάρουν τον Κάτσε; ;)

Αυτός μόνο "κοντός" δεν είναι

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Ζουμπα τον λες :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Σωστός ο δέσπε...
Το ξένο είναι γλυκό, ειδικά αν συνδυάζετε μα μείωση του δικού μας. Ο Berg είναι ένας καλός φορ που και παίζει βρώμικα αλλά και θέλει μια ομάδα να παίζει για πάρτι του. Όπως ήταν και ο Cisse που μόλις έφυγε γελάγανε και τα τσιμέντα στην Kuban και στην Bastia (νομίζω).
Η ζέλα τα τελευταία χρόνια είναι μια μέτρια ομάδα που στηρίζεται στην δύναμη, στην αντοχή και στις ατομικές εμπνεύσεις κάποιων παιχτών... πράγματα υπεραρκετά για Ελλάδα... αφού το παίζω δυνατά, πετάω την μπάλα στον Berg και κάνω τον σταυρό μου είναι ικανό να του δώσει ότι χρειάζεται.
Στην Ευρώπη που χρειάζεται -μαζί με τα παραπάνω- πλάνο, τακτική, σύστημα κτλ. ξεγυμνώνεται κάθε χρόνο ακόμα και από ομάδες όπως η Estoril και η Gabala.
Από την στιγμή που 3 χρόνια τώρα δεν υπάρχουν τα παραπάνω (πλάνο κτλ.) που είναι θέμα τεχνικού team και όχι γυμναστών και συγκρίνετε με εμάς που έδειξαν ότι προσπαθούν να φτιάξουν κάτι από αυτά έστω σε πρώιμο στάδιο... τότε ναι το τεχνικό μας team είναι καλύτερο από το δικό τους που 2 χρόνια -πάμε για 3ο- τώρα παρουσιάζει το αμύνομαι, βαράω σε κόντρα και κάνω γιόμα στον Berg ως σύστημα και τακτική επιπέδου Ch.L.
Από εκεί και πέρα... το κλασσικό τρικ παραπαίω την αρχή και αρχίζω να φορμάρομαι μετά τον Φλεβάρη με peak τον Απρίλη-Μάη χάνοντας όμως ουσιαστικά την πιθανότητα διεκδίκησης πρωταθλήματος (καλύπτοντας όμως αυτή την ανικανότητα με το "δεν μας αφήνουν" που είναι θεωρητικά αληθινό αλλά πρακτικά απέχουν από τις αγωνιστικές δυνατότητες ενός διεκδικητή -ποτέ τα 2 τελευταία χρόνια δεν διεκδίκησαν ουσιαστικά τον τίτλο-) αλλά και ρισκάροντας πορείες στην Ευρώπη και στο κύπελλο -την μοναδική φορά που το πήρανε είχανε πέσει σε όλους τους γύρους με ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας ενώ εμείς σκοτωνόμασταν με τον gay (που αδειάσαμε/μας άδειασαν)-.
Περιμένοντας να εκμεταλλευτεί τα playoff για να κλείσει πετυχημένα την χρονιά.
Φέτος όμως τα πράγματα αλλάζουν αφού και εμείς θα είμαστε ουσιαστικά χαλαροί αφού "χτιζόμαστε"... και ο πήχης σε αυτούς πλέον ανέβηκε/τον ανέβασαν αφού θεωρούν ότι φέτος θα πάρουν πρωτάθλημα -άρα πάει το τρικ που κάνανε τόσα χρόνια που εμείς πηγαίναμε για τίτλο και αυτοί "χτιζόντουσαν" και στα μουλωχτά εκμεταλλευόντουσαν την δικιά μας κατάσταση να πετύχουν αυτό που ήθελαν-.

Για την κούλα δεν χρειάζεται πολλά... λένε ότι πάνε για double. Μόλις πέσουν οι πρώτες φάπες θα καταλάβουν ότι τόσο καιρό που έλειπαν έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. Πρέπει πρώτα να αποδείξουν την ανωτερότητα τους απέναντι σε ομάδες όπως ο Αστέρας, ο Ατρόμητος, ο ΠΑΣ και η Ξάνθη και μετά να κοιτάξουν παραπάνω... με ΑραβιδοΠλατέλες στόχος σου είναι να μπεις playoff και όχι να πάρεις τίτλο. Μόλις το καταλάβουν θα γίνει της "πόπης".
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

obanebane έγραψε:
klainmein έγραψε:Εγώ μίλησα για το ρόστερ και τους παίκτες που έχουμε αποκτήσει. Δηλαδή, δεν έχουμε καλύτερο ρόστερ τώρα από τον βάζελο;
Ακομα και θεωρητικα ισως να μην εχουμε καλυτερο,στη πραξη θα φανει.
Εμενα αυτο που μου ξενισε περισσοτερο στα γραφομενα σου και πηρα την αφορμη για να γραψω ειναι αυτο που ειπες για την ανωτεροτητα του τεχνικου τιμ.
Ποτε προλαβες και το ειδες ρε φιλε το τεχνικο τιμ και το εβγαλες και ανωτερο;
Θεωρώ τον Τούντορ ανώτερο του Αναστασίου όσον αφορά τις γνώσεις και τις παραστάσεις και τον Αρτίκο ανώτερο από τον κάθε γυμναστή που έχει ο βάζελος, έπειτα βάλε μέσα και τον Άρνεσεν....
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

giapas έγραψε:Μόλις είδα ένα βίντεο με το πεταλο της κούλας να αντιγράφει τα χέρια που κάνουμε με εμείς.

Ξεφτιλίκι...

Σε 4-5 χρονια θα μας λενε και οτι ειναι δικο τους και το αντιγραφουμε εμεις...
Εχει γινει στο παρελθον με πολλα συνθηματα δικα μας
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

desperando έγραψε:@Gospi
εγω επαψα να ελπιζω για τα του ποδοσφαιρου. ο χοντρος θα κυβερναει πολλα πολλα χρονια ακομα και οσο τα χρονια θα περνουν τοσο πιο απροκαλυπτα θα γινονταιο ολα.

η μαφια του πλατινη εχει σαν αγαπημενο της παιδι την εγκληματικη οργανωση.
καπου διαβασα σημερα οτι η ουεφα δεν θελει τους τακτικους δικαστες και βαζει πλατες στην επο για να μπορει να συνεχιζει το εργο της.

στο μονο που ελπιζω ειναι σε κανα ντου της ιντερπολ αλλα φιφα
Γι αυτο και εγω μιλησα μονο για την ελληνικη δικαιοσυνη και συγκεκριμενα για την υποθεση με τα ναρκωτικα.
Οσο κι αν υπαρχει βουληση να προφυλαχθει ο χοντρουλης εφοσον αποδειχθει η εμπλοκη του στην υποθεση και σε συναρτηση με το γεγονος πως την υποθεση την παρακολουθουν και απο εξω καθοσον εκφευωει των εθνικων μας συνορων, δυσκολα θα του χαριστουν...
Τωρα βεβαια μπορει να μπει στην ψειρου και να συνεχισει ακομη κι απο μεσα να ελεγχει το ελληνικο ποδοσφαιρο...
Γ αυτο νομιζω λουφαξε και ο ταβαριτς, μαλλον την πηρε γραμμη οτι δεν υπαρχουν περιθωρια να πεταξει τπν χοντρο εκτος ποδοσφαιρου ή να αλλαξει το συστημα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”