Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από mpouJr »

Εχω δει κατα καιρους δεκαδες πανο ασχετα με συνδεσμους κτλ κτλ κτλ,κανεις δεν ζηταει αδεια για να αναρτησει ενα πανο στην Τουμπα η στο Παλατακι.....
Το προβλημα με μερικους ειναι οτι αντιδρουν σε καθε μορφης εξουσιας ειτε αυτη ειναι η παε ειτε ειναι οι μπατσοι ειτε ειναι οι μοντερατορ σε ενα φορουμ,δεν προκειτε να τα βρουνε ποτε με την εξουσια γιατι ετσι εχουν μαθει κ δεν τους κατηγορω για αυτο....ισως θα επρεπε να το παρουν λιγο πιο ηρεμα το θεμα εδω μεσα μας δινουν τα παιδια βημα να πουμε τις αποψεις μας εντελως δωρεαν κ για να γινει αυτο απο πισω στα παρασκηνια καποιος τα χωνει,τουλαχιστον ο σεβασμος στα παιδια που μας δινουν αυτη την δυνατοτητα επρεπε να ειναι δεδομενος.

Στην ΚΑΕ προσπαθουν επιτελους να αλλαξουν ολα τα καρεκλακια που δεν ειναι ασπρομαυρα κ ειναι εντελως αντιαισθητικα για το τοσο ομορφο γηπεδο,χωρις την βοηθεια μας δεν υπαρχει περιπτωση να μαζευτει το ποσο μιας κ ειναι αρκετα μεγαλο (περιπου 27-30 χιλιαρικα) οποιος θελει κ εχει την ορεξη να διαθεσει 5-10 ευρω ας μου στειλει ενα mail η ας μιλησει με τους υπευθυνους στην ΚΑΕ για το πως μπορει να βοηθησει.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Ποιο είναι το μέιλ;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

prist64 έγραψε:Εγγεγραμμένα μέλη: Bing [Bot], Google [Bot], prist64, Yahoo [Bot]
Υπόμνημα: Διαχειριστές, Καθολικοί συντονιστές
Η ομάδα

Κανονιστε να μενει καποιος μεσα.

Γιατι με τις μποτες........................αγριευτηκα.
:mrgreen:
Είναι τα ρομποτάκια των admins για να παρακολουθούν τις κινήσεις των χρηστών... Ακόμη κι αν πας να postάρεις κάτι αλλά το μετανιώσεις και το σβήσεις πριν ανεβεί, το παρακολουθούμε...
We're watching you... :shock:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Μποτες ρουφιανες δηλαδη.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Teacher κλπ, ανοίξτε τα pm ;)

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

τσιριγώτης έγραψε:Ποιο είναι το μέιλ;
serreos27@hotmail.com
Perestroika_G4

Δημοσίευση από Perestroika_G4 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Χωρίς Περεστρόικα για μια εβδομάδα.
Πολύ θα θελα να μάθω το λόγο.. Κατ αρχάς, κάπου πιο κάτω λες ότι δεν επιτρέπεται να εκφράζομαι όπως εκφράστηκα τέλος πάντων ( που δε κατάλαβα ποτέ το λάθος) επειδη έχω λεει 14 ποστ από την εγγραφή μου..

Που δείχνει ότι δεν έχεις διαβάσει καν ολόκληρα τα μνμτα για το οποία με μπανάρεις, γιατί αν είχες θα έβλεπες ότι ήμουν μέλος από το 2008 ( πριν απο σένα δλδ) πριν μπαναριστώ μόνιμα απο εναν μοντ-αγγελούδι..Και πιστεψέ με ήμουν online τις περισσότερες μέρες πιο πολύ και απο μοδεράτορες...

