Π.Α.Ο.Κ. - Brondby 5-0 - ΜVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP Π.Α.Ο.Κ. - Brondby

Olsen
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Malezas
1
1%
Vitor
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Costa
2
1%
Konstantinidis
3
2%
Kitsiou
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Tziolis
13
8%
Kace
13
8%
Pelkas
25
16%
Mak
101
64%
Rodrigues
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Savvidis
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Mystakidis
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Korovesis
1
1%

Σύνολο ψήφων: 159

Άβαταρ μέλους
gkey

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Brondby 5-0 - ΜVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από gkey »

Τα καλά τα γράψατε οπότε ας γίνω εγώ ο μίζερος και να σημειώσω κάποια αρνητικά.

1. Ο Όλσεν δεν προκαλεί καθόλου σιγουριά, είδα ερασιτεχνικές τοποθετήσεις σώματος και έξοδο.
2. Για τον Γκάρι διαβάζω ότι έκανε καλή εμφάνιση, εγώ δεν την είδα.
3. Θέλουμε επειγόντως γρήγορο στόπερ. Ο Μαλεζάς θύμισε Χασιώτη 2 φορές που πήγε να κυνηγήσει σε σπριντ αντίπαλο. Καλός παίκτης αλλά με γρήγορους επιθετικούς θα έχει πρόβλημα λόγω ταχύτητας.
4. Επίσης χρειάζεται γρήγορο σεντέρ φορ για μένα και όχι βαρύ περιοχής τύπου Κλάους. Θέλεις παίκτη με αντίθετα χαρακτηριστικά από τον Κλάους. Πολύ γρήγορο, να ξέρει μπάλα, ευκίνητο με τρίπλα. Ειδικά σε πολλά εκτός έδρας ματς θα σου φανεί πολύτιμος.

Ο αντίπαλος ήταν πολύ χαμηλής δυναμικότητος οπότε ας μην βγάζουμε συμπεράσματα για την χρονιά.
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

Sera4 έγραψε:εγω παντως δακρυσα που στο 5λεπτο με χτυπηματα χερια-ποδια-καρεκλακια-αμπαλαεα-σεισμος του ΠΑΟΚ ο λαος και τα σχετικα, καποιοι κοιτουσαν μηπως περνουσε αεροπλανο απο πανω μας...ρε σεις που μεγαλωσατε ωρε :lol:
Φοβερό,εγώ και οι φίλοι μου στην 4-β χάχναμε στον ουρανό για ελικόπτερο.(σχεδόν ίδιος θόρυβος)
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ειναι πολλα ρε γαμωτο που ερχονται μετα απο μια τετοια βραδια.

Δηλαδη μεταξυ μας τωρα. Με τετοια εδρα και με ομαδα που παιζει με αυτη τη νοοτροπια, με δικα της παιδια καυλωμενα μεσα, ποιος μπορει να μας κερδισει στην Τουμπα;

Το ξερω οτι υπερβαλλω, αλλα το εχω ξαναπει. Εχουμε μια απο τις καλυτερες εδρες στον κοσμο. Εχουμε μενταλιτι που αν (για παραδειγμα) η ποιοτητα της ομαδας ειναι για 7 με το DNA του ΠΑΟΚ μπορει να φτασει στο 9.

Τα λεμε τοσο καιρο. Φτιαξτε μια ομαδα καυλωμενη να παιζει επιθεση, βαλτε την μεσα στην Τουμπα και δεν υπαρχει ελπιδα για κανεναν αντιπαλο.

Ηρθαν οι Δανοι και νομιζαν οτι εχουν 50-50 πιθανοτητες. Και φαγανε ολο το πακετο ΠΑΟΚ-Τουμπα στη μαπα και τα παιξανε! Τους περνουσε ο Μακ λες και εκανε πλακα.

