14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
-
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
To προβλυμα σας ειναι η ορθογραφία μυτιλινιος είσαι εσύ μάλλον δε σας ενδιαφέρει η ουσία εμάς μας ενδιαφέρει η ουσία .... Ευτιχος πάμε καλα. Και δίχως ράτς και με μαλεζα όσο για το μνμ σαββιδη δε το διάβασα. Διάβασατο προηγούμενο και μάλλον η δε το καλό έγραψαν η χάθηκε στη μετάφραση .... Οσο για την ήρωνια ας συναντηθούμε. Να γνωριστούμε εκτός κι αν θέλετε να απευθύνεστε σε 15ονα διαβαζεστε. Αν δεν ξέρετε μη. Μιλάτε
Και καλώ τον ντινο να επέμβει
-
Ελπίζω να πας στο καλό της Παναγίας κύριε σαλπιγγιδη. Εάν μπορείς πάρε μαζί σου και τον σελφι
Ρε παιδια,
γιατι με παρεξηγειτε μονιμως?
Εγω εκανα μία επισημανση για την ανιση μεταχειριση που εχει ο Σαλπι.
Εχουμε απο την μια την περιπτωση του τραυματισμου του Πελκα,ο οποιος με ελαχιστη προσφορα μεχρι τωρα στον Π.Α.Ο.Κ.,εχει δυσαναλογα διαφορετικη μεταχειριση.
Ανακοινωση για τον τραυματισμο μετα τον αγωνα,μαγνητικη την επομενη και ανακοινωση απο την ΠΑΕ
για το τι ακριβως εχει,και προσδιορισμο της επανενταξης του στην ομαδα.
Απο την άλλη για τον Μητσαρα,με την τεραστια ομολογουμενως προσφορα,
μια ανακοινωση μετα απο 5 μερες οτι κανει θεραπεια γιατι εχει ενοχλησεις στους κοιλιακους.
Δηλαδη εμεις οι φανς του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ποδοσφαιρικου μεγεθους(εχει κανεις αντιρρηση?),
που ακουει στο ονομα ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ,του αρχηγου του Π.Α.Ο.Κ.,
του παικτη που βγηκε απο τα σπλαχνα της ομαδας,
που τοσα χρονια φιλοτιμα προσφερε τις υπηρεσιες του καιτοι τραυματιας αρκετες φορες,
δεν δικαιουμαστε να μαθουμε τι ακριβως εχει?
Αν εκανε εξετασεις και τι ειδους?
Τα αποτελεσματα των εξετασεων?
Την διαρκεια της θεραπειας και τον χρονο που θα επανελθει,για να τεθει στις υπηρεσιες του Π.Α.Ο.Κ.?
Μπορει ο προπονητης,που δεν ξερει απο το DNA του Π.Α.Ο.Κ., να μη τον χρησιμοποιησε
οπως αξιζει να χρησιμοποιειται,αλλά δεν παυει να αποτελει ενα σημαντικοτατο
περιουσιακο στοιχειο για τον Π.Α.Ο.Κ.
ΥΓ Επειδη παρατηρησα μια αναρμοστη συμπεριφορα προς το προσωπο μου,
με χαρακτηρισμους ειρωνικους για μια ακομη φορα,παρακαλω καποιος mod να επιληφθει του θεματος.
Ευχαριστω.
γιατι με παρεξηγειτε μονιμως?
Εγω εκανα μία επισημανση για την ανιση μεταχειριση που εχει ο Σαλπι.
Εχουμε απο την μια την περιπτωση του τραυματισμου του Πελκα,ο οποιος με ελαχιστη προσφορα μεχρι τωρα στον Π.Α.Ο.Κ.,εχει δυσαναλογα διαφορετικη μεταχειριση.
Ανακοινωση για τον τραυματισμο μετα τον αγωνα,μαγνητικη την επομενη και ανακοινωση απο την ΠΑΕ
για το τι ακριβως εχει,και προσδιορισμο της επανενταξης του στην ομαδα.
Απο την άλλη για τον Μητσαρα,με την τεραστια ομολογουμενως προσφορα,
μια ανακοινωση μετα απο 5 μερες οτι κανει θεραπεια γιατι εχει ενοχλησεις στους κοιλιακους.
Δηλαδη εμεις οι φανς του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ποδοσφαιρικου μεγεθους(εχει κανεις αντιρρηση?),
που τοσα χρονια φιλοτιμα προσφερε τις υπηρεσιες του καιτοι τραυματιας αρκετες φορες,
Αν εκανε εξετασεις και τι ειδους?
Τα αποτελεσματα των εξετασεων?
Την διαρκεια της θεραπειας και τον χρονο που θα επανελθει,για να τεθει στις υπηρεσιες του Π.Α.Ο.Κ.?
Μπορει ο προπονητης,που δεν ξερει απο το DNA του Π.Α.Ο.Κ., να μη τον χρησιμοποιησε
οπως αξιζει να χρησιμοποιειται,αλλά δεν παυει να αποτελει ενα σημαντικοτατο
περιουσιακο στοιχειο για τον Π.Α.Ο.Κ.
ΥΓ Επειδη παρατηρησα μια αναρμοστη συμπεριφορα προς το προσωπο μου,
με χαρακτηρισμους ειρωνικους για μια ακομη φορα,παρακαλω καποιος mod να επιληφθει του θεματος.
Ευχαριστω.
- Μπαρκαρούτσος
Δηλαδή ανανέωση;Pa0ki έγραψε:Θα έχουμε εξελίξεις στο θέμα του λέει το inpaok

