Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Στημενο ειναι μαγκες μν το ψανχεται βλεπουν οτι τν Πεμπτη θα εχει 25χιλιαρικα η τουμπα μν σ πω κ με ξανθη κ σ λεει κατι γινεται εκει πανω τωρα π ανεβηκε κ η αεκ εκει να δεις ας γραφουν οτι θελουν κ ας ερχονται εδω να αρπαζουν 3αρες κ 4 αρες η καλυτερη απαντηση για μενα αυτη ειναι
Ειπα και γω πολλές ανακρίβειες και ρηχή κριτική χωρίς να τους ξερει
Ο υιός τα ψάχνει και ειναι αληθεια απο τους ελάχιστους που περιμένω ν ακούσω
Ο υιός τα ψάχνει και ειναι αληθεια απο τους ελάχιστους που περιμένω ν ακούσω
- thanos-xanthi
λαθος τοπικ ρε μαγκες
το αρθρο εχει μπει και στο καταλληλο και εχει σχολιαστει
να μπαινεις να διαβαζεις εδω για βοθρολυματα, ελεος
το αρθρο εχει μπει και στο καταλληλο και εχει σχολιαστει
να μπαινεις να διαβαζεις εδω για βοθρολυματα, ελεος
Ο τσίμιροτ και ο κάτσε σαν δίδυμα είναι
Μπορούν να χωρέσουν στη ίδια 11άδα όμως;

Μπορούν να χωρέσουν στη ίδια 11άδα όμως;
Πάντως σε μετεγγραφες δώσαμε 2 μυρρια περισσότερο απο όσα πήραμε πανω κατω
Αλλα συμβολαια βεβαια
Οποτε ίσα ίσα μια πωληση κατσε και ερχόμαστε στα ίσα
Και απόκτηση ελεύθερου του ομπρανιακ αν και δεν με πολυψηνει
Αλλα συμβολαια βεβαια
Οποτε ίσα ίσα μια πωληση κατσε και ερχόμαστε στα ίσα
Και απόκτηση ελεύθερου του ομπρανιακ αν και δεν με πολυψηνει
αν βαλεις και τα 2 μυρια που 8α κοστιζε ο νομποα...ισα -ισα ειμαστε
- SePuLtUrA_4_
Ενα πραγμα θα πω...καισαρη μ@λ@κα μαζι σου σπαμε πλακα...αλλος ενας κομπλεξικος λακαμας δημοσιογραφος που για 1 κλικ θα πουλαγε και την ψυχη του...elvetos giatros έγραψε:Άρθρο του Καίσαρι στο sport24.gr
Ως τροφή για σκέψη και συζήτηση
Παρακαλώ οποιος ξέρει καλά τα νούμερα και έχει άποψη να το κάνει
Στις 30 Μαΐου όταν είχε σκάει το θέμα Άρνεσεν η ταπεινότητα μου είχε κρατήσει πισινή. Είχα γράψει εδώ στο Sport24.gr τις επιφυλάξεις μου. Με δεδομένο, δηλαδή, ότι η καριέρα του έχει πτωτική πορεία. Είχα γράψει μάλιστα χαρακτηριστικά ότι "λαμόγιο δεν μπορείς να τον πεις, αλλά τυχοδιώκτη σίγουρα". Σήμερα, δυόμιση μήνες μετά, έχουμε ένα λίαν σοβαρό δείγμα της δουλειάς του αποκαλούμενου και στρατηγού.
Καταρχήν σαν γενική παρατήρηση μπορούμε να πούμε ότι τα ψώνια που έχουν γίνει μέχρι τώρα στον ΠΑΟΚ είναι είτε από μεσαία ράφια, είτε από τα χαμηλά. Να πούμε ακόμα ότι από τις εννέα συνολικά μεταγραφές στην Ευρώπη έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο ο Μαλεζάς και ο Ροντρίγκεζ. Αποτέλεσμα; Με τα δύο καφενεία που είχε για αντιπάλους ο ΠΑΟΚ η πρόκριση να παίζεται στην κόψη του ξυραφιού και στο κορώνα-γράμματα. Και αναμένουμε τα παιχνίδια με τη Μπρόντμπι που θα είναι πιο δύσκολα. Πάμε τώρα στην ουσία και στο πώς έχει διαχειριστεί μέχρι τώρα τα λεφτά του Σαββίδη ο Στρατηγός:
Σ αυτό ξέρω κι εγώ να απαντήσω:
Η ομάδα στο τέλος της περσινής χρονιας είχε ψυχή τε σώματι καταρρεύσει.
