Μαζι σου φιλε, για αυτο ειπα χωρις δοση ειρωνειας. Και εγω θελω 2-3 παιχταραδες αλλα για την ωρα ισως προεχει η δημιουργια ομαδας και καλυψη ποσοτικως των κενων που ειχαμε, που σιγουρα περιορισαν τις επιλογες απο το πανω ραφι. Η προκριση παντως στους ομιλους δεν αυξανει τρελα το budget παντως, περιπου +3 εκ ευρω.ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Φίλε 'Omerta76' δεν λέω ότι δεν έχεις δίκιο (σε σημείο μάλιστα που να με απογοητεύεις με το ρεαλισμό σου!), αλλά όπως πολύ σωστά γράφει και ο συνοπαδός μας 'Simba', αν ο ΠΑΟΚ προκριθεί στους ομίλους του Europa League (και ειδικά αν αυτό γίνει από αύριο με ένα σκορ ασφαλείας, πχ 3-0), τότε ανοίγει ο δρόμος και θα έχεις την οικονομική ευχέρεια να κάνεις τις 2 από τις 3 έστω κινήσεις (Douglas Teixeira - Gaston Ramires - Ibrahima Balde) που ανέφερα σε προηγούμενο ποστ.
Σαφώς και δεν είμαι εγώ ο ειδικός, αλλά δεν νομίζω ότι δεν μπορώ να ονειρεύομαι μεγάλους παίκτες στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας...! Εύχομαι πάντως τα καλύτερα αύριο κι ότι τους φωτίσει ο Θεός...
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Ακριβώς!nico4 έγραψε:Αν οι επόμενες κινήσεις εξαρτώνται απ' το αν περάσουμε ή όχι στους ομίλους, σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένα πλάνο και πάμε πάλι όπως τόσα χρόνια "ότι κάτσει"
Το ύψος θα πρέπει να είναι ανεξάρτητο απ την πρόκρισηsimba έγραψε:Αυτο που ειπωθηκε (ή αυτο που εννοηθηκε) ηταν οτι αυτο που θα εξαρτηθει απ'την προκριση,
θα ειναι το υψος και το μεγεθος των αλλων κινησεων,
οχι το ΑΝ θα κανουμε αλλες κινησεις..
αλλιώς του χρόνου πάλι στα ίδια θα ψάχνουμε
καθώς η ομάδα είναι ημιτελής και τα ημίμετρα δεν βοηθούν.
Αν έχουν αποφασίσει να ξοδέψουν χ ποσό σε περίπτωση πρόκρισης ή μη, αυτό δεν πρέπει να αλλάξει.
αν όμως σε περίπτωση πρόκριση υπάρχει το χ ποσό συν ψ (απο τα οφέλη των ομίλων);
τότε δεν θα είναι συνετό να χρησιμοποιήσεις αυτό το διαθέσιμο ψ ποσό για να πετύχεις μεγαλύτερους μεταγραφικούς σου στόχους, στόχους που μπορεί να είχες αφήσει στην άκρη για όταν είτε θα έχεις το διαθέσιμο μπατζετ είτε αυτοί θα είναι διαθέσιμοι με λιγότερα χρήματα...

τότε δεν θα είναι συνετό να χρησιμοποιήσεις αυτό το διαθέσιμο ψ ποσό για να πετύχεις μεγαλύτερους μεταγραφικούς σου στόχους, στόχους που μπορεί να είχες αφήσει στην άκρη για όταν είτε θα έχεις το διαθέσιμο μπατζετ είτε αυτοί θα είναι διαθέσιμοι με λιγότερα χρήματα...

