Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
- Kostas_Peraia4
- efthimis_paok
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
ΧεχεχεChuck Norris έγραψε:Τον πέμπτο χρόνο Ο Ροντρίγκεζ θα παρει 10 εκατ. ευρω και το 25% τον μετοχών όλων των επιχειρήσεων του Ιβαν
Ασε μας ρε καισαρι...
Σύμπτωση αδερφέ;)karl έγραψε:Ρε πιλότε. Μου μπήκε μια υποψία ότι έχουμε τον ίδιο γνωστό στην Ιταλία. Μιας και μου λέει για αυτά που συμβαίνουν το καλοκαίρι στο χώρο των αθλητικών sites στη πόλη μας.pilotos έγραψε:Φίλος μου Ιταλός, με άπειρες ποδοσφαιρικές γνώσεις, μου λέει για αυτό που γίνεται αυτό το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ.
"Καλυτερα φυτωριο με ταβανι σε δυνατοτητες, παρα ενα σκορποχωρι με μονιμως ανεκφραστη δυναμικη. "
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
"Καλύτερα οπαδικό ιστολογιo με ταβάνι σε αποκλειστικότητες παρα μπλογκαδόροι με μονίμως ανερμάτιστη γραμματική."
Η λες να είναι απλά μια σύμπτωση;
Και το λέω γιατί ο συγκεκριμένος δεν έχει ιδέα από τα θέματα της πόλης
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τετ 19 Αύγ 2015, 00:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπράβο στον Σταφυ που συνεχίζει Γερμανία. Είναι μικρός ακόμη (22?) κι έχει όλο το χρόνο να έρθει πίσω σε πιο ώριμη ηλικία..
Εγω γιατι θελω τον Μπερμπαντοφ σαν τρελος σε αυτην την ομαδα??
Παικτης με προσωπικοτητα και σε κορυφαιο επιπεδο την προηγουμενη
χρονια με την Μονακο σκοραροντας αρκετα.
Ας ερθει για 2 χρονια να μαθουν ο Κλαους και ο Κουλουρης 2-3 πραγματακια.
Φρανκ φερτον ειναι και η καψουρα του Βανια!!!
Παικτης με προσωπικοτητα και σε κορυφαιο επιπεδο την προηγουμενη
χρονια με την Μονακο σκοραροντας αρκετα.
Ας ερθει για 2 χρονια να μαθουν ο Κλαους και ο Κουλουρης 2-3 πραγματακια.
Φρανκ φερτον ειναι και η καψουρα του Βανια!!!
Αναρωτιέμαι πότε ήταν άραγε ή τελευταία φορά πού έκανε κριτική αυτός και οι ομοϊδεάτες του στο μαγαζί του χοντρού .χμμμμμ.... Ρε πίσσα και πούπουλα, τζάμπα μάγκες.
Στάλθηκε από το Blade S6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Blade S6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- GiorgosAtha
Ποιός είναι ο κύριος?paoktzis έγραψε:εεεεεεεεεεεεεεπ http://www.transfermarkt.de/andraz-spor ... ler/179860
- Καπετάνιος
τον γραφουν στο μετροσπορτ και σε καποια σαιτ "συγκοινωνουντα δοχεία" (πχ αφου τον εχει το κοντρα σε λίγο θα σκασει στο σπορ24 και στο ολαπαοκ)
παπας ολκής μανατζαραίων λογικα
εντωμεταξύ η αρενα εχει βγαλει εναν 30άρη τζαμαικανό λεει της λίντς που τον αφησε ελευθερο...
http://www.transfermarkt.co.uk/rodolph- ... eler/77855
... η αρενα που χτες ειχε πρωτοσελιδο οτι μιλησε με τον μανατζερ του βολφτετοιου και ειπε οτι ο φρανκ συζητα μαζί τους και στην ηλεκτρονικη εκδοση ακομη και σημερα δεν εχει βγαλει τιποτα....
έτσι θα βγει σε λίγο το κοπροσκυλο και θα γραψει "αυτον τον μπομπ μαρλευ φερνει ο ιβαν για να τρελλανει τους παοκτσήδες" οπως εγραφε εχτες οτι ο μαρινακης του κανει πλακα γιατι του παίνρει τον βολφτετοιον που τον θελει ο ιβαν αφου το λεει και η αρένα....
επισης οτι ο φρανκ γίνεται εγκληματίας αμα πουλήσει καποιον (τον κατσε λενε) φιατι στεναχωρεθηκε που έχασε τον αμπέιντ επειδή ο φρανκ τον παρακαλουσε να ερθει αλλα του τον εκοψε ο ιβαν για να μην στεναχωρεθει ο αλαφουζ....
παραλογισμος
παπας ολκής μανατζαραίων λογικα
εντωμεταξύ η αρενα εχει βγαλει εναν 30άρη τζαμαικανό λεει της λίντς που τον αφησε ελευθερο...
http://www.transfermarkt.co.uk/rodolph- ... eler/77855