Ο Άρνεσεν έπρεπε να βρει πολλούς καλους παίκτες, σε μικρό χρονικό διάστημα, που να μην κοστίζουν πολλά και να θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα των capital controls.
Εδώ μάλλον άκυρο του Καίσαρη το επιχείρημα.
- Ο γκολκίπερ ο Όλσεν είναι σχεδόν δύο μέτρα. Όπως λένε όμως στην ομάδα έτσι και βγει δύο βήματα από τα δοκάρια δίνει την εντύπωση ότι πάει να πέσει σε γκρεμό (εξ ου και το σχετικό ρεπορτάζ εδώ στο Sport24.gr). Αυτό το ξεπερνάμε. Στεκόμαστε στο γεγονός ότι το συμβόλαιό του με τη Μάλμε, έληγε τον Δεκέμβριο. Πόσα λεφτά έπρεπε να δώσεις για να τον πάρεις το καλοκαίρι; Βαριά-βαριά δύο κατοστάρικα. Κουβαρντάς ο Άρνεσεν έδωσε 650 χιλιάρικα.
- Κουβαρντάς και αβέρτος ήταν ο Δανός και στη μεταγραφή του Ροντρίγκεζ. Το παλικάρι - για να θυμηθούμε και τον Άγγελο - έπαιρνε στην Έλτσε 320 χιλιάρικα. Μεικτά. Καθαρά 190. Δεν πρόκειται άλλωστε και για κάποια σπουδαία περίπτωση. Το συμβόλαιο του στον ΠΑΟΚ ξεκινάει από τέσσερα κατοστάρικα την πρώτη χρονιά και ανεβαίνει: τη δεύτερη πεντακόσια, την τρίτη εξακόσια και την τέταρτη εφτακόσια.
- Για μεγάλη επιτυχία εμφανίστηκε αυτός ο Λέοβατς. Αριστερός μπακ από τη Ριέκα. Ποδοσφαιριστής που μεγάλωσε στην Αυστραλία, δεν κατάφερε να παίξει στην Αούστρια. Στα 27 του τον ανακάλυψε ο Άρνεσεν. Για να μην χάσουν το κελεπούρι αφού στη μεταγραφή είχε μπει σφήνα η Δυναμό Ζάγκρεμπ. Δώσανε ένα εκατομμύριο για να τον αγοράσουνε. Και έξι κατοστάρικα συμβόλαιο το χρόνο.
- Πήγε και πήρε επίσης δύο παίκτες από τη Σλοβακία. Που δεν είναι μάλιστα διεθνείς. Ένα πρωτάθλημα της πλάκας και για αυτό ακριβώς το λόγο στην εθνική παίζουνε μόνο παίκτες που έχουν φύγει στο εξωτερικό. Όπως ο Μακ.
- Ένας Βραζιλιάνος 23 ετών που πήρε ο Άρνεσεν από την ομάδα του φίλου του, του Λα Λιγκ (που είχε περάσει ένα φεγγάρι σαν ποδοσφαιριστής από τον Παναθηναϊκό) δεν βλέπεται.
- Τον Μαλεζά τον πήρανε με ένα χρόνο καθυστέρηση (επειδή πέρυσι τους ξίνιζε) και πληρώσανε και εκατό χιλιάρικα ρήτρα στον Παναιτωλικό.
- Θυμίζουμε τέλος τη δήλωση του υιού Σαββίδη όταν ο Ολυμπιακός πήρε τον Φιμπόγκασον: "Εμείς θα πάρουμε καλύτερο". Περιμένουμε τα καρντάσια να τον δούνε.
