Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
CCCP

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από CCCP »

Sera4 έγραψε:με βαση το 3-4-2-1 που θελουμε να παιξουμε ας κανω και εγω το γραφημα μου για το φετινο ΠΑΟΚ...

GK: ολσεν, γλυκος, μελισσας, σιαμπανης
DC (για 3 θεσεις): μαλεζας, κοστα, βιτορ, σκονδρας, τζαβελλας, πουγγουρας
WBR: κιτσιου, κωνσταντινιδης
WBL: λεοβατς, κοροβεσης
DMC: τσιμιροτ, χαρισης, τζιολης
MC: σαμπο, κατσε, αντονις, σαββιδης
AMC (για 2 θεσεις): ζαιρο, πελκας, μακ, ροντριγκεζ, μυστακιδης, δεληγιαννιδης
FW: κλαους, κουλουρης

στην αμυνα το προβλημα ειναι ποιοτικο ενω στα φορ ειναι και ποιοτικο και ποσοτικο :ugeek:

κατα τα αλλα νομιζω οτι για μια πρωτη χρονια εχει γινει πολυ σοβαρο ξεσκαρταρισμα και η ομαδα που χτιζεται θα δωσει στον ΠΑΟΚτση αυτο που ονειρευεται εδω και χρονια :ugeek:
Θα συνεχησω να διαφωνω σε ενα σημειο. Τη θεση του ΑΜC, μονο ο Πελκας μπορει να την παιξει. Ολοι οι αλλοι ενω ναι μπορουν να παιξουν σε πολλαπλες θεσεις, κανενας δεν μπορει να παιξει στη θεση του Πελκα. Κανενας απο τους αλλους που ανεφερες δεν ειναι ΑΜC. Ειναι ολοι ακραιοι και περιφεριακοι ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ.

Το οτι ενας winger μπορει να παιξει και δεξι η αριστερο χαφ, αλλοι με περισσοτερο (Μακ) και αλλοι με λιγοτερο επιτυχια (Γκαρυ) δε σημαινει οτι ειναι ΑΜ. Περιφεριακος/δευτερος επιθετικος δεν σημαινει οτι ειναι ΑΜ.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Sera4 έγραψε:με βαση το 3-4-2-1 που θελουμε να παιξουμε ας κανω και εγω το γραφημα μου για το φετινο ΠΑΟΚ...

στην αμυνα το προβλημα ειναι ποιοτικο ενω στα φορ ειναι και ποιοτικο και ποσοτικο :ugeek:

κατα τα αλλα νομιζω οτι για μια πρωτη χρονια εχει γινει πολυ σοβαρο ξεσκαρταρισμα και η ομαδα που χτιζεται θα δωσει στον ΠΑΟΚτση αυτο που ονειρευεται εδω και χρονια :ugeek:
+ Πόζογλου ;)
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

ace79grpaok έγραψε:http://www.fotbollskanalen.se/franska-ligan/ola-toivonen-och-paok-overens---avgorande-nara/

εδω λεει οτι ο ολα συμφωνησε με ΠΑΟΚ και μενει να τα βρουν με την ρεν ,εγω απορω γιατι εδωσαν 1,3 χαρτια για τσιμιροτ και δεν δινουν 1 χαρτι να παρουν τον θορ
Κανεις δεν μπορει να ξερει τπτ.....αλλά ειπωθηκε απο (αρκετους) αρδ οτι στην αρχη οι γαλλοι ζητουσαν 4 μυρρια και τωρα επεσαν στα 2,ενω εμεις δινουμε 1.Εσυ το αμφιβητεις αυτο?

Και πως ξερεις οτι δωσαμε 1.3 στους κροατες για τον Τσιμιροτ?Η παε δεν εχει πει τπτ για ποσα μεταγραφης.
Βοσνιακα αρδ ειπανε διαφορες τιμες ,απο 1.3 εως και 800 χιλ.....

Εdit:Τον Τσιμιροτ εννοουσα βεβαια κι οχι τον λεοβατς,μπερδεψα τις εθνικοτητες ... :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kastrakis την Δευ 24 Αύγ 2015, 11:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

CCCP έγραψε:

Θα συνεχησω να διαφωνω σε ενα σημειο. Τη θεση του ΑΜC, μονο ο Πελκας μπορει να την παιξει. Ολοι οι αλλοι ενω ναι μπορουν να παιξουν σε πολλαπλες θεσεις, κανενας δεν μπορει να παιξει στη θεση του Πελκα. Κανενας απο τους αλλους που ανεφερες δεν ειναι ΑΜC. Ειναι ολοι ακραιοι και περιφεριακοι ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ.

