Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016
Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016
Π κ κίνηση εντυπώσεων αλλα και ουσίας
Αλλα ο νεκρός αναστενεται;
Δυσκολα
Αλλα ο νεκρός αναστενεται;
Δυσκολα
- Amon Tobin
Αλλος παίκτης ο Βασιλειάδης στον ΠΑΟΚ...
Τελείως διαφορετικός οπουδήποτε αλλού...
Καλώς (ξανα)ήρθες τρελοαρχηγέ...

Τελείως διαφορετικός οπουδήποτε αλλού...
Καλώς (ξανα)ήρθες τρελοαρχηγέ...
1. Αμερικανός, Τσόχλας, Duvnjak (μια χαρά)
2. Λιάπης, Μπίδης από Δεκέμβρη
3. Βασιλειάδης, Δέδας, Σαλούστρος (μια χαρά)
4. Μαργαρίτης, Markovic, Κακαρούδης (μια χαρά)
5. Αμερικανός, Κώττας
προσωπικά θα πήγαινα για τον βασικό άσσο και 5 και μετά θα βλεπα πώς είναι η ομάδα. Να δούμε πώς μπορεί να συνδυαστεί ο Αμερικανός με τον Duvnjak στο 2, ή ο Τσόχλας με τον Αμερικανό, πάντα με τον Βασιλειάδη στο 3 για να δούμε τι παίκτη χρειαζόμαστε (αν χρειαζόμαστε). Να δούμε και τους χώρους, τι παίκτης θα είναι ο άσσος, θα πασάρει από μέσα πρός τα έξω ή το αντίστροφο. ο Uros πάει και αυτός αρκετά πρός τα μέσα οπότε δεν ξέρω μήπως θα θέλαμε έναν παίκτη στο 2 στυλ Drew Nicholas (επαναλαμβάνω ΑΝ θέλουμε γιατί ως λεπτά βγαίνουν οι χρόνοι στο 1-2 με 4 παίκτες + Μπίδη όποτε επιστρέψει).
Στους ψηλούς, οι χρόνοι πάλι βγαίνουν. Τα σχήματα όμως θα είναι αδύνατα ορισμένε φορές. Το είδαμε αυτό πέρυσι όπου όταν δεν ήταν ο Μαργαρίτης στο παρκέ υπήρχε πρόβλημα στην άμυνα και στο rebound. Στο 5 λοιπόν θες παίκτη οπωσδήποτε με τα νούμερα του Langford. Ακόμα όμως και να τα βρείς (δεν το θεωρώ απίθανο), η άμυνα μας στο post θα έχει πρόβλημα. Εκτός αν ο αμερικανός θα είναι ο Duncan...
2. Λιάπης, Μπίδης από Δεκέμβρη
3. Βασιλειάδης, Δέδας, Σαλούστρος (μια χαρά)
4. Μαργαρίτης, Markovic, Κακαρούδης (μια χαρά)
5. Αμερικανός, Κώττας
προσωπικά θα πήγαινα για τον βασικό άσσο και 5 και μετά θα βλεπα πώς είναι η ομάδα. Να δούμε πώς μπορεί να συνδυαστεί ο Αμερικανός με τον Duvnjak στο 2, ή ο Τσόχλας με τον Αμερικανό, πάντα με τον Βασιλειάδη στο 3 για να δούμε τι παίκτη χρειαζόμαστε (αν χρειαζόμαστε). Να δούμε και τους χώρους, τι παίκτης θα είναι ο άσσος, θα πασάρει από μέσα πρός τα έξω ή το αντίστροφο. ο Uros πάει και αυτός αρκετά πρός τα μέσα οπότε δεν ξέρω μήπως θα θέλαμε έναν παίκτη στο 2 στυλ Drew Nicholas (επαναλαμβάνω ΑΝ θέλουμε γιατί ως λεπτά βγαίνουν οι χρόνοι στο 1-2 με 4 παίκτες + Μπίδη όποτε επιστρέψει).
Στους ψηλούς, οι χρόνοι πάλι βγαίνουν. Τα σχήματα όμως θα είναι αδύνατα ορισμένε φορές. Το είδαμε αυτό πέρυσι όπου όταν δεν ήταν ο Μαργαρίτης στο παρκέ υπήρχε πρόβλημα στην άμυνα και στο rebound. Στο 5 λοιπόν θες παίκτη οπωσδήποτε με τα νούμερα του Langford. Ακόμα όμως και να τα βρείς (δεν το θεωρώ απίθανο), η άμυνα μας στο post θα έχει πρόβλημα. Εκτός αν ο αμερικανός θα είναι ο Duncan...
στη ρακετα ειμαστε πολυ αδειοι...ο κωττας δε νομιζω να μπορει να παρει χρονο φετος δεν ειναι ακομα ετοιμος...ο μαργαριτης φθειρεται ευκολα εκει...για τον μαρκοβιτς ποια η γνωμη σου παλοκ μπορει να παιρνει και λεπτα στη ρακετα??
