Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Καθηστε να δουμε πως θα μας παει το κορακι αποψε,καθηστε να δουμε πως θα παιζει η ξανθη απεναντι μας και πως θα παιζει η καθε ξανθη απεναντι σε μας κι απεναντι στους γαυρους...στο πιο βρωμικο πρωταθλημα του κοσμου των δανεικων...εγω σαββιδης να ημουν δε θα τα σκαγα σε αυτο το βουρκο αλλα επειδη τον βλεπω πορωνεται σιγα σιγα , ολα ειναι πιθανα.Θα φτιαξω σου λεει ομαδα εγω και θα στοχευω ευρωπη καθε χρονο να πηγαινω κ καλυτερα.
Σας χαιρετω ολα τα αδερφια , σαν μελος πλεον αν κ σας παρσκολουθω ανελλιπως απο πολυ παλια....
Σας χαιρετω ολα τα αδερφια , σαν μελος πλεον αν κ σας παρσκολουθω ανελλιπως απο πολυ παλια....
Όταν βλέπω ρεπορτάζ με ύφος καρδιναλίων που δίνουν συμβουλές σε στελέχη της ομάδας για το τι να κάνουν, ειλικρινά γίνομαι έξαλλος.
Γράφει ο άλλος ο μέτριος στο σαιτ-στάβλο που διαθέτει, οτι ο Άρνεσεν έκανε πολλά έξοδα και ΠΡΕΠΕΙ να το... μαζέψει.
Τι λες ρε επιστήμονα; Σοβαρά; Ευχαριστούμε για το μάθημα οικονομικών.
Ο Άρνεσεν λογοδοτεί σε ανωτέρους του και κάποιος (κάποια) εγκρίνει τις κινήσεις. Δε κάνει ο,τι του κατέβει ρε ΜΙΖΕΡΕ.
Ειλικρινά αυτός ο τόπος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να διαχειριστεί την ύπαρξη του Σαββίδη. Δε καταλαβαίνει ρε παιδί μου πως το λένε. Μια ζωή μιζέρια και μίρλα.
ΥΓ. Και που σαι, η εβδομάδα που έρχεται θα φουσκώσει κι άλλο το λογαριασμό. Πάρε λεξοτανίλ.
Γράφει ο άλλος ο μέτριος στο σαιτ-στάβλο που διαθέτει, οτι ο Άρνεσεν έκανε πολλά έξοδα και ΠΡΕΠΕΙ να το... μαζέψει.
Ο Άρνεσεν λογοδοτεί σε ανωτέρους του και κάποιος (κάποια) εγκρίνει τις κινήσεις. Δε κάνει ο,τι του κατέβει ρε ΜΙΖΕΡΕ.
Ειλικρινά αυτός ο τόπος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να διαχειριστεί την ύπαρξη του Σαββίδη. Δε καταλαβαίνει ρε παιδί μου πως το λένε. Μια ζωή μιζέρια και μίρλα.
ΥΓ. Και που σαι, η εβδομάδα που έρχεται θα φουσκώσει κι άλλο το λογαριασμό. Πάρε λεξοτανίλ.
Έτσι ακριβως.αλλά είχαν μαθει τοσα χρονια ο ΠΑΟΚ να ειναι ξεφραγο αμπελι κ να λενε...γνωμες κ τωρα τους κακοφαινεται. Οσο για το υγ....ΜΑΚΑΡΙ ! Και αν δεν βρουν λεξοτανιλ ας πάρουν ταβορ!!rainmaker έγραψε:Όταν βλέπω ρεπορτάζ με ύφος καρδιναλίων που δίνουν συμβουλές σε στελέχη της ομάδας για το τι να κάνουν, ειλικρινά γίνομαι έξαλλος.
Θα μπορούσα κάλλιστα να δεχθώ οτι ο χ... δημοσιογράφος, το κάνει καλοπροαίρετα και οτι απλά εκφράζει γνώμη κλπ κλπ.
Το θέμα είναι οτι ΚΑΙ έχουν μάθει τόσα χρόνια ο ΠΑΟΚ να είναι αδύναμος ΚΑΙ να κουνάνε το δάχτυλο αλλά ΚΑΙ δε ξέρουν να εκφράζονται.
Ας μάθουν και το συζητάμε. Αλλιώς τα συμπεράσματα θα είναι μονίμως αρνητικά.
