ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
- sourmenetes
- Moderator
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
ΠΑΟΚ και μετά το τέλος.
Ζοζέ κράτα μια θέση και για μένα
Ζοζέ κράτα μια θέση και για μένα
- SePuLtUrA_4_
Τι μου θύμησες ρε παλικαρε!!!!! Ανατρίχιασα!!!! Περασαν 20 ολοκληρα χρονια!!!pilotos έγραψε:Φέρτε ρε τα κλειδιά να μπούμε μέσα!!!
Πρωτάθλημα 1996 έξω από το Καραϊσκάκης... 80 τρελοί με έναν συρμό κατεβαίνουν ντυμένοι ασπρόμαυρα να υποστηρίξουν την ομάδα τους. Από τον ταύρο και κάτω οι πέτρες πέφτουν βροχή στον ηλεκτρικό. Όπως λέει και το τραγούδι, στα @@ να γράφω τον ολυμπιακό, εμείς ότι και να κάνουν θα είμαστε εκεί. Τα τζάμια τους τα γυρίζουν πίσω πιο κοφτερα και ότι πέτρα μπει μέσα, γυρίζει πίσω.
Φτάνουν, κατεβαίνουν από τον ηλεκτρικό λες και δεν έγινε τίποτα, παρόλο που δύο άτομα έχουν αίματα στο κεφάλι. Πάνω από τη γέφυρα φεύγουν εκατοντάδες πέτρες, από κόκκινους , αλλά αυτοί στα ασπρόμαυρα το μόνο που βλέπουν είναι το γήπεδο. Οι πέτρες δεν τους απασχολούν. Σε λίγο θα είναι μέσα για να φωνάξουν για το πάθος τους. Είκοσι άλλοι σκόρπιοι χωρίς διακριτικά, τους περιμένουν απέξω. Ενώνονται όλοι μαζί, γυρίζουν τις πλάτες και τότε ακούγεται μια φωνή.
Τα χέρια στο κεφάλι, καθίστε κάτω, Μαζέψτε και όταν σας πω, γυρίζουμε και ορμάμε.
ΝΤΟΥΥΥΥΥ
αυτοί που πετούσαν πέτρες πάνω από τη γέφυρα, τρέπονται σε φυγή. Μια στάλα άνθρωποι τους κυνηγούν........
Όλοι πίσω φωνάζει, αφού δεν έχει αξία πλέον να τους κυνηγάς άλλο, το πήραν το μάθημα τους.
Η θύρα του γηπέδου κλειστή. Κανένας δεν ήξερε ότι θα πάμε. Φέρτε ρε τα κλειδιά να μπούμε μέσα.....
Μέχρι να έρθει ένας γέρος και να ανοίξει, ουδείς κόκκινος εμφανίστηκε να μας ενοχλήσει... Η πλάκα είναι ότι μας ζητούσαν εισιτήρια για να μας αφήσουν να μπούμε.
Καλό ταξίδι Ζοζε!!!
Καλή αντάμωση, η αγνή ψυχή σου εύχομαι να βρει τον παράδεισο.
Υ. Γ αρχίζω και θυμάμαι κι άλλες εικόνες σιγά σιγά... Πέρασαν κοντά είκοσι χρόνια πλάκα πλάκα... Κι ακόμα μυαλό δεν βάλαμε. ΠΑΟΚ ρε!!!
Υ. Γ 2 οι πιο νέοι καταλαβαίνετε ότι τα συνθήματα δεν βγαίνουν τυχαία...
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ειμαστε μαζεμενοι στον Πανελλήνιο γυρω στα 150 ατομα. Καμια 100 αθηναιοι και καμια 50αρια κομμάτια απο Θεσσαλονίκη αν θυμαμαι καλα. Φευγουν καμια 10αρια θεσσαλονικεις σε καποια φαση για βολτα στο κεντρο. Ολοι τους λενε να μην κανουν καμια λαλακια και φανε κανα πεσιμο. Πανω στην βολτα τους πεφτουν πανω στην παλεφιπ μπουκαρουν μεσα και τα κανουν γυαλιά καρφια. Παιρνουν τα εισητηρια, τα πανια και τα λεφτα που ειχαν μαζεψει οι λαγοι για το φαιναλ φορ του μπασκετ στο παρισι και μετα απο λιγο γυρνανε στον συνδεσμο. Μετα απο κανα μισαωρο σκανε οι λαγοι με μηχανακια αλλα το βαζουν στα ποδια εντος ολιγων λεπτων. Ερχεται η αστυνομία και μας μαζεύει σχεδον ολους. Παμε στο τμημα οπου μας περιμεναν ολα τα καναλια σε παραταξη και εκει μας περιμενε ο στεφανος των cokneys μαζι με αλλους δυο τρεις απο την παλεφιπ για να ανγνωρισουν ποιοι ηταν στο ντου στο συνδεσμο τους...κοινος να ρουφιανεψουν....
