Ekatnetworkltd έγραψε:Λοιπόν να πώ και εγώ την γνώμη μου!
Θα ήθελα την ημέρα της αποστολής να υπάρχει μπόνους 11άδας 10πόντους
1μέρα πρίν 20 πόντους
2μέρες πρίν 30 πόντους
3μέρες πρίν 40 πόντους
4μέρες ......πάει λέγοντας
Και γιατί το λέω αυτό
Έχουμε πολλά site που την ημέρα της αποστολής και πρός το βράδυ βγάζουν τις δοκιμές που κάνει ο τούντορ και πώς θα παρατάξει την ομάδα!
Έτσι κάποιος άμα ποστάρει τελευταίος ή τέλος πάντον προς το τέλος και διαβάσει μερικά ρεπορτάζ έχει ετοιμη την εντεκάδα!
Η μαγεία του παιχνιδιού είναι τι πιστεύουμε εμείς!Και όχι τα site
Και να ανταμειβόμαστε όταν ποστάρουμε πιό νωρίς,
Ένα παράδειγμα θα αναφέρω για την σημερινή αγωνιστική!
Ήξερα ότι ήταν δύςκολη η εντεκάδα και θα μπορούσα άνετα να βάλω αυτό που μαθευτηκε το βράδυ του Σαββάτου όπως και έγινε!(το ήξερα αλλά δεν το έκανα,και νομίζω κανένας,άσε πού όποιος την έβρισκε θα είχε σίγουρα πληροφόρηση)
Το θέμα είναι η μαγεία δύο η τριών ημερών πριν το παιχνίδι να ποστάρεις,
Φιλικά για ένα πιό ανεξάρτητο ξερόλα,
Απλά δίνω την ιδέα να βαθμολογείτε κάποιος με όποιο τρόπο εσείς επιλέξετε αυτός που θα παίζει πιό νωρίς να βαθμολογείται με το μέγιστο!
ΥΓ:Τζέλας τα χαιρετίσματα μου στην όμορφη Καστοριά
Συμφωνώ μαζί σου ότι το να βλέπεις πως θα κατέβει η ομάδα 2-3 ημέρες νωρίτερα έχει άλλη χάρη και σε αυτό το πνεύμα θεσπίστηκε και το κίνητρο του διπλού μπόνους σε σχέση με την αποστολή, άλλο τώρα που ουσιαστικά διαφοροποιεί τις περισσότερες συμμετοχές κατά μια μόνο μέρα πριν και κατά την ημέρα ανακοίνωσης αποστολής. Μιας και αναφέρεις και εσύ και ο johny την επιθυμία για αύξηση του ρίσκου και είχε ξεκινήσει και αντίστοιχη συζήτηση και πέρσυ και για να μην ανακυκλώνουμε το ίδιο θέμα θα προτείνω αν συμφωνεί και η Γενική Συνέλευση των συμμετεχόντων (δηλ. αν υπάρχουν και άλλες σύμφωνες γνώμες περισσότερες από διαφωνούντες γνώμες) να το προχωρήσουμε θεσπίζοντας το μπόνους ανά ημέρα που προτείνεις βάζοντας όμως όριο τις 5 μέρες (Δευτέρα με Παρασκευή).
Δηλ: την ημέρα της αποστολής να υπάρχει μπόνους 11άδας 10πόντους
1μέρα πρίν 20 πόντους
2μέρες πρίν 30 πόντους
3μέρες πρίν 40 πόντους
4μέρες πριν 50 πόντους
5μέρες πριν 60 πόντους
περισσότερες από 5 μέρες πριν πάλι 60 πόντους
Ο λόγος στους συμμετέχοντες και μπορούν μαζί με την συμμετοχή τους για τον επόμενο αγώνα με την Brondby να ρίξουν αν θέλουν και την ψήφο τους (πσσσ στο κλίμα της εποχής) ψηφίζοντας Α, Β, ή Γ που αντιστοιχεί:
Α. Συμφωνώ με την άμεση αλλαγή του μπόνους ανά ημέρα συμμετοχής
Β. Συμφωνώ με αλλαγή μπόνους ανά ημέρα συμμετοχής αλλά από του χρόνου
Γ. Να παραμείνουν τα μπόνους ως έχουν
Αν το άθροισμα Α και Β υπερτερεί του Γ τότε η απόφαση θα κριθεί συγκρίνοντας τα Α και Β.
Η αποχή ψήφου αντιστοιχεί σε απάντηση : Δεν Γνωρίζω/Δεν Απαντώ/Ότι αποφασίσετε οι υπόλοιποι
Οι συμμετέχοντες φτιάχνουν όλη την μαγεία του παιχνιδιού
Υ.Σ. Mέχρι να το γράψω με προλάβατε συν-όργανα και simba. Βλέπω ότι υπάρχει ισχυρό ρεύμα για το Α

Αν κερδίσει θα ξεκινήσει μετά τον αγώνα με την Brondby.