Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
niks

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από niks »

Εισαι σιγουρος πως θα επαιρνε καρτα ο αλλος;;;
Εγω λεω θα απεβαλλε τον δικο μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος niks την Κυρ 23 Αύγ 2015, 23:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Φοίνικας έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:,σε φαουλ κερδισμένο ο αντιπαλος να ειναι στο 1 (ενα,one,uno) μετρο μπροστα απ τη μπαλα κι ο κορακας να λεει στον παικτη σου που διαμαρτύρεται "Παιξε". :shock:

Igor Tudor welcome to our world,Vaggelasland.
Εκεί, γιατί δεν την πέταξε πάνω του να πάρει ο Ξανθιώτης κάρτα;
Το προσπάθησε ο τζιολης και... Η μπάλα πήγε στο τέρμα!!!

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Νομίζω ότι απλά την έδιωξε εκνευρισμένος.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Νομίζω πως οι δηλώσεις του απαντάνε σε όλα τα ερωτήματα και ιδιαιτέρως σε αυτά των Εξυπνάκηδων και των ανεπαγγελτων "επαγγελματιών αθλητικογράφων". Προσωπικά με κάλυψε πλήρως και δείχνει πως ξέρει τι του γίνεται.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Μπορεί κάποιος να τις βάλει εδώ, μιας και είμαι από κινητό;
Φοίνικας έγραψε:Νομίζω ότι απλά την έδιωξε εκνευρισμένος.
Έτσι φάνηκε, και δεν είναι παίχτης που θα τη πέταγε σε άλλον με τέτοια δύναμη
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ο τούντορ έχασε το ματς, μέσα από τις γνωστές βέβαια αντιξοότητες, αλλά τώρα πρέπει να φανεί η στήριξη

κάτι καλό χτίζεται
φάπες θα ρθουν κι άλλες, ίσως και απανωτές

φέτος ο ΠΑΟΚ πρέπει να φτιάξει ΣΥΝΟΛΟ, αγωνηστική ταυτότητα, να παίξει στους ομίλους του γιουρόπα, να μπει πλει οφ.

ΑΥΤΑ
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Όλα σου καλά. πιστεύω ότι με σένα θα δούμε ποδόσφαιρο κ όχι μπάλα. αλλά πες μου τι όνειρο είδες και έβαλες τον τζαβελλα εκτελεστή στημένων. Πες μου τι όνειρο είδες που από εκεί που έπρεπε να φύγει πέρυσι μετά τις βλάχο μαγκιές του τον έχει βασικό κ αναντικαταστο ΚΑΙ εκτελεστή. δεν έχω απαιτήσεις για τίποτα, έτσι με έμαθε η ομάδα τόσα χρόνια, αλλά είναι ξεφτίλα αυτό
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Ο Τουντορ μαγκες θα αφησει εποχη. Λαθη θα κανει. Πολλα. Θα μαθει ομως απο αυτα. Συνεχιζω να δηλωνω σκυλι του.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Μαθαίνεις... και δεν σε φοβάμαι... 8-)
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

τσιριγώτης έγραψε:Όλα σου καλά. πιστεύω ότι με σένα θα δούμε ποδόσφαιρο κ όχι μπάλα. αλλά πες μου τι όνειρο είδες και έβαλες τον τζαβελλα εκτελεστή στημένων. Πες μου τι όνειρο είδες που από εκεί που έπρεπε να φύγει πέρυσι μετά τις βλάχο μαγκιές του τον έχει βασικό κ αναντικαταστο ΚΑΙ εκτελεστή. δεν έχω απαιτήσεις για τίποτα, έτσι με έμαθε η ομάδα τόσα χρόνια, αλλά είναι ξεφτίλα αυτό
Πολλά μπορούμε να πούμε για τον Τούντορ αλλα το σίγουρο ειναι ότι χαρτάκι δε παίρνει. Τελείωσε παίχτες που δε του αρέσουν/θέλει και όσους δε παίζουν καλα τους το δείχνει με αλλαγές ή κραξίδια. Πολλές φορές με άκομψο τρόπο.

Για να τον στηρίζει και να τον επιλέγει, δε νομίζω να ειναι Τζαβελόσκυλο απο μικρός :roll: , μάλλον κάτι θα βλέπει στις προπονήσεις, αναλογικά με τους υπόλοιπους.
Άβαταρ μέλους
kanapedakias

Δημοσίευση από kanapedakias »

Trilofiotis έγραψε: Για να τον στηρίζει και να τον επιλέγει, δε νομίζω να ειναι Τζαβελόσκυλο απο μικρός :roll: , μάλλον κάτι θα βλέπει στις προπονήσεις, αναλογικά με τους υπόλοιπους.
Βλέπει κάτι σίγουρα... Ότι χθες δεν είχαμε άλλον.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

desperando έγραψε:
DC έγραψε:Ο Κίτσιου κι ο Κωνσταντινίδης πρέπει να παίξουν στην Κοπεγχάγη, γι΄ αυτό έβαλα τον Γκάρι και τους άφησα έξω

Μάστορα, πειράματα και ροτέισιον καλύτερα να τα κρατούσες για το ματς που έχεις να υπερασπισθείς ένα 5-0 και όχι για την πρεμιέρα του πρταθλήματος. 8-)
μαστορα να πεις τον υδραυλικο που καλεις στο σπιτι.
και το λεω σε σενα γιατι οταν ησουν μοντ για ενα τετοιο σχολιο ησουν ικανος να στειλεις για κανα μηνα οποιον το εγραφε
DC άλλαξε το στυλάκι σου γιατί εκτός του ότι γράφεις μπούρδες, τις γράφεις και με ύφος σε έναν πρώην αυστηρότατο μοντ δε ταιριάζει.

Ιγκορ Τούντορ, είσαι ο πρώτος προπονητής των τελευταίων ετών που πρέπει να στηρίξουμε όλοι με λύσσα.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

τσιριγώτης έγραψε:Όλα σου καλά. πιστεύω ότι με σένα θα δούμε ποδόσφαιρο κ όχι μπάλα. αλλά πες μου τι όνειρο είδες και έβαλες τον τζαβελλα εκτελεστή στημένων. Πες μου τι όνειρο είδες που από εκεί που έπρεπε να φύγει πέρυσι μετά τις βλάχο μαγκιές του τον έχει βασικό κ αναντικαταστο ΚΑΙ εκτελεστή. δεν έχω απαιτήσεις για τίποτα, έτσι με έμαθε η ομάδα τόσα χρόνια, αλλά είναι ξεφτίλα αυτό
Όνειρο στη Γαλλία

[youtube]15cFVaVUDkE[/youtube]
[youtube]5T2lbwdCMMs[/youtube]

Όνειρο στη Γερμανία

[youtube]KKXK7D-VB4c[/youtube]

Και ατύχημα το δοκάρι στο 4-1 με Ντνιπρ στο φιλικό
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

λογικά στην προπόνηση βαράνε στημένα... ;)

συν αυτό που πόσταρε παραπάνω ο pgetsos συν ότι και στον πανιώνιο βαρούσε στημένα...

υγ: αν και στο 2ο έξω απο την περιοχή, που ήταν και πιο κοντά ήθελα και εγω να το κάνει ο σάμπο... :roll:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Στον Πανιώνιο είχε και τρομερό δάσκαλο ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”