Π.Α.Ο.Κ. - SKODA Ξάνθη 0-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

M.V.P. του αγώνα

Olsen
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Rodriguez
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Costa
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vitor
2
2%
Τζαβέλλας
4
4%
Leovac
1
1%
Cimirot
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζιόλης
27
26%
Sabo
2
2%
Jairo
61
58%
Mak
1
1%
Σαββίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μυστακίδης
4
4%
Κωνσταντινίδης
3
3%

Σύνολο ψήφων: 105

niks

Re: Π.Α.Ο.Κ. - SKODA Ξάνθη 0-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από niks »

kataramenos5 έγραψε:Μεγαλη απογοητευση.Πολυ μεγάλη.Οχι για το αποτέλεσμα βεβαια μιας και ημουν 99% σιγουρος οτι δε θα κερδίζαμε σημερα για πολλους και διαφορους λογους.Τα χα γραψει και στο pregame.Η απογοητευση προέρχεται απ αυτα που ακουσα σημερα. "Αμπαλε Τουντορ βγαλε τον μ.... το Σαμπο,δε βλεπεις.Αντε γ....... " μολις στο 25' και φυσικά οχι μονο απο εναν.Γλιτωμό δεν εχουμε.40 χρονια ακομα(μεχρι ν αλλάξει γενιά στο γηπεδο) στο ιδιο εργο θεατες θα ειμαστε.Αρρώστια.

ΥΓ Αν δε μπορεις να αποφύγεις το βιασμο λενε, χαλάρωσε να τον απολαύσεις.Δε τρελαινόμαστε πλεον με τα κοράκια, συνηθίσαμε.
Ισως ενας μικρος διασκορπισμος των συνδεσμων στις αλλες θυρες, και χωρις να χασει πολυ η 4, ισως να ηταν μια καλη λυση. Δεν θα κανει κακο να μαθουν σε μερικους να βγαζουν την ενεργεια τους υπερ της ομαδας, τραγουδωντας και φωναζοντας υπερ της.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ναι. νομίζω της ξάνθης τις έριξαν, ή τουλάχιστον έτσι έλεγε ενα παλικάρι που το είδε... :roll:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

2 φορες αν δεν κανω λαθος εφυγε υπουλα απο τον παγκο της ξανθης και 1-2 φορες εκανε λαθος το μπο μποι που δε νομιζω να ηταν πανω απο 8-9 χρονων :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

