Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

ace79grpaok έγραψε:Καλα ο ραιολα γιατί να μην ανοίξει και μια πόρτα και με τον ΠΑΟΚ έτσι και αλλιώς ο χοντρός δεν σπρώχνει άλλο χαρτί για μεταγραφές κάτι τελειωμενους πάει και παίρνει πώληση σε ομάδα του εξωτερικού δεν έκανε φέτος άρα δεν έχει κέρδος φέτος απο τον γκει ,για εμένα το δημοσιεύματα οτι η γαλατα έκανε πίσω επειδή ειναι κοντά ο δανεισμός στον ΠΑΟΚ με κάνουν να αισιοδοξω οτι θα κλείσει σε εμάς γιατί εμείς δανεικό τον θέλαμε άρα πρέπει να έχει κάποια δόση αληθειας .Ο ραιολα ειναι κολλητός του Φρανκ άρα δεν νομίζω να ρου κάνει πουστια και ο ΠΑΟΚ έχει πιτσιρίκια που μπορεί να μοσχοπουληθουν σε λίγα χρόνια γιατί να μην κονομησει αυτός?
Το περιεργο σ' αυτην την υποθεση ειναι οτι ολες οι σκεψεις εχουν βαση..Εμενα με προβληματιζει που συνδεεται και η μεταγραφη Κασαμι γι'αυτο το θεωρω υποπτο..Απο την αλλη το εχω ξαναγραψει οτι ολα αυτα ειναι αποτελεσμα της παραπληροφορησης και του πανικου των αρδ που ομως πιστευω οτι ΟΛΟΙ μας επηρρεαζομαστε ειτε σε μικρο ειτε σε μεγαλο βαθμο..
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εικόνα

5 σεντερφόρια τι να τα κάνεις ρε Γιουβέντους ?
μηπως ψήνει τιποτα ο Τούντορας ?
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

δύσκολα...κανεις απο τους 5 δεν έρχεται Ελλάδα

ας φέρει το πατριωτάκι του :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Γνώμη μου...
Το θέμα Ola και gay είναι φτιαγμένο από τα ΑΡΔ να προκαλέσει τριγμούς σε εμάς. Αποκλείεται παίχτης που θέλει να φύγει από την ομάδα του για να πάει να παίξει βασικός να δεχτεί να πάει στον gay να φάει ξανά πάγκο -αφού και παίζει με έναν φορ έχοντας ήδη τον Fibbo και στο "10" έχει Πορτοκαλόρι/Φουρτούνη- ή να παίζει σαν αλλαγή σε rotation.
Αν αληθεύει ότι δεν τα βρήκε με την Galata λογικά ο λόγος θα ήταν αυτός. Ότι θέλει να πάει κάπου που θα του προσφέρουν θέση βασικού. Αφού οι Τούρκοι το "φυσάνε"...
Δηλαδή είπε όχι στον πάγκο της Galata και θα πει ναι στον πάγκο του gay?
Αν γίνει έτσι στο καλό και να μας γράφει... τέτοιον παίχτη δεν τον θέλω.

Από εκεί και πέρα αν έρθει σε εμάς θα είναι βασικός και αναντικατάστατος... είτε σαν κεντρικός φορ (όταν θα λείπει ο Κλάους), είτε σαν τύπου περιφερειακός -Vuka style 8-) - (μαζί με Κλάους).
Και αυτό το ξέρει καλά...
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Ο σταφυλίδης μολις ειπε στο λυμπερο οτι ο ιδιος δεν ηθελε να ερθει
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Η L'equipe παντως επιμενει οτι κλεινει στην Μαιντζ ο Τοιβονεν....
http://www.lequipe.fr/Football/Actualit ... nce/584718
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Γενικα του Τοιβονεν παραειναι δυσκολο μαλλον. Για να ακουγεται τοσες μερες οτι εχει συμφωνησει με τον Αρνεσεν και να μην ερχεται, μαλλον δεν μπορουμε να τα βρουμε με την Ρεν.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Το ζορι λογικα το εχει η ρεν γιατι δε θελει να της μεινει ο παιχτης και να τον πληρωνει..
Αρα οι επομενες μερες θα βγαλουν αποτελεσμα.
Το ζητημα ειναι αν υπαρχει πλαν β σε περιπτωση που δεν κατσει του τοιβονεν.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