Το οτι ενας winger μπορει να παιξει και δεξι η αριστερο χαφ, αλλοι με περισσοτερο (Μακ) και αλλοι με λιγοτερο επιτυχια (Γκαρυ) δε σημαινει οτι ειναι ΑΜ. Περιφεριακος/δευτερος επιθετικος δεν σημαινει οτι ειναι ΑΜ.
ε μη νομιζεις οτι και εμεις παμε να παιξουμε με κλασσικους AMC απλα καπως πρεπει να το βαλουμε γι αυτο το ονομασα ετσι...ουσιαστικα αυτοι παιχτες που εχουμε για εκεινες τις θεσεις πρεπει να μπορουν να δημιουργουν καταστασεις στο 1 εναντιον 1 για να δημιουργουν πλεονεκτημα και να δινουν χωρο στον επιθετικο...
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Sera4 έγραψε:
CCCP έγραψε:

ε μη νομιζεις οτι και εμεις παμε να παιξουμε με κλασσικούς AMC απλα καπως πρεπει να το βαλουμε γι αυτο το ονομασα ετσι...ουσιαστικα αυτοι παιχτες που εχουμε για εκεινες τις θεσεις πρεπει να μπορουν να δημιουργούν καταστασεις στο 1 εναντιον 1 για να δημιουργουν πλεονέκτημα και να δινουν χωρο στον επιθετικο...
Sera εχω ξαναπει οτι για μενα ασχετα απο το οτι μπορει να χρησμοποιεις formations χωρις AMC, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ τετοιοι παικτες. Χτες η ελληψη του Πελκα ηταν προφανης και η ομαδα οταν κολλησε φωναζε για εναν επιθετικο&δημιουργικο μεσο αλλα δεν ειχαμε.

Ναι, ΠΡΟΦΑΝΩΣ αν η ενδεκαδα που κατεβασαμε δεν ηταν ανισόρροπη λογο ελλείψεων, και αν υπηρχε ενα σεντερ φορ, και αν δεν τραυματιζωνταν ο Τσιμιροτ, και αν και αν....

...αλλα ακριβως αυτο λεω. Θα υαπρξουν καταστασεις που χρειαζεσαι ΑΜC. Και μονο με εναν, τον Πελκα, δε βγαινει η χρονια.

Αποψη μου φυσικα :) Και φυσικα το δέχομαι οτι μπορει να αποφασισουν να πορευτούν οπως ειναι.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Ρε παιδια αυτο το παοκ νεξτ τζενερατιον τι ειναι?? Τι ρολο τραβαει?
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

kastrakis έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:http://www.fotbollskanalen.se/franska-ligan/ola-toivonen-och-paok-overens---avgorande-nara/

εδω λεει οτι ο ολα συμφωνησε με ΠΑΟΚ και μενει να τα βρουν με την ρεν ,εγω απορω γιατι εδωσαν 1,3 χαρτια για τσιμιροτ και δεν δινουν 1 χαρτι να παρουν τον θορ
Κανεις δεν μπορει να ξερει τπτ.....αλλά ειπωθηκε απο (αρκετους) αρδ οτι στην αρχη οι γαλλοι ζητουσαν 4 μυρρια και τωρα επεσαν στα 2,ενω εμεις δινουμε 1.Εσυ το αμφιβητεις αυτο?

Και πως ξερεις οτι δωσαμε 1.3 στους κροατες για τον Τσιμιροτ?Η παε δεν εχει πει τπτ για ποσα μεταγραφης.
Βοσνιακα αρδ ειπανε διαφορες τιμες ,απο 1.3 εως και 800 χιλ.....

Εdit:Τον Τσιμιροτ εννοουσα βεβαια κι οχι τον λεοβατς,μπερδεψα τις εθνικοτητες ... :)
to transfer εχει τιμη μεταγραφης 1,05 εκ λιρες
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Από inpaok.com: Λίγες ώρες μετά το νέο αποκλειστικό ρεπορτάζ του INPAOK για το θέμα Τοϊβόνεν , οι Σουηδοί επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες.
Σύμφωνα με πηγές του «Fotbollskanalen.se» που δημοσιεύονται σήμερα, ο 29χρονος φορ έχει έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και βρίσκεται όλο και πιο κοντά στη μετακίνηση του στη Θεσσαλονίκη.
Επίσης, τονίζεται ότι ο Δικέφαλος δεν έχει έρθει ακόμα σε συμφωνία με τη Ρεν. Η ΠΑΕ θέλει να δανειστεί τον παίκτη για ένα χρόνο και στη συνέχεια να τον αποκτήσει.

χαχχχαχαχαχα...
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Dimitris_L4 έγραψε:Ρε παιδια αυτο το παοκ νεξτ τζενερατιον τι ειναι?? Τι ρολο τραβαει?
Είναι η επόμενη γενιά της Γάτας σε ασπρόμαυρη αντι για κεραμυδί.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Dimitris_L4 έγραψε:

Από inpaok.com: Λίγες ώρες μετά το νέο αποκλειστικό ρεπορτάζ του INPAOK για το θέμα Τοϊβόνεν , οι Σουηδοί επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες.
Σύμφωνα με πηγές του «Fotbollskanalen.se» που δημοσιεύονται σήμερα, ο 29χρονος φορ έχει έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και βρίσκεται όλο και πιο κοντά στη μετακίνηση του στη Θεσσαλονίκη.
Επίσης, τονίζεται ότι ο Δικέφαλος δεν έχει έρθει ακόμα σε συμφωνία με τη Ρεν. Η ΠΑΕ θέλει να δανειστεί τον παίκτη για ένα χρόνο και στη συνέχεια να τον αποκτήσει.

