25.Robin Olsen

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Re: 25.Robin Olsen

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Δεν εχει ξεκινησει καλα ο Ρομπιν αλλα για εναν περιεργο λογο πιστευω οτι εχουμε βρει τερματοφυλακαρα...ηδη με τα ποδια το παιδι εδειξε οτι το εχει...και στη τελικη ποιος ειμαι εγω για να τον κρινω αν ειναι καλος η κακος? Εχουμε ολοκληρο επιτελειο και ανθρωπους που ξερουν τοση μπαλα οσοι δεν ξερουν μαζι ολοι οι οπαδοι μας. Ας παρουν αποφασεις εκεινοι οταν ερθει η ωρα! ΕΓΩ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ...Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΖΑΓΟΡ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ..ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΓΚΕΛΕΣ.
ΠΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ!
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Εσείς ασχοληθήκατε μαζί μου. Δε σε εμπόδισα να πεις τη γνώμη σου ούτε σας είπα άσχετους με τη θέση. Μην κάνεις το άσπρο - μαύρο .

Υ.Γ. Τελικά σ'αρέσει να παριστάνεις τον μπάτσο. Από ένα ήρεμο μήνυμά μου και ενώ ο άλλος με λέει άσχετο, με απειλείς με μπαν και μάλιστα με άκομψο τρόπο που θυμίζει παιδί δημοτικού. Δεν είναι ωραίο να βγάζουμε τα συμπλέγματά μας όταν μας δίνεται μια απειροελάχιστη εξουσία όπως αυτή του διαχειριστή ενός φόρουμ. Δεν είναι καθόλου ωραίο...Φιλικά.

Δεν είσαι σε θέση να με απειλείς πάντως. Σπάνια γράφω. Ζαμανφου.. Εσύ εκτίθεσαι.

Υ.Γ. 2. Με μπερδευεις με άλλον. Εγώ άθρησκος είμαι και την παναγία την έχω γραμμένη.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Απορώ που τον είδανε και τους άρεσε ο ολσεν
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Αχ Θεε μου ολοι οι τερματαδες να κουτσαθουν αυριο τον γιο του ανεμου ας μην τον βαλει.

Ας παιξουμε μπακοτερμα καλυτερα.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Black&White έγραψε:Εσείς ασχοληθήκατε μαζί μου. Δε σε εμπόδισα να πεις τη γνώμη σου ούτε σας είπα άσχετους με τη θέση. Μην κάνεις το άσπρο - μαύρο .

Υ.Γ. Τελικά σ'αρέσει να παριστάνεις τον μπάτσο. Από ένα ήρεμο μήνυμά μου και ενώ ο άλλος με λέει άσχετο, με απειλείς με μπαν και μάλιστα με άκομψο τρόπο που θυμίζει παιδί δημοτικού. Δεν είναι ωραίο να βγάζουμε τα συμπλέγματά μας όταν μας δίνεται μια απειροελάχιστη εξουσία όπως αυτή του διαχειριστή ενός φόρουμ. Δεν είναι καθόλου ωραίο...Φιλικά.

Δεν είσαι σε θέση να με απειλείς πάντως. Σπάνια γράφω. Ζαμανφου.. Εσύ εκτίθεσαι.

Υ.Γ. 2. Με μπερδευεις με άλλον. Εγώ άθρησκος είμαι και την παναγία την έχω γραμμένη.
εσυ που δεν αποκαλεις τους αλλους και δεν μιλας για ασχετους αλλα γραφεις κατι τετοιο...
Black&White έγραψε: Δεν μπορώ να καταλάβω τι παριστάνουν αυτοί που κάνουν πως δεν το βλέπουν .Πιστεύουν πως ο "καλός ΠΑΟΚτσής " πρέπει να στρουθοκαμηλίζει;
ή τετοιο σε αλλο τοπικ
Black&White έγραψε:Είναι οι νεοΠΑΟΚτσήδες , οι οπαδοί- λογιστές . Μπαλίτσα δεν ξέρουν πολύ αλλά από διοικητικά, μετοχές ,συμβόλαια και μπάτζετ είναι αστέρια. Εντάξει καλά ΠΑΟΚτσάκια είναι , απλώς αντί για γκολ φωνάζουν limit up.
δηλαδη ναι παιδια ολοι τη γνωμη μας εχουμε αλλα αν δε συμφωνειτε με τη δικη μου στρουθοκαμηλιζετε (κανενας χαρακτηρισμος αλοιμονο) ή ειστε αμπαλοι και τα σχετικα (σε αλλο τοπικ για να ειμαστε ακριβοδικαιοι απλα δειχνει τους κανονες συμπεριφορας σου)...