Ποτε δεν έγραφα πολύ, αλλα δε μπορώ να καταλάβω τι στο διάολο σημαίνει αυτό για σας, κατηγορείτε άλλους για ΠΑΟΚόμετρα και θα βάλετε εσείς στα.... ΠΟΣΤ? :lol: :lol: :lol: :lol:

ΥΓ: Με το ρυθμό που γράφω, το μπαν 1 βδομάδα ούτε που το καταλαβαίνω σα πρόβλημα, το μόνο που κατάφερες είναι να στο κρατάω γιατί δε μπορόυσα να σου απαντήσω επι τόπου, επειδή... με μπαναρες!
Perestroika_G4

Είπα να μην επιμείνω λόγω αγώνα, αλλά κανα νέο έχουμε ή στου κουφού τη πόρτα που λέμε??
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ο dinos εχει... αδεια. Ειλικινα δεν ειμαι σε θεση να σ απαντησω δεν παρακολουθησα το ζητημα.

Με την επιστροφη του θα σ απαντησει φαβταζομαι. Ως τοτε ας μη πλακωνομαστε οκ;
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Perestroika_G4 έγραψε:Είπα να μην επιμείνω λόγω αγώνα, αλλά κανα νέο έχουμε ή στου κουφού τη πόρτα που λέμε??
Οπαδικό και ελεγχόμενο φόρουμ με διαχειριστές τους χειρότερους και διερωτάσαι γιατί έφαγες μία εβδομάδα;

Επειδή με πέτυχες στις καλές μου!

Να μην το συνεχίσουμε, σε παρακαλώ πολύ. Έχεις 10 σχόλια από τον Δεκέμβρη και μπαίνεις για να μας κράξεις! Συγγνώμη, αλλά υπάρχει και ένα όριο!
Perestroika_G4

Οπαδικό αρκεί να ναι ελεγχόμενο έγραψα..
Αφού είναι τόσο προσβλητικό, γιατί το ποστ έμεινε :lol: και γω έφυγα?

Πάλι δε διαβάζεις επίσης τι γράφω και μου λες για 10 ποστ απο Δεκέμβρη και ΠΑΟΚοΠοστόμετρα
αλλά επειδή όπως ξαναείπα διαβάζω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ το φόρουμ απο Γενάρη 2008 η στροφή προ τριετίας περίπου στις διαθέσεις της διαχειριστικής ομάδας είναι εμφανής, μέτρα πόσοι εξαφανίστηκαν είτε απο μπάν είτε οικειοθελώς που διάβαζες ποστ τους και έλεγες δε γίνεται να τα διαβάζω σε οπαδικό φόρουμ..

Το όριο που λές στα πόσα ποστ είναι οκ για να κράζω?? Να ρωτήσω το φρουρό, το μάρλευ, το barlow, το gash, το novito, το πρακτορινό ή το free4?
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Η διαχειριστική ομάδα έχει επιλέξει την σημερινή ομάδα των συντονιστών του φόρουμ και είναι πάρα πολύ ευχαριστημένη από τον τρόπο που διαχειρίζονται τις συζητήσεις, οπότε δεν γεννάται θέμα συζήτησης επ' αυτού.
Perestroika_G4

Η μπάλα στην εξέδρα, μια χαρά..

Χαίρομαι που το ποστ μου είναι ακόμα εκεί πάντως! :D
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Πριν απο λίγες μέρες ξέσπασαν εντός του φόρουμ διάφοροι καυγάδες, σχετικά με το πόσο "καταπιεσμένοι" νιώθουν ορισμένοι που δε μπορούν να εκφραστούν όπως θα ήθελαν σχετικά με προβλήματα που βλέπουν ή παίκτες που δεν τους αρέσουν. Έφτασαν στο σημείο να πουν μάλιστα οτι προστατεύουμε συγκεκριμένο παίκτη, μέχρι κι οτι η στάση μας είναι ύποπτη.
Μετά απο δεκάδες παρακλήσεις κι αφού τονίσαμε πως το ΜΕΓΑΛΟ μας πρόβλημα είναι οτι ζητάμε νηφαλιότητα και καλή προαίρεση ως προς το φόρουμ, καταλήξαμε να έχουμε αποβολή ορισμένων μελών που ήταν συχνοί θαμώνες.

