Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
- Kostas_Peraia4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Δεν θα μου φανει παραξενο να παρθουν και οι 2 ετσι ωστε να εχουμε στην θεση του περιφεριακου επιθετικου Τoivonen/Zairo και στο φορ περιοχης Κλαους/Mboyo.Ισως ομως ειναι αρκετα φιλοδοξο
Ήδη αν οι μακ Ροντρίγκες δεν πανε πλαγια στη θεςη του δεύτερο φορ θα χουμε μακ γκαρι ζαιρο Μυστακίδη
Χαμός
Ένας φορ κορυφής και τελος πιστευω
Σεντερμπακ θελω βεβαια ...ελ κατουρι καντλετς στυλ η έστω καναν της ελπίδων της Ουρουγουάης
Παντως έναν Ιάπωνα στη θεςη Πέλκα θα θελα να εχουμε και στριμ
Χαμός
Ένας φορ κορυφής και τελος πιστευω
Σεντερμπακ θελω βεβαια ...ελ κατουρι καντλετς στυλ η έστω καναν της ελπίδων της Ουρουγουάης
Παντως έναν Ιάπωνα στη θεςη Πέλκα θα θελα να εχουμε και στριμ
-
Εμαθα για τον μαυρουκο καποια χρησιμα πραγματα σχετικα με τη φυλακη που εκανε
Καταρχας πηγε σε αναμορφωτηριο
Ηταν 14 και μαζι με κατι αλλα κατηγορηθηκαν πως βιασαν μια 14χρονη
Απο τοτε εχει αλλαξει και μαλιστα εχει χρηματοδοτησει ιδρυματα (rape charities) κατα του βιασμου
Καταρχας πηγε σε αναμορφωτηριο
Ηταν 14 και μαζι με κατι αλλα κατηγορηθηκαν πως βιασαν μια 14χρονη
Απο τοτε εχει αλλαξει και μαλιστα εχει χρηματοδοτησει ιδρυματα (rape charities) κατα του βιασμου
- kataramenos5
Παραδινομαι.MANIAKOS έγραψε: Παντως έναν Ιάπωνα στη θεςη Πέλκα θα θελα να εχουμε και στριμ

Καλα ξ Γκενκ 4 μυρρια έσωσε περσι όσο να ναι 2,5 δε θα ζητήσει οποτε δύσκολο το κοβω
Δε μπορώ να ακούσω ξανά για επικοινωνιακές ήττες και άλλες τέτοιες αηδίες αν χάσουμε τον Τοϊβόνεν. Η ομάδα κάνει σκληρά παζάρια και καλά κάνει. Ο παίκτης είναι 29 ετών - γιατί να πληρώσουμε την ομάδα του πολλά αφού δεν τον υπολογίζουν? 1 μύριο μια χαρά είναι.
Ο Φρανκ έχει άλλες επιλογές, οπότε μη σκάμε. Όλα θα γίνουν. Αν πάει γαύρο με γεια του με χαρά του. Ας τους βουλιάξουν οικονομικά οι 50 παίκτες που έχουν στο ρόστερ...
Πραγματικά θα ήθελα τον nicolai jørgensen που είναι κάτι σαν Τοϊβόνεν στα 24 του. 24 είναι η αγαπημένη μου ηλικία στους επιθετικούς, και αν δούμε τα στατιστικά των επιθετικών, κατά Μ.Ο τα περισσότερα γκολ - ασίστ τα πετυχαίνουν σε ηλικία 23-28. Άσε που παίρνεις παίκτη με μεταπωλητική αξία. Δείξαμε στους Δανούς πόσο μεγαλύτερη ομάδα έχουμε μετά την 5άρα - θέλω τέτοιο σκορ και στο σπίτι τους
. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα βήμα παραπάνω για τον jørgensen και την Κοπεγχάγη, και θα το αποδείξουμε μέσα στη Δανία την Πέμπτη.
https://www.youtube.com/watch?v=SkGImLBm_8o
Ο Φρανκ έχει άλλες επιλογές, οπότε μη σκάμε. Όλα θα γίνουν. Αν πάει γαύρο με γεια του με χαρά του. Ας τους βουλιάξουν οικονομικά οι 50 παίκτες που έχουν στο ρόστερ...
Πραγματικά θα ήθελα τον nicolai jørgensen που είναι κάτι σαν Τοϊβόνεν στα 24 του. 24 είναι η αγαπημένη μου ηλικία στους επιθετικούς, και αν δούμε τα στατιστικά των επιθετικών, κατά Μ.Ο τα περισσότερα γκολ - ασίστ τα πετυχαίνουν σε ηλικία 23-28. Άσε που παίρνεις παίκτη με μεταπωλητική αξία. Δείξαμε στους Δανούς πόσο μεγαλύτερη ομάδα έχουμε μετά την 5άρα - θέλω τέτοιο σκορ και στο σπίτι τους