αν θες να πεις τη γνωμη σου για τον παιχτη τη γραφεις χωρις να απευθυνεσαι με τετοιο τροπο στους συνομιλητες σου...ετσι μπορει να σε παρουν και αυτοι στα σοβαρα και να συζητησουν αντι να επιτεθουν...

αυτα και τελος απο μενα και συγνωμη κιολας για τα οφ τοπικ...

υγ η ευχη της παναγιας που σε εστειλα δεν δηλωνει την θρησκευτικη σου ιδιοτητα παραμενει απλα μια ευχη...το αγγελοσκυλο απο την αλλη ειναι οντως προσδιορισμος ταυτοτητας...για να καταλαβαινομαστε :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε σεις τι ΣΚΑΤΑ συμβαίνει σ αυτή την ομάδα και πέφτουμε να φάμε ΟΛΟΥΣ τους τερματοφύλακες της ιστορίας μας;

Αύγουστο έχουμε ηρεμήστε λίγο!

Πωπω κάθε χρόνο ακούμε μπινελίκια για κάθε τερματοφύλακα. Νισάφι δεν είναι απλή θέση και ΟΛΟΙ το ξέρετε.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ήθελα να απαντήσω, αλλά με κάλυψε πλήρως ο Σερα

Στρουθοκαμηλισμός λοιπόν, αλλά χαρακτηρισμούς δε κάνεις
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Κανείς δεν ειπε οτι ειναι έτοιμος τερματας , εχει σουπερ αντανακλαστικά αλλα προβλημα στην έξοδο και με τη μπάλα στα πόδια ... Είχε μεγάλη εξέλιξη στη μαλμε και περιμένω και δω αν εχουμε καλούς προπονητές να διορθώσει τις αδυναμίες του
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Παντως αυτο με την μπαλα στα ποδια εγω δεν το βλεπω. Μια χαρα μου φαινεται εκει ο Ολσεν.
Δηλαδη και ο Ρομπερτο που μας εχουν σπασει τον ουτσο οι γαυροι, με τα ποδια ειναι πολυ χειροτερος.
Απλα του γυρισε δυνατα την μπαλα ο Βιτορ στο φιλικο και κολλησαν οι μπουληδες24 οτι δεν το εχει με τα ποδια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Παρ 21 Αύγ 2015, 20:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Sera4 έγραψε:
Black&White έγραψε:Εσείς ασχοληθήκατε μαζί μου. Δε σε εμπόδισα να πεις τη γνώμη σου ούτε σας είπα άσχετους με τη θέση. Μην κάνεις το άσπρο - μαύρο .

εσυ που δεν αποκαλεις τους αλλους και δεν μιλας για ασχετους αλλα γραφεις κατι τετοιο...
Black&White έγραψε: Δεν μπορώ να καταλάβω τι παριστάνουν αυτοί που κάνουν πως δεν το βλέπουν .Πιστεύουν πως ο "καλός ΠΑΟΚτσής " πρέπει να στρουθοκαμηλίζει;
ή τετοιο σε αλλο τοπικ
Black&White έγραψε:Είναι οι νεοΠΑΟΚτσήδες , οι οπαδοί- λογιστές . Μπαλίτσα δεν ξέρουν πολύ αλλά από διοικητικά, μετοχές ,συμβόλαια και μπάτζετ είναι αστέρια. Εντάξει καλά ΠΑΟΚτσάκια είναι , απλώς αντί για γκολ φωνάζουν limit up.
δηλαδη ναι παιδια ολοι τη γνωμη μας εχουμε αλλα αν δε συμφωνειτε με τη δικη μου στρουθοκαμηλιζετε (κανενας χαρακτηρισμος αλοιμονο) ή ειστε αμπαλοι και τα σχετικα (σε αλλο τοπικ για να ειμαστε ακριβοδικαιοι απλα δειχνει τους κανονες συμπεριφορας σου)...

αν θες να πεις τη γνωμη σου για τον παιχτη τη γραφεις χωρις να απευθυνεσαι με τετοιο τροπο στους συνομιλητες σου...ετσι μπορει να σε παρουν και αυτοι στα σοβαρα και να συζητησουν αντι να επιτεθουν...

αυτα και τελος απο μενα και συγνωμη κιολας για τα οφ τοπικ...

υγ η ευχη της παναγιας που σε εστειλα δεν δηλωνει την θρησκευτικη σου ιδιοτητα παραμενει απλα μια ευχη...το αγγελοσκυλο απο την αλλη ειναι οντως προσδιορισμος ταυτοτητας...για να καταλαβαινομαστε :ugeek:

Στο ένα σχόλιο μου κάνω λίγο πλακίτσα και στο άλλο λέω πως είναι καλό να στηρίζεις τον ΠΑΟΚ αλλά όχι να το παίζεις αόματος. Γιατί όποιος λέει πως τα πάει καλά ο Όλσεν μάλλον αόματος είναι. Τι σχέση έχουν αυτά με την μπούρδα που έγραψες εσύ.