Το θέμα είναι οτι ΚΑΙ έχουν μάθει τόσα χρόνια ο ΠΑΟΚ να είναι αδύναμος ΚΑΙ να κουνάνε το δάχτυλο αλλά ΚΑΙ δε ξέρουν να εκφράζονται.
Ας μάθουν και το συζητάμε. Αλλιώς τα συμπεράσματα θα είναι μονίμως αρνητικά.
- Amon Tobin
Rain οι άνθρωποι τόσα χρονια διαχειριστές μιζέριας ειναι, πραγματικά κατι αλλο δεν ξερουν ..
Στα μετεγγραφικά θα θελα δυνατο όνομα για φορ με παραστάσεις χρειάζονται και αυτοι
Στα μετεγγραφικά θα θελα δυνατο όνομα για φορ με παραστάσεις χρειάζονται και αυτοι
- Kostas_Peraia4
Kατι μου λεει οτι μετα το τελος του αγωνα θα σκασει μεταγραφικη ειδηση...
rainmaker έγραψε:Όταν βλέπω ρεπορτάζ με ύφος καρδιναλίων που δίνουν συμβουλές σε στελέχη της ομάδας για το τι να κάνουν, ειλικρινά γίνομαι έξαλλος.
Έτσι ειναι όταν ξεριζώνεται όλη αυτή η νοοτροπία. Θέλει χρόνο και θα συναντήσει αντιστάσεις γιατί κάποιοι την κανανε επάγγελμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟΣ ¨ΚΥΡΙΟΣ¨ ΚΟΛΚΑΣ
http://www.sdna.gr/gr/podosfairo/superl ... -istorias/
¨ΚΥΡΙΕ¨ έχεις κουράσει πραγματικά πάάάάάρα πολύ! Κάτσε εκεί με το παρεάκι σου Τσαλτ.. & Ζαγορ.. και συνεχίστε.. Βάλτε και την ¨εκπομπή¨ σας σε επανάληψη να την ακούτε μετά που φεύγετε από τον σταθμό να πάτε την ακροαματικότητα της από το 0,00% που είναι τώρα στο 0,01% επί του συνόλου. Επαγγελματίας οπαδός που κάνει τον δημοσιογράφο και πληρώνεται για τις ιδέες του αντί να πληρώνει γι' αυτές.... Ένα επάγγελμα που ανθεί!!!
Η προσπάθεια μου να αναρτήσω την παραπάνω απάντησή μου στο SDNA απέβη άκαρπη καθώς λογοκρίθηκε!!! χαχαχα
http://www.sdna.gr/gr/podosfairo/superl ... -istorias/
¨ΚΥΡΙΕ¨ έχεις κουράσει πραγματικά πάάάάάρα πολύ! Κάτσε εκεί με το παρεάκι σου Τσαλτ.. & Ζαγορ.. και συνεχίστε.. Βάλτε και την ¨εκπομπή¨ σας σε επανάληψη να την ακούτε μετά που φεύγετε από τον σταθμό να πάτε την ακροαματικότητα της από το 0,00% που είναι τώρα στο 0,01% επί του συνόλου. Επαγγελματίας οπαδός που κάνει τον δημοσιογράφο και πληρώνεται για τις ιδέες του αντί να πληρώνει γι' αυτές.... Ένα επάγγελμα που ανθεί!!!
Η προσπάθεια μου να αναρτήσω την παραπάνω απάντησή μου στο SDNA απέβη άκαρπη καθώς λογοκρίθηκε!!! χαχαχα
- ilovegame27
Αν δεν κλείσει ο Τοιβόνεν παιχταράς είναι ο Moussa Konate της Sion τα παστελώνει κάθε αγωνιστική στην Ελβετία
- teo4giannitsa
Κουβεντίδης. Σταθερή αξία.Amon Tobin έγραψε:Ποιός έγραψε ατό που λές rain???
-
Καλησπέρα συνοπαδοί μου!Γράφω ξανά μετά από πολλά χρόνια και sorry για το offtopic.
Μια και βρίσκομαι στην ξενιτιά εδώ και λίγο καιρό χρειάζομαι λινκ για να δω την αγαπημένη μας ομάδα.
Το γνωστό που χρησιμοποιώ livegoal.tk δεν το έχει.
Αν μπορείτε να βοηθήσετε...
Μια και βρίσκομαι στην ξενιτιά εδώ και λίγο καιρό χρειάζομαι λινκ για να δω την αγαπημένη μας ομάδα.
Το γνωστό που χρησιμοποιώ livegoal.tk δεν το έχει.
Αν μπορείτε να βοηθήσετε...