Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Εντάξει είναι αλήθεια οτι δεν ειχε πολλες επιλογεςομως το να βάλει ολους μαζί συτους τους παίκτες πρωτη φορά μαζί, ηταν ρίσκο.ίσως και να υποτίμησε λιγάκι την Ξάνθη. Αλλιως ισως- λέω εγώ τωρα- θα μπορούσε να βάλει τον κιτσιου ας πούμε να παίξει σήμερα.αρχή σαιζόν είναι...22 χρονων παιδι.ας ξεκίναγε κ την πεμπτη και όταν θα πέρναγαν 60 λεπτα και θα κλείδωνε ή πρόκριση ας τον έβγαζε.ή ας έβαζε απο την αρχή Σαββίδη σήμερα. Όχι οτι είναι καλυτερος του τσιμιροτ... αλλά για ζήτημα ομοιογένειας.
Τέλος πάντων...προχωράμε.
Τέλος πάντων...προχωράμε.
Ναι ρε συ Ron, αλλα ο Σιμεονε δεν ειχε μεσα παιδακια, παικτες που παιζουν πρωτη φορα και ροστερ με Μ.Ο 23 χρονων..Στην πλειονοτητα μπαρουτοκαπνισμενους παικτες ειχε..
Οσο κ αν μου τη σπαει π συμφωνω με αυτον τον Κουβεντιδη,
θελει οντως λιγο αυτοσυγκρατηση..
Εκτός ότι οι άλλοι δεν παίζουνDC έγραψε:Ο Κίτσιου κι ο Κωνσταντινίδης πρέπει να παίξουν στην Κοπεγχάγη, γι΄ αυτό έβαλα τον Γκάρι και τους άφησα έξω
Μάστορα, πειράματα και ροτέισιον καλύτερα να τα κρατούσες για το ματς που έχεις να υπερασπισθείς ένα 5-0 και όχι για την πρεμιέρα του πρταθλήματος.
Αν κάνει πείραμα και μια στις χίλιες γίνει καμία νιλα, θα είσαι εδώ να λες μη κάνεις τέτοια όταν έχεις να υπερασπιστεις 5 εκατομμύρια €
- pisakaipoupoula
Αν περιμένετε αγκελάριστο ΠΑΟΚ, μην βλέπετε καθόλου φέτος...η ομάδα τώρα μοντάρεται, οι νέοι παίκτες ψάχνονται -ο Σάμπο πχ στο 1ο ημίχρονο παίζει κάθε 30 δευτερόλεπτα να γυρνούσε στον Τούντορ για οδηγίες- κ ο Τούντορ δεν ήξερε μέχρι σήμερα σε τι κατσικοπρωτάθλημα ήρθε.
-
Με τρελανε κυριως τοsimba έγραψε:Ναι ρε συ Ron, αλλα ο Σιμεονε δεν ειχε μεσα παιδακια, παικτες που παιζουν πρωτη φορα και ροστερ με Μ.Ο 23 χρονων..Στην πλειονοτητα μπαρουτοκαπνισμενους παικτες ειχε..
Δηλαδη αυτο ειναι οτι να ναι. Αν ηταν ησυχος θα γραφανε οτι κοιμαται στον παγκο και λοιπα.Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι ήρεμος στον πάγκο και με ηρεμία να μεταδίδει τις γνώσεις του στους ποδοσφαιριστές για να τους οδηγεί στην επίτευξη του στόχου.
Γενικα αυτος ειναι ο Τουντορ, ειτε μας αρεσει ειτε οχι. Τωρα να του κανει υποδειξεις ο Κουβεντιδης μονο αστειο μου φαινεται.

Καλά έκανε και τους έβαλε τους καινούργιους τώρα.
Αν δεν το έκανε θα αναγκαζόταν να τους βάλει στα Γιάννενα.
Αν δεν το έκανε θα αναγκαζόταν να τους βάλει στα Γιάννενα.
ron-swanson έγραψε:Με τρελανε κυριως τοsimba έγραψε:Ναι ρε συ Ron, αλλα ο Σιμεονε δεν ειχε μεσα παιδακια, παικτες που παιζουν πρωτη φορα και ροστερ με Μ.Ο 23 χρονων..Στην πλειονοτητα μπαρουτοκαπνισμενους παικτες ειχε..
Δηλαδη αυτο ειναι οτι να ναι. Αν ηταν ησυχος θα γραφανε οτι κοιμαται στον παγκο και λοιπα.Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι ήρεμος στον πάγκο και με ηρεμία να μεταδίδει τις γνώσεις του στους ποδοσφαιριστές για να τους οδηγεί στην επίτευξη του στόχου.
