Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Armagedonas

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από Armagedonas »

kataramenos5 έγραψε:"Τι προπονηταρα εισαι συ ?Μιγμα Γκουαρντιολα και Μουρινιο και.... ". Ρε δεν αφήνεται τις μ@@@@ς λεω εγω?Το Φλεβάρη μετα το ξεσκισμα απ τους μουτζαχεντιν του Βαγγέλα, τουρίστα θα τον βγάλετε κι αυτόν.Ξεκολλήστε απο τα ιδια καθε χρονο(θεος στην αρχη ,παλτο στη συνέχεια) και δώστε το χρονο που χρειαζεται σε μια ομάδα για να δειξει την αξια των παικτων αλλα και του προπονητή της.Εχουμε δρομο ακομα ,χαμηλα το κεφάλι.
Συμφωνώ απόλυτα.
Απλά το θέμα προπονητή είναι τόσο μπερδεμένο που καταντά σχεδόν....φιλοσοφικό

Ποιον προπονητή στηρίζεις,για πόσο και πότε τον διώχνεις?
θα άντεχε κανείς στήριξη σε Δώνη για άλλα 2 χρόνια?
Αν ο Ζαγοράκης έδιωχνε τον Σάντος μετά την 4άρα με την αεκ,δεν θα βλέπαμε την πολύ καλή ομάδα που έφτιαξε ο Πορτογάλος τα επόμενα 2 χρόνια.
Ποιος ξέρει τι θα έκανε ο Στέφενς αν έμενε άλλα 2-3 χρόνια

Περίεργη η μοίρα του προπονητή,ίσως για αυτό αμοίβεται τόσο αδρά.

ΥΓ Βλέπω πάντως τον Τούντορ μέσα στην επόμενη 5ετία(αν συνεχίσει έτσι) στον πάγκο άλλης τεράστιας ομάδας με τα ίδια χρώματα με τον ΠΑΟΚ.....
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

ΟΧΙ !!!!!!!
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

apple64 έγραψε:
ΟΧΙ !!!!!!!

Μερικά πράγματα, ειλικρινά, δεν τα καλαβαίνω...Γιατί να στηρίξεις Δώνη όταν η ομάδα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ καλή μπάλα πόσους μήνες, δε βλέπεις ΤΙΠΟΤΑ στο γήπεδο διαφορετικό και ας έρχονται τα αποτελέσματα ψιλοτυχαία...; Πώς να στηρίξεις Στέφενς, όταν βλέπεις ότι έχει φτάσει ο Γενάρης και η ομάδα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ στο παιχνίδι της. Ενώ με Τούντορ, ήδη βλέπεις σωστά οργανωμένη ομάδα, να παίζει ΟΝΤΩΣ διάφορα συστήματα - όχι στα λόγια, ε ΑΑ; - και να αποδίδει όμορφο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Το βλέπεις από παιχνίδι σε παιχνίδι, ρε παιδί μου, τι βελτίωση υπάρχει.
Πέρυσι ξεκινήσαμε καλά, αλλά ξέραμε ότι από πίσω δεν είχες κανέναν να βοηθήσει. Μπορεί και με τον Άγγελο εάν είχαμε κάνει τις φετινές μεταγραφές να μην ξεφούσκωνε η ομάδα. Που θα ξεφούσκωνε και πάλι λόγω γυμναστή, γιατί φέτος έχεις Αρτίκο και ξέρεις ότι μέχρι τον Μάιο θα τρέχουν έτσι. Για Μπόλονι, πάλι δεν ξέρουμε γιατί ναι μεν είχε μυαλό, αλλά δεν είχε λεφτά και έχασε βασικούς παίκτες το Γενάρη. Για εμένα, ο Σάντος είχε φτάσει στο ταβάνι του, ο Μπόλονι άξιζε να δουλέψει με τις σημερινές συνθήκες και ο Τούντορ είναι τυχερός που έχει τις κατάλληλες συνθήκες να δουλέψει και να αποδείξει τι αξίζει...Και δείχνει να αξίζει και να δουλεύει πολύ πολύ σωστά με το team του.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Μη διαβάζω μεσημεριάρικα για Δώνηδες και ιστορίες για αρκούδες.Ευτυχώς αυτός ο αεριτζής δεν υπάρχει πλέον στον χάρτη.
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Εγω περιμενω να δω ποτε θα φωναξουμε ΙΓΚΟΡ ΤΟΥΝΤΟΡ ΟΕ ΟΕ ΟΕ

