14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Αν ζούσα με την πεθερά μου μέσα στο σπίτι, θα ήμουν άραγε καλός σύζυγος; Θα ήμουν άθλιος σύζυγος! Δυστυχώς ενω ο Σάλπι θα μπορούσε να προσφέρει πολλά, οι "πεθερές" των κερκίδων/φόρουμ/καφενείων δεν του το επέτρεψαν. Τον παίχτη τον τελειώσαμε εμείς εδω και αρκετό καιρο. Βέβαια, για να τα λέμε όλα, το παραδάκι έπεσε μπόλικο και αυτό είναι μια κάποια παρηγοριά για τον Σάλπι 

Μητσο καλη συνεχεια (αν το συνεχίσεις)
σ ευχαριστουμε για το παθος
εισαι ΠΑΟΚ και ασε να λενε οτι θελει ο καθενας
δυστυχως ειναι δυσκολο να αποδεχτουμε το τελος μιας καριερας αλλα πρεπει να το παιρνεις αποφαση σιγα σιγα οτι τα χαρακτηριστικα που σε εκαναν αυτον τον παχτη ηταν κυριως σωματικα και δυστυχως τα χρονια περνανε....
σ ευχαριστουμε για το παθος
εισαι ΠΑΟΚ και ασε να λενε οτι θελει ο καθενας
δυστυχως ειναι δυσκολο να αποδεχτουμε το τελος μιας καριερας αλλα πρεπει να το παιρνεις αποφαση σιγα σιγα οτι τα χαρακτηριστικα που σε εκαναν αυτον τον παχτη ηταν κυριως σωματικα και δυστυχως τα χρονια περνανε....
Χαμουτζοραδιοφωνο μιλαει για Βαζελο...
ΛοΛ
Καθε 10 χρονια το ιδιο λαθος αλλα θα τον χειροκροτα ενα ολοκληρο γηπεδο...
ΛοΛ
Καθε 10 χρονια το ιδιο λαθος αλλα θα τον χειροκροτα ενα ολοκληρο γηπεδο...
- kataramenos5
Καλη συνεχεια Μητσο κι ευχαριστούμε για οσα προσφερες (90 γκολ ) στη ΠΑΟΚΑΡΑ.
Θα μεινω παντα με την απορια τι θα γινοταν να δεν υπήρχε αυτη η κοντρα και η φαγωμάρα.
Θα μεινω παντα με την απορια τι θα γινοταν να δεν υπήρχε αυτη η κοντρα και η φαγωμάρα.
Τιυ φαίνεται δύσκολο αλλά θα πρέπει να παραδεχθεί πως όλα έχουν ένα τέλος.
Καλή συνέχεια ΔΣ και ευχαριστούμε για τα πολλά που πρόσφερες στην ομάδα.
Για εμάς μακάρι να μην ξαναζήσουμε ανάλογη ιστορία για τόσο χρονικό διάστημα με αφορμή έναν παίκτη.
Καλή συνέχεια ΔΣ και ευχαριστούμε για τα πολλά που πρόσφερες στην ομάδα.
Για εμάς μακάρι να μην ξαναζήσουμε ανάλογη ιστορία για τόσο χρονικό διάστημα με αφορμή έναν παίκτη.
Οταν ακουω ΕΡΑ Σπορ για unfair ΠΑΟΚ στον αμπαλο επειδη αποφασισε να τον αφησει 24/8 και δεν θα προλαβει να βρει φιλοτιμη ομαδα ελπιζω να καταλαβει και ο τελευταιος ρομαντικος τι βγαζει η εξισωση 14-Αθηνα-ΠΑΟΚ-Φραγκα.
Φυσικα δεν ειπανε πως δεν λογιζεται απο την αρχη του χρόνου και δεν ξεκαβαλαει το συμβόλαιο του.
Και εδω χαμω κανενα ΑΡΔ δεν ανοιγει το στομα του χωρις εγκριση και nonpaper.
Π***** Κ***** ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ ΠΟΤΕ!
Φυσικα δεν ειπανε πως δεν λογιζεται απο την αρχη του χρόνου και δεν ξεκαβαλαει το συμβόλαιο του.
GI4NNEN4 έγραψε:Αν ζούσα με την πεθερά μου μέσα στο σπίτι, θα ήμουν άραγε καλός σύζυγος; Θα ήμουν άθλιος σύζυγος! Δυστυχώς ενω ο Σάλπι θα μπορούσε να προσφέρει πολλά, οι "πεθερές" των κερκίδων/φόρουμ/καφενείων δεν του το επέτρεψαν. Τον παίχτη τον τελειώσαμε εμείς εδω και αρκετό καιρο. Βέβαια, για να τα λέμε όλα, το παραδάκι έπεσε μπόλικο και αυτό είναι μια κάποια παρηγοριά για τον Σάλπι

Φεύγει ο κοντός, ο Πάμπλο παίρνει μισθό, ο Τζαβέλλας και ο Τζιόλης διανύουν τον τελευταίο τους χρόνο. Αυτό σημαίνει πως ο στόχος της ομαδικής/οπαδικής καθαρότητας επιτυγχάνεται σιγά σιγά. Λογικά το 2016 θα πάρουμε πρωτάθλημα.
