[Κύπελλο] Ολύμπια Λάρισας - Π.Α.Ο.Κ. 05/11 17:00

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αργύρης Πεδουλάκης, σαφώς στεναχωρημένος από την ήττα της ομάδας του από την Ολύμπια στη Λάρισα και τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας: “Ελέγχαμε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα το παιχνίδι αλλά τρία ήταν τα δεδομένα που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο να χάσουμε. Το ένα ήταν η κούραση του Χαρίση και έτσι αφήσαμε τον Κινγκ να μας κάνει τη ζημιά, ενώ φάνηκε επίσης ότι έλειψε ο Γκρέγκορι, που είναι καλός αμυντικά”.
Μεγάλη αναφορά έκανε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και στον διαιτητή Γκόντα που με κάποια σφυρίγματα του επηρέασε την ομάδα του: “Νομίζω ότι ο κ. Γκόντας σε δυο φάσεις άλλαξε την ψυχολογία του αγώνα με τραβηγμένες αποφάσεις, ενώ είχαμε και πολλά χαμένα ριμπάουντ, όπου φάνηκε πάλι η έλλειψη του Γκρέγκορι. Στο τέλος η ομάδα εκνευρίστηκε από κάποιες αποφάσεις των διαιτητών και δεν μπορέσαμε να εφαρμόσουμε αυτό που είχαμε πει. Δε θα σταθώ σε ένα απλό λάθος που είχαμε κατοχή και βγάλαμε την μπάλα έξω αλλά η συμπεριφορά του κ. Γκόντα που δύο φορές άλλαξε το παιχνίδι με τις τεχνικές ποινές σε Τσιάρα και Ντιαρά ρίχνοντας έτσι λάδι στην φωτιά…».
Όταν ρωτήθηκε για το θέμα που ανέκυψε με την παραμονή του στην ομάδα ξεκαθάρισε πως “δεν θέλω να κάνω καμία αναφορά σ’ αυτό το θέμα”.
Για τη μη μεγάλη χρονικά χρησιμοποίηση του Τομάσεβιτς ο Άρτζι τόνισε: “Ο Ουέσον είναι καλύτερος στο πικ εν ρολ και έπαιξε γιατί χάθηκαν πολλά αμυντικά ριμπάουντ. Τον θέλαμε στις περιστροφές, στην παγίδα και στην άμυνα”.
Σχετικά με την καθυστέρηση για το φαουλ που δεν έγινε ο κόουτς του “δικέφαλου” επισήμανε: “Εκνευριστήκαμε στο τέλος και δεν αντιληφθήκαμε σωστά τις παγίδες που έπρεπε να κάνουμε και χάσαμε την συγκέντρωση μας”.
http://www.metrosport.gr/?p=7821
Μεγάλη αναφορά έκανε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και στον διαιτητή Γκόντα που με κάποια σφυρίγματα του επηρέασε την ομάδα του: “Νομίζω ότι ο κ. Γκόντας σε δυο φάσεις άλλαξε την ψυχολογία του αγώνα με τραβηγμένες αποφάσεις, ενώ είχαμε και πολλά χαμένα ριμπάουντ, όπου φάνηκε πάλι η έλλειψη του Γκρέγκορι. Στο τέλος η ομάδα εκνευρίστηκε από κάποιες αποφάσεις των διαιτητών και δεν μπορέσαμε να εφαρμόσουμε αυτό που είχαμε πει. Δε θα σταθώ σε ένα απλό λάθος που είχαμε κατοχή και βγάλαμε την μπάλα έξω αλλά η συμπεριφορά του κ. Γκόντα που δύο φορές άλλαξε το παιχνίδι με τις τεχνικές ποινές σε Τσιάρα και Ντιαρά ρίχνοντας έτσι λάδι στην φωτιά…».
Όταν ρωτήθηκε για το θέμα που ανέκυψε με την παραμονή του στην ομάδα ξεκαθάρισε πως “δεν θέλω να κάνω καμία αναφορά σ’ αυτό το θέμα”.
Για τη μη μεγάλη χρονικά χρησιμοποίηση του Τομάσεβιτς ο Άρτζι τόνισε: “Ο Ουέσον είναι καλύτερος στο πικ εν ρολ και έπαιξε γιατί χάθηκαν πολλά αμυντικά ριμπάουντ. Τον θέλαμε στις περιστροφές, στην παγίδα και στην άμυνα”.