!!!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ας τελειώσει αυτή η προσωπολατρεια που δεν έβγαλε ποτέ πουθενά

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Στηρίζω Τουντορ στα δύσκολα...ο άνθρωπος το ζει και σύντομα θα κοουτσάρει μεγάλη ευρωπαϊκή ομαδα
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Τα δείγματα έως τώρα είναι θετικά. Προπονεί την ομάδα με την αυστηρότητα και τις προδιαγραφές ενώ σοβαρού Ευρωπαικού club. Ωστόσο, ας μην προτρέχουμε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δικαιώνεται ο κουμπάρος μου ο μηνας που ήθελε βαλκανιο.. Και ο δανος αυτο ειπε .. Αυτοι ειμαστε
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

navigator11 έγραψε:Όσο περνούν τα ενενηντάλεπτα τον νιώθω όλο και πιο κοντά μας. Σαν να κουβαλάει κάτι από εμάς τα ΠΑΟΚια. Από αυτά (και) τα καλά που έχουμε. Μακάρι η συνέχεια να είναι εξίσου καλή.
Θα υπάρξουν, λογικά, και τριγμοί, φταίει δε φταίει ο ίδιος και οι παίχτες του. Εκεί θα δούμε και το εαν η προσωπικότητά του θα μπορέσει να απορροφήσει τους κραδασμούς. Εννοείται, παραμένοντας κι οχι παίρνοντας μπουλο.
Εαν δεν έχει προσωπικότητα παίχτης που έπαιζε κοντά 10 χρόνια στη Juve του Λίπι
δίπλα σε παιχταράδες, δεν ξέρω ποιός μπορεί να έχει.
Δεν νομίζω να ζήσει κάτι στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ και να μην μπορεί να το διαχειριστεί.
Το μόνο που χρειάζεται είναι έμπρακτη στήριξη απ τη διοίκηση.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Έτσι θεωρώ κι εγώ, φίλε. Αλλά είναι άλλο το να είσαι προπονητής κι άλλο παίχτης. Αλλά κι εγώ πιστεύω πως με την ουσιαστική στήριξη της διοίκησης θα αντεπεξέλθει.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Athens έγραψε:Στηρίζω Τουντορ στα δύσκολα...ο άνθρωπος το ζει και σύντομα θα κοουτσάρει μεγάλη ευρωπαϊκή ομαδα

Athens......
αυτο το.....μεγαλη ευρωπαικη ......αν δεν το εχεις καταλαβει το κανει..

μαλλον ενοεις....μια απο τις 10 πρωτες στην ευρωπη ε????
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Έτσι.
Ήδη κοουτσαρει μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

φτου μην σε ματιασουμε!!!!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

navigator11 έγραψε:Έτσι θεωρώ κι εγώ, φίλε. Αλλά είναι άλλο το να είσαι προπονητής κι άλλο παίχτης. Αλλά κι εγώ πιστεύω πως με την ουσιαστική στήριξη της διοίκησης θα αντεπεξέλθει.
Σαφώς, αλλά έχει ζήσει, λογικά, καταστάσεις που τον έχουν <<ατσαλώσει>>.
Άλλωστε με το καλοκαιρινό ξακαθάρισμα ποιός θα του κουνηθεί.
Get out λέμε. :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”