Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
simba

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από simba »

asimos έγραψε: Ο Τζαβέλλας φέτος θα κριθεί για τον αν αξίζει να μείνει. Στο περσινό τσίρκο με τον γνωστό Ιερομόναχο θηριοδαμαστή απαιτούσαμε να αποχωρήσουν όλοι και να μην τους ξανακούσουμε και ο Κροάτης μεσα σε 2 μηνες τους εκανε ομαδα με αρχη μεση και τέλος.
[youtube]07wuZ3EWMAA[/youtube]
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

sic-4 έγραψε:
zoomgr έγραψε:αυτά τα ποστς με τις 11άδες της φανέλες που γίνονται και reply και πιάνουν κάτι μακρυνάρια
μόνο εμένα μου την σπάνε? η είμαι γεροπαράξενος?

κι εγω γεροπαραξενος... :mrgreen:
+1926

μόδα είναι!!!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Στα Μπακ αν υπολογίζεται και ο πόυγγουρας τοτε εχουμε εξι με κοστα βιτορ μαλεζα Τζαβέλλα σκονδρα πόυγγουρας κια απο πισω τον Τσελεπίδη κάλυψη επτά

Ίσως ο νέος που ψάχνουμε νε υπαρχει ήδη στο στο ρόστερ

Αυτος ο ραικοβιτς τι γινεται ; Αν τον θελουμε και δεν ερχεται ειναι χαζός παντως

Ας ελπίσουμε να ρθει ο ούλα και μετα οποίος μπαινει 18αδα πάρτι θα κανει
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

zoomgr έγραψε:αυτά τα ποστς με τις 11άδες της φανέλες που γίνονται και reply και πιάνουν κάτι μακρυνάρια
μόνο εμένα μου την σπάνε? η είμαι γεροπαράξενος?
δεν έχεις άδικο, αλλα την τελευταία φορά που πήγα με λόγια να εξηγήσω το γιατί αν κάνουμε μεταγραφή στα σεντερ μπακ καλό θα ειναι να μπορεί να παίζει και δεξί μπακ, ο nothu μου έγραψε ότι τον έπιασε ζαλάδα...

οπότε το ...ζωγράφισα!!! :lol: :lol:
logios έγραψε:μόδα είναι!!!
ξέρεις ότι τώρα παίζει και ένα σάϊτ που βάζεις και βελάκια με την κίνηση των παιχτών ε; ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΛΕΜΑΙ! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ποιο site?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

:mrgreen:

είδατε; :lol:

υγ: http://sharemytactics.com/

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Taseos

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από Taseos »

Αφου οι αρδ δεν γραφουν αναλυση τεχνικα αγωνα διοτι δεν ξερουν ειναι φυσικο ο κοσμος να αναζητα απεικονισεις. 40 χρονια μεταδοσεις η ιδια εκφραση, οπως κατεβαινει ο παοκ απο δεξια. Εκει τελειωνει η αναλυση. Βλεπω αναλυση αγωνα στο skysports την ωρα του αγωνα κ γουσταρω ρε φιλε.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

[quote="Taseos"]Αφου οι αρδ δεν γραφουν αναλυση τεχνικα αγωνα διοτι δεν ξερουν ειναι φυσικο ο κοσμος να αναζητα απεικονισεις. 40 χρονια μεταδοσεις η ιδια εκφραση, οπως κατεβαινει ο παοκ απο δεξια. Εκει τελειωνει η αναλυση. Βλεπω αναλυση αγωνα στο skysports την ωρα του αγωνα κ γουσταρω ρε φιλε.[/quote

Βλεπω ξένα pregame στην πρεμιερ η στο νβα τβ και ζυλευω ,ιδιαίτερα στο νβα τβ που κάνουν και πλάκα ο σακιλ με τον μπαρκλευ και φυσικά λένε τα πάντα όπως τα βλέπουν χωρίς να κανουν πολιτική ,επιτέλους ρε αρδ δείτε λίγο ξένα κανάλια να ξεστραβωθητε εχουμε βαρεθεί 40 χρονια ίδιες εκφρασεις
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

+4 ρε μάγκες

αυτό συζητούσα προχθές με ένα φιλαράκι

ακούς τους σχολιαστές της πρέμιερ και ευχαριστιέσαι
ανάλυση, τακτική, στατιστικά, τοποθετήσεις στις δύσκολες φάσεις, γνώσεις διαιτητικές, αντικειμενικοί σε αμφισβητούμενες φάσεις, δε φοβούνται να κρίνουν το διαιτητή

με τους εδώ έχω ξενερώσει
φράσεις του στυλ "κίτρινη υπέδειξε ο διαιτητής".
χαίρω πολύ ρε μάγκα το βλέπω, εσύ πες μου ήταν κίτρινη ρε σάπιε ή όχι? υπαλληλάκο της φάπας?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

θα το παμε οφ τοπικ..