Πάντως, ειλικρινά, δεν βαρεθήκατε; Δεν αξίζει ούτε να τον κράζεις τόσο πολύ, ούτε να τον υπερασπίζεσαι τόσο πολύ.. Ήμαρτον, ο άνθρωπος θέλει απλά να ηρεμήσει, να πίνει καφεδάκι παραλία ανενόχλητος και να χαρεί την οικογένειά του... Ας ηρεμήσουμε επιτέλους...
Δεν "βγαζω" ακρη.chris.paok.mytilene έγραψε:To προβλυμα σας ειναι η ορθογραφία μυτιλινιος είσαι εσύ μάλλον δε σας ενδιαφέρει η ουσία εμάς μας ενδιαφέρει η ουσία .... Ευτιχος πάμε καλα. Και δίχως ράτς και με μαλεζα όσο για το μνμ σαββιδη δε το διάβασα. Διάβασατο προηγούμενο και μάλλον η δε το καλό έγραψαν η χάθηκε στη μετάφραση .... Οσο για την ήρωνια ας συναντηθούμε. Να γνωριστούμε εκτός κι αν θέλετε να απευθύνεστε σε 15ονα διαβαζεστε. Αν δεν ξέρετε μη. Μιλάτε
+ 14.....Dimg4 έγραψε:+++logios έγραψε:Αφού επιμένεις τουλάχιστον άλλαξε την υπογραφή σου..................
-
prist64 έγραψε:

-
Ο κατσουρανης βρήκε ομάδα ; Είχε προσφέρει κι αυτός και το κενό που είχε αφήσει τεράστιο σα το Δημήτρη και του σελφι που κατεβάζει ιδανικά την Μπαλα ...
Εντάξει το τερμάτισες....chris.paok.mytilene έγραψε:Ο κατσουρανης βρήκε ομάδα ; Είχε προσφέρει κι αυτός και το κενό που είχε αφήσει τεράστιο σα το Δημήτρη και του σελφι που κατεβάζει ιδανικά την Μπαλα ...
Δεν αξιζει να ασχολειται σοβαρα πλεον κανεις .
Καλό θα είναι ότι γίνει, να γίνει όμορφα. Ο Σαλπιγγίδης κάποτε προσέφερε.
Υ.Γ. Παρακαλώ να μην παρεξηγηθώ. Πόσοι από τους δασκάλους σου chris.paok.mytilene ζούνε και πόσοι αυτοκτόνησαν; Είναι εύλογη η απορία νομίζω.
Το ξανά λέω. Το γράφω με διάθεση αστεϊσμού.
Υ.Γ. Παρακαλώ να μην παρεξηγηθώ. Πόσοι από τους δασκάλους σου chris.paok.mytilene ζούνε και πόσοι αυτοκτόνησαν; Είναι εύλογη η απορία νομίζω.

Καλως τα παιδια,gpaok έγραψε:+ 14.....Dimg4 έγραψε:+++logios έγραψε:Αφού επιμένεις τουλάχιστον άλλαξε την υπογραφή σου..................
"η ισχυς εν τη ενωσει".
-
apple64 έγραψε:Καλό θα είναι ότι γίνει, να γίνει όμορφα. Ο Σαλπιγγίδης κάποτε προσέφερε.
Υ.Γ. Παρακαλώ να μην παρεξηγηθώ. Πόσοι από τους δασκάλους σου chris.paok.mytilene ζούνε και πόσοι αυτοκτόνησαν; Είναι εύλογη η απορία νομίζω.Το ξανά λέω. Το γράφω με διάθεση αστεϊσμού.
Αν σου πω την ιδιότητα μου ίσως το κανείς και σύ αλλά αν την πω μετά θα νιώθω τύψεις .......
Σοβαρά τώρα νιώθω πολύ περήφανος για αυτήν την ομάδα και ακόμα δεν είδαμε Τπτ ένα μεγάλο μπράβο στον jack είμαστε οι καλύτεροι μετά από παρά πολλα χρόνια .
Η πορεία μας στην Ευρώπη θ ειναι μεγαλειώδη
Πραγματικα πατερ ηθελα να στο γράψω αυτό για την υπογραφή μέρες τώρα.... ειναι γελοιο να ξεφτιλιζεις ετσι παικτη του ΠΑΟΚ και...ενωτικα μετα να λες..." όλοι χρειάζονται"!!
Το καταλαβαίνεις νομιζω, μεγαλος άνθρωπος είσαι!! Ειδικα εαν στο λενε τρεις...
Εγώ παντως στ αληθεια θα ηθελα αυτο που....υπογραφεις να το εννοουσες. Αφου δεν το εννοεις ομως καλυτερα αλλαξε το.
Καντο ξερω γω...." κι ομως...ο σαλπι δεν χρειαζεται"! Η... "κι ομως ...ολοι πλην σαλπι χρειαζονται!"!
Το καταλαβαίνεις νομιζω, μεγαλος άνθρωπος είσαι!! Ειδικα εαν στο λενε τρεις...
Εγώ παντως στ αληθεια θα ηθελα αυτο που....υπογραφεις να το εννοουσες. Αφου δεν το εννοεις ομως καλυτερα αλλαξε το.
Καντο ξερω γω...." κι ομως...ο σαλπι δεν χρειαζεται"! Η... "κι ομως ...ολοι πλην σαλπι χρειαζονται!"!