Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Η τραγική νόβα δεν ανέβασε βιντεο με φασεις με Δανούς η μου φάνηκε;
Οντως δεν αναιβασε το ψαχνα 3 μερες να το δω και δεν ΓΕΛΟΙΟΙ!!!
Παντως αν θες να δεις φασεις Νοβα απο την πεμτη δες εδω,
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... &start=300
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... &start=300
-
Perestroika_G4
Εγώ πρέπει να διακοσαρίσω σε ποστ για να το δω αυτό μάγκες?? Άλλος τρόπος?
Ειχε βαλει οταν ξεκινουσε 2 εισητηρια δωρο και τον πετυχα στην ουρα. Δεν τον ειχα ξαναακουσει... Τον επιασαν τα νευρα γιατι δεν του το εδωσε τσαμπα η ΠΑΕ και να του τα στειλει με κουριερ, οπως εκανε ο συμπολιτηςVet_eranos έγραψε:Διαβαστε το με δικη σας ευθυνη, λινκ δεν βαζω, ουτε κλικ στον κερατα..
ΠΑΟΚ-Μπρόντμπι 5-0 με όργια διαιτησίας κατά των Δανών!! Τρία ανύπαρκτα γκολ-2 οφσάιντ + επιθετικό φάουλ-γκολ και μαϊμού πέναλτι!!!
με Μακ (17΄, 80΄, 82΄), Πέλκα (35΄), Ροντρίγκεζ (51΄
[ΠΑΟΚ-Μπρόντμπι 5-0 με όργια διαιτησίας κατά των Δανών!! Τρία ανύπαρκτα γκολ-2 οφσάιντ + επιθετικό φάουλ-γκολ και μαϊμού πέναλτι!!!] Μ΄ αισχρά κι ανεπανάληπτα όργια των Ισπανών διαιτητών, κατά των Δανών της Μπρόντμπι, ο ΠΑΟΚ που δεν είχε ανάγκη τα λαμόγια τα κοράκια, κέρδισε με 5-0 την αντίπαλό του στο πρώτο ματς των πλέι οφ και βρίσκεται ήδη στους ομίλους!
Με δυο γκολ που προήλθαν από θέση οφσάιντ, ένα ακόμα από επιθετικό φάουλ καθώς κι ένα ανύπαρκτο πέναλτι που δεν απέφερε γκολ, ο Δικέφαλος έφυγε από το γήπεδο με τη μαγική εικόνα του 5-0 και όλοι οι χαχόλοι πανηγυρίζουν το "θρίαμβο"!!
Η αρχή έγινε στο 36΄ με το Μακ να κάνει επιθετικό φάουλ, να κερδίζει την μπάλα με την ανοχή του διαιτητή και στη συνέχεια να σκοράρει ο Πέλκας για το 2-0!!
Το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ με το Ροντρίγκεζ (51΄), προήλθε επίσης από πεντακάθαρο οφσαιντ του Μακ που τα κοπρόσκυλα της αθλητικής δημοσιογραφίας ανέδειξαν απόψε ως ...πολυτιμότερο παίκτη! Ένα μέτρο οφσάιντ ήταν πριν πάρει την μπάλα και την δώσει στο Ροντρίγκεζ!
Τεταρτο γκολ του ΠΑΟΚ με τον ίδιο παίκτη (80΄), ξεκίνησε επίσης από θέση οφσάιντ!! Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε εκεί με 4-0 και ο ίδιος παίκτης πέτυχε μετά από δυο λεπτά ένα έξοχο γκολ, με τους Δανούς να τα έχουν χαμένα από τη σε βάρος τους διαιτησία!
Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε με το πέναλτι-μαϊμού που πήρε ο ΠΑΟΚ κι έστειλε στα περιστέρια - Θεία Δίκη, ο Κάτσε στο τέλος τους ματς!!
Αν αυτό το ματς το είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός, οι ρεπόρτερ ΠΑΟΚ θα είχαν ξεσαλώσει απόψε!! Θα μιλάγανε για το πιο καραστημένο ματς του αιώνα! Φυσικά, ο ΠΑΟΚ δεν είχε ανάγκη να στήσει ένα τέτοιο ματς, το οποίο θα μπορούσε άνετα, να έχει καθαρίσει με 3-0 αλλά και 4-0.