Αφου μας τα κανουν τσουρεκια οι αστυνομικοί δινουν την εντολη οτι με την επιδειξη
ταυτοτητας οσοι ειναι αθηναιοι να αποχωρησουν. Βγαινουμε λοιπον εξω και μαζι μας καμια 20αρια θεσσαλονικεις και μας βαζουν οι αστυνομικοί μαζι με μια δυμηρια στον ηλεκτρικο. Εμεις βαρια βαρια καμια 80αρα το πολυ. οι πετρες πεφτανε βροχη σε ολη τη διαδρομη...εεκεινη την περιοδο οι γαυροι εκαναν αποχη απο την 7 και μας περιμεναν στο προαυλοντα χωρο εξω απο την 7 και την 8 στο καραισκακη...με το που βγαινουμε απο το βαγονι οι αστυνομικοί δεν μας αφήνουν να παμε κατω στην υπογεια διαβαση και μας κρατανε εκτεθημενους με τους γαυρους να μας πετανε οτι γουσταρεις απο αποσταση 10 μετρων κρεμομενοι στα καγκελα του ηλεκτρικού σαν τσαμπια. Με τα πολλα κατεβαινουμε στην υπογεια διαβαση και οι μπατσοι μας λενε οτι με το που ανεβουμε τα σκαλια να τρεξουμε ευθεια απεναντι στην 13... θυμαμαι με το που βγαινουμε να βλεπεις παντου γαυρους και ελαχιστους μπατσους...καμια 10αρια δικοι μας αντι για ευθεια ετρξαν κατα μερια των γαυρων και οι ματατζηδες τους κυνηγουσαν απο πισω

Φτανουμε στην 13 και η πορτα ειναι κλειστή. ..οι γαυροι σε αποσταση αναπνοης να πετανε πετρες και οι ματατζηδες να μας φωναζουν να σκύψουμε και να βγάλουμε τα εισητηρια για να μπουμε μεσα. Εκει πανω στον πόλεμο καταλαβαινουν οτι δεν εχουμε εισητηρια και αρχίζουμε ολοι να σηκωνομαστε πανω...αλλοι κουναγαμε την πορτα για να ανοιξει και οι υπολοιποι προσπαθουσαν να παρουν ντου τους γαυρους για να τους απομακρύνουν αφου ειχαν φτασει κυριολεκτικα σε αποσταση αναπνοης...η πορτα ανοιξε και μπηκαμε μεσα...παιχνιδι δεν ειδα...οι γαυροι κατω απο την 13 και εμεις απο πανω να τους πεταμε οτι βρισκαμε...ττο μονο που θυμαμαι ηταν το δοκαρι του τουρσουνιδη...στο ημιχρονο καμια 30αρια αλανια δικια μας ανοιξαν την πορτα της 13 και βγηκαν εξω στο προαυλιο με τους γαυρους αλλα οι μπατσοι αμεσως τους μυριστηκαν και τους γυρησαν πισω....
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ...ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΛΛΑΖΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ....ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΖΟΖΕ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΕ!!!!
ΠΙΛΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΕ...ΘΡΎΨΑΛΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ....
Αυτό.klainmein έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
Ζοζέ μαζί με τον Πλάτωνα μου κρατήσατε πολλές φορές συντροφιά...Καλές εκπομπές και για τους δυο σας στα ΠΑΟΚτσάκια εκεί ψηλά...
Κοπάνες από σχολεία και φροντιστήρια για να ακούω "Άκρως τρελά και ασπρόμαυρα".
Μείναμε σήμερα με καραφλοκόρακες και ρουφιάνους.
Καλό ταξίδι Ζοζέ!

Να σαι καλά και συ αδερφέ!SePuLtUrA_4_ έγραψε:Τι μου θύμησες ρε παλικαρε!!!!! Ανατρίχιασα!!!! Περασαν 20 ολοκληρα χρονια!!!pilotos έγραψε:Φέρτε ρε τα κλειδιά να μπούμε μέσα!!!
