Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
nothu

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από nothu »

Γιατί όχι;
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

tad εννοειται αν ειναι να επιλεξουμε αναμεσα στο υφασμα ή σε αυτον ππου το φοραει παντα το δευτερο θα διαλεγαμε :ugeek:

απλα και αυτα τα εξωαγωνιστικα παιζουν "μπαλα" σε πολλους τομεις...οικονομικους,brand name,prestige κλπ...ε δεν μπορω να βλεπω τετοιες αστοχιες χωρις λογο...

στα της φανελας ελπιζω συντομα να δουμε τουλαχιστον τις καινουργιες εστω και χωρις την επετειακη μεσα...
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

nothu έγραψε:Γιατί όχι;
θα εισαι ο μοναδικος. εκτος αν εχεις τοσα φραγκα να δωσεις ενα 60αρι να παρεις μια φανελα και τον ιανουαριο να δωσεις αλλα 60 να παρεις επετειακη.
και να αναγκαστεις να παρεις μονο μια απο τις επετειακες γιατι νωριτερα εχεις παρει ηδη μια, εκτος αν εχει παρα πολλα φραγκα και δωσεις 180 € για φανελες
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Ρε συ che η macron δεν είναι φανέλα για τον Άρη νέας Ελβετίας ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα! Εκτος αν είναι αυτού του βεληνεκούς η Napoli, Lazio, West ham κτλ
Απλα πάλι θα κάναμε καμια συνεννόηση γιουχου και θα άργησε όλο το σύστημα. Άλλωστε η μπουτίκ πάει καλα από πωλήσεις σε polo μπλουζάκια φούτερ t-shirt της macron κτλ.

Θέλω να ελπίζω και πιστεύω ότι Ιανουάριο θα βγει η επετειακή φανέλα...και σε λίγο θα βγει η κανονική μας.
Και να σου πω και κάτι... πιτζάμα ξεμπιτζαμα αν η ομάδα παίζει όπως τώρα ούτε που με νοιάζει!

Αλλιώς, όπως είπε και ο PAOKtZis που του είπε ο υπεύθυνος επικοινωνίας που τα λέει στους ρεπόρτερ που τα λένε στο φουμπου και το φουμπου τα λέει σε εμάς αν ρωτήσουμε, θα βγουν Ιανουάριο φανέλες μας!
Άβαταρ μέλους
paoktzis

λοιπον ενας ρεπορτερ του ΠΑΟΚ ο τοσκιτσης πιο συγκεκριμενα μου ειπε οτι στο ματς με την αεκ θα εχουμε καινουργιες φανελες, και η επετειακες θα βγουν τον ιανουαριο.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ρε αλλη αιγλη nike adidas puma αυτο εννοω
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Thanix έγραψε:Ρε συ che η macron δεν είναι φανέλα για τον Άρη νέας Ελβετίας ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα! Εκτος αν είναι αυτού του βεληνεκούς η Napoli, Lazio, West ham κτλ
Απλα πάλι θα κάναμε καμια συνεννόηση γιουχου και θα άργησε όλο το σύστημα. Άλλωστε η μπουτίκ πάει καλα από πωλήσεις σε polo μπλουζάκια φούτερ t-shirt της macron κτλ.

Θέλω να ελπίζω και πιστεύω ότι Ιανουάριο θα βγει η επετειακή φανέλα...και σε λίγο θα βγει η κανονική μας.
Και να σου πω και κάτι... πιτζάμα ξεμπιτζαμα αν η ομάδα παίζει όπως τώρα ούτε που με νοιάζει!

Αλλιώς, όπως είπε και ο PAOKtZis που του είπε ο υπεύθυνος επικοινωνίας που τα λέει στους ρεπόρτερ που τα λένε στο φουμπου και το φουμπου τα λέει σε εμάς αν ρωτήσουμε, θα βγουν Ιανουάριο φανέλες μας!
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

paoktzis έγραψε:
θα εισαι ο μοναδικος. εκτος αν εχεις τοσα φραγκα να δωσεις ενα 60αρι να παρεις μια φανελα και τον ιανουαριο να δωσεις αλλα 60 να παρεις επετειακη.
και να αναγκαστεις να παρεις μονο μια απο τις επετειακες γιατι νωριτερα εχεις παρει ηδη μια, εκτος αν εχει παρα πολλα φραγκα και δωσεις 180 € για φανελες
εγω προπερσι πηρα τρεις και περσι δυο αλλα πυτζαμες εχω δε θα παρω
Άβαταρ μέλους
paoktzis

che4 έγραψε:
Thanix έγραψε:Ρε συ che η macron δεν είναι φανέλα για τον Άρη νέας Ελβετίας ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα! Εκτος αν είναι αυτού του βεληνεκούς η Napoli, Lazio, West ham κτλ

che δεν διαφωνω αλλα αν ειναι να παιρνω νικε απο το παζαρι οχι ρε φιλε προτιμω μακρον με αποκλειστικα προιοντα για μενα
δεν βλεπεις η κουλα θα φοραει την περσινη της κ-20 μας
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

che4 έγραψε:
paoktzis έγραψε:
εγω προπερσι πηρα τρεις και περσι δυο αλλα πυτζαμες εχω δε θα παρω
η τρίτη ηταν κερδισμένη ε;;... :lol: :lol:

:nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

paoktzis έγραψε:λοιπον ενας ρεπορτερ του ΠΑΟΚ ο τοσκιτσης πιο συγκεκριμενα μου ειπε οτι στο ματς με την αεκ θα εχουμε καινουργιες φανελες, και η επετειακες θα βγουν τον ιανουαριο.
Αδερφέ μου επειδή από ότι έχω καταλάβει ηλικιακά είσαι τζούνιορ πρέπει να αρχίζεις να ζυγίζεις το τι μπορεί να σου απαντήσει ένας ρεπόρτερ στο φουμπου. Πχ αν ρωτήσεις κάτι για μια μεταγγραφη και σου απαντήσει ελαφρά την καρδια κάτι δεν πάει καλα έτσι δεν είναι?δεν θα έλεγε μια πληροφορία σε κάποιον από το φουμπου.
Από εκεί και πέρα πρέπει να δεις και πως το περνάς εσύ στο φόρουμ οπου σε διαβάζουν άλλοι συνοπαδοι σου...σου φέρνω παράδειγμα το τι έχεις γράψει εσύ σε 2 μονο σελίδες...
Αρχικά:
ειναι οριστικο μετα απο ενημερωση απο την ιδια την παε.
η παρουσιαση της νεας φανελας θα γινει τελη δεκεμριο και θα μπορει να αγοραστει ιανουαριο
μεχρι τοτε θα φοραμε αυτες
υπομονη λοιπον
Μιλάς για οριστικό και επίσης εμπλέκεις την ιδια την ΠΑΕ.
Συνεχίζεις:
αδερφε αυτα μας ειπαν αν θες ρωτα εναν ρεπορτερ να σου πει ακριβως τα ιδια. ειναι η ενημερωση απο τον υπεθυνο επικοινωνιας.
στο τονιχω αν θες ρωτα στο φβ καποιον ρεπορτερ να δεις
Αυτά σας είπαν...ποιοι σας τα είπαν και σε ποιους? Εμπλέκεις πάλι την ΠΑΕ με τον υπεύθυνο επικοινωνίας. Και λες και για ρεπόρτερ.
Και κλείνεις με το αμίμητο:
λοιπον ενας ρεπορτερ του ΠΑΟΚ ο τοσκιτσης πιο συγκεκριμενα μου ειπε οτι στο ματς με την αεκ θα εχουμε καινουργιες φανελες, και η επετειακες θα βγουν τον ιανουαριο.
Ότι στο είπε ο τοσκιτσης. Αν εσύ πιστεύεις ότι μετά από όλα αυτά μπορεί κάποιος να σε παίρνει στα σοβαρά εγώ πάω πασο.

ΥΓ αν θέλεις μια φιλική συμβουλή, αν δεν γουστάρεις πάλι όλα ΟΚ. Πρώτον μην ακούς το τι θέλει να σου περάσει ένας ρεπόρτερ που ξέρει ότι θα το μεταφέρεις. Δεύτερον προσπάθησε να μην ενθουσιάζεσαι και ξεκινα να φιλτράρεις τις πληροφορίες και τρίτον προσπάθησε να έχεις μια ροή σε αυτά που λες χωρίς να αναιρείς τον εαυτό σου 3-4-5 φορές σε μια σελίδα του φόρουμ.Κριμα είναι
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Εγω πιςτευω οτι η επετειακή δεν εχει καμία σχέση με την φανέλα που θα φοράει η ομάδα μας φετος
Δλδ θα παρουσιάσουν 3 φανέλες συν τον Ιανουαρίου την επετειακή !!!!

Στο άρθρο δεν λεει τίποτα οτι θα ειναι μονο η επετειακή .

Και αν ειναι ετςι γιατί δεν παρουσίασαν επίσημα την φανέλα ;

Δεν μπορώ να πιστέψω οτι θα ειναι αυτές η καινούργιες !
Άβαταρ μέλους
paoktzis

οκ τα σβηνω ολα αν θες
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

che4 έγραψε:ρε αλλη αιγλη nike adidas puma αυτο εννοω
Εξαρτάται ρε συ...αν είναι να έχω την τοπ ποιότητα συμφωνώ...αλλα adidas έχει και ο ολυμπιακος κυμινων και η πράσινη θύελλα ανακύκλωση!

Για εμάς τους καταναλωτές οπαδούς σημασία έχει να προσφέρει πολλά ρούχα η εταιρεία...Η Nike πχ μας είχε δώσει άπειρα ρούχα από ζακέτες φόρμες κτλ κτλ καλης ποιότητας το οποιο μετρούσε...το ίδιο κάνει και η macron αρα καλα πάμε μέχρι τώρα! :opaokara:

Επίσης δεν το ήξερα ότι φορας πιτζάμες...αλλα θα μου πεις μετά από κάποια ηλικία επιβάλλεται ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
paoktzis

να ρωτησω γιατι στο συγκεκριμενο τοπικ δεν υπαρχει δυνατοτητα διαγραφης της δημοσιευσης σου?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”