Δε νομίζω πως χάρηκε κανείς, αλλά ορισμένα πράγματα μετά την 100η φορά που βλέπεις να τα αψηφούν χρήστες, θεωρείται αναμενόμενο να συμβούν.
Αφού έστω αφήσαμε στην άκρη αυτούς τους καυγάδες, λίγες μέρες μετά εμφανίστηκε ένας χρήστης ο οποίος ισχυρίστηκε πως είναι παλιό μέλος και μπορούμε να το διασταυρώσουμε με παλιούς μοντ. οι παλιοί μοντ τον διεψευσαν λέγοντας πως δε θυμούνται κάτι τέτοιο.
Παρότι απο την αρχή τα ποστ του ήταν κατά 60% εριστικά και δημιουργούσαν εντάσεις, τον καλέσαμε και τον κάλεσα προσωπικά απλά να αλλάξει ρότα και να μη προκαλεί τόσο.

Σε συγκεκριμένη λοιπόν ένσταση άλλου μέλους περί προστασίας όσων μιλούν για "ανθρωποφάγους οπαδούς" κλπ, εγώ είχα απαντήσει οτι δεν πρόσεξα τέτοιο ποστ και οτι δεν θεωρώ πως είναι ίσα κι όμοια φράσεις όπως "τον φάγατε τον άνθρωπο" με τις κατηγορίες για στημένους οπαδούς και πληρωμένους υποστηρικτές.

Συγκεκριμένα είχα γράψει :
rainmaker έγραψε: ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ Το ποστ διεγράφη και σε καλούμε να αλλάξεις ρότα γιατί τζάμπα καυγάδες στήνεις. Το να βαφτίζεις κάποιον υποστηρικτή του Κόκκαλη επειδή δε θέλει καυγάδες στην ομάδα, είναι εμπρηστικό και προσβλητικό. Όπως άλλωστε και το να βαφτίζεις "ανύπαρκτο" όποιον διαφωνεί μαζί σου.
Η απάντηση του μέλους ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ήταν η ακόλουθη :
ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ έγραψε: Δεν ντρεπεσαι λιγο ρε γαμημενο υπαλληλακι του κερατα? Δεν ντρεπεσαι γαμω το μουνι που σε ξερναγε πουτανας γιε πουθενα? Σε θιξαμε το γλυψιμο ρε κωλοπουστα?
Γαμω το μουνι που σε ξερναγε και το φορουμ με τα κωλοφυτα που εχεις μαζεψει... Μαζευτειτε επιτελους να γελασουμε...
Εσενα προσωπικα θα σε ξετρυπωσω πουτανας γιε... Και τοτε να σε δω υφακι...γλυφτρακι του κερατα, ρουφιανε και δουλε μεχρι το μεδουλι...
Φιλακια τα λεμε πουθενακο... ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑΚΟ...
ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΥΤΟΜΑΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΝΑΓΕ...
Κουνελακι ποσο καιρο θα κρυβεσαι? Ποση νομιζεις ειναι η Σαλονικη? Σε χθεσινο πουλησες τρελα?
Επαιξες και εχασες πουτανας γιε... Πολυ κοσμο αγανακτησες και πρεπει λιγο να δουμε και το εργο σου απο κοντα...
Εχασες και την τελευταια σου ευκαιρεια γαμω το μουνι που σε πεταγε... ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ...
ΦΥΤΟΜΑΝΙΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΓΕ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
Φιλακια και στο νεροβραστο το γαμηδι το Βεροιωτακι... Τικ-τακ...
Που θα πας κουνελακι...
Α ρε νασγιε δεν ξερεις τι θα πει λαος του ΠΑΟΚ... Και ποσο γουσταρει τους ρουφιανους σαν εσας...
Φρατελι ε? ΠΟΤΕ ρε κρυμμενη βρωμοπουστα?
Η επειδη δε θα εμφανιστεις εκει και δεν εμφανιζεσαι εκει δεν θα ξετρυπωθεις νομιζεις? Να δεις πως γαμανε τα "πρεζακια" οι "ρετσινακηδες" και πως ξηγιουνται στους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ, ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ...
Εμφανισου ρε πουταναςγιε... Ποσο μικρος ειναι ο κοσμος τωρα θα την χαμπαριασεις πουσταριο...
Τρεχα να ρουφιανεψεις παλι... Το γαμησι που θα φας θα σε ισιωσει, γιατι παραψηλωσες πουθενακο...
Πολυ και πολλοι σας χαριστηκαν ντροπες του ΠΑΟΚ... Πλεον δεν συγκρατουμε κανεναν...
Μιαουυυυ
ΚΑι εγω δεν ειμαι κανα παιδακι, Οταν θα με δεις ρε πουστρακι στα ματια θελω να σε δω. Και παρακαλα οσο θες.
Βιντεακι θα σε κανω.
Θα σε κοπει η περιοδος, πουστοσκουληκο, ρουφαιανακι του κερατα.