... η αρενα που χτες ειχε πρωτοσελιδο οτι μιλησε με τον μανατζερ του βολφτετοιου και ειπε οτι ο φρανκ συζητα μαζί τους και στην ηλεκτρονικη εκδοση ακομη και σημερα δεν εχει βγαλει τιποτα....
έτσι θα βγει σε λίγο το κοπροσκυλο και θα γραψει "αυτον τον μπομπ μαρλευ φερνει ο ιβαν για να τρελλανει τους παοκτσήδες" οπως εγραφε εχτες οτι ο μαρινακης του κανει πλακα γιατι του παίνρει τον βολφτετοιον που τον θελει ο ιβαν αφου το λεει και η αρένα....
επισης οτι ο φρανκ γίνεται εγκληματίας αμα πουλήσει καποιον (τον κατσε λενε) φιατι στεναχωρεθηκε που έχασε τον αμπέιντ επειδή ο φρανκ τον παρακαλουσε να ερθει αλλα του τον εκοψε ο ιβαν για να μην στεναχωρεθει ο αλαφουζ....
παραλογισμος
Θεωρητικά μιλώντας πάντα, αφού αυτός που αποφασίζει είναι ο Τούντορ, η ομάδα πρέπει να προσθέσει τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της. Έναν κεντρικό αμυντικό (τύπου Πάμπλο Κοντρέρας σε πιο ψηλό), έναν επιτελικό χαφ (τύπου Γιόαν Γκουργκίφ σε πιο δυναμικό) κι έναν σέντερ φορ (τύπου Μάρτσιν Μίετσελ σε ακριβώς το ίδιο!). Αν ο Φρανκ καταφέρει να του φέρει αυτά τα τρία 'εργαλεία', τότε στην πορεία της σεζόν, είτε θα φανεί η αποτυχία της επιλογής του Ιγκόρ Τούντορ, είτε ετοιμαστείτε για ταξιδάκια σε Ευρώπες, σε ΟΑΚΑ την 23η Απρίλη και για κατασκήνωση κάτω απ' τον Λευκό Πύργο. Το τελευταίο με μια μικρή διακοπή όμως (για μην έχουμε τζούτζου μπρούτζου...) για να πάνε 'κάποιοι' να πανηγυρίσουν κατάκτηση του Πρωταθλήματος του 1ου ομίλου εκ των τεσσάρων της Γ' Εθνικής...
απο φαπα σε φαπα ο αρενας ενω πρεπει να αποδεχτουμε οτι ο παοκ24 εχει καλυτερο γκουγκλ σερτς για τα αρθρα που περιεχουν το "paok" η οτι το τρανσλειτ του αρένα ειναι για τ αναθεμα
απο παοκ24
ο Δανός αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου, μιλώντας στην ιστοσελίδα «ekstrabladet.dk» με αφορμή το ότι ο Όστιν ενδιαφέρει και την Μπρόντμπι, επιβεβαίωσε πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, που έμεινε ελεύθερος από την Λιντς, προτάθηκε στον ΠΑΟΚ αλλά ήταν κατηγορηματικός στο αν η περίπτωσή του είναι μία από αυτές που τον απασχολούν.
«Μπορώ να επιβεβαιώσω πως μας έχει προταθεί ο Ρούντολφ Όστιν, αλλά δεν είναι θέμα για εμάς. Είμαστε καλυμμένοι στις θέσεις των αμυντικών χαφ. Αν μας λείπει κάτι, είναι ένας επιθετικός» τόνισε χαρακτηριστικά ο Άρνεσεν, τονίζοντας επιπλέον πως «κάθε μέρα μου προτείνουν περισσότερους από 25 ποδοσφαιριστές».
http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/da ... er/5691554
κρατηστε αυτο το «κάθε μέρα μου προτείνουν περισσότερους από 25 ποδοσφαιριστές» οι ευκολα σανοφαγωτοι...
απο παοκ24
ο Δανός αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου, μιλώντας στην ιστοσελίδα «ekstrabladet.dk» με αφορμή το ότι ο Όστιν ενδιαφέρει και την Μπρόντμπι, επιβεβαίωσε πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, που έμεινε ελεύθερος από την Λιντς, προτάθηκε στον ΠΑΟΚ αλλά ήταν κατηγορηματικός στο αν η περίπτωσή του είναι μία από αυτές που τον απασχολούν.
«Μπορώ να επιβεβαιώσω πως μας έχει προταθεί ο Ρούντολφ Όστιν, αλλά δεν είναι θέμα για εμάς. Είμαστε καλυμμένοι στις θέσεις των αμυντικών χαφ. Αν μας λείπει κάτι, είναι ένας επιθετικός» τόνισε χαρακτηριστικά ο Άρνεσεν, τονίζοντας επιπλέον πως «κάθε μέρα μου προτείνουν περισσότερους από 25 ποδοσφαιριστές».
http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/da ... er/5691554
κρατηστε αυτο το «κάθε μέρα μου προτείνουν περισσότερους από 25 ποδοσφαιριστές» οι ευκολα σανοφαγωτοι...
- GiorgosAtha
Thracian έγραψε: έτσι θα βγει σε λίγο το κοπροσκυλο και θα γραψει "αυτον τον μπομπ μαρλευ φερνει ο ιβαν για να τρελλανει τους παοκτσήδες"