Δεν έχω διαβάσει ακόμη πως το είδαν οι υπόλοιποι το ματς, οπότε θα πω ότι είδα μόνος μου. Καταρχήν η ομάδα θα κρίνεται μετά την διακοπή, που θα έχουν προλάβει να συντονίσουν μεταξύ τους και οι πολλοί καινούργιοι. Το σημερινό όπως και το επόμενο ματς πρωταθλήματος πρέπει να λογίζονται όπως τα ματς με Λοκομοτίβα, σαν δυνατά φιλικά για δέσιμο της ομάδας.
Από 'κει και πέρα ο Λέοβατς ξεκίνησε καλά αμυντικά αλλά με την ταυτόχρονη παρουσία Γκάρυ στην ενδεκάδα μοιραία δεν προωθήθηκε τόσο πολύ επιθετικά. Πάντως ούτε μισή φάση δεν βγήκε από την μεριά του. Ο Τσίμιροτ ξεκίνησε καλύτερα από τους άλλους καινούριους, θα περιμένουμε περισσότερα με την επιστροφή του. Ο Σάμπο στο α' ήταν χαμένος στη μετάφραση, μετά την είσοδο Μυστακίδη και την οπισθοχώρηση του έδειξε ότι θα τα πάει πολύ καλύτερα όταν πάρει παιχνίδια και μάθει να λειτουργεί με τους συμπαίκτες του. Ο Ροντρίγκεζ στο α' ήταν από τους καλύτερους, στο β' φάνηκε ότι δεν έχει κάνει προετοιμασία. Ο Ζαϊρο θα βγάλει γούστα όσο θα περνάει ο καιρός και τέλος αύριο Δευτέρα πρέπει να ανακοινωθεί ο σέντερφορ για να δουλέψει όσο πιο γρήγορα γίνεται με την ομάδα.
Όπως είπα λοιπόν από την διακοπή και μετά θα δείξει πολλά παραπάνω η ομάδα ακόμα και μετά από ευρωπαϊκά ματς καθώς το περίφημο ροτέισον δεν θα έχει ιδιαίτερες επιπτώσεις ούτε στην αμυντική ούτε στην δημιουργική λειτουργία της ομάδας.
Τέλος, σήμερα έπρεπε να μπουν οι νέοι στο ματς καθώς την Πέμπτη οι περισσότεροι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Απυθμενο κομπλεξ και μενος απο Λουτσεσκου που ειχα ακουσει οτι τον ειχε κλεισει ο Βρυζας σε μας..
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Σήμερα για άλλη μια φορά δείξαμε ότι μπαίνουμε στα παιχνίδια φουργιόζοι. Πολύ θετικό δείγμα νοοτροπίας! Η ομάδα δεν είχε ομοιογένεια και στην 3η πάσα χαλούσε εξαιρετικές κινήσεις πριν από αυτή. Έλειψε πάρα πολύ ο Πέλκας. Σήμερα είχε ευθύνη ο Τούντορ, που μαθαίνει την ιδιαίτερη λίγκα μας. Θέλει γρήγορα να μοντάρει την ομάδα και πήρε ρίσκα:
1. Σάμπο: Όταν τον είδα βασικό με 2 προπονήσεις απόρησα. Φυσικά δεν τα πήγε καλά, σε μία θέση που δεν του ταιριάζει (λίγο πολύ στου Πέλκα). Ο Σαββίδης θα ήταν πιο ομαλή λύση στη θέση αυτή και ο Σάμπο αλλαγή να πάρει 20 λεπτά. Ο Μακ ήταν πολύ κακός και ο Ζάιρο δεν έδωσε αυτά που μπορούσε λόγω θέσης. Από το 20 λεπτό φώναζε το παιχνίδι για εσωτερική αλλαγή του Μακ με το Ζάιρο. Η πλάκα είναι ότι αν την έκανε πιθανόν και ο Μακ να απέδιδε πέρα του Ζάιρο που θα το έκανε το γκολάκι. Έχει τη δύναμη που λείπει από το Μακ για περιοχή, άσε που ως φορ ξεκίνησε την καριέρα του.

Το 2ο τεράστιο λάθος ήταν ο Γκάρι στα δεξιά. Ήμουν σίγουρος ότι θα παίξει ο Κίτσιου με τον Κωσταντινίδη να τον αλλάζει στο 60. Ουσιαστικά το παιχνίδι το είχα ως:
Εικόνα

Η τρίτη αλλαγή ανάλογα με το πως κυλάει το παιχνίδι. Αν είναι 0-0, βγάζεις τον Λέοβατς, που είχε κάρτα, και βάζεις τον φρέσκο Γκάρυ να παίξει με ανάποδο πόδι στο 75', για το επιπλέον ρίσκο.

Μου άρεσε η ομάδα που κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Πολύ καιρό είχα να δω τον ΠΑΟΚ έτσι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

MVP: Μυστακίδης για εμένα, γιατί κόντεψε να το γυρίσει το ματσάκι. Πολύ καλός ο Τζιώλης (αν και κουρασμένος), και φυσικά ο Ζάιρο που πάλεψε. Αν έπαιζε στο κουτί θα είχε σκοράρει κατά πάσα πιθανότητα.

Δυστυχώς ο Μακ είναι μια του 9-10 μία του 4 σε απόδοση.