Αδερφε μου αρεσει και εμενα πολυ σαν παικτης αλλα...vs40 έγραψε:Δε μπορώ να ακούσω ξανά για επικοινωνιακές ήττες και άλλες τέτοιες αηδίες αν χάσουμε τον Τοϊβόνεν. Η ομάδα κάνει σκληρά παζάρια και καλά κάνει. Ο παίκτης είναι 29 ετών - γιατί να πληρώσουμε την ομάδα του πολλά αφού δεν τον υπολογίζουν? 1 μύριο μια χαρά είναι.
Ο Φρανκ έχει άλλες επιλογές, οπότε μη σκάμε. Όλα θα γίνουν. Αν πάει γαύρο με γεια του με χαρά του. Ας τους βουλιάξουν οικονομικά οι 50 παίκτες που έχου
στο ρόστερ...
Πραγματικά θα ήθελα τον nicolai jørgensen που είναι κάτι σαν Τοϊβόνεν στα 24 του. 24 είναι η αγαπημένη μου ηλικία στους επιθετικούς, και αν δεις τα στατιστικά των επιθετικών, κατά Μ.Ο τα περισσότερα γκολ - ασίστ τα πετυχαίνουν σε ηλικία 23-28. Άσε που παίρνεις παίκτη με μεταπωλητική αξία. Δείξαμε στους Δανούς πόσο μεγαλύτερη ομάδα έχουμε μετά την 5άρα - θέλω τέτοιο σκορ και στο σπίτι τους. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα βήμα παραπάνω για τον jørgensen και την Κοπεγχάγη, και θα το αποδείξουμε μέσα στη Δανία την Πέμπτη.
Ψαχνουμε ηγετη στην επιθεση και οχι καποιο ''στοιχημα''
γιατι ο Γιοργκενσεν δεν επιασε στην Γερμανια.
Αυτοι τα παρακολουθούν .kataramenos5 έγραψε:Παραδινομαι.MANIAKOS έγραψε: Παντως έναν Ιάπωνα στη θεςη Πέλκα θα θελα να εχουμε και στριμ

- GiorgosAtha
Εγώ πάντως εξ' αρχής θεωρώ ότι Mak και Gary προορίζονται για ακραίοι με την λογική του μπακχαφ στο 3-5-2 που θα μετατρέπεται σε εξτρέμ όταν η άμυνα θα γυρίζει σε 4αδα.
Αριστερα: Mak, Leovac, Κοροβέσης
Δεξιά: Gary, Κίτσιου, Κών/δης
Απλά λόγο έλλειψης στα φορ αναγκαστικά προωθήθηκαν μπροστά.
Ίδωμεν...
Ίδωμεν...
Ερωτηματικό ο αντί πελκας μονο αν υπαρχει στο ρόστερ που δε νομιΖω .. Αλλιως φορ στοπερ τελος
Έτσι λέω και εγώ.GiorgosAtha έγραψε:Εγώ πάντως εξ' αρχής θεωρώ ότι Mak και Gary προορίζονται για ακραίοι με την λογική του μπακχαφ στο 3-5-2 που θα μετατρέπεται σε εξτρέμ όταν η άμυνα θα γυρίζει σε 4αδα.
Ίδωμεν...
θα σε ελεγα τον οκαζακι της μαιντζ στα φορ αλλα μας τον πηραν οι εγγλεζοι στην πρεμιερ γαμωτο...kataramenos5 έγραψε:Παραδινομαι.MANIAKOS έγραψε: Παντως έναν Ιάπωνα στη θεςη Πέλκα θα θελα να εχουμε και στριμ
οποτε επανερχομαι με αντιπελκα και σου δινω στο πιατο τον takashi usami
http://www.transfermarkt.co.uk/takashi- ... ler/111881
μεγαλο ταλεντο δυο ποδια αερινος δεν επιασε το πειραμα στη μπαγερν αλλα μπορει να ξεκινησει απο ενα κλικ πιο χαμηλα (αγωνιστικα παντα γιατι ΠΑΟΚαρα η καλυτερη ομαδα στον κοσμο)...
ελπιζω να σε καλυψα

edit
τα βιντεακια ξεχασαμε ρε
[youtube]OIMhW0qDNv4[/youtube]
[youtube]h69DanfJNZo[/youtube]
και μπονους
[youtube]xpIUmyKxAbI[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Δευ 24 Αύγ 2015, 23:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.