οχι ρε φιλε, οχι για ακαδημιεςpgetsos έγραψε:Ας πάρει. Αγωνιστικά δε μου κάνει πια, για ακαδημίες μια χαρά είναι
να μαθει στα παιδακια τι? να τριπλαρουνε?
θα καει ολοκληρη η γενια και ειναι κριμα..
οχι ρε φιλε, οχι για ακαδημιεςpgetsos έγραψε:Ας πάρει. Αγωνιστικά δε μου κάνει πια, για ακαδημίες μια χαρά είναι
Παλιά που τον βοηθούσε το κορμί και τριπλες έκανε, και επίσης θα μάθει στους επιθετικούς να σκοράρουν και να έχουν τη μυρωδιά του γκολthanos-xanthi έγραψε:οχι ρε φιλε, οχι για ακαδημιεςpgetsos έγραψε:Ας πάρει. Αγωνιστικά δε μου κάνει πια, για ακαδημίες μια χαρά είναι
να μαθει στα παιδακια τι? να τριπλαρουνε?
θα καει ολοκληρη η γενια και ειναι κριμα..
Και στην κροατια η γκολαρα προκριση ηταν χαλια.. και με γαυρο το γκολ προκριση.. και αλλες δεκαδεςspyretto έγραψε:xlebouras έγραψε:Δε θα ξεχασω ποτε τη χαμενη ευκαιρια στον τελικο με τον βαζελο οπου εχασες γκολ απο τα 10 εκατοστα....
Αν εμπαινε αυτο θα βλεπαμε αλλο αγωνα και ισως να φευγαμε με το κυπελλο...
Μικροσωμε Σαλπι σταθηκες λιγος αν και ηθελες ή ετσι μας ελεγες
Να ήταν μονο αυτή...εχώ θυμάμαι πιο έντονα αυτήν που έχασε στην Μόσχα που ήταν καθαρή πρόκριση...τόσο ξέρει τόσο παίζει.
Perestroika_G4 έγραψε:Μη γίνεστε μικρόψυχοι.. Σα παίκτης μας τέλειωσε απ ότι φαίνεται, κοιτάχτε μπροστά
logios έγραψε:Πριν κλειδώσει πρέπει να βρεθεί ο αντικοντός που θα τρώει κράξιμο, όπα λάθος ξέχασα Τζαβέλας, τα λεμε εκεί !!!!
Kostas_Peraia4 έγραψε:Αν φυγει και ο Τζαβελας,θα μιλαμε για την καλυτερη μεταγραφικη περιοδο στην νεοτερη ιστορια μας![]()
![]()
Και το σσσσςςς στην 4, και η μουτζα στη Νεα Σμυρνη και το κ@λοδαχτυλο στα πλει οφ στην Τουμπα και η πισω πορτα του Ελ.Βενιζελος και το πεναλτι που πηρε τη μπαλα απο τα χερια του μυταρα και δεκαδες αλλα...Dimg4 έγραψε:Και στην κροατια η γκολαρα προκριση ηταν χαλια.. και με γαυρο το γκολ προκριση.. και αλλες δεκαδεςspyretto έγραψε:xlebouras έγραψε:Δε θα ξεχασω ποτε τη χαμενη ευκαιρια στον τελικο με τον βαζελο οπου εχασες γκολ απο τα 10 εκατοστα....
Αν εμπαινε αυτο θα βλεπαμε αλλο αγωνα και ισως να φευγαμε με το κυπελλο...
Μικροσωμε Σαλπι σταθηκες λιγος αν και ηθελες ή ετσι μας ελεγες
Να ήταν μονο αυτή...εχώ θυμάμαι πιο έντονα αυτήν που έχασε στην Μόσχα που ήταν καθαρή πρόκριση...τόσο ξέρει τόσο παίζει.