Η σούπερλίγδα τελικά που δεν αφήνει ρυθμό, δείχνει ότι τεχνίτες χρειάζονται στην ομάδα και ένας φορ περιοχής που το έχει σαν τον Τοϊβόνεν!

Μπράβο στην ομάδα για το τρέξιμο ξανά.

edit: εναλλακτικά 3-4-3 (επιμένω Ζάιρο στην περιοχή)
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 23 Αύγ 2015, 23:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Sera4 έγραψε:2 φορες αν δεν κανω λαθος εφυγε υπουλα απο τον παγκο της ξανθης και 1-2 φορες εκανε λαθος το μπο μποι που δε νομιζω να ηταν πανω απο 8-9 χρονων :ugeek:
Νομίζω από το αγοράκι έφυγε μια φορά μόνο και πήγε την πήρε πριν γίνει διακοπή

Πάντως παίζει να ήταν μόλις εξάχρονο
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Δυστυχώς, όπως πήγε το μάτς και με τη σύνθεση που ξεκίνησε ο Ίγκορ το αποτέλεσμα είναι μάλλον αναμενόμενο. Νομίζω πως μεγάλη τρύπα σήμερα η απουσία των 3χΚ20 δηλαδή Κίτσιου, Κάτσε, Κωνσταντινίδη καθώς με τα ψηλά γίδια αλλά και την οπισθοχώρηση όλων των μέσων της Ξάνθης να γεμίζουν τον άξονα, το μόνο σενάριο επίθεσης με καλές πιθανότητες ήταν αυτό της πλαγιοκόπησης. Δυστυχώς και τα δύο μπακ που ξεκίνησαν ήταν σήμερα ανεπαρκή (με καλύτερο τον Λέοβατς). Μια κριτική για κάποιους νέους παίκτες αλλά και για τους λυο μικρούς:

Λέοβατς: Την έχει τη γραμμή, φαίνεται σοβαρός ανασταλτικά αλλά χρειάζεται να ξεψαρώσει. Ελπίζω σε καλύτερα πράγματα στο μέλλον. Επιθετικά δεν μπορώ να τον κρίνω γιατί σήμερα ήταν άτολμος, ένα σουτ ψηλά και μια καλούτσικη σέντρα.

Σάμπο: Ο άνθρωπος είχε μάθει η μπάλα να περνάει πέντε φορές από τα πόδια του σε κάθε επίθεση. Πρέπει να του δοθεί ρόλος συγκεκριμένος και να του εξηγηθεί με λεπτομέρεια. Λίγο 6, μετά λιγο 8 και λιγο 10 , λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου, δεν το έχει. Προσωπικά, θα έγραφα στα αρχίδια μου τον Τζαβέλλα και θα σούταρα και τα δύο φάουλ σήμερα. Ιδίως το δεύτερο το είχε στεγνά.

Ζαίρο: Γερό παιδί, μπάλα φαίνεται να ξέρει. Ερωτηματικό η θέση του για μένα. Ψευτο-εξτρέμ είναι, κάτι σαν τον μαυρούκο της Βέροιας πέρσι στο πιο μασίφ. Σε παιχνίδια με ταγάρια και κλειστές άμυνες όπως το σημερινό, εγώ θα ξεκίναγα αυτόν σέντερ φορ παρά τον Μακ, που χάθηκε κάπου ανάμεσα σε Καρυπίδη και Μπέρτο.

Σαββίδης: Ακούω πολλούς φίλους εδώ και καιρό και λένε πως γουστάρουν Σαββίδη. Ναι δε λέω, έχει κάποια καλά στοιχεία, αλλά ρε παιδιά δε νομίζω πως είναι έτοιμος ακόμα και για να είμαι ειλικρινής δεν νομίζω ότι θα είναι και ποτέ έτοιμος για μια μεγάλη ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ. Πολύ δυνατός δεν είναι, πολύ γρήγορος δεν είναι, πολύ ποδοσφαιρικό μυαλό δεν έχει. Τσαγανό έχει, φιλότιμο έχει αλλά μέχρι εκεί. Η περίπτωση του μου θυμίζει έντονα Τσουκαλά. Άποψη μου, να δωθεί δανεικός σε μια ΜΜ ομάδα του εξωτερικού και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του, ψυχολογικές και σωματικές.