Η κριτική γίνεται κατά βάση για την οικονομική διαχείριση. Για τη σχέση ποιότητας-τιμής. Τι ψάρια θα πιάσουν, δηλαδή, όλες αυτές οι μεταγραφές σε σχέση με τα λεφτά που πληρώθηκαν. Κι εκεί ακριβώς είναι που κρίνεται η δουλειά του τεχνικού διευθυντή. Αν αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα λεφτά που έχει στη διάθεση του. Λίαν συντόμως μάλιστα όλα αυτά θα αρχίσουν να φαίνονται σιγά-σιγά στο γήπεδο. Στον καθρέφτη που δεν κρύβεται τίποτα και κανένας.
Με τον ΠΑΟΚ μάλιστα από κάποια στιγμή και μετά να έχει ζόρια. Την 4η αγωνιστική παίζει με την ΑΕΚ μέσα. Στη συνέχεια με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο. Την 6η αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό μέσα, την 7η έξω με τον Ατρόμητο, καπάκι με τον Ολυμπιακό μέσα και την 9η αγωνιστική στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Ή που παίρνει φωτιά η Τούμπα ή που αρχίζουνε νωρίς νωρίς τα ντερβισιλίκια.
Ηθελα να 'ξερα,αυτος ο καισαρης εχει κανει παρομοιες αναλυσεις κοστους-οφελους και για τις 'αλλες ομαδες??
Ή μονο μ εμας τον επιασε ο πονος?
Δηλ. τι επρεπε να πει για την σχεση κοστους -οφελους της μεταγραφης του Εσιεν ή αναλογα του Φινμπογκασον με ρητρα δανεισμου 1.5 μυριο (και 7 μυρια ρητρα αγορας)?
Τεσπα,αυτα λιγο ενδιαφερουν.ΟΙ σχεσεις κοστους οφελους δεν παιζουν κανενα ρολο,οταν οι μεταγραφες αποδειχτουν καλες στο χορταρι.Αν κανουμε καλη ομαδα με πλανο οπως το θελουμε,δεν θα ενδιαφερει κανεναν.
Ο αρδ αυτος ξεχναει σκοπιμως οτι εμεις θελουμε να κανουμε μια νεα ομαδα ,με διαφορετικη φιλοσοφια απο τις προηγουμενες.Θα φανει σε 3 χρονια.
Ή μονο μ εμας τον επιασε ο πονος?
Δηλ. τι επρεπε να πει για την σχεση κοστους -οφελους της μεταγραφης του Εσιεν ή αναλογα του Φινμπογκασον με ρητρα δανεισμου 1.5 μυριο (και 7 μυρια ρητρα αγορας)?
Τεσπα,αυτα λιγο ενδιαφερουν.ΟΙ σχεσεις κοστους οφελους δεν παιζουν κανενα ρολο,οταν οι μεταγραφες αποδειχτουν καλες στο χορταρι.Αν κανουμε καλη ομαδα με πλανο οπως το θελουμε,δεν θα ενδιαφερει κανεναν.
Ο αρδ αυτος ξεχναει σκοπιμως οτι εμεις θελουμε να κανουμε μια νεα ομαδα ,με διαφορετικη φιλοσοφια απο τις προηγουμενες.Θα φανει σε 3 χρονια.
Κι εκείνος ο Ρονάλντο που τον είχε πάρει τότε ο Άρνεσεν, σύμφωνα με τον Καίσαρη, μεγάλο λιμό σε σχέση με το value for money πρέπει να ήταν. Α και ο Ρόμπεν, παλταδούρα από τα αζήτητα.
Παιδιά είναι επικοινωνιακό κόλπο. Κάθε χρόνο τα ίδια. Θέλουν να μειώσουν το υλικό μας, ώστε όταν έρθουν οι σφαγές να πουν ότι παίζετε με τα παλτά που έφερε ο μιζαδόρος ο Άρνεσεν που είναι σε πτωτική πορεία. Ενώ ο Γεωργάτος που πήρε ο γαύρος είναι μεγάλη αξία... Ακούστηκε ότι ο Σαββίδης φέτος τα έχωσε για μεταγραφές και τρέχουν να πουν ότι πάλι πιάστηκε κορόιδο και του τα φάγανε. Άρα μη μας κατηγορείτε άδικα ότι σας σφάζουμε. Ομάδα δεν έχετε.
