16. Gojko Cimirot
-
- PaokPatraG4
Re: 16. Gojko Cimirot
Μικρέ Gojko Καλώς Ηρθες!!!!! Ελπίζω να μείνεις αρκετό καιρό μαζί μας αν και δεν το βλέπω....Σιδερένιος ρε παιχταρα!!!!
- back in black
Η επιμονή και οι προσπάθειες του ΦΑ για την απόκτησή του βάζουν ψηλά τον πήχη για τον συγκεκριμένο παίχτη. Μακάρι να είναι υγιής και να επαληθευσει τις υψηλές προσδοκίες που έχουμε.
Αυτό φοβάμαι κι εγώ.danirifle έγραψε:πιστεύω ότι λίγο θα προλάβουμε να σε απολαύσουμε
αυτό όμως σημαίνει ότι θα πουληθεί για...πολλά...danirifle έγραψε:πιστεύω ότι λίγο θα προλάβουμε να σε απολαύσουμε

Καλώς ήρθες στην ΠΑΟΚΑΡΑ
Ελπίζω να βγάλεις γούστα και συ σαν το αλάνι τον Μούσλι

Ελπίζω να βγάλεις γούστα και συ σαν το αλάνι τον Μούσλι

- john4serres
-
Γιατί; τόσο καλός παίχτης είναι;danirifle έγραψε:πιστεύω ότι λίγο θα προλάβουμε να σε απολαύσουμε
με αυτά που διαβάζω μου ανυπομονώ να τον δω εν δράσει. Ελπίζω να μην απογοητεύσει, γιατί από τα γραφόμενα εδώ είναι λες και πήραμε τρελό όνομα.
Η επιμονή παρότι οι αλλοι ήταν αναξιόπιστοι δειχνει οτι τον πιστεύουν πολυ συν οτι ειναι ήδη διεθνής στη Βόσνια
Παιδιά έχω την αίσθηση πως πήραμε μεγάλο παίκτη!!
Καλώς ήρθες!!Γερός και δυνατός να είσαι και να μας θυμάσαι όταν θα σε θαυμάζουμε σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα!

Καλώς ήρθες!!Γερός και δυνατός να είσαι και να μας θυμάσαι όταν θα σε θαυμάζουμε σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα!

Σιδερένιος!
Θα γίνεις ΠΑΟΚτσάκι και θα μας διαφημίζεις στα ξένα σε κανα 2 χρόνια. Και θα βλέπουν όλοι οτι στο νέο ΠΑΟΚ η καλή μεταγραφή μπορεί να έρθει.
Δουλειά και πιστεύω οτι εσύ θα είσαι η αποκάλυψη.
Θα γίνεις ΠΑΟΚτσάκι και θα μας διαφημίζεις στα ξένα σε κανα 2 χρόνια. Και θα βλέπουν όλοι οτι στο νέο ΠΑΟΚ η καλή μεταγραφή μπορεί να έρθει.
Δουλειά και πιστεύω οτι εσύ θα είσαι η αποκάλυψη.