- Amon Tobin
Έκανα το λάθος να ακούσω μπουχέσα κ μιζέρογλου.Εχουν ξεπεράσει κάθε όριο.
Κατι ηλίθια ερωτήματα στην αρχή.
''Είναι λάθος οτι ήρθε ο Ράτς,είναι λάθος η ανανέωση η μήπως είναι λάθος οτι έφυγε???"'
Ενω είναι ξεκάθαρο οτι ήταν πολύ μεγάλο λάθος η διετής ανανέωση σε 34χρονο.
Οτι μπόρουν κάνουν να δικαιολογήσουν τις μαλακίες του ζβ.
Φτάσαν στο σημείο να λένε αν αποτύχει ο Λέοβατς τι θα γίνει θα λέμε ποιός ξόδεψε τόσα λεφτά γι αυτόν?
Γατάκι Φράνκ ακουσέ τους αυτοι μας βγάλαν μια φορα κ ενα καιρό στο τσου λου...
Για τον Αντόνις λέει μαθαίνουν οτι το στύλ του μοιάζει με του ..........Τζανδάρη
Τώρα πως γίνεται να μοιάζουν αυτοί οι δυο οταν ο Τζανδάρης η πιο μακρινή πάσα που έχει κάνει στη ζωή του είναι στα 2 μέτρα κ ο άλλος μοιράζει αβέρτα(στα βιντεάκια τουλάχιστον) 40άρες είναι ένα μυστήριο.
''Είναι λάθος οτι ήρθε ο Ράτς,είναι λάθος η ανανέωση η μήπως είναι λάθος οτι έφυγε???"'
Φτάσαν στο σημείο να λένε αν αποτύχει ο Λέοβατς τι θα γίνει θα λέμε ποιός ξόδεψε τόσα λεφτά γι αυτόν?
Για τον Αντόνις λέει μαθαίνουν οτι το στύλ του μοιάζει με του ..........Τζανδάρη
Τώρα πως γίνεται να μοιάζουν αυτοί οι δυο οταν ο Τζανδάρης η πιο μακρινή πάσα που έχει κάνει στη ζωή του είναι στα 2 μέτρα κ ο άλλος μοιράζει αβέρτα(στα βιντεάκια τουλάχιστον) 40άρες είναι ένα μυστήριο.
Ο τζανδαρης όμως έκλεβε την μπάλα αφού, (άσχετα που μετά έδινε πάσα σε αντίπαλο)
Αλήθεια αυτή η ψυχή που παίζει φέτος;
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Αλήθεια αυτή η ψυχή που παίζει φέτος;
- desperando
- Επικοινωνία:
ρε φιλος οτι τους λεει ο βαζελος μαλιας λενε κι αυτοι τι να κανουν.Amon Tobin έγραψε:Έκανα το λάθος να ακούσω μπουχέσα κ μιζέρογλου.Εχουν ξεπεράσει κάθε όριο.
Για τον Αντόνις λέει μαθαίνουν οτι το στύλ του μοιάζει με του ..........Τζανδάρη![]()
![]()
![]()
τωρα η σχεση του βαζελομαλια με την μπαλα ειναι γνωστη
Ρε σεις τώρα σοβαρά, αυτή την εκπομπή γιατί την ακούτε;
Πέρα απο όσα έχουμε όλοι να τους σύρουμε για τις τακτικές, τα υπονοούμενα, τις διαπλοκές με την παλιά ΠΑΕ κλπ, η εκπομπή τους ειναι ΑΘΛΙΑ.
ΑΘΛΙΑ πως το λένε. Δεν ξέρουν να παρουσιάζουν, δε ξέρουν να μιλάνε, δεν έχουν σωστό τόνο και ροή λόγου, δεν έχουν μια συγκεκριμένη δομή, κάνουν εφτακόσες διακοπές, γελάνε με κάτι παπαριές, έχουν κάκιστες μουσικές επιλογές και κάπου στο ενδιάμεσο πετάνε κι ένα κάτι-σαν-ρεπορταζ περί ΠΑΟΚ.