Μυστακίδης: Με αυτά που έχω δει ως τώρα, από τους δυο νέους επιθετικούς μας, αυτός είναι ο μόνος που σου αφήνει κάτι να ελπίζεις. Δυστυχώς τον Κουλούρη δεν τον πιστεύω και θεωρώ πως και αυτός πρέπει να πάει δανεικός. Σε αντίθεση με τον Γερμανό, που ακόμα ρε παιδάκι μου και στο κακό του παιχνίδι θα σου δώσει κάτι να θυμάσαι και να ελπίζεις. Ένα καλό άφημα της μπάλας, μια κάθετη, μια κίνηση στον κενό χώρο....κάτι. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τον Ευθύμη.

Αυτά.
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Σχεδον ιδανικο ξεκινημα.
Πρωτον δεν χασαμε.
Δευτερον δεν κερδισαμε και αυτο βοηθαει να προσγειωθουν ολοι παλι στο τριετες πλανο της ομαδας.
Τριτον φανηκε οτι χρειαζομαστε CB (2 ιδανικα). Φορ το ξερουμε οτι θα παρουν αλλα μετα απο αυτο το παιχνιδι ελπιζω να καταλαβουν οτι χρειαζομαστε αμυντικους γιατι απο αυτους ξεκιναει ολη η αναπτυξη της ομαδας.
Τεταρτον Ζαιρο (και τσιμιροτ παρολο που επαιξε ελαχιστα)
Πεμπτον οι λαθος επιλογες για πασα αντι σουτ των σαββιδη μυστακιδη ελπιζω να εδωσαν στον τουντορ να καταλαβει οτι τα νευρα και οι αποφασεις εν θερμω μονο κακο μπορουν να κανουν στην αυτοπεποιηθηση νεων παικτων.
Εκτον ειδαμε ΠΑΟΚ γρηγορο που ακομη κι αν ηταν ασυνδετος λογω πολλων νεων παικτων και δε δημιουργησε πολλες ευκαιριες ηταν γρηγορος και δεν προκαλουσε πονο στο ματι.
Εβδομον εμενα ο τζαβελλας μ αρεσε οσο μπορει να αρεσει ο τζαβελλας τελος παντων. Ηταν ο μονος απο τους αμυντικους που μπορουσε να δωσει και καμια πασα προς τα εμπρος. Σε καποια παιχνιδια που θα εχει να κανει με γρηγορους επιθετικους βεβαια θα εχουμε προβλημα αν παραμεινει το ντουο στουντζες των πορτογαλλων.
Στα αρνητικα ο Ολσεν, δε του κοβει του παιδιου και για τερμα δε νομιζω να μπορει να γινει κατι πλεον, ελπιζω μονο να βελτιωθει και να μην τον εχω κοψει σωστα.

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Με τον Όλσεν τι πρόβλημα είδατε σήμερα ρε παιδιά;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

με τον ολσεν σημερα απορω τι εχετε, εκτος απο μια εξοδο που δεν γραπωσε τη μπαλα αλλα ηταν δικια μας οποτε οκ.

με τα ποδια ηταν αρκετα σωστος και δεν ειχε λαθη παρα μερικες μετριες εως κακες επιστροφες, μια τριπλιτσα εσκασε μαλιστα...

θα μου πειτε δεν μεταβιβαζε γρηγορα το παιχνιδι...