Κάθε χρόνο τα ίδια κάνουν. Έτσι ήταν και μετά το ντέρμπι με την εγκληματική οργάνωση το Δεκέμβριο. Σε κάθε αγώνα σφαγή, και στα "ουδέτερα" σάιτ ποτέ δεν αφήνουν τους Παοκτσήδες να ακουστούν, και βλέπεις συνέχεια στα σχόλια τα ίδια nick-names από κάτω από κάθε άρθρο, ακόμη και στο "ρεπορτάζ" του ΠΑΟΚ. Όλοι να γράφουν ακριβώς αυτό: κάντε πρώτα ομάδα και μετά μιλήστε. Ο χοντρός τα χώνει, ενώ ο δικός σας είτε είναι βλαξ και του τα τρώνε είτε είναι τσιγκούνης.
Η ΠΑΕ οφείλει να κινηθεί νομικά γιατί πλήττουν την εικόνα μας τόσα χρόνια. Έχει κουράσει. Εμένα τα επικοινωνιακά δε θα με ενοχλούσαν αν δεν συνδέονταν με τις διαιτησίες. Επιβάλλουν την άποψή τους και σε φιμώνουν. Δυστυχώς σε αυτό τον πόλεμο το ΠοΚ ολόσωμο ήταν πάντα εναντίον μας, ώστε να εξασφαλίζουν την 1η τριάδα.
Εμείς παιδιά πρέπει να απαντήσουμε στην αλητεία και την εγκληματική οργάνωση με γεμάτη Τούμπα!!! Η ομάδα έκανε ήδη πολλές μεταγραφές. Εγώ ψάχνοντας με τις ώρες στο τράνσφερ δε βρήκα καμία περίπτωση επιθετικού καλύτερη του Κλάους παρά μόνο ταλέντα με προοπτική για το μέλλον. Δεν είναι εύκολο το θέμα επιθετικού. Ρούντνεβς, Φιγκόμπασον, Τοϊβόνεν, θα το δείτε με τα μάτια σας ότι φέτος θα είναι ένα κλικ κάτω από Κλάους (που είναι στην καλύτερη ηλικία). Φυσικά θα χαρώ αν πάρουμε έναν παικταρά στην επίθεση, αλλά θα είναι ένα θαύμα Άρνεσεν αν γίνει. Για μένα ο αμυντικός καίει αν το πάμε με 3 πίσω.
ΥΓ: Καλωσόρισες Λευτέρη-Αντώνη και επίσημα!!! Το πουλέν των μεταγραφών για εμένα. Μακάρι να μας βγει, να μας παρακολουθεί η Αυστραλία και να γεννηθούν πολλά ΠΑΟΚτσάκια και εκεί. Ήδη σε βίντεο στο you-tube είδα σχόλιο κάτω να λέει ότι όπου πάει ο Αντώνης θα υποστηρίζουμε την ομάδα του, γιατί είμαστε φαν του!!!
Κάθε χρόνο τα ίδια κάνουν. Έτσι ήταν και μετά το ντέρμπι με την εγκληματική οργάνωση το Δεκέμβριο. Σε κάθε αγώνα σφαγή, και στα "ουδέτερα" σάιτ ποτέ δεν αφήνουν τους Παοκτσήδες να ακουστούν, και βλέπεις συνέχεια στα σχόλια τα ίδια nick-names από κάτω από κάθε άρθρο, ακόμη και στο "ρεπορτάζ" του ΠΑΟΚ. Όλοι να γράφουν ακριβώς αυτό: κάντε πρώτα ομάδα και μετά μιλήστε. Ο χοντρός τα χώνει, ενώ ο δικός σας είτε είναι βλαξ και του τα τρώνε είτε είναι τσιγκούνης.
Η ΠΑΕ οφείλει να κινηθεί νομικά γιατί πλήττουν την εικόνα μας τόσα χρόνια. Έχει κουράσει. Εμένα τα επικοινωνιακά δε θα με ενοχλούσαν αν δεν συνδέονταν με τις διαιτησίες. Επιβάλλουν την άποψή τους και σε φιμώνουν. Δυστυχώς σε αυτό τον πόλεμο το ΠοΚ ολόσωμο ήταν πάντα εναντίον μας, ώστε να εξασφαλίζουν την 1η τριάδα.
