Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Εισαι σιγουρος πως θα επαιρνε καρτα ο αλλος;;;
Εγω λεω θα απεβαλλε τον δικο μας
Εγω λεω θα απεβαλλε τον δικο μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος niks την Κυρ 23 Αύγ 2015, 23:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το προσπάθησε ο τζιολης και... Η μπάλα πήγε στο τέρμα!!!Φοίνικας έγραψε:Εκεί, γιατί δεν την πέταξε πάνω του να πάρει ο Ξανθιώτης κάρτα;kataramenos5 έγραψε:,σε φαουλ κερδισμένο ο αντιπαλος να ειναι στο 1 (ενα,one,uno) μετρο μπροστα απ τη μπαλα κι ο κορακας να λεει στον παικτη σου που διαμαρτύρεται "Παιξε".![]()
Igor Tudor welcome to our world,Vaggelasland.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Νομίζω πως οι δηλώσεις του απαντάνε σε όλα τα ερωτήματα και ιδιαιτέρως σε αυτά των Εξυπνάκηδων και των ανεπαγγελτων "επαγγελματιών αθλητικογράφων". Προσωπικά με κάλυψε πλήρως και δείχνει πως ξέρει τι του γίνεται.
Μπορεί κάποιος να τις βάλει εδώ, μιας και είμαι από κινητό;
Έτσι φάνηκε, και δεν είναι παίχτης που θα τη πέταγε σε άλλον με τέτοια δύναμηΦοίνικας έγραψε:Νομίζω ότι απλά την έδιωξε εκνευρισμένος.
ο τούντορ έχασε το ματς, μέσα από τις γνωστές βέβαια αντιξοότητες, αλλά τώρα πρέπει να φανεί η στήριξη
κάτι καλό χτίζεται
φάπες θα ρθουν κι άλλες, ίσως και απανωτές
φέτος ο ΠΑΟΚ πρέπει να φτιάξει ΣΥΝΟΛΟ, αγωνηστική ταυτότητα, να παίξει στους ομίλους του γιουρόπα, να μπει πλει οφ.
ΑΥΤΑ
κάτι καλό χτίζεται
φάπες θα ρθουν κι άλλες, ίσως και απανωτές
φέτος ο ΠΑΟΚ πρέπει να φτιάξει ΣΥΝΟΛΟ, αγωνηστική ταυτότητα, να παίξει στους ομίλους του γιουρόπα, να μπει πλει οφ.
ΑΥΤΑ
-
Όλα σου καλά. πιστεύω ότι με σένα θα δούμε ποδόσφαιρο κ όχι μπάλα. αλλά πες μου τι όνειρο είδες και έβαλες τον τζαβελλα εκτελεστή στημένων. Πες μου τι όνειρο είδες που από εκεί που έπρεπε να φύγει πέρυσι μετά τις βλάχο μαγκιές του τον έχει βασικό κ αναντικαταστο ΚΑΙ εκτελεστή. δεν έχω απαιτήσεις για τίποτα, έτσι με έμαθε η ομάδα τόσα χρόνια, αλλά είναι ξεφτίλα αυτό
- Καπετάνιος
Ο Τουντορ μαγκες θα αφησει εποχη. Λαθη θα κανει. Πολλα. Θα μαθει ομως απο αυτα. Συνεχιζω να δηλωνω σκυλι του.