λεω οτι αν ειχε αλλες εντολες, δεν θα τον χαλουσε αντι να ψαχνεται να την εστελνε γιομα οπου ηθελε... 8-)

το ότι μας πιέζουν ή οτιδήποτε, δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να χτισουμε ενα συγκεκριμένο τρόπο επιθετικής ανάπτυξης. ειδικά οταν εχεις σεντερ φορ μακ και γενικά οχι περιοχατο.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Δεν ξερω ρε συ vs40, ο Jairo μου φαινεται οτι ειναι ο παικτης κλειδι που ξεκλειδωνει αμυνες με προσωπικη ενεργεια και μπασιματα απο εξω (γιατι αν παρατηρησες για να παρει μπρος θελει λιγα μετρα)..
Ασε που με τα μπασιματα του θα ταισει πολλες φορες το φορ..

Γι'αυτο δεν το βλεπω ως καθαρο φορ, γιατι θα χαραμιστει..
Δλδ το ιδανικο θα ηταν
............Φορ...........
Μακ.......................Ζαιρο

στο 3-4-3 που βαζεις (απλα με τα 2 καθαρα κεντρικα χαφ, αδυνατιζει λιγο το κεντρο και στους 2 ο Τζιολης δυστυχως δε χωραει..)

ή
..........Φορ.............
......................Ζαιρο
.......Πελκας...........

αλλα με Μακ να εχει ολη την πλευρα αντι Leovac (αρα απαραιτητα τζαβελα για να γινεται αρ. μπακ..),
σε 3-4-1-2
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 24 Αύγ 2015, 00:51, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Εγω θυμαμαι χαρακτηριστικα μια φαση που παει να μπλοκαρει και φαινεται οτι μπορει να μπλοκαρει ανετα, δε μπλοκαρει αλλα πεταει τη μπαλα σ εναν παικτη στην αμυνα μεσα στην αναμπουμπουλα.

Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Η προσγείωση είναι όντως χρήσιμη για τον κόσμο. Φέτος δε γίνεται να πάμε για πρωτάθλημα. Φέτος χτίζουμε και λογικά στα πλέι οφ θα είμαστε σε σούπερ φόρμα. Ελπίζω να μην ανανεώσουν τον Κόστα με μείωση αποδοχών. Υπάρχει περίπτωση να τον πάνε στα 700,000 φέτος μείωση και επέκταση για άλλα 500-600,000 την επόμενη σεζόν. Ο παίκτης είναι μεγάλος. Ας παίξει όσο μπορεί φέτος και το 2016 που λήγει και του Βίτορ, να πάμε στο χτίσιμο σοβαρής άμυνας. Ιδανικά η ομάδα θέλει 2 Κ.Αμυντικούς όπως σωστά λέγαμε οι περισσότεροι στο φόρουμ. Αυτές οι γκέλες είναι πολύ θετικές να γίνονται νωρίς, ώστε να προλάβουμε να κάνουμε διορθώσεις. Ίσως τα συνεχόμενα παιχνίδια που δίνει σε Κόστα, να είναι και μία αξιολόγηση, ώστε να κινηθούμε εκεί από φέτος.

Υγ: Είδα το φιλικό παιχνίδι εγκληματική οργάνωση - Πανιώνιος. Τζόκινγκ και για τις δύο ομάδες... Συνέχεια αγκαλιές και φιλάκια σαν να ήταν συμπαίκτες. Αντίθετα η Ξάνθη έπαιξε σαν τελικό Τσου Λου με απίστευτη συγκέντρωση στην άμυνα. Τα πριμ φέτος ο χοντρός τα ξεκίνησε από την 1η αγωνιστική για να αποφύγει πιθανές εκπλήξεις...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

aquila έγραψε:Εγω θυμαμαι χαρακτηριστικα μια φαση που παει να μπλοκαρει και φαινεται οτι μπορει να μπλοκαρει ανετα, δε μπλοκαρει αλλα πεταει τη μπαλα σ εναν παικτη στην αμυνα μεσα στην αναμπουμπουλα.

αυτη λεμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”