Πρωτάθλημα 1996 έξω από το Καραϊσκάκης... 80 τρελοί με έναν συρμό κατεβαίνουν ντυμένοι ασπρόμαυρα να υποστηρίξουν την ομάδα τους. Από τον ταύρο και κάτω οι πέτρες πέφτουν βροχή στον ηλεκτρικό. Όπως λέει και το τραγούδι, στα @@ να γράφω τον ολυμπιακό, εμείς ότι και να κάνουν θα είμαστε εκεί. Τα τζάμια τους τα γυρίζουν πίσω πιο κοφτερα και ότι πέτρα μπει μέσα, γυρίζει πίσω.
Φτάνουν, κατεβαίνουν από τον ηλεκτρικό λες και δεν έγινε τίποτα, παρόλο που δύο άτομα έχουν αίματα στο κεφάλι. Πάνω από τη γέφυρα φεύγουν εκατοντάδες πέτρες, από κόκκινους , αλλά αυτοί στα ασπρόμαυρα το μόνο που βλέπουν είναι το γήπεδο. Οι πέτρες δεν τους απασχολούν. Σε λίγο θα είναι μέσα για να φωνάξουν για το πάθος τους. Είκοσι άλλοι σκόρπιοι χωρίς διακριτικά, τους περιμένουν απέξω. Ενώνονται όλοι μαζί, γυρίζουν τις πλάτες και τότε ακούγεται μια φωνή.
Τα χέρια στο κεφάλι, καθίστε κάτω, Μαζέψτε και όταν σας πω, γυρίζουμε και ορμάμε.
ΝΤΟΥΥΥΥΥ
αυτοί που πετούσαν πέτρες πάνω από τη γέφυρα, τρέπονται σε φυγή. Μια στάλα άνθρωποι τους κυνηγούν........
Όλοι πίσω φωνάζει, αφού δεν έχει αξία πλέον να τους κυνηγάς άλλο, το πήραν το μάθημα τους.
Η θύρα του γηπέδου κλειστή. Κανένας δεν ήξερε ότι θα πάμε. Φέρτε ρε τα κλειδιά να μπούμε μέσα.....
Μέχρι να έρθει ένας γέρος και να ανοίξει, ουδείς κόκκινος εμφανίστηκε να μας ενοχλήσει... Η πλάκα είναι ότι μας ζητούσαν εισιτήρια για να μας αφήσουν να μπούμε.
Καλό ταξίδι Ζοζε!!!
Καλή αντάμωση, η αγνή ψυχή σου εύχομαι να βρει τον παράδεισο.
Υ. Γ αρχίζω και θυμάμαι κι άλλες εικόνες σιγά σιγά... Πέρασαν κοντά είκοσι χρόνια πλάκα πλάκα... Κι ακόμα μυαλό δεν βάλαμε. ΠΑΟΚ ρε!!!
Υ. Γ 2 οι πιο νέοι καταλαβαίνετε ότι τα συνθήματα δεν βγαίνουν τυχαία...
ειμαστε μαζεμενοι στον Πανελλήνιο γυρω στα 150 ατομα. Καμια 100 αθηναιοι και καμια 50αρια κομμάτια απο Θεσσαλονίκη αν θυμαμαι καλα. Φευγουν καμια 10αρια θεσσαλονικεις σε καποια φαση για βολτα στο κεντρο. Ολοι τους λενε να μην κανουν καμια λαλακια και φανε κανα πεσιμο. Πανω στην βολτα τους πεφτουν πανω στην παλεφιπ μπουκαρουν μεσα και τα κανουν γυαλιά καρφια. Παιρνουν τα εισητηρια, τα πανια και τα λεφτα που ειχαν μαζεψει οι λαγοι για το φαιναλ φορ του μπασκετ στο παρισι και μετα απο λιγο γυρνανε στον συνδεσμο. Μετα απο κανα μισαωρο σκανε οι λαγοι με μηχανακια αλλα το βαζουν στα ποδια εντος ολιγων λεπτων. Ερχεται η αστυνομία και μας μαζεύει σχεδον ολους. Παμε στο τμημα οπου μας περιμεναν ολα τα καναλια σε παραταξη και εκει μας περιμενε ο στεφανος των cokneys μαζι με αλλους δυο τρεις απο την παλεφιπ για να ανγνωρισουν ποιοι ηταν στο ντου στο συνδεσμο τους...κοινος να ρουφιανεψουν....