χαχχχαχαχαχα...
ρε παιδια δουλευω στο inpaok και δεν το ξερω? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Trilofiotis έγραψε:
Dimitris_L4 έγραψε:Ρε παιδια αυτο το παοκ νεξτ τζενερατιον τι ειναι?? Τι ρολο τραβαει?
Μααααααααααλιστα....Θενκς φιλε..

Ace σε παρακολουθουνε στενα..Εχεις φανατικους followers..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitris_L4 την Δευ 24 Αύγ 2015, 11:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

mpouJr έγραψε:Οπως προειπε ενας φιλος πιο πανω στο 3-5-2 πολυ μεγαλο ρολο στην συνολικη εμφανιση της ομαδας παιζει η πενταδα του κεντρου,οπως κ να το δεις ειμαστε υπερ καλυμενοι σε αυτες τις 5 θεσεις κ το μονο που θα μας προβληματιζει ειναι η "χημεια" οταν θα εχουμε αυτα τα ροτεισον που ειναι αναγκαια οταν εχεις 3 διοργανωσεις μπροστα σου.
Παντως στην αντιθεση στοπερ η φορ ειναι ξεκαθαρο οτι εμεις θελουμε φορ γιατι εκει εχουμε ελειψη ποσοτητας κ οχι ποιοτητας.......
Δεν ξερω αν ερθει ο τοιβονεν η οποιοσδηποτε αλλος αλλα θα ερθει καποιος δεν μπορει να βγει η χρονια με εναν φορ περιοχης....
Το μονο σιγουρο ειναι οτι τα περιθωρια στενευουν επικυνδνα
αφου ειμαστε υπερκαλυμενοι στις 5 θεσεις του κεντρου,μπορεις να μου πεις ποιος ειναι ο αντιπελκας?
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Dimitris_L4 έγραψε:
Trilofiotis έγραψε:
Μααααααααααλιστα....Θενκς φιλε..

Ace σε παρακολουθουνε στενα..Εχεις φανατικους followers..
πλακα πλακα την τελευταια ωρα εχουν πληθηνει τα δημοσιευματα απο σουηδια για ΠΑΟΚ και τοιβονεν
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

CCCP έγραψε: Sera εχω ξαναπει οτι για μενα ασχετα απο το οτι μπορει να χρησμοποιεις formations χωρις AMC, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ τετοιοι παικτες. Χτες η ελληψη του Πελκα ηταν προφανης και η ομαδα οταν κολλησε φωναζε για εναν επιθετικο&δημιουργικο μεσο αλλα δεν ειχαμε.

Ναι, ΠΡΟΦΑΝΩΣ αν η ενδεκαδα που κατεβασαμε δεν ηταν ανισόρροπη λογο ελλείψεων, και αν υπηρχε ενα σεντερ φορ, και αν δεν τραυματιζωνταν ο Τσιμιροτ, και αν και αν....

...αλλα ακριβως αυτο λεω. Θα υαπρξουν καταστασεις που χρειαζεσαι ΑΜC. Και μονο με εναν, τον Πελκα, δε βγαινει η χρονια.

Αποψη μου φυσικα :) Και φυσικα το δέχομαι οτι μπορει να αποφασισουν να πορευτούν οπως ειναι.
το ιδανικο θα ηταν να εχουμε εκει εναν μπροστα απο τον πελκα αλλωστε και εγω εχω γραψει δυο φορες για το πουλεν μου τον τινο σουσιτς που θα ηταν ιδανικος :lol:

αλλα με τους παιχτες που επελεξαν ο τουντορ με τον αρνεσεν δε φαινεται να σκεφτονται κατι τετοιο...βεβαια μπορει να μας εκπληξουν μεχρι τελευταια στιγμη 8-)

εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι πισω απο τον επιθετικο επιλεγουν διεμβολιστες που να μπορουν να ταλαιπωρουν και να ανοιγουν χωρους (οταν το κανει ο δεξια ο αριστερα παταει περιοχη μαζι με το φορ και το οχταρι (αν μπορει το 8αρι αλλιως βρισκεται στα ορια της περιοχης για να παρει ριμπαουντ) και οταν το κανει ο αριστερα το αναποδο)...

κατι σαν εσωτερικοι επιθετικοι περισσοτερο δηλαδη...

θα δουμε και στην πορεια πολλα μπορουν να αλλαξουν ακομα και το συστημα οποτε περιμενουμε 1-2 μηνες για να δουμε που κατασταλαζουμε με αυτο το κομματι 8-)
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ρουντνεβς-τοιβονεν για αρχη,νταγκλας στη συνεχεια και 10αρι(ομπρανιακ;γκουρκουφ;) για κερασακι

πουγγουρας,σαββιδης,δε,λληγιανιδης,ποζο,κουλουρης δανεικοι στο εξωτερικό αν μπορουμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”