Εγώ πάλι πιστεύω πως οι στόχοι είναι συγκεκριμένοι και απλά περιμένουμε αφενός να περνάνε οι μέρες,για να πέφτουν οι απαιτήσεις και αφετέρου για να δούμε πόσο μπορούμε να ανέβουμε οικονομικά (αν αυτό χρειαστεί) μέσω των χρημάτων της πρόκρισης στους ομίλους.
Αν η απόκτηση παικτών απ'το πάνω ράφι εξαρτώνταν απ'την είσοδο στους ομίλους θα μπορούσε απλώς να φέρει κάποιους παίκτες πιο νωρίς ή με δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά και να εξασφαλίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την είσοδο αφού δεν υπήρχε περίπτωση να παίξουμε με κανένα μεγαθήριο.
Το ότι δεν το έκανε, εμένα μου δείχνει πως δεν ακολουθεί αυτό που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια. Κάνει αυτό που έχει στο μυαλό του ανεξάρτητα από συγκυρίες.
Το ότι δεν το έκανε, εμένα μου δείχνει πως δεν ακολουθεί αυτό που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια. Κάνει αυτό που έχει στο μυαλό του ανεξάρτητα από συγκυρίες.
Μήπως ανακυκλώνουμε τα ιδια πραγματα; Πριν τρεις 'ωρες τα λέγαμε..................
Φοίνικας έγραψε:Το ύψος θα πρέπει να είναι ανεξάρτητο απ την πρόκρισηsimba έγραψε:Αυτο που ειπωθηκε (ή αυτο που εννοηθηκε) ηταν οτι αυτο που θα εξαρτηθει απ'την προκριση,
θα ειναι το υψος και το μεγεθος των αλλων κινησεων,
οχι το ΑΝ θα κανουμε αλλες κινησεις..
αλλιώς του χρόνου πάλι στα ίδια θα ψάχνουμε
καθώς η ομάδα είναι ημιτελής και τα ημίμετρα δεν βοηθούν.
Αν έχουν αποφασίσει να ξοδέψουν χ ποσό σε περίπτωση πρόκρισης ή μη, αυτό δεν πρέπει να αλλάξει.
logios έγραψε:Τις κινήσεις που θα κάνουμε έγραψα, ψάχνεις παίκτες για θέσεις που θες και ανάλογα τον προυπολογισμό που έχεις κάνεις τις επιλογές.nico4 έγραψε:Όχι βέβαια. Αυτό που έγραψα ήταν για το ποστ του λόγιου που είπε πως νομίζει ότι περιμένουμε να δούμε αν περάσουμε στους ομίλους για το αν θα κάνουμε άλλες κινήσεις.nothu έγραψε:Δηλαδή εσύ έχεις καταλάβει οτι η ομάδα δεν έχει σοβαρό πλάνο;
Πήρε πιτσιρίκια με προοπτικές και συμφωνούμε όλοι πως ίσως γίνουν άλλες 2-3 που θα δώσουν το κάτι παραπάνω σε ποιότητα και εμπειρία.
Σε αυτές σίγουρα μπορείς να έχεις επιλογές από πάνω ράφι και να τα σκάσεις, αν τα 'χεις, ή να πας σε χαμηλότερου επιπέδου γιατί έχεις τον περιορισμό των χρημάτων.
Αυτό φανερώνει πλάνο A ( χωρίς ομίλους ) και εναλλακτικό B ( με ομίλους ).
1 φορ
1 10αρο8αρι
2 στοπερ
ολοι κατω των 30
μαντουρο σαλπι-κοστα(50-50) αντιο
1 10αρο8αρι
2 στοπερ
ολοι κατω των 30
Πιστεύω ότι κι ο Odi όπως το λέει.K_geo έγραψε:αν όμως σε περίπτωση πρόκριση υπάρχει το χ ποσό συν ψ (απο τα οφέλη των ομίλων);
Ο Κόστα δε φεύγει με τίποτα ξέχασέ το. Λήγει το συμβόλαιο το 2016, οπότε σύντομα. Σήμερα προσφέρει σαν παίκτης 300,000, αλλά μπορεί να ανεβεί όπως ο Σέρτζιο. Θα βοηθήσει αν κάνουμε την Τούμπα όπως τότε, και βλέπω να υπάρχει θετική αύρα (ευτυχώς) και μία τάση να γίνουμε πάλι όπως τότεgergeo4 έγραψε:1 φορ
1 10αρο8αρι
2 στοπερ
ολοι κατω των 30

Βρήκα επιθετικό που λήγει το συμβόλαιο το Δεκέμβρη. Αργεντίνος με 5εκ value που τον στέλουν δανεικό. Λογικά με 1,5εκ τον αγοράζουμε σήμερα.
GUSTAVO BOU
http://www.transfermarkt.com/gustavo-bo ... eler/71608
https://www.youtube.com/watch?v=NUMurZlSUpg
Στο βίντεο κάνει πολύ ωραία πράγματα και έχει το 1 εναντίον ενός πέρα του ότι σκοράρει με όλους τους τρόπους. 25 ετών νομίζω είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε.
Βέβαια παραμένω πιο ενθουσιασμένος με τον 1,90 Δανό Γιόργενσεν που είχε ποστάρει ένας αδερφός.
GUSTAVO BOU
http://www.transfermarkt.com/gustavo-bo ... eler/71608
https://www.youtube.com/watch?v=NUMurZlSUpg
Στο βίντεο κάνει πολύ ωραία πράγματα και έχει το 1 εναντίον ενός πέρα του ότι σκοράρει με όλους τους τρόπους. 25 ετών νομίζω είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε.
Βέβαια παραμένω πιο ενθουσιασμένος με τον 1,90 Δανό Γιόργενσεν που είχε ποστάρει ένας αδερφός.
Δεν εχουν τι να γραψουν οι Αρδ και γραφουν οτι να ναι.paoktzis έγραψε:ελα να παρει φωτια το φορουμ
Κοντά σε Τοϊβόνεν ο ΠΑΟΚ
ινπαοκ
Στο γραφειο του Φρανκ δεν μπαινει κανενας οποτε πληροφοριες
δεν υπαρχουν στους αρδ. Να γραψω κι εγω κοντα στον
Ραικοβιτς ο ΠΑΟΚ??!!

-
Αντε!!paoktzis έγραψε:ελα να παρει φωτια το φορουμ
Κοντά σε Τοϊβόνεν ο ΠΑΟΚ
ινπαοκ

- Ekatnetworkltd
Ο Βασιλόπουλος το έγραψε,Μάλιστα μάλισταpaoktzis έγραψε:ελα να παρει φωτια το φορουμ
Κοντά σε Τοϊβόνεν ο ΠΑΟΚ
ινπαοκ