Για τον Μπομπ ούτε μια στο εκατομμύριο...
Για τον Σλοβένο κρατώ μια πισινή... οι λόγοι?
Ηλικία ταμάμ... 21 ετών, διεθνής και βασικός με την U21 (πριν 2 μήνες έπαιξε 90' απέναντι στην Ελλάδα

Σωματοδωμή... κοψιά Κλάους
Χρηματιστηριακή αξία... ανοδική
Στατιστικά...
Τα περσινά στατιστικά της Prva Liga στους σκόρερ (οι 5 πρώτοι):
Tavares 17 goal (περιφ. επιθετικός της πρωταθλήτριας Maribor, 31 ετών)
Verbic 15 goal ( αρ. εξτρέμ της δευτεραθλήτριας Cjelie, 21 ετών... μεταγραφή στην Copenhagen!)
Sporar 12 goal (κεντ. επιθετικός της 4ης Olimpija, 21 ετών... ο ήρωας της ιστορίας μας, ακόμα την Σλοβενία)
Zahovic 12 goal (κεντ. επιθετικός της πρωταθλήτριας Maribor, 19 ετών... μεταγραφή στην Heerenveen!)
Omoregie 12 goal (κεντ. επιθετικός της δευτεραθλήτριας Cjelie, 26 ετών)
Τι βλέπουμε από αυτά?
Ο μοναδικός στη λίστα που δεν παίζει στον 1ο ή στον 2ο του πρωταθλήματος...
Ο μοναδικός στη λίστα που είναι U21 που δεν πήρε μεταγραφή ακόμα

Ειδικά ο Zahovic που είναι δίδυμο μαζί του στη επίθεση της U21 θεωρείτε ταλεντάρα.

Πέρυσι και στην εθνική και στο πρωτάθλημα σκόραρε με ποσοστό 0,41 goal ανά παιχνίδι... ο Κλάους είχε 0,42 και ο 1ος σκόρερ μας Pereyra 0,37

ΥΣ. Φέτος 3 goal σε 5 παιχνίδια

Το στυλ του παίχτη που βλέπουμε σε κάτι Βασιλείες, Κοπενχαγες κτλ. και τραβάμε τα β'ζια μας λέγοντας που στο διάολο πάνε και τους βρίσκουν!
ωραίος ο τζορτζ!!!!! .... αλλα...
μασημενη (μη σου πω και αναμασημενη) κρεμουλα στα μηρυκαστικα απ τα ραδια δίνεις....
μασημενη (μη σου πω και αναμασημενη) κρεμουλα στα μηρυκαστικα απ τα ραδια δίνεις....