pilotos έγραψε:Γιατί δεν ανοίγετε τοπικ για τις καθαρίστριες της Τούμπας;
Που σαι ρε Τεμετερον.RoMaN έγραψε:pilotos έγραψε:Γιατί δεν ανοίγετε τοπικ για τις καθαρίστριες της Τούμπας;
Να ανοίξουμε για τις κοπέλες στη μπουτίκ; Αν θυμάμαι καλά, έχει μια νάραμου εκεί...
pilotos έγραψε:..............
............
Να ανοίξουμε για τις κοπέλες στη μπουτίκ; Αν θυμάμαι καλά, έχει μια νάραμου εκεί...
Και πώς θα λέγεται; "Νιαμού της μπουτίκ της Τούμπας";;pilotos έγραψε:Που σαι ρε Τεμετερον.RoMaN έγραψε:pilotos έγραψε:Γιατί δεν ανοίγετε τοπικ για τις καθαρίστριες της Τούμπας;
Έχεις κλειδιά; άνοιξε
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Θα αστειεύεσαι πιστεύω...!Γιατί εάν το λες σοβαρά δεν ζεις στην Ελλάδα των τελευταίων 30 χρόνων και δεν έχεις περάσει από ελληνικό πανεπιστήμιο...Πόσω μάλλον να μπεις σε διαδικασία να κάνεις μεταπτυχιακό σε ελληνικό πανεπιστήμιο...rainmaker έγραψε:Αντιλαμβάνεσαι πως αυτό που γράφεις περί εξετάσεων είναι μηνύσιμο ε;
Για ένα θέμα μάλιστα που απορώ πως σας ήρθε και συζητάτε.
logios έγραψε:Ναι μωρέ πήρε πτυχίο αλλά δεν είναι και από το ΜΙΤ ............................klainmein έγραψε:Φίλε Sekeris4, σιγά που έχει πολλά πτυχία...Για το οικονομικό του ΑΠΘ δεν ξέρω, αλλά της Νομικής στο ΔΠΘ με μούφα και μιλημένες και στημένες κατατακτήριες μπήκε μάλλον και μιλημένες και στημένες και μάλλον, πετάς λάσπη και λες στο τέλος μάλλον;;;;, όπως και ο αδερφός του ο Απόστολος (?) ερωτηματικό για το όνομα ; δεν θυμάσε αλλά και αυτός με μέσω πέρασε που ήμασταν μαζί στο φροντιστήριο για να δώσουμε για Νομική...Αυτό δεν αναιρεί ότι την έβγαλε, αλλά του ΔΠΘ η Νομική δεν είναι και τόσο δύσκολη να τη βγάλεις σε σχέση με ΑΠΘ και Αθήνα...
Τώρα θα ονομαστώ γκαγκατσομάχος;;;;
Ρε παιδιά ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ έχω δεν είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Άσε που μετρώντας τα χρόνια μπορεί να ήταν ο Μάκης αυτός που ήταν στο ίδιο φροντιστήριο με εμένα...mpouJr έγραψε:Αν βρεθει εδω μεσα ενας που να μπορει με επιχειρηματα να μου εναν κ μονο λογο η εστω μια πραξη του που εκανε κακο στην ομαδα κ να αφησει το επιθετο του στην ακρη θα του βγαλω το καπελο,επειδη εμεις εχουμε μια ανωνυμια εδω μεσα δεν σημαινει οτι θα πεταμε οτι π@π@ρια μας κατεβει στο κεφαλι πετωντας λασπη κ σεναρια επιστημονικης φαντασιας για τον οποιονδηποτε εχει ποστο στην ΠΑΕ ετσι απλα για να της παμε κοντρα.
Αν δεν ειχε αυτο το επιθετο ουδεις θα ασχολιοταν μαζι του,ουτε αν κανει καλα την δουλεια του (που ειμαι σιγουρος το 80% δεν γνωριζει καν τι κανει).
Το οτι εχει κανει λαθη (οπως κανουμε ολοι μας) ειναι σιγουρο αλλα ειναι κ σιγουρο οτι εχει βοηθησει τα μεγιστα σε πραγματα που εμεις νομιζουμε οτι πανε καλα επειδη τα εχει αναλαβει ο αγιος βασιλης.....
Αν δεν είχε αυτό το επίθετο, που συνοδεύεται από συγκεκριμένη κουμπαριά, δε θα είχε προσληφθεί και στον ΠΑΟΚ, οπότε ναι, κανείς δε θα ασχολιόταν μαζί του.mpouJr έγραψε:Αν βρεθει εδω μεσα ενας που να μπορει με επιχειρηματα να μου εναν κ μονο λογο η εστω μια πραξη του που εκανε κακο στην ομαδα κ να αφησει το επιθετο του στην ακρη θα του βγαλω το καπελο,επειδη εμεις εχουμε μια ανωνυμια εδω μεσα δεν σημαινει οτι θα πεταμε οτι π@π@ρια μας κατεβει στο κεφαλι πετωντας λασπη κ σεναρια επιστημονικης φαντασιας για τον οποιονδηποτε εχει ποστο στην ΠΑΕ ετσι απλα για να της παμε κοντρα.