αλλά φαντάσου την πρέμιερ, με το θέαμα των πρώτων αγωνιστικών, χωρίς γεμάτα γήπεδα και την παρουσίαση απο την τιβι με τα live γραφήματα, με τις κινήσεις των παιχτών κτλ κτλ...

40 χρόνια πίσω. και συνεχώς προς τα πίσω πάμε... και σε αυτό πολλά φταίει και η νόβα. πάρα πολλά γιατί αντί να προστατεύει το προϊόν της μπήκε και αυτή στη σαπίλα και την ακολουθεί...
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Αν δεν κάτσει του Ola προσωπικά δεν θα έβαζα την γάτα μου -αν είχα- να κλάψει...
Προτιμώ κίνηση όπως ο Sporar που είχε ακουστεί.

ΥΣ. http://www.transfermarkt.co.uk/eero-mar ... ler/225078
Τον έστειλε η Real από την Β' ομάδα της γιατί λέει πηρε 18 κιλά στις διακοπές.

Δεν ξέρω τι και πως αλλά διάβασα ότι πριν πάει εκεί, στην Σουηδία και Φινλανδία θεωρούταν ταλεντό.
Νταμάρι ολόκληρο είναι που είδα κάτι φώτο και βίδεο.

Τον παίρνεις τσάμπα και του δίνεις μια ευκαιρία να σώσει την καρίερα του... και για να τον πήραν στην Ισπανία κάτι είδαν... ;)
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ετσι ειναι ρε παιδια,και αναφερομαι στα γραφομενα του Κgeo.
Δεν ειναι δυνατον το σχολιο του κανελλακη για το αριστουργημα του Πεκλα να ειναι..."Εφοσον φαινεται οτι το ηθελε τοτε ειναι υπεροχο Γκολ αν και ειναι κατι που δεν θα περιμενες απο παικτη τετοιας δυναμικοτητας και σε εκπλησει"
Και συνοψιζοντας το σχολιο..."Εφοσον λοιπον μοιαζει οτι το ηθελε ειναι σημαντικο"
Δεν λαικιζω καθολου λεγοντας πως αν το ειχε βαλει κανενας μπουχαλακης κανενας "πρωην πουλεν του τσε"Θα ειχαμε υμνους στην ποδοσφαιρικη τους εφυια και θα ειχαμε παρομοιωσεις με Μεσσι Ροναλντο κτλ.
Οφτοπικ στοπ.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Επειδή αναφέρθηκε μία περίπτωση να χρειαστούμε πιο επιθετικογενές δεξί μπακ υπάρχει και η λύση του Σάμπο που διάβασα ότι αγωνίζονταν πολύ ως δεξί χαφ. Είναι γρήγορος, έχει πνευμόνι και ρίχνει και ξύλο. Φυσικά με τέτοιο Κίτσιου-Κωσταντινίδη είσαι καλυμμένος, αλλά λέμε σε περίπτωση ανάγκης... Ή μέσα σε έναν αγώνα με εσωτερική αλλαγή. Τον Γκάρυ ξεχάστε τον δεν κάνει για τέτοια θέση --> είναι πολύ light. Ίσως σε καμιά εξαιρετική περίπτωση που πάμε φουλ επίθεση γιατί είμαστε πίσω στο σκορ από το 75' και μετά. Τώρα που θα γυρίσει και ο Κλάους δε θα έχουμε χώρο για τους παίκτες!!! Ο Μακ αν παέι στο νέο σύστημα για secondary striker και μοιραστεί τη θέση με Γκάρι, και στα Φορ Κλάους και Ζάιρο, ήδη η ομάδα δείχνει να έχει μια πληρότητα. Η άμυνα τελικά πονάει περισσότερο από ότι η επίθεση. Πάντως εμένα μου αρέσει να παίζουμε με poacher φορ (Ζάιρο - Ετουντί) και Trequartista (Μακ). Γουστάρω ταχύτητα και physical game στα κόκκινα. Να φτύνει αίμα ο αντίπαλος και να ζητάει έλεος. Το μόνο πρόβλημα στη Σουπαλιγδα είναι τα κωράκια που με εμάς σπάνε το ρυθμό, οι αντίπαλοι παίζουν με 50 φάουλ/αγώνα, εκ των οποίων σφυρίζονται τα μισά, δε δίνει κάρτες (τις παίρνουμε εμείς για διαμαρτυρία), και κόβει το ρυθμό όπου βρει. Θυμάμαι χαρακτηριστικά περιπτώσεις που για πλάκα παίκτες μικρών ομάδων να πέφτουν μόνοι στο χορτάρι (από κράμπα πχ) και εμείς να συνεχίζουμε το παιχνίδι για να σκοράρουμε, και το κοράκι σταματάει το παιχνίδι :evil:, και περιμένουμε 4 λεπτά να τον πάρει το φορείο. Μετά μπαίνει αμέσως μόλις βγει έξω ο παίκτης με το διαιτητή να κάνει αμέσως το σχετικό σήμα :twisted: .
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

