Μου βγάζει error playing file σε παιζει εσένα;
Π.Α.Ο.Κ. - SKODA Ξάνθη 0-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - SKODA Ξάνθη 0-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα
0 0 Χιχον - Ρεάλ
Σκέψου τι θα λένε αύριο οι αρδ της Μαδρίτης..
(φυσικά κάνω πλάκα)
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Σκέψου τι θα λένε αύριο οι αρδ της Μαδρίτης..

(φυσικά κάνω πλάκα)
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Re: Απ: Π.Α.Ο.Κ. - SKODA Ξάνθη 0-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Αλλη μια χρονιά χαμένη. Κάντε κι άλλο υπομονή, το αιώνιο μοτο της ομάδας. 

Θα δεις παραπανω απο 2..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kotsidas9 την Κυρ 23 Αύγ 2015, 22:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Ανετοιμοι όλοι για την πρεμιέρα.
Απ'τον Κροάτη που πριν το ματς δήλωνε αλαζονικά 'θα κερδίσουμε' λες και ήξερε κι από χθες το τι θα αντιμετώπιζε σήμερα μέχρι τα 'ούζα' που ανάθεμα με αν ξέρουν τι τους γίνεται&αν νιώθουν τη ροη του αγώνα.
Δεν μασάμε,τα κεφαλια κατω και ΔΟΥΛΕΙΑ!!!
Απ'τον Κροάτη που πριν το ματς δήλωνε αλαζονικά 'θα κερδίσουμε' λες και ήξερε κι από χθες το τι θα αντιμετώπιζε σήμερα μέχρι τα 'ούζα' που ανάθεμα με αν ξέρουν τι τους γίνεται&αν νιώθουν τη ροη του αγώνα.
Δεν μασάμε,τα κεφαλια κατω και ΔΟΥΛΕΙΑ!!!
Αντε γρηγορα τοτε, μη μας βρωμιζεις αλλο το χωρο..
- The_Stalker
Φυσικά, έχεις να κάνεις συντήρηση το τρακτέρ.fn1m έγραψε:Δεν θα κάτσω πολύ, μην αγχώνεσαι. Έχω σπουδαιότερα πράγματα να κάνω από το να μιζεριαζω με τον ΠΑΟΚ.simba έγραψε:Ωπ, καλως τα @@ μας τα 2
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Καμια κριτικη στο πρωτο ματς για μια ομαδα που ακομα δεν γνωρίζονται οι παικτες μεταξύ τους.
Ο Ιγκι πρεπει να καταλάβει που ηρθε. Εδω δεν είναι Ευρωπη. Είναι το αυτονομο φέουδο του Ελλαδιστάν. οσο πιο γρηγορα το αντιληφθεί τοσο το καλύτερο.
ΥΓ Τί ηθελα και γύρισα Κυριακάτικα; Ωραία δεν ρίξαμε την 5αρα απ τη Σαμοθρακη προχθές; Κάτσε αλλη μια μέρα...
Ο Ιγκι πρεπει να καταλάβει που ηρθε. Εδω δεν είναι Ευρωπη. Είναι το αυτονομο φέουδο του Ελλαδιστάν. οσο πιο γρηγορα το αντιληφθεί τοσο το καλύτερο.
ΥΓ Τί ηθελα και γύρισα Κυριακάτικα; Ωραία δεν ρίξαμε την 5αρα απ τη Σαμοθρακη προχθές; Κάτσε αλλη μια μέρα...
Ρε σεις mods, τι αλλο θελει για μονιμο μπανιο?fn1m έγραψε:Θα μαλωσανε για τις μαλαματινεςpgetsos έγραψε:Ξέρει κανείς γιατί έγινε ο καυγάς στην 4?
δεν το ξερα οτι γραφουν κι αλλοθρησκοι εδω μεσα..fn1m έγραψε:Αλλη μια χρονιά χαμένη. Κάντε κι άλλο υπομονή, το αιώνιο μοτο της ομάδας.
τεσπα,γραφεις που γραφεις σεβασου τους υπολοιπους.
αλλιως πανε μ αυτο

να δεις την ομαδα σου και μη μας τα κανεις τσουρεκια βραδιατικα..
- NIKOS_PAOK04
Ήταν η αναμενόμενη διαιτησία η αναμενόμενη Ξάνθη ή αναμενόμενη αριθμία λόγο νέων παικτών μόνο το αποτέλεσμα ήταν μη αναμενόμενο γιατί ποιο δίκαιο θα ήταν να μπεί μια φάση. Επίσης μη αναμενόμενο είναι ότι ενώ δεν απέφυγαν τα λάθοι οι αμυντικοί μας η ξάνθη δεν έκανε ουσιαστικά καμία ευκαιρία.!
Δεν πειράζει, συνεχίζουμε, μακάρι ο Τσιμιροτ να μην έχει κάτι που θα τον κρατήση πολύ έξω.
Επειδή είδα και έναν πολύ κάλο Ζάιρο νομίζω ότι μια μεταγραφή νας βγείκε ήδη(πήρε φανέλα βασικού)
Σάμπο μέτριος αλλά πρέπει να πάρει ευκαιρίες Τσιμιρότ καλός αλλά άτυχος Σαββίδης σημερα έτσι και έτσι λεοβάτς οκ δεν τρελάθηκα αλλα καλός είναι, ο Γκαρυ σε ρηχά νεράο τζιόλης σήμερα έτρεξε για να καλύψη και τα λάθη των άλλων και στις πάσες του δεν ήταν καλός λόγο κουρασης κατα την γνώμη μου. Ο Μακ δεν πήρε τις μπάλιες που θα ήθελε για πίσω δεν περιγραφω άλλο όταν ο αντίπαλος δεν μπορεί μπορούν αυτοί.
Δεν πειράζει, συνεχίζουμε, μακάρι ο Τσιμιροτ να μην έχει κάτι που θα τον κρατήση πολύ έξω.
Επειδή είδα και έναν πολύ κάλο Ζάιρο νομίζω ότι μια μεταγραφή νας βγείκε ήδη(πήρε φανέλα βασικού)
Σάμπο μέτριος αλλά πρέπει να πάρει ευκαιρίες Τσιμιρότ καλός αλλά άτυχος Σαββίδης σημερα έτσι και έτσι λεοβάτς οκ δεν τρελάθηκα αλλα καλός είναι, ο Γκαρυ σε ρηχά νεράο τζιόλης σήμερα έτρεξε για να καλύψη και τα λάθη των άλλων και στις πάσες του δεν ήταν καλός λόγο κουρασης κατα την γνώμη μου. Ο Μακ δεν πήρε τις μπάλιες που θα ήθελε για πίσω δεν περιγραφω άλλο όταν ο αντίπαλος δεν μπορεί μπορούν αυτοί.
Μανιακε ουτε σε μενα παιζουν, μπορει να εχει πεσει geolockMANIAKOS έγραψε:Σε σας παιΟυν οι φασεις απο το νοβασπορτς;