γνωμη μου ειναι θελουμε δυο παιχτες στο 5 και ενα 1-2 ακομα σιγουρα...
πολλα θα εξαρτηθουν και απο την κατασταση των μπιδη και δεδα ποσα λεπτα τους βλεπεις να μπορουν να παιρνουν??
γνωμη μου ειναι θελουμε δυο παιχτες στο 5 και ενα 1-2 ακομα σιγουρα...
πολλα θα εξαρτηθουν και απο την κατασταση των μπιδη και δεδα ποσα λεπτα τους βλεπεις να μπορουν να παιρνουν??
Κρατήσαμε 2 παίχτες που προέρχονται από πολύ σοβαρό τραυματισμό μόνο και μόνο για συναισθηματικούς λόγους και επειδή είναι καλά παιδιά. Οκ και λόγω αφραγκίας..Αν είναι καλά παιδιά να τους πάρουμε παγωτό που έλεγε και ο Παντελάκης..Άντε για τον Μπίδη να τον καταλάβω, είναι και ο Μπέντζαμιν Μπάτον της Α1..Για ποιο λόγο όμως από τη στιγμή που το μπάτζετ σου είναι τόσο περιορισμένο και μετράς μέχρι και το τελευταίο cent, να ξοδέψεις ακόμα κι αυτά τα 25 χιλιάρικα στον Κακαρούδη που είναι 4 που παίζει κυρίως έξω από τη ρακέτα και να μη τα τσοντάρεις σε δεύτερο παίχτη στο 5.
Το λέω αυτό γιατί διαβάζω παντού σήμερα πως μάλλον θα πάμε για έναν μόνο παίχτη στο 5. Αν πάμε για 2 παίχτες τότε καλώς τον κράτησαν τον Κακαρούδη. Δε βγαίνει με τίποτα όμως με μόλις ένα σέντερ το πράμα..Με τίποτα όμως, ακόμα κι αν είναι ο Ντάνκαν που λέει ο Πάλοκ. Ο Κώττας λογικά δε θα υπολογίζεται στο ροτέισον και φέτος, οπότε που πας με ένα μόνο ψηλό σε 3 διοργανώσεις..? Και στην τελική είναι κρίμα μια ομάδα με τόσο χαμηλό μπάτζετ που την διαφορά την κάνουν οι αμερικανοί, αντί να πάρει 4 που δικαούται, τελικά να μένει μόνο με 2...
Το λέω αυτό γιατί διαβάζω παντού σήμερα πως μάλλον θα πάμε για έναν μόνο παίχτη στο 5. Αν πάμε για 2 παίχτες τότε καλώς τον κράτησαν τον Κακαρούδη. Δε βγαίνει με τίποτα όμως με μόλις ένα σέντερ το πράμα..Με τίποτα όμως, ακόμα κι αν είναι ο Ντάνκαν που λέει ο Πάλοκ. Ο Κώττας λογικά δε θα υπολογίζεται στο ροτέισον και φέτος, οπότε που πας με ένα μόνο ψηλό σε 3 διοργανώσεις..? Και στην τελική είναι κρίμα μια ομάδα με τόσο χαμηλό μπάτζετ που την διαφορά την κάνουν οι αμερικανοί, αντί να πάρει 4 που δικαούται, τελικά να μένει μόνο με 2...
Για μενα θα ειναι μεγαλο λαθος αν δεν παρουμε 4 αμερικανους.2 γκαρντ και 2 ψηλους.Αλλιως δεν εκμεταλευομαστε το μπονους Βασιλειαδη.Δηλαδη αν ο Βασιλειαδης ειναι ο φετινος Αμερικανος πλαγιος(μετα τους Πειν-Καρτερ),δεν κερδιζουμε κατι.Ετσι οπως βλεπω το ροστερ Δεδας και ενας εκ των Κακαρουδη-Μαρκοβιτς ηταν περιττοι
den exei noima na sxoliazoume POS tha EPREPE na ftiaxtei to roster. Leme tora ti ginetai. Me Margariti-Markovic kai Kakaroudi sto 4.5 den mporeis na pas gia 2 amerikanous psilous. Poios eisai, i Efes Pielsen? Alla eipa oti prepei aytos o enas na einai gia 2: kai scorer kai rebound kai amina, giati allios...
Gia to 1-2 simfono ayti ti stigmi, fainetai oti theloume 2 paiktes. Apla ayto pou eipa einai na ksekinisoun ta filika kai na doume pos pame. Guard brikseis kai mesa oktobri
PS: Gia Deda-Mpidi den exo apolitos kamia aporia gia to an tha boithisoun.