Και τελος να πω οτι γουσταρω που η ομαδα εχει μεγαλωσει και δεν το εχουμε καταλαβει.
Ο Πελκας, ο Κιτσιου, ο Κων/νιδης, ο Κατσε ηταν 16 χρονων και εβλεπαν τον Μουσλι, τον Παμπλο, τον Βιειρινια και λοιπα να πετανε εξω την Φενερ, να κερδιζουν την Τοτεναμ, την Βιγιαρεαλ και λοιπα.
Αρα στα δικα τους τα μυαλα ισχυει το "Ποια Μπροντμπι ρε;".
Οποτε ερχεται εδω ο καθε Αγκερ και του σκαει και μια ποδιά ο Πελκας για να τον ξεφτιλισει και λιγο :mrgreen:

Ενταξει υπερβαλλω γενικα. Η καυλα ακομα ειναι σε πολυ υψηλα επιπεδα. Αφου κοιμηθηκα με χαμογελο καρφωμενο στην μουρη μου. :lol: Αλλα αυτο μου εβγαλε ο χθεσινος ΠΑΟΚ. Τη νοοτροπια του μεγαλου ΠΑΟΚ, οχι μιζερια, φοβο και λοιπα.
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Νομίζω ο Σλοβάκος δικαιούται τον τίτλο του εμβιπι...
Ενας ωραίος ΠΑΟΚ που με χαρά ξαναείδα στο γήπεδο...
Νομίζω ότι θα φτάσουμε πάλι στα χρόνια τα παλία που πηγαίναμε στην Τούμπα και αυτό που ήταν το ζητούμενο ήτνα ποιός θα βάλει το πρώτο γκολ και στα πόσα θα σταματήσει το κοντέρ,,,
Πείτε το υπερμετρο ενθουσιασμό αλλά πιστεύω ότι η ομάδα όταν ενσωματωθούν και οι υπόλοιπες μεταγραφές απλα θα κεντάει...
Τα κοράκια θα πέσουν να μας φάνε αλλά ειλικρινά πιστέυω ότι γίνεται δουλεία να τα κερδίζουμε και αυτά...
Για την χαμηλή δυναμικότητα της Μπρόντμπυ θέλω να πω ότι την δυναμικότητα ενος αντιπάλου στο γήπεδο την φτιάχνει και η δική σου αγωνιστική συμπεριφορά...
Μπράβο σ όλα τα παιδιά που έπαιξαν και πάμε γι άλλα...
Που ειναι φέτος ο τελικός του Γιουρόπα; (να βρούμε κανα φτηνό αεροπορικό)

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Φιλικά πάντα...
gkey έγραψε:...
Ο αντίπαλος ήταν πολύ χαμηλής δυναμικότητος...
Ο αντίπαλος είχε αμυντικό (Agger) πιο ακριβό και πιο ποιοτικό από όλους τους αμυντικούς του "ψευτοπρωταθλητή" που παίζει Ch.L.
Είχε 2 επιθετικούς Elmanter - Pukki που αν τους έπαιρνε οποιαδήποτε ομάδα της Λίγκας θα γράφανε για ΜΠΑΜ και ΜΠΟΥΜ οι κουμπουριές!
Η συγκεκριμένη ομάδα -2ο μεγαλύτερο budget στην Δανία- έμπαινε για την πλάκα της playoff στο Ελλαδιστάν... μη λέμε ότι να 'ναι! Εμείς την κάναμε να φαίνεται "χωριό"...

Για το τέρμα το έχουμε πει άπειρες φορές... η πιο δύσκολη θέση... όλοι οι μεγάλοι τερματάδες κάναν τρελές ώμες όταν άλλαζαν ομάδα.
Στήριξή και θα αφήσει εποχή... δεν μπορεί να είναι τυχαίο που τον θεωρούν επόμενο βασικό τερματοφύλακα της Σουηδίας.
Σιγουριά θα εμπνεύσει όταν μάθει και τον μάθουν οι συμπαίχτες του (οι αμυντικοί κυρίως).

Συμφωνώ για απόκτηση γρήγορου αμυντικού... αλλά δεν είναι επιτακτική ανάγκη... σιγά σιγά όλα θα γίνουν. Αρκεί να βρεθεί ο καλύτερος!

