Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Oh oh oh my god, You are really good. I'm Danish, so for sure I support and hope for Brøndby. But after a short time, I just enjoyed watching Your team play. I think You can come very far in the competition, if You continue to play like You do tonight
Greetings from Denmark to Greece
Από το Facebook, σε σχόλιο στο Facebook της Π.Α.Ε.
Εμένα αυτό με φτάνει. Ειδικά τα 3 "oh" στην αρχή...με φτιάχνουν ρε παιδί μου!!!
Πελκας MVP...μακαρι να μην εχει τιποτα σοβαρο το παληκαρι...γκολαρα απο τις λιγες.
Μακ παρα πολυ καλος MVP κι αυτος.Δυσκολα θα βρεις να υστερησε καποιος.Ισως ο Ολσεν σε μια εξοδο και 2-3 τσαφ στην αμυνα,αλλα δεν μπορεις να σταθεις σε αυτα μετα απο το 5-0.
Σιγουρα το παιχνιδι δεν μπορει να ειναι οδηγος καθως η Μπροντμπι ειναι μια μπυραρια και δεν εχουν σχεση με ποδοσφαιρο,χωρις να θελω να μειωσω βεβαια την τεραστια σε εκταση νικη μας.
Η ομαδα δειχνει πολυ καλα σημαδια...φτου φτου...ας συνεχισουμε σε αυτον τον ρυθμο.
Η ΚΑΥΛΑ επέστρεψε. Τελεία. Να κάνουμε ΟΛΟΙ το παν, στα εύκολα και στα δύσκολα, να παραμείνει.
Υ.Γ.Ελπίζω μαζί να επιστρέψει και λίγο περισσότερο "ΟΟΟ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ..." από την κερκίδα. Το σύνθημα αυτό, ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη πραγματικά ΤΑΡΑΚΟΥΝΑΕΙ το γήπεδο.
Τι καβλα ήταν αυτή με μισή ομάδα...
Υπέροχο βράδυ και δεν το περίμενα τόσο άνετο
Καλά που φορούσαν οι άλλοι κίτρινα γιατί θα νόμιζα ότι παίζουμε με την κ17
Ασχέτως με την φετινή πορεία της ομάδος το αποτέλεσμα από μόνο του μένει στην ιστορία με κεφαλαία γράμματα , 5-0 σε ευρωπαικό ματς είναι μεγάλη υπόθεση. Μπράβο !!!!