Εμείς παιδιά πρέπει να απαντήσουμε στην αλητεία και την εγκληματική οργάνωση με γεμάτη Τούμπα!!! Η ομάδα έκανε ήδη πολλές μεταγραφές. Εγώ ψάχνοντας με τις ώρες στο τράνσφερ δε βρήκα καμία περίπτωση επιθετικού καλύτερη του Κλάους παρά μόνο ταλέντα με προοπτική για το μέλλον. Δεν είναι εύκολο το θέμα επιθετικού. Ρούντνεβς, Φιγκόμπασον, Τοϊβόνεν, θα το δείτε με τα μάτια σας ότι φέτος θα είναι ένα κλικ κάτω από Κλάους (που είναι στην καλύτερη ηλικία). Φυσικά θα χαρώ αν πάρουμε έναν παικταρά στην επίθεση, αλλά θα είναι ένα θαύμα Άρνεσεν αν γίνει. Για μένα ο αμυντικός καίει αν το πάμε με 3 πίσω.
ΥΓ: Καλωσόρισες Λευτέρη-Αντώνη και επίσημα!!! Το πουλέν των μεταγραφών για εμένα. Μακάρι να μας βγει, να μας παρακολουθεί η Αυστραλία και να γεννηθούν πολλά ΠΑΟΚτσάκια και εκεί. Ήδη σε βίντεο στο you-tube είδα σχόλιο κάτω να λέει ότι όπου πάει ο Αντώνης θα υποστηρίζουμε την ομάδα του, γιατί είμαστε φαν του!!!

- pisakaipoupoula
ο Άρνεσεν θα φάει τρελό πόλεμο, ειδικά όταν θα γίνονται στραβές, δε τον θέλουν να μας φέρνει ταλέντα, τον φοβούνται....μη τρελαίνεστε και μη τους διαβάζετε
Εγώ θέλω οι μεταγραφές μας να του απαντήσουν μέστη Λεωφόρο και στη βρωμοκούλα όπου στο πο@τσο θα παίζει
Εγώ θέλω οι μεταγραφές μας να του απαντήσουν μέστη Λεωφόρο και στη βρωμοκούλα όπου στο πο@τσο θα παίζει
- john4serres
Φρανκ εμπρός και πρόλογο μην τρως
γιατί κάθε αρδ είναι και πουτάνας γιος.
γιατί κάθε αρδ είναι και πουτάνας γιος.
+1926vs40 έγραψε:Παιδιά είναι επικοινωνιακό κόλπο. Κάθε χρόνο τα ίδια. Θέλουν να μειώσουν το υλικό μας, ώστε όταν έρθουν οι σφαγές να πουν ότι παίζετε με τα παλτά που έφερε ο μιζαδόρος ο Άρνεσεν που είναι σε πτωτική πορεία. Ενώ ο Γεωργάτος που πήρε ο γαύρος είναι μεγάλη αξία... Ακούστηκε ότι ο Σαββίδης φέτος τα έχωσε για μεταγραφές και τρέχουν να πουν ότι πάλι πιάστηκε κορόιδο και του τα φάγανε. Άρα μη μας κατηγορείτε άδικα ότι σας σφάζουμε. Ομάδα δεν έχετε.
Εμείς παιδιά πρέπει να απαντήσουμε στην αλητεία και την εγκληματική οργάνωση με γεμάτη Τούμπα!!!
Ρε πιλότε. Μου μπήκε μια υποψία ότι έχουμε τον ίδιο γνωστό στην Ιταλία. Μιας και μου λέει για αυτά που συμβαίνουν το καλοκαίρι στο χώρο των αθλητικών sites στη πόλη μας.pilotos έγραψε:Φίλος μου Ιταλός, με άπειρες ποδοσφαιρικές γνώσεις, μου λέει για αυτό που γίνεται αυτό το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ.
"Καλυτερα φυτωριο με ταβανι σε δυνατοτητες, παρα ενα σκορποχωρι με μονιμως ανεκφραστη δυναμικη. "
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
"Καλύτερα οπαδικό ιστολογιo με ταβάνι σε αποκλειστικότητες παρα μπλογκαδόροι με μονίμως ανερμάτιστη γραμματική."
Η λες να είναι απλά μια σύμπτωση;