GiorgosAtha έγραψε:Αδερφέ CCCP ως τώρα όμως οι μεταγραφές δείχνουν ότι πάμε για σύστημα χωρίς "καθαρό 10αρι" με παίχτες που θα είναι κυρίως box-to-box χαφ. Για να το εξηγήσω...
Θεωρώ ότι πάμε να γίνουμε μια Βαλκανική μικρογραφία της Juve.
Παίζει η Μεγάλη Κυρία με 10άρι? Όχι... Πόσα 10αρια έχει? Κανένα...
Οπότε... ούτε και εμείς!
Βλέπω πως φτιάχνετε μια ομάδα που τα χαφ της θα "δαγκώνουν" αμυντικά, θα έχουν fitness πυγμάχου ενώ δεν θα "χάνουν" σε δημιουργία. Όπως και τα χαφ της Juve... Pogba αυτοί? Sabo εμείς... Pirlo αυτοί? Τσιριμώκο εμείς... κτλ.
Πάνω σε αυτό λοιπόν δεν χωράει ένα 10αρι "μη μου άπτου" που δεν θα τρέχει σαν παλαβό από περιοχή σε περιοχή κάνοντας τάκλιν στην καρωτίδα με την ίδια άνεση που θα βγάζει κάθετες...
CCCP έγραψε:Οσο για σεντερ φορ, δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι ο Jairo πισω απο τον Κλαους στο ροτεισον.
Αυτή την στιγμή έχεις 2 "περιοχάτους" (Κλάους, Κουλούρη) που ο ένας είναι βασικός και ο άλλος φερέλπις.
Και -ουσιαστικά- πλην Jairo που όμως είναι θεωρητικά εξτρέμ
κανέναν "περιφερειακό" (Mak, Rodriguez είναι καθαρά εξτρέμ -φαίνεται από τα στατιστικά και τις κινήσεις τους-)...
Ο Ola όσο καλός και να είναι... δεν είναι "περιφερειακός". Σε αντίθεση με τον Λετονό.

Εννοείτε όμως ότι αν έρθει ο Σουηδός δεν θα χαλαστώ καθόλου!
ΥΣ.
KOSTAS54 έγραψε:...Ο Λετονός δηλώνει οτι θα μείνει στο Αμβούργο, οπότε μπροστά στον κίνδυνο να της μείνει αμανάτι το συμβόλαιο η ομάδα του δεν θέτει καμιά οικονομική αξίωση. Δηλαδή Λούκας απ την ανάποδη.
Διαβολικό αλλά πολύ πιθανό σενάριο...
Αν καταφέρει ο Frank και τον τσιμπήσει τσάμπα θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γάτα!

Η βρομερη ομαδα του Τορινο ομως ειχε Πιρλο οπως ειπες...ασχετα ανα επεζε πλαυμακερ απο πισω αντι μπρωστα σαν 10αρι...δεν μπορεις να το αντιγραψεις αυτο γιατι αντε να βρεις τετοιο παικτη. Ουτε και αυτοι δεν θα μπορεσουν να τον αντικαταστησουν. Τελος παντον θα δειξει.
Αλλα, εφοσον οπως βλεπεις εχουμε τον Πελκα και ο Πελκας ξεκιναει σε καθε ματς...σημαινει οτι θελει εναν τετοιο παικτη μεσα στην ενδεκαδα. Αρα θες και αλλων τετοιο και εγω δε βλεπω να ειναι καθαρα επιθετικογενεις σαν κι αυτον. Βεβαια θα μου πεις, σαμπος ειχε και αλλον να βαλει? Μπορει να εχει και αλλο πραγμα το μυαλο του ο Τουντορ εγω κρινω παντα μονο απο οτι εχω δει

Θα επιμεινω παντος οτι χρειαζονται επιθετικογενεις μεσοι ακομα και αν θες το βασικο σου σχημα ναι ειναι με δυο "οκταρια".
Μπροστα θεωρω οτι ο Jairo θα ειναι ο αντιλουκας. Ο Τοιβονεν ειναι φοβερα βαρυ φορ, δεν νομιζω να παιζουμε με Τοιβονεν/Κλαους μαζι. Θα μου πεις αν δεν ειναι διαθεσιμος ο Jairo τι κανεις? Θα δουμε και εκει
ΥΓ οταν μιλαμε για "δεκαρι" μιλαμε γενικος για κεντρικο μεσοεπιθετικο. Οπως ειναι και ο Πελκας ο οποιος φυσικα δεν ειναι σε καμια περιπτωση κλασσικο δεκαρι αλλα ειναι ενας κλασσικος εσωτερικος μεσοεπιθετικος.