Εγώ είμαι αγγελόσκυλο; Από που προκύπτει; Μόνο ως αστείο μπορώ να το εκλάβω αυτό ειδικά όταν φώναζα πως έπρεπε να φύγει απ' το χειμώνα. Άσε που για μένα όλοι είναι υπάλληλοι του ΠΑΟΚ. Ούτε Πάμπλους θεοποιώ , ούτε κανέναν. Αγράμματοι υπάλληλοι είναι όλοι τους. Μάλλον λίγο πιωμένος πρέπει να είσαι φίλε μου και τα έχεις μπερδέψει.

1 ημέρα εκτός. το είπαμε μια, το είπαμε δυο, το είπαμε τρείς. φτάνει. kgeo
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

Μη τρώγεστε χωρίς λόγο. Όταν ο προπονητής τερματοφυλάκων λέγεται Καβλίνα τότε θα στρώσει γρήγορα ο Όλσεν και στις εξόδους.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

ron-swanson έγραψε:Παντως αυτο με την μπαλα στα ποδια εγω δεν το βλεπω. Μια χαρα μου φαινεται εκει ο Ολσεν.
Δηλαδη και ο Ρομπερτο που μας εχουν σπασει τον ουτσο οι γαυροι, με τα ποδια ειναι πολυ χειροτερος.
Απλα του γυρισε δυνατα την μπαλα ο Βιτορ στο φιλικο και κολλησαν οι μπουληδες24 οτι δεν το εχει με τα ποδια.
Αυτό.
Ας μας εξηγήσει κάποιος που φαίνεται το «πρόβλημα» με τα πόδια, γιατί εγώ δεν το βλέπω.

ΥΓ: Ο Ρομπέρτο όταν ήρθε, είχε στην Ισπανία τη φήμη του τεράστιου γκαφατζή.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Και εδω το γράφανε οτι θελει βελτίωση στην τεχνική με τη μπάλα στα πόδια
Ματς τελευταια ματς οντως δε φαινεται , το προβλημα στις εξόδους ομως ναι , ενα ποσοστό ειναι και θεμα συνεννόησης παντως
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Asimos έγραψε:Αχ Θεε μου ολοι οι τερματαδες να κουτσαθουν αυριο τον γιο του ανεμου ας μην τον βαλει.

Ας παιξουμε μπακοτερμα καλυτερα.
μια απ τις χειροτερες βραδιες μου περασε οταν φυσηξε εκεινος ο μαμημενος ανεμος....
απο τοτε εκεινον τον γιο του ανεμου δεν τον συμπαθησα...μην πω τιποτα αλλο...
ομως ο γιος του ανεμου οταν δεν φυσαει ειναι μια χαρα, οπως επισης και στα μικρα παιχνιδια....
ο Ολσεν πρεπει να προστατευτει ετσι αν αρχισουν λαθη του να κοστιζουν να μην τον "χασουμε"

Υ.Γ. Αυτην την στιγμη δεν εμπνεει εμπιστοσυνη αν και εχει τεραστια προσοντα!!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

MANIAKOS έγραψε:Και εδω το γράφανε οτι θελει βελτίωση στην τεχνική με τη μπάλα στα πόδια
Ματς τελευταια ματς οντως δε φαινεται , το προβλημα στις εξόδους ομως ναι , ενα ποσοστό ειναι και θεμα συνεννόησης παντως
επιμένω ότι εκεί είναι το θέμα και αναλύω όσο μπορώ και το γιατί. όσο πιο απλά μπορώ.

αν δούμε πρόβλημα σε έξοδο όπως αυτή του γλύκου στο 2ο γκολ στη βέροια, τοτε οκ, να πω εχει θέμα στα ψηλά.

όμως όλες οι "γκέλες" σε εξόδους, αν κανείς παρατηρήσει έχουν γίνει είτε σε κόρνερ και κενό στο 1ο δοκάρι (βέροια) είτε σε φάσεις που είχε αμυνομένους μπροστά του (πχ Μπροντμπι). στις άλλες φάσεις που το πεδίο είναι καθαρό τα ψηλά τα καθαρίζει ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ με τα τεράστια του χέρια. παρατηρήστε το ή ακόμα καλύτερα, κάντε μια μινι αναδρομή στο μυαλό σας και θα το διαπιστώσετε.

επιμένω, με τον καιρό και όσο θα σταθεροποιείται η τριάδα στην άμυνα, ο ΣουηδοΔανός θα είναι καλύτερος και σε αυτό το κομμάτι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”