Περιφεριακούς έχεις... Mak, Jairo, Rodrigez...
Περιοχάτους έχεις... Κλάους, Κουλούρη...
Αν αποκτήσεις έναν που να μπορεί να παίξει και τα 2 -λέγε με Ola :twisted: - είσαι κομπλέ.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ελπίζω μεθαύριο να μη πάθουμε καμία νιλα, με τόση χαρά απόψε
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Highlight της βραδιάς ο Ιβάν κάνει σαν μικρό παιδί από την χαρά :D από τότε που ανέλαβε δεν τον είδα έτσι
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

GiorgosAtha έγραψε:Φιλικά πάντα...
gkey έγραψε:...
Ο αντίπαλος ήταν πολύ χαμηλής δυναμικότητος...
Ο αντίπαλος είχε αμυντικό (Agger) πιο ακριβό και πιο ποιοτικό από όλους τους αμυντικούς του "ψευτοπρωταθλητή" που παίζει Ch.L.
Είχε 2 επιθετικούς Elmanter - Pukki που αν τους έπαιρνε οποιαδήποτε ομάδα της Λίγκας θα γράφανε για ΜΠΑΜ και ΜΠΟΥΜ οι κουμπουριές!
Η συγκεκριμένη ομάδα -2ο μεγαλύτερο budget στην Δανία- έμπαινε για την πλάκα της playoff στο Ελλαδιστάν... μη λέμε ότι να 'ναι! Εμείς την κάναμε να φαίνεται "χωριό"...
Γιωργη μπυραρια ηταν...ή μηπως νομιζεις οτι το επιπεδο των ελληνικων ομαδων ειναι ανωτερο μιας μπυραριας;
Καφενεια εχουμε στο Ελλαντα εκτος 2-3 ομαδων...εμεις απο την Ξανθη και μετα τι ημασταν;
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δεν είπα το αντίθετο Rizla... αλλά όχι και να την βγάζουμε στο επίπεδο του Λεβαδειακού!
Μη τρελαθούμε κιόλας. Μπυραρία ξε-μπυραρία... και 3-4 παίχτες πανωραφάτους είχε... και το μισό της ρόστερ -τουλάχιστον- έπαιζε βασικό στο 90% των ομάδων της Λίγκας μας... και playoff έμπαινε και μάλιστα εύκολα!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

pgetsos έγραψε:Ελπίζω μεθαύριο να μη πάθουμε καμία νιλα, με τόση χαρά απόψε
Διάβασε αν θες στους στόχους, έγραψα κάτι για το ταξίδι. ;)

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

GiorgosAtha έγραψε:Δεν είπα το αντίθετο Rizla... αλλά όχι και να την βγάζουμε στο επίπεδο του Λεβαδειακού!
Μη τρελαθούμε κιόλας. Μπυραρία ξε-μπυραρία... και 3-4 παίχτες πανωραφάτους είχε... και το μισό της ρόστερ -τουλάχιστον- έπαιζε βασικό στο 90% των ομάδων της Λίγκας μας... και playoff έμπαινε και μάλιστα εύκολα!
Πολυ πιθανον...αλλα μιλαω για την δυναμικη του αντιπαλου...πχ ο Παναθηναικος που ειδα ενα ημιχρονο με την Γκαμπαλα ειναι χαμηλοτερης δυναμικοτητας απο την Μπροντμπι...αυτο ομως δεν σημαινει οτι η Μπροντμπι ειναι δυνατος αντιπαλος...
Shlaxim

Δημοσίευση από Shlaxim »

Πολύ καλή εμφάνιση! Έμεινα εντυπωσιασμένος!

