Έχω να το ακουσω αυτο εδω μέσα και να ισχύει απο την εποχή Σάντος...mrpink έγραψε:Ή Μακ αριστερά, και Γκάρυ-Μυστακίδης/Κουλούρης μπροστά. Υπάρχουν λύσεις και για τ' αριστερά και για τα δεξιά.
5.Răzvan Dincă Raţ
- Trilofiotis
Re: 5.Răzvan Dincă Raţ
- Ekatnetworkltd
5.Răzvan Dincă Raţ
Ο Τοσκιτσης λέει στο fb
[img]http://i.imgur.com/UyeGYd7.jpg[/img]
Ισπανία ο Ρατς!
Αναρτήθηκε στις: 17 Aug 2015 | Συντάκτης: Πάνος Γεωργογιάννης
Σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK, ο Ράζβαν Ρατς βρίσκεται μια ανάσα απο το να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία και την Ράγιο Βαγιεκάνο.
Ο Ρουμάνος αριστερός μπακ (πήρε άδεια τριων ημερών απο τον ΠΑΟΚ ) αναμένεται να ταξιδέψει μαζι με τον ατζέντη του σήμερα ή αύριο Τρίτη, με προορισμό την Μαδρίτη, προκειμένου να διαπραγματευτεί με την ισπανική ομάδα και αν ολα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο με την Ράγιο.
In paok
[img]http://i.imgur.com/UyeGYd7.jpg[/img]
Ισπανία ο Ρατς!
Αναρτήθηκε στις: 17 Aug 2015 | Συντάκτης: Πάνος Γεωργογιάννης
Σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK, ο Ράζβαν Ρατς βρίσκεται μια ανάσα απο το να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία και την Ράγιο Βαγιεκάνο.
Ο Ρουμάνος αριστερός μπακ (πήρε άδεια τριων ημερών απο τον ΠΑΟΚ ) αναμένεται να ταξιδέψει μαζι με τον ατζέντη του σήμερα ή αύριο Τρίτη, με προορισμό την Μαδρίτη, προκειμένου να διαπραγματευτεί με την ισπανική ομάδα και αν ολα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο με την Ράγιο.
In paok
Μακάρι, αλλά δύσκολα θα χάσει λεφτά ο Ρουμάνος...K_geo έγραψε:αντε να αδειάζει μπατζετ για να έρθει το σεντερ μπακ λεμε.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Τα εχει χασει κιολας,μεγαλο το δελεαρ της εθνικης.
Τα γραφαμε με τον παπα και βγαινουμε αληθινοι αποτι φαινεται.
Όσο πιο αργά κλείσει τόσο πιο καλά για εμάςobanebane έγραψε:Τα εχει χασει κιολας,μεγαλο το δελεαρ της εθνικης.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
συμφωνώ με μπάνε. ούτως ή άλλος, ο ρουμάνος ήξερε ότι αν δεν πάρει αγώνες φέτος, τότε.. πάπαλα γιατί είναι και στα τελευταία 2-3 χρόνια του...
Και για να διευκρινισω τι εννοω,τα λεφτα που εχει χασει ηδη (αρα γλυτωνει ο ΠΑΟΚ) ειναι αυτα του δευτερου χρονου συμβολαιου.
Το φετινο συμβολαιο με την καταβολη του 60-70% του συνολου δεν το γλυτωνουμε.
Το φετινο συμβολαιο με την καταβολη του 60-70% του συνολου δεν το γλυτωνουμε.
- evripidis4
Αν πάει με μεταγραφή γιατί να του πληρώσουμε συμβόλαιο; Δεν τον αφήνουμε ελεύθερο..
Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα τον αφησουμε ελευθερο με την προυποθεση να παρει ολο το φετινο ποσο,απλα θα το μοιραστουμε με την επομενη ομαδα του.
Με λιγα λογια θα τον απολυσουμε δινοντας του ως αποζημιωση μερος του συμβολαιου του .
Αυτο φανταζομαι θα επιδιωξει ο ποδοσφαιριστης και το πιθανοτερο ειναι να το καταφερει.
Με λιγα λογια θα τον απολυσουμε δινοντας του ως αποζημιωση μερος του συμβολαιου του .

Αυτο φανταζομαι θα επιδιωξει ο ποδοσφαιριστης και το πιθανοτερο ειναι να το καταφερει.
σιγα μη δωσει η ραγιο χρηματα για αγορα. ένα 400αρι και εγώ βλέπω να το τσοντάρουμε, εκτός αν κάνει συμβόλαιο έτους και τότε μπορεί να βγάλουμε άκρη και με 250-300...
- thanos-xanthi
εφυγε ενα βαρυ συμβολαιο αχρειαστο
ηταν τεραστια η εμπνευση ανανεωσης του ζ.β.
ηταν τεραστια η εμπνευση ανανεωσης του ζ.β.