Λέει αυτό που έγραψα αδερφέace79grpaok έγραψε:δεν μπορεις να ανεβασεις το λινκ?ρε πιλοτε
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου[/quote]
δηλαδη οτι ειναι κοντα στο να φορεσει ασπρομαυρα?στο ινσταγραμ το ειπε?
Λέει αυτό που έγραψα αδερφέace79grpaok έγραψε:δεν μπορεις να ανεβασεις το λινκ?ρε πιλοτε
Κρίμαpilotos έγραψε:Όχιpgetsos έγραψε:Από paok24
Άσχετο, ο Γιάννης Σαββίδης που έχει κάνει like, είναι ο γιος;;;;
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
δηλαδη οτι ειναι κοντα στο να φορεσει ασπρομαυρα?στο ινσταγραμ το ειπε?[/quote]ace79grpaok έγραψε:[q?uote="pilotos"]Λέει αυτό που έγραψα αδερφέace79grpaok έγραψε:δεν μπορεις να ανεβασεις το λινκ?ρε πιλοτε
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Πολλά πολλά + για το Έμβολο.K_geo έγραψε:2 πράγματα.
το πρώτο το ψιλο οφ τοπικ που αφορά τον Κόστα και τη μείωση συμβολαίου, πιστεύω θα δεχτεί και θα κλείσει κάπου στο 800αρι για φέτος, ή μπορεί να έχουμε και ανανέωση για ενα χρόνο με 700 το έτος. μια χαρά ντηλ κατα την ταπεινή μου πάντα άποψη.
το δεύτερο, το σεντερ φορ...
κοιτούσα προχθές αυτό το...έμβολο της βασιλείας...
και σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν να είχα και εγώ ένα ψηλό, γρήγορο, δυνατό, νεαρό και έστω λίγο άτεχνο, αλλά καλό στο ξεπέταγμα μαυρούκο μπροστά... εεεε;;;;;
Κλείνει στον ΠΑΟΚ”
22. August 2015 12:30 Νίκος Τοσκίτσης
Toivonen
Τα σουηδικά ΜΜΕ επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του INPAOK που αποκάλυψε την Τετάρτη, πως ο Δικέφαλος βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ολα Τοϊβόνεν.
Οι Σουηδοί γράφουν πως ο ικανότατος επιθετικός βρίσκεται πολύ κοντά, στην μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και επικαλούνται πηγές απο το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή.
Απο τον Σκονδρα κατι πρεπει να βγαλεις αδερφε. Ειναι μικρος και διεθνης. Οσο και αν δεν τον παω παικτικα, νομιζω οτι μπορει και θα πουληθει.john4serres έγραψε:Ο Σκονδρας είναι επικίνδυνος παίκτης αλλά ταιριάζει σε 3αδα στοππερ. Ίσως πάει για Γενάρη η αποχώρηση του