PS2: Gia Kotta nomizo oti mporei. Xoris na exo milisei me kapoion oste na ksero. O Soulis poli diskola tha ton empisteythei pantos an den tou kanei ayta pou thelei apo tora.
Gia to 1-2 simfono ayti ti stigmi, fainetai oti theloume 2 paiktes. Apla ayto pou eipa einai na ksekinisoun ta filika kai na doume pos pame. Guard brikseis kai mesa oktobri
PS: Gia Deda-Mpidi den exo apolitos kamia aporia gia to an tha boithisoun.
PS2: Gia Kotta nomizo oti mporei. Xoris na exo milisei me kapoion oste na ksero. O Soulis poli diskola tha ton empisteythei pantos an den tou kanei ayta pou thelei apo tora.
Εχω την εντυπωση οτι θα γινουν αλλες 3 κινησεις. Ο Γκαλογουει για τον 1, ενας ψηλος κατα πασα πιθανοτητα Ελληνας (πχ Μαυροειδης) και ενας αμερικανος για αλλαγη του.
Τα σχηματα στο 4-5 θα ειναι τα εξης :
Αμερικανος στο 5 και Μαργαριτης ή Κακαρουδης στο 4.
Μαρκοβιτς και Μαργαριτης ο δευτερος συνδυασμος. Ο Σερβος ειναι καλος ριμπαουντερ και δυνατο κορμι
Θα κανει την δουλεια του Λανκφορντ φετος . (μακαρι να ειχαμε 2 τετοιους να μπορουν να παιζουν και στο
4 και στο 5 αλλα φτωχεια καταραμενη).
Ασσο πιστευω θα βρουμε Αμερικανο 30+ χρονων καλο αμυντικο και καλο δημιουργικα.
Στις αλλες θεσεις ειμαστε μια χαρα.
1 Αμερικανος-Τσοχλάς
2 Ντουβνιακ-Μπιδης-Λιαππης
3 Βασιλειαδης-Σαλουστρος-Δεδας
4 Μαργαριτης-Κακαρουδης-Μαρκοβιτς
5 Αμερικανος-Κοττας
Αμερικανος στο 5 και Μαργαριτης ή Κακαρουδης στο 4.
Μαρκοβιτς και Μαργαριτης ο δευτερος συνδυασμος. Ο Σερβος ειναι καλος ριμπαουντερ και δυνατο κορμι
Θα κανει την δουλεια του Λανκφορντ φετος . (μακαρι να ειχαμε 2 τετοιους να μπορουν να παιζουν και στο
4 και στο 5 αλλα φτωχεια καταραμενη).
Ασσο πιστευω θα βρουμε Αμερικανο 30+ χρονων καλο αμυντικο και καλο δημιουργικα.
Στις αλλες θεσεις ειμαστε μια χαρα.
1 Αμερικανος-Τσοχλάς
2 Ντουβνιακ-Μπιδης-Λιαππης
3 Βασιλειαδης-Σαλουστρος-Δεδας
4 Μαργαριτης-Κακαρουδης-Μαρκοβιτς
5 Αμερικανος-Κοττας
απορώ με την θεοποίηση του Βασιλειάδη.... παίκτης σημαία? που πήγε στον γαύρο????
εμένα μου είναι παντελώς αδιάφορος...
επαγγελματίας και ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν συνάδουν απλά....
Μάθε ότι ο επαγγελματίας απέρριψε πρόταση 500 χιλιάδων απ'την αεκ και άλλες ξένες ομάδες για τα δικά σου ψίχουλα.
Ο Μπανε έπαιξε στην ΑΕΚ ο Κόρφας βάζελο . Ωπ ξέχασα για σένα εχθρός είναι μόνο ο Ολυμπιακός
Ο Μπανε έπαιξε στην ΑΕΚ ο Κόρφας βάζελο . Ωπ ξέχασα για σένα εχθρός είναι μόνο ο Ολυμπιακός
ο Μπάνε ήθελε να επιστρέψει και πρόταση δεν του έγινε ποτέ... μην πετάς ειρωνεία...
είπα την άποψη μου, πες την δικιά σου και τις εξυπνάδες κράτα τες για πάρτι σου
zoomgr έγραψε:απορώ με την θεοποίηση του Βασιλειάδη.... παίκτης σημαία? που πήγε στον γαύρο????
Ε ναι ο Βασιλειάδης έτυχε στις χρυσές εποχές Πανελούδη - Δρόσου και μας πρόδωσε.zoomgr έγραψε:ο Μπάνε ήθελε να επιστρέψει και πρόταση δεν του έγινε ποτέ... μην πετάς ειρωνεία...
τώρα γράφεις σωστά, λες την άποψη σου... και τέλος, τα μάθε και τα άλλα τα σχετικά... δεν..
ευχαριστώ
ευχαριστώ