Αφου μας τα κανουν τσουρεκια οι αστυνομικοί δινουν την εντολη οτι με την επιδειξη
ταυτοτητας οσοι ειναι αθηναιοι να αποχωρησουν. Βγαινουμε λοιπον εξω και μαζι μας καμια 20αρια θεσσαλονικεις και μας βαζουν οι αστυνομικοί μαζι με μια δυμηρια στον ηλεκτρικο. Εμεις βαρια βαρια καμια 80αρα το πολυ. οι πετρες πεφτανε βροχη σε ολη τη διαδρομη...εεκεινη την περιοδο οι γαυροι εκαναν αποχη απο την 7 και μας περιμεναν στο προαυλοντα χωρο εξω απο την 7 και την 8 στο καραισκακη...με το που βγαινουμε απο το βαγονι οι αστυνομικοί δεν μας αφήνουν να παμε κατω στην υπογεια διαβαση και μας κρατανε εκτεθημενους με τους γαυρους να μας πετανε οτι γουσταρεις απο αποσταση 10 μετρων κρεμομενοι στα καγκελα του ηλεκτρικού σαν τσαμπια. Με τα πολλα κατεβαινουμε στην υπογεια διαβαση και οι μπατσοι μας λενε οτι με το που ανεβουμε τα σκαλια να τρεξουμε ευθεια απεναντι στην 13... θυμαμαι με το που βγαινουμε να βλεπεις παντου γαυρους και ελαχιστους μπατσους...καμια 10αρια δικοι μας αντι για ευθεια ετρξαν κατα μερια των γαυρων και οι ματατζηδες τους κυνηγουσαν απο πισω![]()
![]()
Φτανουμε στην 13 και η πορτα ειναι κλειστή. ..οι γαυροι σε αποσταση αναπνοης να πετανε πετρες και οι ματατζηδες να μας φωναζουν να σκύψουμε και να βγάλουμε τα εισητηρια για να μπουμε μεσα. Εκει πανω στον πόλεμο καταλαβαινουν οτι δεν εχουμε εισητηρια και αρχίζουμε ολοι να σηκωνομαστε πανω...αλλοι κουναγαμε την πορτα για να ανοιξει και οι υπολοιποι προσπαθουσαν να παρουν ντου τους γαυρους για να τους απομακρύνουν αφου ειχαν φτασει κυριολεκτικα σε αποσταση αναπνοης...η πορτα ανοιξε και μπηκαμε μεσα...παιχνιδι δεν ειδα...οι γαυροι κατω απο την 13 και εμεις απο πανω να τους πεταμε οτι βρισκαμε...ττο μονο που θυμαμαι ηταν το δοκαρι του τουρσουνιδη...στο ημιχρονο καμια 30αρια αλανια δικια μας ανοιξαν την πορτα της 13 και βγηκαν εξω στο προαυλιο με τους γαυρους αλλα οι μπατσοι αμεσως τους μυριστηκαν και τους γυρησαν πισω....
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ...ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΛΛΑΖΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ....ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΖΟΖΕ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΕ!!!!
ΠΙΛΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΕ...ΘΡΎΨΑΛΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ....
Κάθε φορά που ακούγεται το "θρύψαλα τα τζάμια" .... Μου έρχονται όλες οι εικόνες που ζήσαμε μέσα στο συρμό και μετά έξω από το Καραΐσκάκη, όπως τις περιέγραψα
Ο Δημήτρης Παρίδης έδινε τη δική του μάχη με την επάρατη νόσο το τελευταίο διάστημα και τελικά απεβαίωσε σήμερα το απόγευμα σε ηλικία 70 ετών, στον Άγιο Ανδρέα Καβάλας, από όπου και κατάγεται.
[youtube]3h8Xj0hQ0nM&feature=share[/youtube]
Μαζι με ποικιλίδη....
[youtube]3h8Xj0hQ0nM&feature=share[/youtube]
Μαζι με ποικιλίδη....
Ο Δημήτρης Παρίδης έδινε τη δική του μάχη με την επάρατη νόσο το τελευταίο διάστημα και τελικά απεβαίωσε σήμερα το απόγευμα σε ηλικία 70 ετών, στον Άγιο Ανδρέα Καβάλας, από όπου και κατάγεται.
Περισσότερα σε λίγο...
[youtube]3h8Xj0hQ0nM[/youtube]
καλο παραδεισο
Περισσότερα σε λίγο...
[youtube]3h8Xj0hQ0nM[/youtube]
καλο παραδεισο

- Καπετάνιος
Να ειναι ελαφρη το χωμα που θα το σκεπασει. Παρεα με τα αδερφια μας που ζουνε εκει πανω.
Καλό παράδεισο , θα βρεις μεγάλη παρέα πάνω...
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Διόρθωσε αν θες την γλώσσα...dimbar έγραψε:Γεια σου Μητσάρα!
- john4serres