Αν δεν ειχε αυτο το επιθετο ουδεις θα ασχολιοταν μαζι του,ουτε αν κανει καλα την δουλεια του (που ειμαι σιγουρος το 80% δεν γνωριζει καν τι κανει).
Το οτι εχει κανει λαθη (οπως κανουμε ολοι μας) ειναι σιγουρο αλλα ειναι κ σιγουρο οτι εχει βοηθησει τα μεγιστα σε πραγματα που εμεις νομιζουμε οτι πανε καλα επειδη τα εχει αναλαβει ο αγιος βασιλης.....
Σωστός.pilotos έγραψε:Εγώ θα το κλείδωνα, ένας υπάλληλος είναι
Γιατί δεν ανοίγετε τοπικ για τις καθαρίστριες της Τούμπας;
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Κορόιδο Σαββίδη, 4 χρόνια κρατάς τον άχρηστοMīngus έγραψε:Αν δεν είχε αυτό το επίθετο, που συνοδεύεται από συγκεκριμένη κουμπαριά, δε θα είχε προσληφθεί και στον ΠΑΟΚ, οπότε ναι, κανείς δε θα ασχολιόταν μαζί του.mpouJr έγραψε:Αν βρεθει εδω μεσα ενας που να μπορει με επιχειρηματα να μου εναν κ μονο λογο η εστω μια πραξη του που εκανε κακο στην ομαδα κ να αφησει το επιθετο του στην ακρη θα του βγαλω το καπελο,επειδη εμεις εχουμε μια ανωνυμια εδω μεσα δεν σημαινει οτι θα πεταμε οτι π@π@ρια μας κατεβει στο κεφαλι πετωντας λασπη κ σεναρια επιστημονικης φαντασιας για τον οποιονδηποτε εχει ποστο στην ΠΑΕ ετσι απλα για να της παμε κοντρα.
Παιδιά εδώ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΔΟΣΥΛΟΓΟΣ ΚΛΑΙΝΜΑΙΝ ΟΤΙ - ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝΕ - ΙΣΩΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ!!klainmein έγραψε:Ρε παιδιά ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ έχω δεν είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Άσε που μετρώντας τα χρόνια μπορεί να ήταν ο Μάκης αυτός που ήταν στο ίδιο φροντιστήριο με εμένα...mpouJr έγραψε:Αν βρεθει εδω μεσα ενας που να μπορει με επιχειρηματα να μου εναν κ μονο λογο η εστω μια πραξη του που εκανε κακο στην ομαδα κ να αφησει το επιθετο του στην ακρη θα του βγαλω το καπελο,επειδη εμεις εχουμε μια ανωνυμια εδω μεσα δεν σημαινει οτι θα πεταμε οτι π@π@ρια μας κατεβει στο κεφαλι πετωντας λασπη κ σεναρια επιστημονικης φαντασιας για τον οποιονδηποτε εχει ποστο στην ΠΑΕ ετσι απλα για να της παμε κοντρα.
Λοιπόν, το σταματάω εδώ, ειλικρινά, δεν έχουν νόημα τέτοιου τύπου αντιπαραθέσεις. Σας είπα γιατί ανέφερα όσα ανέφερα, αν δε σας αρέσουν, ας τα σβήσουν οι mods.
Εντάξει και τον ΖΒ τον κράτησε 3.pgetsos έγραψε:Κορόιδο Σαββίδη, 4 χρόνια κρατάς τον άχρηστοMīngus έγραψε:Αν δεν είχε αυτό το επίθετο, που συνοδεύεται από συγκεκριμένη κουμπαριά, δε θα είχε προσληφθεί και στον ΠΑΟΚ, οπότε ναι, κανείς δε θα ασχολιόταν μαζί του.mpouJr έγραψε:Αν βρεθει εδω μεσα ενας που να μπορει με επιχειρηματα να μου εναν κ μονο λογο η εστω μια πραξη του που εκανε κακο στην ομαδα κ να αφησει το επιθετο του στην ακρη θα του βγαλω το καπελο,επειδη εμεις εχουμε μια ανωνυμια εδω μεσα δεν σημαινει οτι θα πεταμε οτι π@π@ρια μας κατεβει στο κεφαλι πετωντας λασπη κ σεναρια επιστημονικης φαντασιας για τον οποιονδηποτε εχει ποστο στην ΠΑΕ ετσι απλα για να της παμε κοντρα.
Τέτοια φάση;