Προσωπική μου άποψη : Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται πως στο κοινό του ΠΑΟΚ υπάρχει χοντρό πρόβλημα. Υπάρχουν άτομα, ομάδες ατόμων, παρέες, όπως θέλετε πείτε το, που θεωρούν πως μπορούν να ορίζουν και να καθορίζουν ποιός θα μιλάει, τι θα λέει και πως θα εξελίσσονται καταστάσεις.
Παράλληλα, απο τη μέρα που δημιουργήθηκε και μεγάλωσε το Paokmania, υπήρξαν ισχυρές αντιδράσεις ανάμεσα σε πιο "hardcore" οπαδούς, που θεωρούσαν οτι αυτή η παρέα πρέπει ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ να σωπάσει. Να μην έχει άποψη, να μην αναφέρεται κόσμος σ αυτή, γιατί εδώ μέσα είμαστε φλώροι κλπ κλπ. Η αναφορά σε "φυτομάνια" δεν είναι τυχαία έκφραση. Η ατάκα "μαζευτείτε επιτέλους να σας δούμε" είναι ενδεικτική των καλών προθέσεων ενός ατόμου που ισχυρίστηκε πως είναι παλιό μέλος και λυπόταν που δεν έβλεπε πια άλλα παλιά μέλη εδώ μέσα. Όπως και αποδεικτική του πόσο τυχαία ήταν η είσοδος του λίγες μέρες μετά τους καυγάδες που ξέσπασαν περί Σάλπι.

Παρατηρώ μάλιστα πως η αντίληψη τους περί του ποιοί είμαστε, που θα μας βρουν κλπ, παραμένει απαρχαιωμένη (αναφορά σε καφετέριες κλπ, που ήταν μια συνήθεια πριν 5 χρόνια).

Λοιπόν εγώ για άλλη μια φορά θα προσπαθήσω απο την πλευρά μου να πω πως, ΠΑΙΔΕΣ, ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ. Κανείς δεν παίρνει "γραμμή" απο πουθενά, ΚΑΝΕΙΣ δεν "ρουφιανεύει" πράγματα, ΚΑΝΕΙΣ δεν επιβουλεύεται καταστάσεις. Για τον ΠΑΟΚ ενδιαφερόμαστε, οχι για την πάρτη κανενός.

Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά όσο κι αν δε θέλετε (ποιοί είστε άραγε εσείς που αναφέρεστε στον εαυτό σας στον πληθυντικό; ) να το δεχτείτε. Ηρεμείστε και προσπαθήστε να εκφράσετε την "hardcore" προσέγγιση σας με τρόπο ώστε να κερδίσετε συμπάθειες, οχι να τις χάσετε όλες.

Όσο για τις απειλές, τι να πω. Γραπτές είναι, 2015 έχουμε, ας αναλάβει ο καθένας την ευθύνη των λόγων και πράξεών του.

ΥΓ. Φαντάζομαι το ban που επεβλήθη απο άλλο μοντ, δε θεωρείται πολύ σκληρό ε;
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Νταξει ρε Βροχοποιέ ξερωγω, πως κανεις ετσι;
Τι είπε το παιδί;
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Κακώς παρέθεσες τον οχετό του "αδερφού".
Το διαβάζω πρωί πρωί και μου ανεβαίνει η αυγόφετα στη μύτη.

ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΠΑΝ.
ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ

Σε τετοιες περιπτωσεις θα ηταν καλό ακόμα και να εντοπίζατε την IP για να μην ξαναδημιουργήσει λογαριασμό ΠΟΤΕ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”