Κάποιες παρατηρήσεις, αν και είναι νωρίς για συμπεράσματα:
1. Οι Δανοί κατέβηκαν στο 1ο ημίχρονο με σκοπό την άμυνα. Καταφέραμε να ξεκλειδώσουμε την άμυνα αυτή με την καταπληκτική ποδιά του Πέλκα και το κίνηση του Μακ μετέπειτα. Με ατομική δηλαδή ενέργεια. Φέτος έχουμε την ατομική ενέργεια.
2. Το 2ο γκολ μπαίνει μετά απο την ένδειξη πάθους του Μακ να τρέξει να μαρκάρει και να κερδίσει μια χαμένη μπάλα (μετά βέβαια είναι και η ποιότητα του Πέλκα αλλά αναφέρθηκα ήδη σε αυτή). Φαίνεται ότι έχουμε και πάθος και ελπίζω αυτό να διατηρηθεί και την υπόλοιπη σεζόν. Το γεγονός ότι έχουμε πολλούς ενδεκαδάτους παίκτες θα βοηθήσει έτσι ώστε όποιος μπαίνει να παίζει με πάθος για να είναι και στο επόμενο παιχνίδι βασικός. Άρα φέτος λογικά θα έχουμε και μεγαλύτερη διάρκεια.
3. Στο 2ο ημίχρονο κάνουν την πρώτη φάση οι Δανοί. Εκεί εντυπωσιάστηκα από την αλληλοκάλυψη που ενώ ο Δανός κάνει την σέντρα, έρχετε με τρομερή ταχύτητα νομίζω ο Κωνσταντινίδης στο ύψος του πέναλντι και κλέβει την μπουκιά από το στόμα του Δανού που ήταν έτοιμος να σουτάρει. Ομαδικότητα και αλληλοκάλυψη.
4. Μετά και το 3ο οι Δανοί κατέρρευσαν. Οπότε δεν δίνω μεγάλη σημασία στο 4ο και 5ο γκολ ακόμη και το πέναλντι που έρχονται φυσιολογικά. Φυσιολογικά σε μία φυσιολογική ομάδα βέβαια που δεν κατεβάζει ταχύτητα και παίζει με πλάνο.
5. Οι αλλαγές μπαίνουν μέσα και προσφέρουν ή τουλάχιστον δείχνουν διάθεση. Και ο Σαββίδης και ο Μυστακίδης. Ο Κοροβέσης μου φάνηκε μέτριος. Αυτό το είδαμε και στα προηγούμενα ματς.
6. Ο Μαλεζάς μου φάνηκε αργός για την θέση που έπαιξε. Θα μπορούσε εκεί να παίξει ο Λέοβατς?
7. Σε κάποια σημεία στο 1ο ημίχρονο Μακ και Κάτσε ταλαιπώρησαν την μπάλα.

Κάτι καλό χτίζεται και μάλιστα πιστεύω δεν θα ξεφουσκώσει φέτος γιατί πλέον έχουμε πολλούς καλούς παίκτες. Περιμένω να δω πως θα παίζει η ομάδα με τον Κλάους μέσα...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

pilotos έγραψε:

Το έχω δει, και συμφωνώ απόλυτα

Απλά φοβάμαι με τον υπέρμετρο ενθουσιασμό ;)

Btw, λείπουν εδώ μέσα μερικοί από τους πανηγυρισμούς η είναι ιδέα μου;
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

pgetsos έγραψε:
pilotos έγραψε:

Το έχω δει, και συμφωνώ απόλυτα

Απλά φοβάμαι με τον υπέρμετρο ενθουσιασμό ;)

Btw, λείπουν εδώ μέσα μερικοί από τους πανηγυρισμούς η είναι ιδέα μου;
Δεν με νοιάζει τί κάνουν οι άλλοι. Ας μείνουν με την μιζέρια τους.

Και ποιος σου λέει ότι δε θα μπουν ακόμα πιο καυλωμένοι την Κυριακή;

Φυσικά το θέμα ψυχολογία σε μια ομάδα είναι κυρίαρχο, θέλει πολύ δουλειά, φαντάζομαι ότι το δουλεύουν.

Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Η προσγείωση στη γη είναι δουλειά του προπονητή και των παιχτών...
Εμείς έχουμε κάθε δικαίωμα να τρελαινόμαστε από την χαρά μας!

Στόχευσε στα άστρα για να φτάσεις στα σύννεφα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”