- GiorgosAtha
- Trilofiotis
Πολλά μπορούμε να πούμε για τον Τούντορ αλλα το σίγουρο ειναι ότι χαρτάκι δε παίρνει. Τελείωσε παίχτες που δε του αρέσουν/θέλει και όσους δε παίζουν καλα τους το δείχνει με αλλαγές ή κραξίδια. Πολλές φορές με άκομψο τρόπο.τσιριγώτης έγραψε:Όλα σου καλά. πιστεύω ότι με σένα θα δούμε ποδόσφαιρο κ όχι μπάλα. αλλά πες μου τι όνειρο είδες και έβαλες τον τζαβελλα εκτελεστή στημένων. Πες μου τι όνειρο είδες που από εκεί που έπρεπε να φύγει πέρυσι μετά τις βλάχο μαγκιές του τον έχει βασικό κ αναντικαταστο ΚΑΙ εκτελεστή. δεν έχω απαιτήσεις για τίποτα, έτσι με έμαθε η ομάδα τόσα χρόνια, αλλά είναι ξεφτίλα αυτό
Για να τον στηρίζει και να τον επιλέγει, δε νομίζω να ειναι Τζαβελόσκυλο απο μικρός

- kanapedakias
Βλέπει κάτι σίγουρα... Ότι χθες δεν είχαμε άλλον.Trilofiotis έγραψε: Για να τον στηρίζει και να τον επιλέγει, δε νομίζω να ειναι Τζαβελόσκυλο απο μικρός, μάλλον κάτι θα βλέπει στις προπονήσεις, αναλογικά με τους υπόλοιπους.
- PAOK_NORTH_ARMY
DC άλλαξε το στυλάκι σου γιατί εκτός του ότι γράφεις μπούρδες, τις γράφεις και με ύφος σε έναν πρώην αυστηρότατο μοντ δε ταιριάζει.desperando έγραψε:μαστορα να πεις τον υδραυλικο που καλεις στο σπιτι.DC έγραψε:Ο Κίτσιου κι ο Κωνσταντινίδης πρέπει να παίξουν στην Κοπεγχάγη, γι΄ αυτό έβαλα τον Γκάρι και τους άφησα έξω
Μάστορα, πειράματα και ροτέισιον καλύτερα να τα κρατούσες για το ματς που έχεις να υπερασπισθείς ένα 5-0 και όχι για την πρεμιέρα του πρταθλήματος.
και το λεω σε σενα γιατι οταν ησουν μοντ για ενα τετοιο σχολιο ησουν ικανος να στειλεις για κανα μηνα οποιον το εγραφε
Ιγκορ Τούντορ, είσαι ο πρώτος προπονητής των τελευταίων ετών που πρέπει να στηρίξουμε όλοι με λύσσα.
Όνειρο στη Γαλλίατσιριγώτης έγραψε:Όλα σου καλά. πιστεύω ότι με σένα θα δούμε ποδόσφαιρο κ όχι μπάλα. αλλά πες μου τι όνειρο είδες και έβαλες τον τζαβελλα εκτελεστή στημένων. Πες μου τι όνειρο είδες που από εκεί που έπρεπε να φύγει πέρυσι μετά τις βλάχο μαγκιές του τον έχει βασικό κ αναντικαταστο ΚΑΙ εκτελεστή. δεν έχω απαιτήσεις για τίποτα, έτσι με έμαθε η ομάδα τόσα χρόνια, αλλά είναι ξεφτίλα αυτό
[youtube]15cFVaVUDkE[/youtube]
[youtube]5T2lbwdCMMs[/youtube]
Όνειρο στη Γερμανία
[youtube]KKXK7D-VB4c[/youtube]
Και ατύχημα το δοκάρι στο 4-1 με Ντνιπρ στο φιλικό
λογικά στην προπόνηση βαράνε στημένα...τσιριγώτης έγραψε:Όλα σου καλά. πιστεύω ότι με σένα θα δούμε ποδόσφαιρο κ όχι μπάλα. αλλά πες μου τι όνειρο είδες και έβαλες τον τζαβελλα εκτελεστή στημένων. Πες μου τι όνειρο είδες που από εκεί που έπρεπε να φύγει πέρυσι μετά τις βλάχο μαγκιές του τον έχει βασικό κ αναντικαταστο ΚΑΙ εκτελεστή. δεν έχω απαιτήσεις για τίποτα, έτσι με έμαθε η ομάδα τόσα χρόνια, αλλά είναι ξεφτίλα αυτό

συν αυτό που πόσταρε παραπάνω ο pgetsos συν ότι και στον πανιώνιο βαρούσε στημένα...
υγ: αν και στο 2ο έξω απο την περιοχή, που ήταν και πιο κοντά ήθελα και εγω να το κάνει ο σάμπο...