Καλή επιτυχία στον Σάλπι ότι και να κάνει. Αν θέλει να είναι μάγκας, μακριά από τον ΠΑΟΚ. Μόνο κακό μπορεί να κάνει και στον εαυτό του και στην ομάδα.
Καλή επιτυχία στον Σάλπι ότι και να κάνει. Αν θέλει να είναι μάγκας, μακριά από τον ΠΑΟΚ. Μόνο κακό μπορεί να κάνει και στον εαυτό του και στην ομάδα.
- Dimitris_L4
Ποτε δε σε εβρισα ποτε δε σε ειπα προδοτη και αλλα τετοια..Παντα σε χειροκροτουσα αλλα ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ..το καλυτερο για τον ΠΑΟΚ ηταν αυτο για σενα δεν ξερω..Αν εισαι μαγκας λυνεις το συμβολαιο χωρις να ζητησεις τιποτα και τελειωνουμε μια για παντα..Καλυτερα μην παρεις ποστο στην ομαδα γιατι παλι φαγωμαρα θα υπαρχει..
Καλη συνεχεια Μητσο και να εισαι παντα καλα..
Καλη συνεχεια Μητσο και να εισαι παντα καλα..
«Είχαμε σήμερα μία καλή συζήτηση με τον κύριο Σαββίδη και αποφασίσαμε να λύσουμε το συμβόλαιο. Σχετικά με το μέλλον θα αποφασίσουμε τις επόμενες μέρες» ανέφερε η εταιρία που εκπροσωπεί τον Σαλπιγγίδη, Αs Soccer Agency, με μήνυμα στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook.
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΚΛΕΙΝΕΙ.
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΚΛΕΙΝΕΙ.
- Grouchopoulos
Η πεθερά της φάσης ήταν ο Σαλπιγγίδης.GI4NNEN4 έγραψε:Αν ζούσα με την πεθερά μου μέσα στο σπίτι, θα ήμουν άραγε καλός σύζυγος; Θα ήμουν άθλιος σύζυγος! Δυστυχώς ενω ο Σάλπι θα μπορούσε να προσφέρει πολλά, οι "πεθερές" των κερκίδων/φόρουμ/καφενείων δεν του το επέτρεψαν. Τον παίχτη τον τελειώσαμε εμείς εδω και αρκετό καιρο. Βέβαια, για να τα λέμε όλα, το παραδάκι έπεσε μπόλικο και αυτό είναι μια κάποια παρηγοριά για τον Σάλπι
Αυτό ακριβως....Ακάλυπτος έγραψε:Κάτσε ρε φίλε γιατί θα τρελαθούμε τώρα.
Το πρόβλημα, είναι η προσωπολαγνεία (και το αντίθετο της) που σας βαράει ορισμένους.
Θαυμάζουμε τον Μουσλίμοβιτς, για την γκολάρα με την Φενέρ, όμως κατά τ'άλλα η προσφορά του σε γκολ ήταν μηδενική. Αντίθετα, δεν υπήρχε χρονιά που ο Σαλπιγγίδης έβαλε λιγότερα γκολ από αυτόν κι ας μην έπαιζε φορ.
Τον Μουσλίμοβιτς που κατά τ'άλλα είναι συμπαθέστατος, τον έχουμε κάνει θεό όμως τον ''κοντό'' δεν θέλουμε ούτε να τον βλέπουμε παρότι έχει προσφέρει περισσότερα. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΆ πάντα.
Εγω ευχομαι στον πρωτο σκορερ της ομαδας μου στην ευρωπη καλη συνέχεια σε οτι κανει στη ζωή του.να βρει την ηρεμία του κ να εχει υγεια.
Υγ: τωρα βουρ για πρωταθλημα...ολα πουδρα.
Ησουνα μπροστά σε συζητήσεις προφανώς κ ξέρεις πραγματα...για πες μας ποτε του πρότειναν ΝΑ ΦΎΓΕΙ και είπε όχι.ενημέρωσε το λαο...Asimos έγραψε:Οταν ακουω ΕΡΑ Σπορ για unfair ΠΑΟΚ στον αμπαλο επειδη αποφασισε να τον αφησει 24/8 και δεν θα προλαβει να βρει φιλοτιμη ομαδα ελπιζω να καταλαβει και ο τελευταιος ρομαντικος τι βγαζει η εξισωση 14-Αθηνα-ΠΑΟΚ-Φραγκα.
Νομίζω είναι ο Κλάους πλέον.gpaok έγραψε:
Εγω ευχομαι στον πρωτο σκορερ της ομαδας μου στην ευρωπη καλη συνέχεια σε οτι κανει στη ζωή του.να βρει την ηρεμία του κ να εχει υγεια.
Υγ: τωρα βουρ για πρωταθλημα...ολα πουδρα.
Εκτός αν μετράς και τον βάζελο.