Σχετικά με την καθυστέρηση για το φαουλ που δεν έγινε ο κόουτς του “δικέφαλου” επισήμανε: “Εκνευριστήκαμε στο τέλος και δεν αντιληφθήκαμε σωστά τις παγίδες που έπρεπε να κάνουμε και χάσαμε την συγκέντρωση μας”.
http://www.metrosport.gr/?p=7821
-
Αμ δεν είναι μόνο η Ναντ και ο Ραγκάσι...είναι και το χαμένο κύπελλο στο τελευταίο σουτ μέσα στο παλέ με τον βάζελο στον τελικό του '82, είναι το χαμένο πρωτάθλημα το '89-'90 που στην κανονική περίοδο είχαμε βγεί πρώτοι και το χάσαμε μετά, είναι το χαμένο πρωτάθλημα (με τις απίστευτες γκάφες και το τρίποντο του Γιαννάκη) το '91 και το κύπελλο την ίδια χρονιά με (ποιόν???) τον Πανιώνιο που όλα εκείνα τα χρόνια τον κερδίζαμε με 30 και 40 πόντους, είναι ξανά την επόμενη χρονιά με Λέβιγκστον που χάσαμε πάλι το πλεονέκτημα της 1ης θέσης, είναι ο τελικός πρωταθλήματος με τις κάλτσες στο ΣΕΦ (ας το ανεβάσει κάποιος στο torrent αυτό το ματς) που εκεί το χάσαμε λόγω διαιτησίας, μέχρι και την Ευρωλίγκα χάσαμε από απίστευτα τρίποντα με τον Ηρακλή...Δε νομίζω να θέλετε κι άλλα..Δεν υπάρχει πιο γκαντέμικη ομάδα μη ψάχνετε..Ας μπεί ο Μητσοτάκης πρόεδρος!
-
Και στην άλλη πλευρά έχω τον συμπολίτη...Μέχρι και στα πέτρινα χρόνια του άρη ('94-'02) που αυτός έβγαινε 8ος-9ος κι εμείς πηγαίναμε τελικούς στο πρωτάθλημα (και κλασικά χάναμε)..αυτός κατάφερε να πάρει ένα κόρατς κι ένα κύπελλο ελλάδος, για να μη μιλήσω για το κυπελλούχων και το άλλο το milco cup που και αυτά τα πήραν στο τελευταίο σούτ..
Γι'αυτό έλεγα για την Βαλκανική Λίγκα..μήπως να συμβιβαστούμε με την υπάρχουσα κατάσταση και να κοιτάμε τους εφικτούς στόχους (άλλωστε και η ανάσταση του ρούλη στο μπάσκετ από εκείνο το κυπελλάκι στο Παλέ ξεκίνησε και τώρα λένε πως έχουν και 3 ευρωπαϊκα!) και να μην ονειρευόμαστε από τώρα Ευρωλίγκες?
Γι'αυτό έλεγα για την Βαλκανική Λίγκα..μήπως να συμβιβαστούμε με την υπάρχουσα κατάσταση και να κοιτάμε τους εφικτούς στόχους (άλλωστε και η ανάσταση του ρούλη στο μπάσκετ από εκείνο το κυπελλάκι στο Παλέ ξεκίνησε και τώρα λένε πως έχουν και 3 ευρωπαϊκα!) και να μην ονειρευόμαστε από τώρα Ευρωλίγκες?
-
Ίσως όμως να έδινε και έναν έξτρα ρυθμό στην ομάδα (που βλέπουμε πως τον χρειάζεται γιατί ακόμα δεν έχουν δέσει μεταξύ τους), ειδικά με κάποιες ομάδες θα ήταν καλές προπονήσεις. Αφού ούτως ή άλλως συνέχεια τραυματίζονται, τι το χειρότερο να πάθαιναν..? Τελοσπάντων, άσκοπη συζήτηση αφού το θέμα έχει λήξει, τώρα να δούμε τι θα κάνουμε...
-
Nαί ρε παιδιά καλά μέχρι εδώ, αλλά ας σταματήσουμε να κρυβόμαστε πίσω από την ασπίδα του "ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ", "θα το πάρει ο λαός μόνος του" κτλ..Ο λαός το πήρε με τον Πανιώνιο και τον Πανελλήνιο ή πέρυσι στο ποδόσφαιρο??? Ομάδα χρειάζεται και ο κόσμος όταν βλέπει συνεχώς το ίδιο κακό θέαμα φυσικό θα είναι να κουραστεί και να μη δώσει τα λεφτά του..Εννοείτε πως πρέπει να στηρίξουμε τη νέα αυτή προσπάθεια και να μην απογοητευόμαστε από τώρα (εγώ είμαι ο πρώτος που πιστεύω πως θα ανακάμψουμε και θα πάμε ψηλά, αν όχι φέτος σίγουρα του χρόνου), αλλά δικαιολογώ και κάποιους που είναι επιφυλακτικοί, γιατί καλή ομάδα στο μπάσκετ έχουν να δούν από το 2000...