Γενικα αυτος ειναι ο Τουντορ, ειτε μας αρεσει ειτε οχι. Τωρα να του κανει υποδειξεις ο Κουβεντιδης μονο αστειο μου φαινεται.
Εννοειται το υπεροπτικο και ξερολιστικο υφακι του ειναι σιχαμενο..
Δε συμφωνησα οπως τα ειπε, συμφωνησα μ'αυτο που υποτιθεται ηθελε να πει, φιλτραροντας τις υπολοιπες βλακειες..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Κυρ 23 Αύγ 2015, 22:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Καλώς ήρθες στο Ελληνικό πρωκταθλημα Θοδωρή!! Από εδώ και πέρα να ξέρεις τι να περιμένεις!
- pisakaipoupoula
- kataramenos5
Που αλλου θα δεις μια ομαδα να κανει καθυστερήσεις απ το 5' σε πρεμιερα πρωταθλήματος.Που αλλου θα δεις ομαδες να σκυλιάζουν,να παιζουν βρώμικα και εριστικά με τη δικια σου κι αλλου να στήνονται σαν τις π.......ς?
Που αλλου θα δεις διαιτητες (?) να ανεχονται το βρωμικο παιχνιδ των αλλων και για σενα να εφευρίσκουν τροπους για να σε βγαλουν καρτες?Και φυσικα την μοναδικη παγκόσμια πρωτοτυπια που ειδαμε σημερα ,σε φαουλ κερδισμένο ο αντιπαλος να ειναι στο 1 (ενα,one,uno) μετρο μπροστα απ τη μπαλα κι ο κορακας να λεει στον παικτη σου που διαμαρτύρεται "Παιξε".
Igor Tudor welcome to our world,Vaggelasland.
Που αλλου θα δεις διαιτητες (?) να ανεχονται το βρωμικο παιχνιδ των αλλων και για σενα να εφευρίσκουν τροπους για να σε βγαλουν καρτες?Και φυσικα την μοναδικη παγκόσμια πρωτοτυπια που ειδαμε σημερα ,σε φαουλ κερδισμένο ο αντιπαλος να ειναι στο 1 (ενα,one,uno) μετρο μπροστα απ τη μπαλα κι ο κορακας να λεει στον παικτη σου που διαμαρτύρεται "Παιξε".

Όλα αυτά τα βλέπεις σε πολλά πρωταθλήματα ειδικά γύρω από τη Μεσόγειο - αφού πλέον στο ποδόσφαιρο είναι μάγκας αυτός που θα σε κοροιδέψει και έχει καταντήσει αδελφίστικο σπορ..., απλά εκεί παίζουν και λίγο ποδόσφαιρο και οι διαιτητές τους μαζί με την διωργανώτρια αρχή δεν είναι στημένοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Κυρ 23 Αύγ 2015, 22:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ναι ρε συ, εκει με το φαουλ και σε μια αλλη φαση που εγιναν τρια φαουλ και καλα αφηνε πλεονεκτημα μεχρι που τη χασαμε, ηθελα να μπω να το σκασω χαστουκι. τεσπα.
ευτυχως ειμαι φιλειρηνικο πνευμα που πιστευω στη καθαροτητα της ψυχης.
ευτυχως ειμαι φιλειρηνικο πνευμα που πιστευω στη καθαροτητα της ψυχης.
Το σιγουρο ειναι οτι μ αυτον θα πεταξουμε τα κολλυρια. Παρα την ισοπαλια παρα τις λιγες σχετικα ευκαιριες ειχα ενδιαφερον να δω το παιχνιδι, καμια σχεση με ΠΑΟΚ τελευταιων ετων δλδ ακομη και σε παιχνιδια που νικουσαμε. Κατα τ αλλα θα πρεπει να ελεγξει τα νευρα του. Σημερα και μυστακιδης και σαββιδης εδωσαν πασα ενω η επιλογη για σουτ ηταν πολυ καλυτερη
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
Εκεί, γιατί δεν την πέταξε πάνω του να πάρει ο Ξανθιώτης κάρτα;kataramenos5 έγραψε:,σε φαουλ κερδισμένο ο αντιπαλος να ειναι στο 1 (ενα,one,uno) μετρο μπροστα απ τη μπαλα κι ο κορακας να λεει στον παικτη σου που διαμαρτύρεται "Παιξε".![]()