vs40 έγραψε:Επειδή αναφέρθηκε μία περίπτωση να χρειαστούμε πιο επιθετικογενές δεξί μπακ υπάρχει και η λύση του Σάμπο που διάβασα ότι αγωνίζονταν πολύ ως δεξί χαφ. Είναι γρήγορος, έχει πνευμόνι και ρίχνει και ξύλο. Φυσικά με τέτοιο Κίτσιου-Κωσταντινίδη είσαι καλυμμένος, αλλά λέμε σε περίπτωση ανάγκης... Ή μέσα σε έναν αγώνα με εσωτερική αλλαγή. Τον Γκάρυ ξεχάστε τον δεν κάνει για τέτοια θέση --> είναι πολύ light. Ίσως σε καμιά εξαιρετική περίπτωση που πάμε φουλ επίθεση γιατί είμαστε πίσω στο σκορ από το 75' και μετά. Τώρα που θα γυρίσει και ο Κλάους δε θα έχουμε χώρο για τους παίκτες!!! Ο Μακ αν παέι στο νέο σύστημα για secondary striker και μοιραστεί τη θέση με Γκάρι, και στα Φορ Κλάους και Ζάιρο, ήδη η ομάδα δείχνει να έχει μια πληρότητα. Η άμυνα τελικά πονάει περισσότερο από ότι η επίθεση. Πάντως εμένα μου αρέσει να παίζουμε με poacher φορ (Ζάιρο - Ετουντί) και Trequartista (Μακ). Γουστάρω ταχύτητα και physical game στα κόκκινα. Να φτύνει αίμα ο αντίπαλος και να ζητάει έλεος. Το μόνο πρόβλημα στη Σουπαλιγδα είναι τα κωράκια που με εμάς σπάνε το ρυθμό, οι αντίπαλοι παίζουν με 50 φάουλ/αγώνα, εκ των οποίων σφυρίζονται τα μισά, δε δίνει κάρτες (τις παίρνουμε εμείς για διαμαρτυρία), και κόβει το ρυθμό όπου βρει. Θυμάμαι χαρακτηριστικά περιπτώσεις που για πλάκα παίκτες μικρών ομάδων να πέφτουν μόνοι στο χορτάρι (από κράμπα πχ) και εμείς να συνεχίζουμε το παιχνίδι για να σκοράρουμε, και το κοράκι σταματάει το παιχνίδι :evil:, και περιμένουμε 4 λεπτά να τον πάρει το φορείο. Μετά μπαίνει αμέσως μόλις βγει έξω ο παίκτης με το διαιτητή να κάνει αμέσως το σχετικό σήμα :twisted: .
Αυτά θα κάνουν τα κοράκια κι εμείς θα φωνάζουμε, γινε φαταουλ Ιβάν
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

GiorgosAtha έγραψε:Αν δεν κάτσει του Ola προσωπικά δεν θα έβαζα την γάτα μου -αν είχα- να κλάψει...
Προτιμώ κίνηση όπως ο Sporar που είχε ακουστεί.

ΥΣ. http://www.transfermarkt.co.uk/eero-mar ... ler/225078
Τον έστειλε η Real από την Β' ομάδα της γιατί λέει πηρε 18 κιλά στις διακοπές.

Δεν ξέρω τι και πως αλλά διάβασα ότι πριν πάει εκεί, στην Σουηδία και Φινλανδία θεωρούταν ταλεντό.
Νταμάρι ολόκληρο είναι που είδα κάτι φώτο και βίδεο.

Τον παίρνεις τσάμπα και του δίνεις μια ευκαιρία να σώσει την καρίερα του... και για να τον πήραν στην Ισπανία κάτι είδαν... ;)
για Sporar είμαι πολύ μέσα κ εμένα μ άρεσε

τον άλλον τι να τον κάνουμε?αυτός στη Ρεάλ έβαλε 18 κιλά, αν έρθει εδώ πριν τη προπόνηση θα τρέχει ο Τούντορ να τον μαζεύει απ το Γιώτη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”