Όλα μα ΟΛΑ τα στηρίζουν στις δημόσιες σχέσεις. Πήραμε τον τάδε τηλέφωνο, πέτυχα τον άλλο στο δρόμο, έχω μια ιστορία απ τα παλιά, κλείσαμε χορηγό στο χαντμπολ. Οτι ναναι ρε πούστη και κάθεστε και περιμένετε να ΕΝΗΜΕΡΩΘΕIΤΕ απ αυτούς;
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ οι άνθρωποι. Παριστάνουν οτι κάνουν την πλάκα τους και υποτίθεται πως πληρώνονται απ αυτό. Και έχω και κάτι φίλους που τους ακούν κάθε μερα. Ε σόρρυ ρε μάγκες αλλά αυτό είναι για λύπηση. Κι εγώ όλη μέρα ον λαιν είμαι για να μαθαίνω τα πάντα περί ΠΑΟΚ, αλλά πάνω απο δέκα λεπτά ΔΕ τους αντέχω. Με κουράζουν.
Και ξαναλέω, όλα αυτά ΠΕΡΑ απο τη σαπίλα που απέπνεαν τα προηγούμενα χρόνια με τα κονέ και τις γνωριμίες τους στην ΠΑΕ.
Πέρα απο όσα έχουμε όλοι να τους σύρουμε για τις τακτικές, τα υπονοούμενα, τις διαπλοκές με την παλιά ΠΑΕ κλπ, η εκπομπή τους ειναι ΑΘΛΙΑ.
ΑΘΛΙΑ πως το λένε. Δεν ξέρουν να παρουσιάζουν, δε ξέρουν να μιλάνε, δεν έχουν σωστό τόνο και ροή λόγου, δεν έχουν μια συγκεκριμένη δομή, κάνουν εφτακόσες διακοπές, γελάνε με κάτι παπαριές, έχουν κάκιστες μουσικές επιλογές και κάπου στο ενδιάμεσο πετάνε κι ένα κάτι-σαν-ρεπορταζ περί ΠΑΟΚ.
Όλα μα ΟΛΑ τα στηρίζουν στις δημόσιες σχέσεις. Πήραμε τον τάδε τηλέφωνο, πέτυχα τον άλλο στο δρόμο, έχω μια ιστορία απ τα παλιά, κλείσαμε χορηγό στο χαντμπολ. Οτι ναναι ρε πούστη και κάθεστε και περιμένετε να ΕΝΗΜΕΡΩΘΕIΤΕ απ αυτούς;
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ οι άνθρωποι. Παριστάνουν οτι κάνουν την πλάκα τους και υποτίθεται πως πληρώνονται απ αυτό. Και έχω και κάτι φίλους που τους ακούν κάθε μερα. Ε σόρρυ ρε μάγκες αλλά αυτό είναι για λύπηση. Κι εγώ όλη μέρα ον λαιν είμαι για να μαθαίνω τα πάντα περί ΠΑΟΚ, αλλά πάνω απο δέκα λεπτά ΔΕ τους αντέχω. Με κουράζουν.
Και ξαναλέω, όλα αυτά ΠΕΡΑ απο τη σαπίλα που απέπνεαν τα προηγούμενα χρόνια με τα κονέ και τις γνωριμίες τους στην ΠΑΕ.
Έτυχε να ακούσω πριν λίγες μέρες και ήταν ο ένας από αυτούς.
Έκανε μία οικονομική ανάλυση τρομερή!!ο μικρός μου γιος ξέρει πιο πολλά... !
τέλος, ήθελε να μας πείσει ότι η Σλοβακία μας δανείζει λεφτά, χαρτιά πως το λένε....
Μιλάμε για ΑΣΧΕΤΟΥΣ
Έκανε μία οικονομική ανάλυση τρομερή!!ο μικρός μου γιος ξέρει πιο πολλά... !
τέλος, ήθελε να μας πείσει ότι η Σλοβακία μας δανείζει λεφτά, χαρτιά πως το λένε....
Μιλάμε για ΑΣΧΕΤΟΥΣ
To αλλο το ******** ο ζαγορας συνεχίζει την προπαγανδα οτι ο Τσιμιροτ ηταν "ανετοιμος" και οτι ηταν βλακεια που επαιξε. Αυτο το ψεμα το ακουω συνεχεια απο χτες. Απο που κι ως που ρε ηταν ανετοιμος ο Τσιμιροτ?
Πρόσεχε τη γλώσσα σου, σε παρακαλώ πολύ!
Ντίνος
Πρόσεχε τη γλώσσα σου, σε παρακαλώ πολύ!
Ντίνος
Πες πες πες, κάτι θα μείνει...
Κλασική προπαγάνδα
Κλασική προπαγάνδα