desperando έγραψε:
northend4 έγραψε:Βλέποντας εχθες ποσό ενας παίκτης Μπεργκ μπορεί να κερδίσει μόνος του ενα παιχνίδι(1. κλέψιμο απο λάθος τερματοφύλακα κ ασίστ 2. Τέλεια εκμετάλλευση λάθος εκτίμηση αμυντικών ) ειναι τόσο επιτακτική η ανάγκη ενός τέτοιου Φορ. Είτε λέγεται Τοιβονεν είτε λέγεται όπως θέλει να λέγεται.
Ρε φίλε είπαμε... καλό το ξένο το νινι αλλά όχι και έτσι.
εχθές ο μπεργκ έχασε ένα μπροστά από την εστία (πάλι ο τερματας κάνει γκέλα) που αν το έχανε κανένας δικός μας θα είχαμε ακόμα πανηγύρια.
ενώ στα γκολ,στο πρώτο ο εγκαθετος ο τερμας την πετάει με τα χέρια πάνω του και στο δεύτερο ο μεγάλος κουσας από γιομα 50 μέτρων δεν κατάφερε να την βρει με το κεφάλι, την βρίσκει με τέτοιο τρόπο με την πλάτη όπου αντί η μπάλα να απομακρυνθεί συνεχίζει προς το τερμα.
απ όποια μεριά και να τα δεις αν κάποιοι του Παναιτωλικού δεν κονομησανε από το διπλό τότε μιλάμε για απίστευτο φάρδος από την μια και ανικανότητα απ την αλλη
Despe, ο Τερματοφύλακας τους δινει γκολ (ο Μπεργκ όμως την έχει μυρίσει την γκέλα) ο Κούσας γκελάρει (ο Μπεργκ όμως ξέρει που είναι η μπάλα και αν θέλεις τον μπερδεύει). Εγώ είδα ότι χωρίς τον Μπεργκ το ματσακι εχθες θα έληγε 1-0.
Από εκεί και πέρα να σου πω πως έχω μελετήσει πολύ τον παίχτη για να φτάσω σε σημείο να γράφω κάτι και δεν είναι απόρια της αίσθησης "καλό το ξένο νινι" πίστεψέ με.
Επίσης να σου πώ πως οι υπόλοιποι 10 του Παναθηναικού έχουν άλλη αυτοπεποιθηση γνωρίζοντας πως κάποιος εκεί μπροστά τους θα κάνει αυτό που πρέπει.
Τέλος να ξέρεις πως εάν βλέπεις τα γραφόμενα μου για τον Μπεργκ υπο ένα πρίσμα του τύπου "μειώνω τον Κλάους" σε πληροφορώ πως εγώ προσωπικά τον Κλάους τον έχω πολύ ψηλά στα ματάκια μου.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

ron-swanson έγραψε:...μαλλον δεν μπορουμε να τα βρουμε με την Ρεν.
Αυτό είναι λογικά το πρόβλημα... ούτε ο gay, ούτε ο παίχτης, ούτε ο Raiola, ούτε κανείς.
Πιθανόν οι της Mainz να έχουν συμφωνήσει με την Rennes αλλά ο Ola να μη θέλει να πάει εκεί.
Ενώ με εμάς γίνεται το αντίθετο... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αφου ειναι τοσο παικταρας ο μπεργκ πες μου ενα ευρωπαικο παιχνιδι που ηταν καλος εκτος απο το παιχνιδι με την μιντιλαντ
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αντε ας φερει ο φρανκ τον ΄΄βιαστη΄΄ να τελειωνουμε.

δυστχως ομως θα την πληρωσουμε που δεν υπαρχει στο ροστερ αλλος μεσοεπιθετικος τυπου πελκα
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Εγω πιστευω οτι στο τελος θα ερθει ο Ρουντνεβς...λογικα πρεπει να τον εχει σταντ μπαι ο Φρανκ...Ηδωμεν...οπως φαινεται μετα το ματς με Μπροντμπι θα ξερουμε...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

http://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/451 ... jven-.html

Πριν από λίγη ώρα δηλώσεις του παίκτη ότι φευγει σίγουρα και αυτός έχει συμφωνήσει με ομαδα
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Συμφωνώ για τον μαυρούκο... φαίνεται από τα στατιστικά του να το έχει -και το γκολ και τις ασσίστ-.
Αν είναι στυλ Ola δεν χρειαζόμαστε άμεσα αντι-Πέλκα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”